- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.821
artık son günlerde evde bol bol dinlenirsin.aslında benimde son cumaya ama ben biraz daha gelcem.evde rahat durmam benburda hiç olmazsa oturuyorum.
feyzoşş canım doktorunu aradınmı
bu bahsettiğin doğum sancılarıda olabilir
hayırlısı olsun bakalım biraz daha dinle kendini
geçmezse hemen hastaneye gidin
Garip, tarif edemediğim ağrılar bende de oluyor devam ederse doktora git mutlaka.
merhaba kızlar ben 2011 aralık annesiyim güzeller güzeli sağlıklı bir doğum yaptım allah sizlerede nasip eder inşallah sizlerden bir ricam var ablam aşılama ile çocuk sahibi olmaya çalışıyor biliyorum ki hamilelerin duası kabul olur sizden rica etsem onun için dua eder misiniz ilk aşılama başladı dün ismi neşe akpınar bildiğim kadarı ile ayetel krsü okunması gerekiyor
Valla hava tam evde yatıp uyumalık
hadi ya!!!!!!! Maşallah enerjine...ben bittim artık..hiiç gelemem, annemin yanına gidicem direk...eşimide terkedicem, o işteyken sıkılırım çünkü...annemlerle, yiğenlerimle vakit geçircem...aman sen de dikkat et, öyle diyerek işde doğurma :)
evde olunca da yatıp uyunmuyoki kuzum ya resmen dürtüyolar beni yatınca kurtlu gibi geri kalkıyorum ne varsa yat uyu işte cok arıcam bugünleri cooook
Sağol canım ben gayet rahatım halaBana kalsa hiç izne ayrılmıycam valla Eşimde de hem izne ayrıl diyo hem de ama evde uslu durcaksan diyo,biliyo beni.Sen annenlerde rahat edersin iyi olur gerçekten.Benim öyle bi şansım yok tersine evde olursam bana gelirler akrabalar daha çok yorulurum.Böyle iyiyim şimdilik ama sanırım iş yerinden direkt doğuma gidicem
Haklısın canım bende evde olsam uyumam zaten,oturmam bileBoşuna mı hala çalışıyorum
aynen dedıgın gıbı oluyo bende ozgecım.
sureklı bırılerı gelmek ıstıyo aman yanlız kalmıyayım ben dıye aman doguma kadar gelelım sonra sana mısafır gelmek zor olur dıye.
ınsan kırmak ıstemıyo ama hamıleyım deyıp bacaklarını uzatıp yatamıyosunkı kımsenın karsısında ıcıne sınmıyo, onlara hızmet etcem derken ınsan daha cok yoruluyo. hergun bı bahane bulmaktan ben sıkıldım artık ınsanlara.
aynen dedıgın gıbı oluyo bende ozgecım.
Sureklı bırılerı gelmek ıstıyo aman yanlız kalmıyayım ben dıye aman doguma kadar gelelım sonra sana mısafır gelmek zor olur dıye.
ınsan kırmak ıstemıyo ama hamıleyım deyıp bacaklarını uzatıp yatamıyosunkı kımsenın karsısında ıcıne sınmıyo, onlara hızmet etcem derken ınsan daha cok yoruluyo. Hergun bı bahane bulmaktan ben sıkıldım artık ınsanlara.
sağol canım, böyle örnekler moral oluyor..canım benim arkadasımda 2.ye doğum yapıcak dr a sordu dr da kesinlikle aynı yerden dedi hatta dün konustuk bu konuyu o yüzden demekki bu da doktordan doktora değişiyor
günaydın kızlar
polycim canım yengemin de aynı yerden açtılar,tek dikiş halindeydi...üzme kendini..2li annelil böyle bişey sanırım,birini sağsalim kucağına almaya çalışırken,aklın diğerinde kalıyorinşallah istediğin gibi olur herşey,ama lütfen üzme kendini
benim de dün kontrolüm vardı..ankaraya gidip geldik eşimle..aynı gün biraz yorucu oldu..genel durumumuz iyi şükür..ama kızım son 20 günde az kilo almış..36+0da 2600 gr olmuş..doktorum cihazını yenilemiş,bilemedim ondandır belki de..doğuma kadar 3kiloyu buluruz umarım..eşim bu konuya el attı,sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor
doğum tarihini de aldık..18 martta ben de kızıma kavuşucam inşallah:)
günaydın kızlar,
gece tarifsiz bir vajina ağrısı yüzünden uyuyamadım, sanki kafasını dayamıştı benimki, küçük tuvaletimi bile yapamıyordum, sabaha kadar inledim, sabaha karşı sızmışım az önce kalktım, doktor randevumuza da gidemedik, öğleden sonra giderim artık,
gene ankarada havalar kötülendi, sıkıldım artık ya,
ayetel kürsi okudum isme duamı yaptım Rabbim kabul eder inşallah sağlıklı sıhhatli tosun bi bebiş gelir inşallah
Aynen bende öyleyim canım kendimi biliyorum hafta sonu bile çoğu şeyi eşim yaptığı halde çok yoruluyorum herşey gözüme batıyo.Evde yalnız olsam hiç durmam:)))Sende çok yorma canım kendini...aman kuzum evde de oturmayacaksan boşver iş yerinde olmak daha ii evdeki iş hem bitmiyo hem de daha ağır oluyo her bi köşe gözüne batıyo insanın bugün yine kurtlandım indirip kaldırcam bi yerleri yine atamıyorum enerjimi bari doğursam da bebiş iş cıkarsa :))
günaydın kızlarr
dogum yapan arkadasları tebrik ediyorum . hıkayelerınızı ve bebıslerınızın fotosunu beklıyoruz. :)
nicegirl canım ben sana demıstım bebişin kılo alınca esitlenır dıyhe. sevindim :)
calısan arkadaslar kolay gelsin size. karda işe gitmek zorunda kaldınız. ben dun ıtıbarıyle ızne ayrıldım.
dün hastaneye gıttım raporumu aldım goturdum. bundan sonra evdeyım karda cıkmak zorunda olmamak cok hosuma gitti.
cok zor oluyor gercekten kolay gelsın sizlere. neyse ızıne ayrılıyorsunuz artık sizde. ozgecim sen haric. canım sende dınlenseydın keske biraz.z
bende bugun hastane cantamı hazırlarım artık. sonra sırayla hazırlık işlerıme ve dınlenmeye kendıme vakıt ayırmaya koyulurum.
Öyle canım yaa insanlar anlamıyo,iyi niyetle yalnız kalma istiyolar belki ama dinlensin rahat rahat diyende yok,zor valla.Eşim çok ısrar ediyo yoksa ben doğuma kadar böyle devam
millet de ilginçmiş..karnı burnunda kadına oturmayamı gidilir...seni davet etsinler çok görmek istiyolarsa...
günaydın kızlarr
dogum yapan arkadasları tebrik ediyorum . Hıkayelerınızı ve bebıslerınızın fotosunu beklıyoruz. :)
nicegirl canım ben sana demıstım bebişin kılo alınca esitlenır dıyhe. Sevindim :)
calısan arkadaslar kolay gelsin size. Karda işe gitmek zorunda kaldınız. Ben dun ıtıbarıyle ızne ayrıldım.
Dün hastaneye gıttım raporumu aldım goturdum. Bundan sonra evdeyım karda cıkmak zorunda olmamak cok hosuma gitti.
Cok zor oluyor gercekten kolay gelsın sizlere. Neyse ızıne ayrılıyorsunuz artık sizde. Ozgecim sen haric. Canım sende dınlenseydın keske biraz.z
bende bugun hastane cantamı hazırlarım artık. Sonra sırayla hazırlık işlerıme ve dınlenmeye kendıme vakıt ayırmaya koyulurum.
yok canım aramadım Xdoktoru niye diretiyorum anlamıyorum ama gece uyuyunca geçti sanmıştım ama sabah yine yokladı aynı şekilde bakalım bekliyorum artık doğum sancısını
ayetel kürsü okudum canım inşallah tutar aşılaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?