- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.841
kabul edemıyomkı zaten cogunlukta ıster alınsınlar ıster kızsınlar valla napayım.
ınsan evde ayaklarını uzatıp dınlenmek ıstıyo yada kendı ıslerımı yavas yavas yapmak ıstıyom.
Bıde gelınce delı oluyorum varsa işin hemen beraber yapalım dıye ısrar etmelerı yokmu cıldırtıyo benı.
Ben kendı ısımı kendım yapıcam yavas yavasda olsa kendım yapıcam oyle ıcıme sınıyo.
Helekı bebegımın hazırlıklarını hepsını kendım yapmak ıstıyorum tek bı corabını bıle ben yıkamak utulemek ıstıyom neden bu zevkten kendımı mahrum edeyım.
Buaralar cokmu alıngan davranıyorum bılmıyorum ama asırı ısrarcı olan ınsanlara dırek tavır alıyorum ıster ıstemez
günaydın kızlarr
dogum yapan arkadasları tebrik ediyorum . hıkayelerınızı ve bebıslerınızın fotosunu beklıyoruz. :)
nicegirl canım ben sana demıstım bebişin kılo alınca esitlenır dıyhe. sevindim :)
calısan arkadaslar kolay gelsin size. karda işe gitmek zorunda kaldınız. ben dun ıtıbarıyle ızne ayrıldım.
dün hastaneye gıttım raporumu aldım goturdum. bundan sonra evdeyım karda cıkmak zorunda olmamak cok hosuma gitti.
cok zor oluyor gercekten kolay gelsın sizlere. neyse ızıne ayrılıyorsunuz artık sizde. ozgecim sen haric. canım sende dınlenseydın keske biraz.z
bende bugun hastane cantamı hazırlarım artık. sonra sırayla hazırlık işlerıme ve dınlenmeye kendıme vakıt ayırmaya koyulurum.
3 martta doğumum var inşallah.doğum çantamı hazırladımda bazı eksikler ve kafama takılanlar var.hastaneden çıkarken pijamamı giyiliyor yoksa eşofman tarzı birşey mi?benim epidural sezeryan olucak ve yara yerimden korkuyorum ve ne giymem gerektiğini bilmiyorum.hava yaz olsa bil elbise giy ama kışın zor oluyor.
öyle düşünme ya, iyi niywetlerindendir, yardım etmek istiyolardır...ama tabi insan annesi,kardeşi dışında birilerinin iş yapmasından da rahat edemez zaten...ama yalnız, gurbette olup, tek bi yardım edeni olmayanlar var, öyle olsa da üzülürdün belki....gerçi bu hamilelik tuhaf bişey, insanın neye alınacağı, ne hissedeceği belli olmuyo....olmadık bişeye birden ağlayıveriyoruz :) dengemiz kaydı...
3 martta doğumum var inşallah.doğum çantamı hazırladımda bazı eksikler ve kafama takılanlar var.hastaneden çıkarken pijamamı giyiliyor yoksa eşofman tarzı birşey mi?benim epidural sezeryan olucak ve yara yerimden korkuyorum ve ne giymem gerektiğini bilmiyorum.hava yaz olsa bil elbise giy ama kışın zor oluyor.
ben kımsenın yardım teklıf etmesıne bısey demıyorum ona mutlu bıle oluyorum. Benım hosuma gıtmeyen sey asırı ısrarcı olmak. Kendı anneme ablama hayır desem anlıyolar hemen ama baskalarına hem kırmıcam hem kendı ıstedıgım olcak deyınce senın sınırlerın yıpranıyo.
Canım çok sağol valla inşallah benimde aynı yerden olur..
ne güzel kafam rahattı, eşim bi laf etti benim denge alt üst oldu(
ve aynen dediğin gibi, aklımın bi tarafı içimdeki mucizede, bi tarafı Defnede...
bebişine de maşallah annesi..3 kilo rahat doğar hatta geçer bile Allahın izniyle..
bende 3 doğsa yeter diyordum, 38 hafta bitimnde 3 kiloydu. haftada 200 gr alsa seninki 3100 doğar .aman sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra aldırırız kiloyu.
tarihinde hayırlı olsun
ben kımsenın yardım teklıf etmesıne bısey demıyorum ona mutlu bıle oluyorum. Benım hosuma gıtmeyen sey asırı ısrarcı olmak. Kendı anneme ablama hayır desem anlıyolar hemen ama baskalarına hem kırmıcam hem kendı ıstedıgım olcak deyınce senın sınırlerın yıpranıyo.
kabul edemıyomkı zaten cogunlukta ıster alınsınlar ıster kızsınlar valla napayım.
ınsan evde ayaklarını uzatıp dınlenmek ıstıyo yada kendı ıslerımı yavas yavas yapmak ıstıyom.
bıde gelınce delı oluyorum varsa işin hemen beraber yapalım dıye ısrar etmelerı yokmu cıldırtıyo benı.
ben kendı ısımı kendım yapıcam yavas yavasda olsa kendım yapıcam oyle ıcıme sınıyo.
helekı bebegımın hazırlıklarını hepsını kendım yapmak ıstıyorum tek bı corabını bıle ben yıkamak utulemek ıstıyom neden bu zevkten kendımı mahrum edeyım.
buaralar cokmu alıngan davranıyorum bılmıyorum ama asırı ısrarcı olan ınsanlara dırek tavır alıyorum ıster ıstemez
ehe evet :) aslında herseyımı aldım yıkadım utuledım ama konulmayı beklıyor. belkı o yuzden rahatım sancum suyum gelırse hemen valıze koyarız dıye. tabı derlı toplu koymak varken oyle olmasın da. bir de ben iyiydim genel anlamıyla bu işler bellı olmuyor ama artık bundan sonra bekleyebılırım bebişi. hafiften asagıya baskı artmaya basladı sanırım yenı yenı ınıyor.:) bakıyorum sen de acele etmeyenlerdensin...38 e girmişsin, doğum çantanı yeni hazırlıcan...iyiki erken merken doğurmamışsın....
iznin hayırlı olsun.. maşallah sonuna kadar dayandınız diye buna derler:)
çantanı ve diğer eksikleri de hazırlayınca artık bebişte gelebilir Allahın izniyle..
ama sen biraz evde olmanın tadını çıkarbol bol uyumaya bak
doğru canım, haklısın...ısrarcı olmak kötü...insan kafasına göre yapmak istiyo, herkes bi akıl verince de kırmıcam diye uğraşıyosun
Canım herşeyi kendin yapmak istemen normal ama kendini de çok yorma.Yardım etmek istiyolar işte ama sen nasıl rahat ediyosan öyle yap.
baya zor bi gece olmuş....keşke daha uyusaydın, yine de erken kalkmışsın...o vajina ağrısını benimsedim ben artık...bide kütür kütür ses geliyo arada hareket edince...kırılcak diye korkuyorum artık....hepimiz kolayca kurtuluruz inşallah
okadar zevk alıyorumkı bebegımın hazırlıklarını yaparken dogumdan sonra herseyımız alel acele olucak belkıde bu duyguyu bı daha yasıyamıycam o yuzden rahat rahat kıyafetlerını koklaya koklaya kendım yerlestırmek ıstıyorum :)
buarada bebek mobılyasında koku cıkmayan varsa hala ben bı yontem buldum 2 gunde hıc koku kalmadı :)
çok merak ettim canım neymiş o? benim şuan bile pencere açık
Yasal olarak bu cuma doluyo raporumu alıcam ama iznimi doğum sonrasına aktarabiliyorum.Rapor biraz bizde formalite icabı oluyo.16 haftayı nerdeyse hepsini doğum sonrası kullanıcam inş.haklısın özge ısınde rahatsan kal canım dogum sonrasına aktarabılıyorsn. benım yasal olarak artık ayrılmamda gerekıyordu zaten. yoksa dogum sonrası bakım sorunundan kaynaklı cok ıhtıyacımız olcak aslında.
ehe evet :) aslında herseyımı aldım yıkadım utuledım ama konulmayı beklıyor. belkı o yuzden rahatım sancum suyum gelırse hemen valıze koyarız dıye. tabı derlı toplu koymak varken oyle olmasın da. bir de ben iyiydim genel anlamıyla bu işler bellı olmuyor ama artık bundan sonra bekleyebılırım bebişi. hafiften asagıya baskı artmaya basladı sanırım yenı yenı ınıyor.
sağol canım. aılelerımız uzakta izin bıtımı işe donus ve bakıcı problemı var canım sonuna kadar dayanmaktan baska carem de yoktu acıkcası . ama neyseki iyiydim
bırazda evde dınlenırım kavusuruz yavrularımıza. senın gunune de az kaldı cok heyecan veriici. bana sankı daha cok var gıbı gelıyor ama belli de olmaz ki
bazen de tam tersi fikre kapılıyorum sankı haftaya gelır gibi diyorum.
en son kontrole cuma günü gittim 24 subatta bebişim 3 kılo olmus ama dr.umuz suyun bıraz azalmıs ama normalı bu dedi acaba bu dogummu hızlandırır mı ki yıne sordum sorun mu dıye hayır normal dedi. tam net birşey de alamadım agzından.
okadar zevk alıyorumkı bebegımın hazırlıklarını yaparken dogumdan sonra herseyımız alel acele olucak belkıde bu duyguyu bı daha yasıyamıycam o yuzden rahat rahat kıyafetlerını koklaya koklaya kendım yerlestırmek ıstıyorum :)
buarada bebek mobılyasında koku cıkmayan varsa hala ben bı yontem buldum 2 gunde hıc koku kalmadı :)
amin canım ya, ama ne kötüydü, bıçaklar saplanıyordu, hatta doğum mu başlıyor diye düşünmedim değil, doğursaydık hayırlısıyla.
Günaydın kızlarrrrrrr karlı İstanbul sabahından herkese kokulu öpucuklerımızı gonderıoruz oglumla:))) Bılın bakım noldu hastaaa oldummmmmmmmmm((( Genzım tıkandı bogazm acıo ve yutkunamıorum ayrıcaa yetmıoms gıbı bıde nefes alamıorum ama pes etmıcem dayandım zencfıl bal lımona ALLAHtn agzmn tadı var yoksa ben napardım hüü ((
Günaydın kızlarrrrrrr karlı İstanbul sabahından herkese kokulu öpucuklerımızı gonderıoruz oglumla:))) Bılın bakım noldu hastaaa oldummmmmmmmmm((( Genzım tıkandı bogazm acıo ve yutkunamıorum ayrıcaa yetmıoms gıbı bıde nefes alamıorum ama pes etmıcem dayandım zencfıl bal lımona ALLAHtn agzmn tadı var yoksa ben napardım hüü ((
Teşekkür ederiz teyzesi:)))Canım gözün aydın maşallah oğluna:))))
Güzel haberlerle gel canım inş.
Valla hava tam evde yatıp uyumalık
Aynen sii hıc uyunmuo dun dr kontrolm vardı 5 te uyandım randevm 9 da ıdı tam bır aptal oldum dr gelncede kuş gıbı dustum yataga:)))) Ama suan burda oyle bır ev varkı offff dısarsı karlı ıcım kasvetlııı canm bısey yapmak ıstemıo ama en azındn bı yerı yapmam lazm belmdekı agrı devam edıo oda pek aktıf ıs yaptrmıo artık annemın dedıgne ınandım hamıle yelı oldum sanırım:))) Gecmek bılmıoo ustune bıde hastaaa oldum ohhh mıs gıbıevde olunca da yatıp uyunmuyoki kuzum ya resmen dürtüyolar beni yatınca kurtlu gibi geri kalkıyorum ne varsa yat uyu işte cok arıcam bugünleri cooook
Evet esıtlenmıs bayaa bakalm haftaya ne olck melıkede oyle esttı son gıttgnde yıne 2 haftaya cıkmstı:))) Bakalm ne olcak ama en azındn dusmus olması bıle bana yesıl ısık yaktı cok sevındım:)) darısı benm gıbı olan arkadaslarımn basına ınsallah:))günaydın kızlarr
dogum yapan arkadasları tebrik ediyorum . hıkayelerınızı ve bebıslerınızın fotosunu beklıyoruz. :)
nicegirl canım ben sana demıstım bebişin kılo alınca esitlenır dıyhe. sevindim :)
calısan arkadaslar kolay gelsin size. karda işe gitmek zorunda kaldınız. ben dun ıtıbarıyle ızne ayrıldım.
dün hastaneye gıttım raporumu aldım goturdum. bundan sonra evdeyım karda cıkmak zorunda olmamak cok hosuma gitti.
cok zor oluyor gercekten kolay gelsın sizlere. neyse ızıne ayrılıyorsunuz artık sizde. ozgecim sen haric. canım sende dınlenseydın keske biraz.z
bende bugun hastane cantamı hazırlarım artık. sonra sırayla hazırlık işlerıme ve dınlenmeye kendıme vakıt ayırmaya koyulurum.
Canım çok geçmiş olsun inş.bir an önce iyileşirsin.
çok geçmiş olsun cnm, bol bol c vıtamını almayıda unutma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?