2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldınnn senı beklıor ıdıkk:))) Masallah kızına annesı Oyyy gelmıooo bu boceklerrr:)) Melıke annem pskolıjkmdr nedr benmde dunden berı sancılarım var boyle sankı nasıl tarf etsm adet olckmssn gıbı yadaa boyle barsaklrın bozulurda karnına agrı gırer ya oyle dedım noluooo bu hazırlayıcı kasılmaysa gercgı neymıskıı:))) Korkma annemmm kararımz kesınn ALLAH ızın verırsee kendılıgnden cıkcak bu bebıslerr bak engel bıseyde yokmusss bana doktrm hıc engel bısey yok bılmem ne fln dese 45 haftaya kadr bıle beklrım:))) bu gıdısle bırlkte dogrcaz heralde burdn o cıkıo ahahaha:)))

İZNİN HAYIRLI OLSUN CNM..bende bu cuma ayrılıcam ama dayanamıyooom belim çok fena ağrıyo bugün itibariyle başladı, esnettikçe de katır kutur sesler çıkıyo ewime gitmek uzanmak uyumak istiyorum

maalesef benim için geç oldu cnm yaa ben bebişimin kıyafetlerini yerleştirmiştim havalandıırıp vanilya koymuştum tüm çekmecelere ama hala çok az bi koku war, bebişin gelmesine az kala kapısını açıp peteğini açıcam artık çıkar heralde..

çok geçmiş olsun canım şehriyeli tawuk çoprbası yapsın annen yada kayınvaliden, sıcak sıcak iç çok iyi geliyo..

maşşallah canım seninki heralde 4 kiloya yakın doğacak, bol bol sıkarsın kollarını bacaklarını, lokum gibidir o şimdi :)) ben sende normal doğum yapacak ışığı gördüm,bi sorun yoksa wazgeçme canım, ya da en azından 40 olmasını bekle..

Ama amaaaaaaa havalr okdr guzeldıkı napcktım evde hüü(( Gezdım ohh mıssss ben acaba dıorum gorumcemn cocuklrındn kapms olabılrmıyımonlarda hapsırıp aksırıolrdı evlerıde hamam gıbı yanlrında durmana gerk yok ust katta dur o buharla gelıp senı bulr:))) Gunahlrını almım ama ogundn sonra genzımde yanma basladı dunde tabıı soguktu dr kontrlne gıderken baya soguk yedım belkı oda tetıklems olabılr:))) Dr dun dedım ben kendımı hıc dogrck gıbı hıssetmıorum harktlrımde hıc kısıtlama yapmıorum bana dedıkı artık kendını kasmaaa harktlerıne dıkkt et barı su hava karlı olmayaydıda yuruyeydım demek pınar reklmlrı:))))))) Evt cok alaa olurrrr cok ısterdım :)))) hatta pınara gonderırım onlr bızım reklamımızı yapar:)))

selasm kızlar, hep okuyorum ama pek yazamıyorum size
dün dr. a gittim NST ye girdim güzel çıktı, bebişim 2,450gr olmus, hep ufaktı zaten tosbaam.
15mart için sezeryan günü aldık, geriye kaldı 16 gün:)

Maşallah bebişineDoğum tarihinizde belli olmuş gözün aydın sağlıkla kucağına al inş.

yok ronyacım, sen değilsin üzen.. Eşimin akşam işten gelir gelmez söyledikleri ((
doktordan doktora fark ediyor işte.. birde ben farklı yerden kesilmek istemiyorum çünkü sebebi var (( ilk dikişim doğumdan sonra iltihaplanmıştı ve bakteri çıkmıştı.. sonra şişti, bilmem ne oldu derken ortası sert kaldı..şimdi orası öyleyken bide biraz daha yukarısından almaları düşüncesi bile beni kötü etkiledi Sen kendini suçlama lütfen.

hoşgeldiiiiiiinnnnnn... Maşallah minik kuzuya rahatı yerinde annesi, sen ne kadar çağırsanda o istediği zaman gelecek.. Aynı benim Defne gibi çıktı senin kız..bende kızlar erken gelirmiş diye diye o kadar çok sabırsızlanmıştım ki.. ama nooldu avucumu yaladım.. Defne 40+5 te zorla geldi. inşallah 40 haftayı geçmez Miray..

Bence sen artık ufaklığı çağırma.. ters tepiyor baksana.

dün dr. a gittim NST ye girdim güzel çıktı, bebişim 2,450gr olmus, hep ufaktı zaten tosbaam.
hadi gözün aydın gününü almışsın sende.
kalan 2 haftada da 3 kiloya yaklaşır.

Gözün aydın ohh ne guzell artık gun sayıosun bıde bızım gunmz bellı olsaa bır belırsızlıgın ıcındee beklemeye aldıkk kendımızı:)))
Teskkur ederım sekerımmm evet buyuk ıstek aldm tavuk suyu corbadan lakın tavugum yok zencefıl bal lımon gecıstırırım ıyı olurum ınsallah:)))

Maşallah MirayaBiraz daha bekle bakalım canım minik kızın ne zaman gelmek istiycek,son günlerin keyfine bakmaya çalış:)))
Teşekkürler teyzesiii :) Öle yapcas artık bize başka yok bırakmadı
Evet o sancılar bende de oluyo hazırlayıcı sancılar dedi doktor rahmi yumuşatıyomuş doğum için ama onlardan günde 10-15 tane olması gerekiyomuş :)) ben de o kadar olmuyo daha.. ben de bekliycem biraz daha bakalım 4 kiloyu geçeceğini sanmıyorum dedi doktor :)) bayaa rahatladım

Ben de normal istiyorum çünkü sezeryandan çok korkuyorum ama işte bu bekleme ve bilinmezlik kısmı çok sıkıcı.. artık hamileliğin 30. haftasındaymış gibi sabırla oturcam aşşaa :)) dediğin gibi 40tan sonra hala gelmemişse o zaman sezeryan olsam mı diye düşünmeye başlayabilirim ama en az 1-1.5 hafta daha bekliycem Allah sabır versin inşallah...

Kesinlikle haklısın.. adet olcağım zaman da ne zaman olcak diye gözüne baktıkça gelmezdi :)) kız da öle oldu, bekledikçe gelmiyo.. En iyisi akışına bırakmak..
Bende 40-41'i zorlayım diyorum Semra yaa.. Baktık olmuyo o zaman döneriz.. doktor zaten normal olcak diye bi şart yok belki açılmayla gelceksin ama farklı bi problemden sezeryana döncez kendini şartlama bekle diyo.. haklı aslında.. adamında içini kararttım bugün off pöff diye diye

Yavrum benımmm sıkma canını 10 15 kere oluomu olmuomu onu saymadm ama sancılr gelnce benı rahatsız edıoo belkıde bılncaltı sancının dogmu baslatcgını dusunuo olabılrm:)) Ben 41 bulrsa sunı sancıyı deneme tarftrıyım ama tabıkı sartlar musaıtse bılemedm bu hafta benm cocuk 400 grm alms buda benı korkuttu tmm mınk dıyoduk ama 10 gndede 400 grm bıraz fazla geldı bana 40 bulana kdr ya 4 e gelrse dıye korktum hü annem cok memnun bu duurmdan sankı o cıkarcak:))) Hakkımzda hayırlısı olsn ne olcksa o olcak:))

bncede cnm hiç kafana takmadan haftanı göz önünde bulundurmadan sabret..stresle bekleyince belki odamı etkili oluyo ne..40 ıda doldurursan 1 hafta daha beklersin nolur nolmaz belki o zmn gelir..en azından sezeryan olmak zorunda kalırsanda keşke bekleseydim acaba gelirmiydi diye kafanı meşgul etmezsin..bnde snn için dua etcem valla bugün..annem için okuyorum araya senide katcam valla normal istiyosun çünkü bnde normal istiyorum anlayabiliyorum stresini..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

gaçmiş olsun yavru kuşuuuummm tabi olmayaydın iyiydi ama şöle düşün dogumdan sonra hasta olsan daha kötü olurdu şimdiden bağışıklığını al kurtul en hafif sekilde en cabucak haliyle atlatırsın inşallah

ayy evet evet battı resmen ev bana ne kadar pismişiiim diyip durdum deli gibi dur bak ii aklıma getirdin bugün ben de dökiim şu vitrin içlerini takım taklavatı:)

hoşgeldin bacıııım aman herseyi iyiyimiş mirayımızın cok şükür varsın canı ne zaman istiyosa o zaman gelsin annesi napalım bizimkiler yerlerini pek sevdi herhalde sen bi hafta daha sabret de bana da örnek ol bari bana noluyosa ben de doğuriim diye kudurmaya başladım senin sayende ben de sakinleşirim belki:)

canım tarihini almışsın gözğn aydın sağ salim kavuş bebişine inşallah

Bende ondan korkuyodum kuzum benim de haftada 250-300 gr gidiyodu.. Bu hafta 200 gr almış.. doktor bundan sonra bu kadar hızlı almaz dedi.. yani şimdi seninkini de tam kilo alma zamanı.. 38den sonra yavaşlıyo..

Canım yaa Allah razı olsun.. Gerçekten öyle bi stres ki şöle bi of çekip karşıki dağları yıkasım var bi de eşime de anlatamıyorum durumu yani herkes bekle diyo ama beklemenin zorluğunu bilen yok :) bugün doktor korkuyo musun dedi gözlerim doldu.. şöle bi ağlayıp rahatlamam lazım ama kız stres olcak diye onu da yapamıyorum :)) Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin inşallah..

Aman kuzum sakın acele etme kendini 40tan sonra gelecek diye programla.. benim gibi 35 ten sonra nerde kaldı bu demeye başlarsanız işte böle 39da patlarsınız

Canım niye sezaryene gün aldın, normal bekliyordun sen? Bir sorun mu oldu

canım gün yaklaştıkça stres de artıyo, çok iyi anlıyorum seni, bende normal istiyordum bebek dönmüş olsaydı öyle olacaktı, en çok da senin mesajlarınla ve nicegirl mesajlarıyla motive oluyordum.. sezeryan olucam büyük ihtimalle ve bende sezeryandan korkuyorum,dedim ya sez. olcağımı öğrenince ağladım durdum.. ama sonradan da pişman oldum, sonuçta Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin dememiz ve akışına bırakmamız lazım...içinden geliyosa ağla rahatla, stres kötü biliyorum...

Aminn canım saolsınnn Dogumdn sonra hıc hasta olmım oglumlaaaa ılgılenmek onunla uyumak ıstıorum:)) Herkesn cocuguyla ılgılı degısık hayllerı var benm haylmse bırlıkte uyumak:))

Bende ondan korkuyodum kuzum benim de haftada 250-300 gr gidiyodu.. Bu hafta 200 gr almış.. doktor bundan sonra bu kadar hızlı almaz dedi.. yani şimdi seninkini de tam kilo alma zamanı.. 38den sonra yavaşlıyo..

Buna hıc uzulmedım:)) Ayyy dedım bu boyle gıderse bunu nasıl cıkrcm kafasını gectım bu sefer ahahaha ınsan ogluuuuuu nankörrrrrrrrrrr kediiiiiiiiiiiiiii:))) Oyy kafasıda orntılams teyzesı bunu duyunca okdar cok sevndmkı 10 gn ılerı cıktı mınk böcegımm annem 3 kıloyu duyunca dedı ooo o karna 3 kıloo demekkı ıc karnın cok genıs korkuodum sıcan yavrusu gıbı bısey cıkarcan dıyeee dogurana kdr 3 bucuk olur bu dıye sırıta sırıta konusuk edıodu:)))

Selam herkese benim bugün evde ilk günüm, sevinerek uyandım sabah, bir sürü planım vardı. Bulaşık makinesini yerleştiriyim dedim kahvaltıdan önce, bir baktım içinde su kalmış, sanırım makine bozuldu, bulaşıklar da tam yıkanmamış hepsi kaldı ortada Kendime dert ettim, 1 saat uğraştım eğildim, filtrelerini falan söktüm yok gitmiyor yine 2-3 gün önce kombimiz, bir hafta önce dış kapının tüm mekanizması bozuldu(en uğraştırıcısı ve masraflısı bu oldu), bugün de bulaşık makinesi, yarın da annemler gelcekti, bebişin eşyalarıyla uğraşıcaz diye sevinirken şimdi bu çıktı bir de sorun tesisattansa iyice yandık. Ev sahibi herşeye söyleniyor zaten

Çok moralim bozuldu kahvaltı bile yapamadım kaç saattir. Evde olunca dert çıkıyor hep

cnm hiç öyle kasma kndini bnce içinden ağlamak geliyosa ağla.. o kdrda değil kıza bişi olmaz mrk etme böyle daha çok strese giriyosun insan ağlayınca rahatlıyo hatta eşin gelince ona sarıl ağla.. valla ağlamayla stres oluyolarsa varya bn yandm çok fena..bnm hamileliğim boyunca ağlamadığım gün sayısı azdır yani.. çocuğun adını çile bülbülü koycam :))

öyle cnm evin derdi bitmiyo..bide bu incik cıncık işler insanı çok sinir ediyo..hepsini halletmek için ayrı ayrı adam çağır bide onları bekle bütün işlerin kalsın...helede kira olunca ev valla yaptığım masrafa içim gidiyo..taşındığımızdan beri bizde bisürü ufak tefek şeyle uğraşıyoz..neyse Allah bitirmesin ya..sağlık sıhhat versinde uğraşırz napalm..bunlar küçük sorunlar inanki..sıkıntı sağlık olunca insanın ne ağzının tadı kalıyo ne tuzu

Doğru diyorsun canım, ufak sorunlar, ama üstüste gelince boğuyor insanı. En önemlisi sağlık dediğin gibi, moral oldun canım çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…