2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

artık son günlerde evde bol bol dinlenirsin.aslında benimde son cumaya ama ben biraz daha gelcem.evde rahat durmam benburda hiç olmazsa oturuyorum.

hadi ya!!!!!!! Maşallah enerjine...ben bittim artık..hiiç gelemem, annemin yanına gidicem direk...eşimide terkedicem, o işteyken sıkılırım çünkü...annemlerle, yiğenlerimle vakit geçircem...aman sen de dikkat et, öyle diyerek işde doğurma :)

feyzoşş canım doktorunu aradınmı
bu bahsettiğin doğum sancılarıda olabilir
hayırlısı olsun bakalım biraz daha dinle kendini
geçmezse hemen hastaneye gidin

Garip, tarif edemediğim ağrılar bende de oluyor devam ederse doktora git mutlaka.

yok canım aramadım Xdoktoru niye diretiyorum anlamıyorum ama gece uyuyunca geçti sanmıştım ama sabah yine yokladı aynı şekilde bakalım bekliyorum artık doğum sancısını

ayetel kürsü okudum canım inşallah tutar aşılaması

Sağol canım ben gayet rahatım halaBana kalsa hiç izne ayrılmıycam vallaEşimde de hem izne ayrıl diyo hem de ama evde uslu durcaksan diyo,biliyo beni.Sen annenlerde rahat edersin iyi olur gerçekten.Benim öyle bi şansım yok tersine evde olursam bana gelirler akrabalar daha çok yorulurum.Böyle iyiyim şimdilik ama sanırım iş yerinden direkt doğuma gidicem

günaydın kızlar

selencim atlatmışsın şükür..gözün aydın canım oğluşun gelmiş..kistte aradan çıkmış ne güzel..

rüyasu canım gözün aydın sen de yavruna kavuşmuşsun

derin canım senin de gözün aydın..ufak bir sıkıntı yaşamışsınız,ama şimdi iyi kuzun anldığım kadarıyla geçmiş olsun canım

bugün doğum yapacak arkadaş var mı kaçırdım:44:

polycim canım yengemin de aynı yerden açtılar,tek dikiş halindeydi...üzme kendini..2li annelil böyle bişey sanırım,birini sağsalim kucağına almaya çalışırken,aklın diğerinde kalıyorinşallah istediğin gibi olur herşey,ama lütfen üzme kendini

lagrima canım inşallah senin de durumun olumlu yönde netleşir..

feyzoşş canım inşallah iyisindir,haber vermeye çalış müsait olunca

benim de dün kontrolüm vardı..ankaraya gidip geldik eşimle..aynı gün biraz yorucu oldu..genel durumumuz iyi şükür..ama kızım son 20 günde az kilo almış..36+0da 2600 gr olmuş..doktorum cihazını yenilemiş,bilemedim ondandır belki de..doğuma kadar 3kiloyu buluruz umarım..eşim bu konuya el attı,sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor

doğum tarihini de aldık..18 martta ben de kızıma kavuşucam inşallah:)

güneşcim bizim kuzular aynı gün gelemiycek sanırımbu arada gizanın kapı süsü çok şeker olmuş,ayşen teyzesinin ellerine sağlık

umarım güzel haberler gelir bugün de

aynen dedıgın gıbı oluyo bende ozgecım.
sureklı bırılerı gelmek ıstıyo aman yanlız kalmıyayım ben dıye aman doguma kadar gelelım sonra sana mısafır gelmek zor olur dıye.
ınsan kırmak ıstemıyo ama hamıleyım deyıp bacaklarını uzatıp yatamıyosunkı kımsenın karsısında ıcıne sınmıyo, onlara hızmet etcem derken ınsan daha cok yoruluyo. hergun bı bahane bulmaktan ben sıkıldım artık ınsanlara.

Haklısın canım bende evde olsam uyumam zaten,oturmam bileBoşuna mı hala çalışıyorum

aman kuzum evde de oturmayacaksan boşver iş yerinde olmak daha ii evdeki iş hem bitmiyo hem de daha ağır oluyo her bi köşe gözüne batıyo insanın bugün yine kurtlandım indirip kaldırcam bi yerleri yine atamıyorum enerjimi bari doğursam da bebiş iş cıkarsa :))

Günaydın kızlar,
Gece tarifsiz bir vajina ağrısı yüzünden uyuyamadım, sanki kafasını dayamıştı benimki, küçük tuvaletimi bile yapamıyordum, sabaha kadar inledim, sabaha karşı sızmışım az önce kalktım, doktor randevumuza da gidemedik, öğleden sonra giderim artık,
Gene Ankarada havalar kötülendi, sıkıldım artık ya,

Öyle canım yaa insanlar anlamıyo,iyi niyetle yalnız kalma istiyolar belki ama dinlensin rahat rahat diyende yok,zor valla.Eşim çok ısrar ediyo yoksa ben doğuma kadar böyle devam

millet de ilginçmiş..karnı burnunda kadına oturmayamı gidilir...seni davet etsinler çok görmek istiyolarsa...

günaydın kızlarr
dogum yapan arkadasları tebrik ediyorum . hıkayelerınızı ve bebıslerınızın fotosunu beklıyoruz. :)
nicegirl canım ben sana demıstım bebişin kılo alınca esitlenır dıyhe. sevindim :)
calısan arkadaslar kolay gelsin size. karda işe gitmek zorunda kaldınız. ben dun ıtıbarıyle ızne ayrıldım.
dün hastaneye gıttım raporumu aldım goturdum. bundan sonra evdeyım karda cıkmak zorunda olmamak cok hosuma gitti.
cok zor oluyor gercekten kolay gelsın sizlere. neyse ızıne ayrılıyorsunuz artık sizde. ozgecim sen haric. canım sende dınlenseydın keske biraz.z
bende bugun hastane cantamı hazırlarım artık. sonra sırayla hazırlık işlerıme ve dınlenmeye kendıme vakıt ayırmaya koyulurum.

canım benim arkadasımda 2.ye doğum yapıcak dr a sordu dr da kesinlikle aynı yerden dedi hatta dün konustuk bu konuyu o yüzden demekki bu da doktordan doktora değişiyor
sağol canım, böyle örnekler moral oluyor..
Cuma günü son kontrolüm var, doktorumla en ince detayına kadar konuşmam lazım bunları.

Canım çok sağol valla inşallah benimde aynı yerden olur..
ne güzel kafam rahattı, eşim bi laf etti benim denge alt üst oldu (
ve aynen dediğin gibi, aklımın bi tarafı içimdeki mucizede, bi tarafı Defnede...

bebişine de maşallah annesi.. 3 kilo rahat doğar hatta geçer bile Allahın izniyle..
bende 3 doğsa yeter diyordum, 38 hafta bitimnde 3 kiloydu. haftada 200 gr alsa seninki 3100 doğar . aman sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra aldırırız kiloyu.
tarihinde hayırlı olsun

baya zor bi gece olmuş....keşke daha uyusaydın, yine de erken kalkmışsın...o vajina ağrısını benimsedim ben artık...bide kütür kütür ses geliyo arada hareket edince...kırılcak diye korkuyorum artık....hepimiz kolayca kurtuluruz inşallah

Aynen bende öyleyim canım kendimi biliyorum hafta sonu bile çoğu şeyi eşim yaptığı halde çok yoruluyorum herşey gözüme batıyo.Evde yalnız olsam hiç durmam:)))Sende çok yorma canım kendini...

Hadi bakalım artık dinlen canım,çantanıda rahat rahat hazırla:)Canım ben evde olsam hiç dinlenemem kendimi çok iyi tanıyorum yorgınluktan daha erken doğum yaparımBeni kapımın önünden alıp akşamda tekrar eve kadar bırakıyolar.Aylardır hiç otobüse bile binmedim yoksa çok zor olur.İşimde çok rahat:)))

3 martta doğumum var inşallah.doğum çantamı hazırladımda bazı eksikler ve kafama takılanlar var.hastaneden çıkarken pijamamı giyiliyor yoksa eşofman tarzı birşey mi?benim epidural sezeryan olucak ve yara yerimden korkuyorum ve ne giymem gerektiğini bilmiyorum.hava yaz olsa bil elbise giy ama kışın zor oluyor.

Öyle canım yaa insanlar anlamıyo,iyi niyetle yalnız kalma istiyolar belki ama dinlensin rahat rahat diyende yok,zor valla.Eşim çok ısrar ediyo yoksa ben doğuma kadar böyle devam

millet de ilginçmiş..karnı burnunda kadına oturmayamı gidilir...seni davet etsinler çok görmek istiyolarsa...

kabul edemıyomkı zaten cogunlukta ıster alınsınlar ıster kızsınlar valla napayım.
ınsan evde ayaklarını uzatıp dınlenmek ıstıyo yada kendı ıslerımı yavas yavas yapmak ıstıyom.
bıde gelınce delı oluyorum varsa işin hemen beraber yapalım dıye ısrar etmelerı yokmu cıldırtıyo benı.
ben kendı ısımı kendım yapıcam yavas yavasda olsa kendım yapıcam oyle ıcıme sınıyo.
helekı bebegımın hazırlıklarını hepsını kendım yapmak ıstıyorum tek bı corabını bıle ben yıkamak utulemek ıstıyom neden bu zevkten kendımı mahrum edeyım.
buaralar cokmu alıngan davranıyorum bılmıyorum ama asırı ısrarcı olan ınsanlara dırek tavır alıyorum ıster ıstemez

:) bakıyorum sen de acele etmeyenlerdensin...38 e girmişsin, doğum çantanı yeni hazırlıcan...iyiki erken merken doğurmamışsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…