2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ablana ayetel kürsi okudum Rabbim kabul etsin

yasminkaa canım hadi gözün aydın izne çıkmışın acayip güzel oluyor birden evde olmak

nicee canım çok geçmiş olsun tavuk suyu çorba yap iç

polly canımmm kıyamam ya ben seni üzdüm sanırım keşke demeseydim
ama kuzucumm ne fark eder ha alttan ha aynı yerden sonuçta aynı işlem yapılacak
aynı dikiş atılacak. ama inşallah seninkini aynı yerden keserler

en çıtır gebiş özgecimm bayıldım fotona çok tatlı görünüyorsun

Teskkur ederım canım. Tavugum yokk asadn butlarımdn kesıp yapsam olurmu Bende dun onu konusuodum kardesımle bı kare resmım yok cocuk dogacak:) Dıger resımlerde karnım bellı olmuo sımdı tam cıktı bende resım koysm ama makınemn sarjını bulamıorum pcnınde bluetooth bısey oldu telfndn atamıorum:)) Bende oglumaa bak sana burda 8 aylk hamıleyım demk ıstıorum

canım tavuğun butundanda olur tabi
güzelce haşla suyunada tel şehriye at miss gibi çorba
birde limon karabiber dök şifa olsunn
canım bende hiç foto çekilmedim en son 24. haftada bir foto çekilmiştim
başkada yok bende artık çekileyim bari

kendı bacak butlarımdan bahsetmısım orda ınce bı esprı yapmk ıstemıstım ama olmadı ııstee benm resımlerım var ama gobegmı bellı eden bı resmım hıc yok hemen sarjı bulup resım cekınmelıyım:))) annem bana gosterıo ben cok mutlu oluorum burda sana 6 aylıgım surda sukadrım:)) Orda oldugumu bılmek benı cok mutlu edıo ben ıcerdyken annemın nasıl bısey oldugunu gormus oluorum hihihihi:)))

Bence de bol bol resim çekmek lazım sonra anlatırız:)))

ben 15 günde bir çekiniyorum fotoğraf...ardaki fark da görünüyo...neydim ne oldum diyorum :)

:))) Aslnda bende cok sık resım cektırrdm lakın gobegm sısmeye basladıkca bu alıskanlıgımı rafa kaldrdım:)))) Eskı resımlerıme bakıp ben nekdr zayıfmısım bıde hala kendımı begenmıomusum dıye ıc gecırıorum:))) Insan evladı gercktn cok nankör elındekının degerını kaybednce anlıo dıye hayıflanıorum:)))))

Aynen ya bi temizlik işine girdimki evi kırkladım. oğluma sakın bu 10 gun gelme diyorum temizlik işlerim bitmedi. Dün yardımcı bayan geldi bütün salon vitrinlerini döktük yemek takımları cay takımları hepsini yıkadı ve yerlerştirdik. Duvarları sıldı . Banyoları tümden yıkadı falan daha cuma da gelicek camlar ve perdeler var.İnsan çalışınca o kadar batmıyor ama evde olunce hersey batıyor insanın gözüne

ben 15 günde bir çekiniyorum fotoğraf...ardaki fark da görünüyo...neydim ne oldum diyorum :)
O zaman arada eklede bizde görelim aradaki farkı:))))
Kız olaydı ıyıydı sımdı benm oglm dalga gecerse benle pıpısını keserım:)) Anneee tam denız anası olmssn fln erkekler ne anlarrr ama kızım olsaa ayy annecım ne guzlmıssın derdı:))))

Eeeekızlar daha farklı olur tabi ama bizim oğlanlarda beğenir canım öyle deme:)

Anam pek akıllıcaymış, aklımızda bulunsun, burayı bu yüzden seviyorum işte, tecrubeler direk paylaşılıyor.

Selam kızlarrr...

Biz geldik kontrolden.. Herşey yolunda çok şükür :)) Yani suyu boyu kilosu herşeyi iyi bebişin.. 3500 kg olmuşuz
NST de iyi çıktı.. Ben tabi sıkılmış göründüğüm için doktorum da hayırdır vazmıgeçtin dedi normal doğumdan yok vazgeçmedim ama çok zorlamaya başladı dedim.. tamam gitme alalım dedi nası yani dedimmm gitme yatışını yapalım alıyım sezeryanla madem sıkıldıysan dedi.. anammm beklemiyodum tabi böle bişey :)) kem küm ettim iyi hadi git biraz daha düşün dedi cmtsi tekrar gitcez. Normal yapmana engel hiç bi durum yok şu an dedi. Bebeğin ve senin en çabuk kendinize geleceğiniz şekkilde normal doğum ama seni zorlamaya da hakkım yok, istediğin zaman alırım dedi.. ama 41. haftasında bekleyen hastası da varmış.. bi de gaz verdi bu kadar çabuk pes etmezsin sanmıştım diyo :) püffffffffff yani doğum filan yok kızlar bi süre daha burdayız

evet bazı münasebetsiz insanlar var yok gelelım beraber yapalım ya ben sevmıyorum benım hoşuma gitmez herseyımı görmeleri insanların, bide ne işin var benım evimin eşyalarını temızlemek sana mı kaldı. Senin dediğin gibi bebek kıyafetlerını beraber yapalım ay yok istemıyorum anlatamıyorsunda. Geçen biri daha gelıyım beraber yapalım evinin işlerini dedi , bizim yapıcağımız işler değil cam , duvar sılme yardımcı çağırdım dedim bozuldu.

Eeeekızlar daha farklı olur tabi ama bizim oğlanlarda beğenir canım öyle deme:)

Evet kızlar farklı:) Benım kocam sımdıden 2. kız ıstıorum hemen yapalım demeye basladı cıddımı dalgamı gecıo anlamıorum ama dalga gecıoms gıbı gelmıo cunku ıkıncı de erkek olrsa kız ıcın 3 mu zorlıcaz dedım sartlar uygunsa zorlıcaz dıyo:)))) Dedım yanls dusunuosun bey hakkımzda hayırlısını ısteyelm soncta ALLAH senın gonlnden gecenı bılıo bızım gonlumzdn gecenın kız oldugunuda bılıodu ama bıze erkek nasıp ettı demekkı hakkmızda boylesı hayırlıyms dıyıorum haklısın bısey demıorum ama kızımzda olsn ıstıorum dıyo:)) Dedım ALLAH gonlune gore versın beyım bende cok ısterım:)))

Canım geçmiş olsun, o kadar gezersen, kaptın şifayı bak, e azcık dinlen sen evde, dinlenmek en büyük ilaç, bu arada resim işini de ihmal etme, pınar reklamlarındaki gibi, annen, sen ve bebişin 3 kuşak slayt yaparsınız.

inşallah öyledir tatlım..sn sezeryandan dolayı annem bide bağırsak ameliyatı oldu o kdr olur heralde diyip kndimi avutiim napiim.

Maşallah MirayaBiraz daha bekle bakalım canım minik kızın ne zaman gelmek istiycek,son günlerin keyfine bakmaya çalış:)))

selasm kızlar, hep okuyorum ama pek yazamıyorum size
dün dr. a gittim NST ye girdim güzel çıktı, bebişim 2,450gr olmus, hep ufaktı zaten tosbaam.
15mart için sezeryan günü aldık, geriye kaldı 16 gün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…