- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.861
merhaba kızlar ben 2011 aralık annesiyim güzeller güzeli sağlıklı bir doğum yaptım allah sizlerede nasip eder inşallah sizlerden bir ricam var ablam aşılama ile çocuk sahibi olmaya çalışıyor biliyorum ki hamilelerin duası kabul olur sizden rica etsem onun için dua eder misiniz ilk aşılama başladı dün ismi neşe akpınar bildiğim kadarı ile ayetel krsü okunması gerekiyor
canım ablana ayetel kürsi okudum Rabbim kabul etsin
yasminkaa canım hadi gözün aydın izne çıkmışın acayip güzel oluyor birden evde olmak
nicee canım çok geçmiş olsun tavuk suyu çorba yap iç
polly canımmm kıyamam ya ben seni üzdüm sanırım keşke demeseydim
ama kuzucumm ne fark eder ha alttan ha aynı yerden sonuçta aynı işlem yapılacak
aynı dikiş atılacak. ama inşallah seninkini aynı yerden keserler
en çıtır gebiş özgecimm bayıldım fotona çok tatlı görünüyorsun
en çıtır gebiş özgecimm bayıldım fotona çok tatlı görünüyorsun
Teskkur ederım canım. Tavugum yokk asadn butlarımdn kesıp yapsam olurmuBende dun onu konusuodum kardesımle bı kare resmım yok cocuk dogacak:) Dıger resımlerde karnım bellı olmuo sımdı tam cıktı bende resım koysm ama makınemn sarjını bulamıorum pcnınde bluetooth bısey oldu telfndn atamıorum:)) Bende oglumaa bak sana burda 8 aylk hamıleyım demk ıstıorum
canım tavuğun butundanda olur tabi
güzelce haşla suyunada tel şehriye at miss gibi çorba
birde limon karabiber dök şifa olsunn
canım bende hiç foto çekilmedim en son 24. haftada bir foto çekilmiştim
başkada yok bende artık çekileyim bari
kendı bacak butlarımdan bahsetmısım orda ınce bı esprı yapmk ıstemıstım ama olmadı ıısteebenm resımlerım var ama gobegmı bellı eden bı resmım hıc yok hemen sarjı bulup resım cekınmelıyım:))) annem bana gosterıo ben cok mutlu oluorum burda sana 6 aylıgım surda sukadrım:)) Orda oldugumu bılmek benı cok mutlu edıo ben ıcerdyken annemın nasıl bısey oldugunu gormus oluorum hihihihi:)))
ben 15 günde bir çekiniyorum fotoğraf...ardaki fark da görünüyo...neydim ne oldum diyorum :)
aman kuzum evde de oturmayacaksan boşver iş yerinde olmak daha ii evdeki iş hem bitmiyo hem de daha ağır oluyo her bi köşe gözüne batıyo insanın bugün yine kurtlandım indirip kaldırcam bi yerleri yine atamıyorum enerjimi bari doğursam da bebiş iş cıkarsa :))
Bence de bol bol resim çekmek lazım sonra anlatırız:)))
O zaman arada eklede bizde görelim aradaki farkı:))))ben 15 günde bir çekiniyorum fotoğraf...ardaki fark da görünüyo...neydim ne oldum diyorum :)
Kız olaydı ıyıydı sımdı benm oglm dalga gecerse benle pıpısını keserım:)) Anneee tam denız anası olmssn fln erkekler ne anlarrr ama kızım olsaa ayy annecım ne guzlmıssın derdı:))))
walla benımkıde hıc cıkacak gıbı deıldı. bende hercekmeceye boyanın kokusunu alsın dıye kıyafetler koydum ( kocamın kullanmadıgı kıyafetler ) 1 gecede kokuyu tamamen cektı. bıde camasır askılıgımı odaya koydum 2 kere camasırları o odada kuruttum sımdı hıcbısey yok. oda bos olursa koku gıtmıyo cunku mutlaka kokuyu alacak esyalar olması lazımmıs odada ınternette okumustum. bebişimin kıyafetlerını koymaya kıyamadım boya kokusu sınmesın dıye bende koçişinkilere kıydım :)
kabul edemıyomkı zaten cogunlukta ıster alınsınlar ıster kızsınlar valla napayım.
ınsan evde ayaklarını uzatıp dınlenmek ıstıyo yada kendı ıslerımı yavas yavas yapmak ıstıyom.
bıde gelınce delı oluyorum varsa işin hemen beraber yapalım dıye ısrar etmelerı yokmu cıldırtıyo benı.
ben kendı ısımı kendım yapıcam yavas yavasda olsa kendım yapıcam oyle ıcıme sınıyo.
helekı bebegımın hazırlıklarını hepsını kendım yapmak ıstıyorum tek bı corabını bıle ben yıkamak utulemek ıstıyom neden bu zevkten kendımı mahrum edeyım.
buaralar cokmu alıngan davranıyorum bılmıyorum ama asırı ısrarcı olan ınsanlara dırek tavır alıyorum ıster ıstemez
Eeeekızlar daha farklı olur tabi ama bizim oğlanlarda beğenir canım öyle deme:)
kendı bacak butlarımdan bahsetmısım orda ınce bı esprı yapmk ıstemıstım ama olmadı ıısteebenm resımlerım var ama gobegmı bellı eden bı resmım hıc yok hemen sarjı bulup resım cekınmelıyım:))) annem bana gosterıo ben cok mutlu oluorum burda sana 6 aylıgım surda sukadrım:)) Orda oldugumu bılmek benı cok mutlu edıo ben ıcerdyken annemın nasıl bısey oldugunu gormus oluorum hihihihi:)))
inşallah öyledir tatlım..sn sezeryandan dolayı annem bide bağırsak ameliyatı oldu o kdr olur heralde diyip kndimi avutiim napiim.canım üzme kendini inşallah yakında çıkar
bende sezeryan doğumda tuvalete çıkamadan taburcu olmuştum
yani sadece gaz çıkarmıştım ve gelince anca 5. günde falan çıkmıştım
oda çok zor yani olabilir diye düşünüyorum
Selam kızlarrr...
Biz geldik kontrolden.. Herşey yolunda çok şükür :)) Yani suyu boyu kilosu herşeyi iyi bebişin.. 3500 kg olmuşuz
NST de iyi çıktı.. Ben tabi sıkılmış göründüğüm için doktorum da hayırdır vazmıgeçtin dedi normal doğumdanyok vazgeçmedim ama çok zorlamaya başladı dedim.. tamam gitme alalım dedi nası yani dedimmm gitme yatışını yapalım alıyım sezeryanla madem sıkıldıysan dedi.. anammm beklemiyodum tabi böle bişey :)) kem küm ettim iyi hadi git biraz daha düşün dedi cmtsi tekrar gitcez. Normal yapmana engel hiç bi durum yok şu an dedi. Bebeğin ve senin en çabuk kendinize geleceğiniz şekkilde normal doğum ama seni zorlamaya da hakkım yok, istediğin zaman alırım dedi.. ama 41. haftasında bekleyen hastası da varmış.. bi de gaz verdi bu kadar çabuk pes etmezsin sanmıştım diyo :) püffffffffff yani doğum filan yok kızlar bi süre daha burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?