- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.881
Selam kızlarrr...
Biz geldik kontrolden.. Herşey yolunda çok şükür :)) Yani suyu boyu kilosu herşeyi iyi bebişin.. 3500 kg olmuşuz
NST de iyi çıktı.. Ben tabi sıkılmış göründüğüm için doktorum da hayırdır vazmıgeçtin dedi normal doğumdanyok vazgeçmedim ama çok zorlamaya başladı dedim.. tamam gitme alalım dedi nası yani dedimmm gitme yatışını yapalım alıyım sezeryanla madem sıkıldıysan dedi.. anammm beklemiyodum tabi böle bişey :)) kem küm ettim iyi hadi git biraz daha düşün dedi cmtsi tekrar gitcez. Normal yapmana engel hiç bi durum yok şu an dedi. Bebeğin ve senin en çabuk kendinize geleceğiniz şekkilde normal doğum ama seni zorlamaya da hakkım yok, istediğin zaman alırım dedi.. ama 41. haftasında bekleyen hastası da varmış.. bi de gaz verdi bu kadar çabuk pes etmezsin sanmıştım diyo :) püffffffffff yani doğum filan yok kızlar bi süre daha burdayız
günaydın kızlarr
dogum yapan arkadasları tebrik ediyorum . hıkayelerınızı ve bebıslerınızın fotosunu beklıyoruz. :)
nicegirl canım ben sana demıstım bebişin kılo alınca esitlenır dıyhe. sevindim :)
calısan arkadaslar kolay gelsin size. karda işe gitmek zorunda kaldınız. ben dun ıtıbarıyle ızne ayrıldım.
dün hastaneye gıttım raporumu aldım goturdum. bundan sonra evdeyım karda cıkmak zorunda olmamak cok hosuma gitti.
cok zor oluyor gercekten kolay gelsın sizlere. neyse ızıne ayrılıyorsunuz artık sizde. ozgecim sen haric. canım sende dınlenseydın keske biraz.z
bende bugun hastane cantamı hazırlarım artık. sonra sırayla hazırlık işlerıme ve dınlenmeye kendıme vakıt ayırmaya koyulurum.
okadar zevk alıyorumkı bebegımın hazırlıklarını yaparken dogumdan sonra herseyımız alel acele olucak belkıde bu duyguyu bı daha yasıyamıycam o yuzden rahat rahat kıyafetlerını koklaya koklaya kendım yerlestırmek ıstıyorum :)
buarada bebek mobılyasında koku cıkmayan varsa hala ben bı yontem buldum 2 gunde hıc koku kalmadı :)
Günaydın kızlarrrrrrr karlı İstanbul sabahından herkese kokulu öpucuklerımızı gonderıoruz oglumla:))) Bılın bakım noldu hastaaa oldummmmmmmmmm((( Genzım tıkandı bogazm acıo ve yutkunamıorum ayrıcaa yetmıoms gıbı bıde nefes alamıorum ama pes etmıcem dayandım zencfıl bal lımona ALLAHtn agzmn tadı var yoksa ben napardım hüü ((
Selam kızlarrr...
Biz geldik kontrolden.. Herşey yolunda çok şükür :)) Yani suyu boyu kilosu herşeyi iyi bebişin.. 3500 kg olmuşuz
NST de iyi çıktı.. Ben tabi sıkılmış göründüğüm için doktorum da hayırdır vazmıgeçtin dedi normal doğumdanyok vazgeçmedim ama çok zorlamaya başladı dedim.. tamam gitme alalım dedi nası yani dedimmm gitme yatışını yapalım alıyım sezeryanla madem sıkıldıysan dedi.. anammm beklemiyodum tabi böle bişey :)) kem küm ettim iyi hadi git biraz daha düşün dedi cmtsi tekrar gitcez. Normal yapmana engel hiç bi durum yok şu an dedi. Bebeğin ve senin en çabuk kendinize geleceğiniz şekkilde normal doğum ama seni zorlamaya da hakkım yok, istediğin zaman alırım dedi.. ama 41. haftasında bekleyen hastası da varmış.. bi de gaz verdi bu kadar çabuk pes etmezsin sanmıştım diyo :) püffffffffff yani doğum filan yok kızlar bi süre daha burdayız
Canım geçmiş olsun, o kadar gezersen, kaptın şifayı bak, e azcık dinlen sen evde, dinlenmek en büyük ilaç, bu arada resim işini de ihmal etme, pınar reklamlarındaki gibi, annen, sen ve bebişin 3 kuşak slayt yaparsınız.
selasm kızlar, hep okuyorum ama pek yazamıyorum size
dün dr. a gittim NST ye girdim güzel çıktı, bebişim 2,450gr olmus, hep ufaktı zaten tosbaam.
15mart için sezeryan günü aldık, geriye kaldı 16 gün:)
yok ronyacım, sen değilsin üzen.. Eşimin akşam işten gelir gelmez söylediklericanım ablana ayetel kürsi okudum Rabbim kabul etsin
yasminkaa canım hadi gözün aydın izne çıkmışın acayip güzel oluyor birden evde olmak
nicee canım çok geçmiş olsun tavuk suyu çorba yap iç
polly canımmm kıyamam ya ben seni üzdüm sanırım keşke demeseydim
ama kuzucumm ne fark eder ha alttan ha aynı yerden sonuçta aynı işlem yapılacak
aynı dikiş atılacak. ama inşallah seninkini aynı yerden keserler
hoşgeldiiiiiiinnnnnn..Selam kızlarrr...
hadi gözün aydın gününü almışsın sende.selasm kızlar, hep okuyorum ama pek yazamıyorum size
dün dr. a gittim NST ye girdim güzel çıktı, bebişim 2,450gr olmus, hep ufaktı zaten tosbaam.
Gözün aydın ohh ne guzell artık gun sayıosun bıde bızım gunmz bellı olsaa bır belırsızlıgın ıcındee beklemeye aldıkk kendımızı:)))selasm kızlar, hep okuyorum ama pek yazamıyorum size
Teskkur ederım sekerımmm evet buyuk ıstek aldm tavuk suyu corbadan lakın tavugum yok zencefıl bal lımon gecıstırırım ıyı olurum ınsallah:)))
Teşekkürler teyzesiii :) Öle yapcas artık bize başka yok bırakmadıMaşallah MirayaBiraz daha bekle bakalım canım minik kızın ne zaman gelmek istiycek,son günlerin keyfine bakmaya çalış:)))
Evet o sancılar bende de oluyo hazırlayıcı sancılar dedi doktor rahmi yumuşatıyomuş doğum için ama onlardan günde 10-15 tane olması gerekiyomuş :)) ben de o kadar olmuyo daha.. ben de bekliycem biraz daha bakalım 4 kiloyu geçeceğini sanmıyorum dedi doktor :)) bayaa rahatladımHosgeldınnn senı beklıor ıdıkk:))) Masallah kızına annesıOyyy gelmıooo bu boceklerrr:)) Melıke annem pskolıjkmdr nedr benmde dunden berı sancılarım var boyle sankı nasıl tarf etsm adet olckmssn gıbı yadaa boyle barsaklrın bozulurda karnına agrı gırer ya oyle dedım noluooo bu hazırlayıcı kasılmaysa gercgı neymıskıı:))) Korkma annemmm kararımz kesınn ALLAH ızın verırsee kendılıgnden cıkcak bu bebıslerr bak engel bıseyde yokmusss bana doktrm hıc engel bısey yok bılmem ne fln dese 45 haftaya kadr bıle beklrım:))) bu gıdısle bırlkte dogrcaz heralde burdn o cıkıo ahahaha:)))
Ben de normal istiyorum çünkü sezeryandan çok korkuyorum ama işte bu bekleme ve bilinmezlik kısmı çok sıkıcı.. artık hamileliğin 30. haftasındaymış gibi sabırla oturcam aşşaa :)) dediğin gibi 40tan sonra hala gelmemişse o zaman sezeryan olsam mı diye düşünmeye başlayabilirim ama en az 1-1.5 hafta daha bekliycem Allah sabır versin inşallah...maşşallah canım seninki heralde 4 kiloya yakın doğacak, bol bol sıkarsın kollarını bacaklarını, lokum gibidir o şimdi :)) ben sende normal doğum yapacak ışığı gördüm,bi sorun yoksa wazgeçme canım, ya da en azından 40 olmasını bekle..
hoşgeldiiiiiiinnnnnn... Maşallah minik kuzuya rahatı yerinde annesi, sen ne kadar çağırsanda o istediği zaman gelecek.. Aynı benim Defne gibi çıktı senin kız..bende kızlar erken gelirmiş diye diye o kadar çok sabırsızlanmıştım ki.. ama nooldu avucumu yaladım.. Defne 40+5 te zorla geldi. inşallah 40 haftayı geçmez Miray..
Bence sen artık ufaklığı çağırma.. ters tepiyor baksana.
Evet o sancılar bende de oluyo hazırlayıcı sancılar dedi doktor rahmi yumuşatıyomuş doğum için ama onlardan günde 10-15 tane olması gerekiyomuş :)) ben de o kadar olmuyo daha.. ben de bekliycem biraz daha bakalım 4 kiloyu geçeceğini sanmıyorum dedi doktor :)) bayaa rahatladım
Ben de normal istiyorum çünkü sezeryandan çok korkuyorum ama işte bu bekleme ve bilinmezlik kısmı çok sıkıcı.. artık hamileliğin 30. haftasındaymış gibi sabırla oturcam aşşaa :)) dediğin gibi 40tan sonra hala gelmemişse o zaman sezeryan olsam mı diye düşünmeye başlayabilirim ama en az 1-1.5 hafta daha bekliycem Allah sabır versin inşallah...
Aynen sii hıc uyunmuo dun dr kontrolm vardı 5 te uyandım randevm 9 da ıdı tam bır aptal oldum dr gelncede kuş gıbı dustum yataga:)))) Ama suan burda oyle bır ev varkı offff dısarsı karlı ıcım kasvetlııı canm bısey yapmak ıstemıo ama en azındn bı yerı yapmam lazm belmdekı agrı devam edıo oda pek aktıf ıs yaptrmıo artık annemın dedıgne ınandım hamıle yelı oldum sanırım:))) Gecmek bılmıoo ustune bıde hastaaa oldum ohhh mıs gıbı
ayy evet evet battı resmen ev bana ne kadar pismişiiim diyip durdum deli gibi dur bak ii aklıma getirdin bugün ben de dökiim şu vitrin içlerini takım taklavatı:)Aynen ya bi temizlik işine girdimki evi kırkladım. oğluma sakın bu 10 gun gelme diyorum temizlik işlerim bitmedi. Dün yardımcı bayan geldi bütün salon vitrinlerini döktük yemek takımları cay takımları hepsini yıkadı ve yerlerştirdik. Duvarları sıldı . Banyoları tümden yıkadı falan daha cuma da gelicek camlar ve perdeler var.İnsan çalışınca o kadar batmıyor ama evde olunce hersey batıyor insanın gözüne
Selam kızlarrr...
Bende ondan korkuyodum kuzum benim de haftada 250-300 gr gidiyodu.. Bu hafta 200 gr almış.. doktor bundan sonra bu kadar hızlı almaz dedi.. yani şimdi seninkini de tam kilo alma zamanı.. 38den sonra yavaşlıyo..Yavrum benımmm sıkma canını 10 15 kere oluomu olmuomu onu saymadm ama sancılr gelnce benı rahatsız edıoo belkıde bılncaltı sancının dogmu baslatcgını dusunuo olabılrm:)) Ben 41 bulrsa sunı sancıyı deneme tarftrıyım ama tabıkı sartlar musaıtse bılemedm bu hafta benm cocuk 400 grm alms buda benı korkuttu tmm mınk dıyoduk ama 10 gndede 400 grm bıraz fazla geldı bana 40 bulana kdr ya 4 e gelrse dıye korktum hü annem cok memnun bu duurmdan sankı o cıkarcak:))) Hakkımzda hayırlısı olsn ne olcksa o olcak:))
bncede cnm hiç kafana takmadan haftanı göz önünde bulundurmadan sabret..stresle bekleyince belki odamı etkili oluyo ne..40 ıda doldurursan 1 hafta daha beklersin nolur nolmaz belki o zmn gelir..en azından sezeryan olmak zorunda kalırsanda keşke bekleseydim acaba gelirmiydi diye kafanı meşgul etmezsin..bnde snn için dua etcem valla bugün..annem için okuyorum araya senide katcam valla normal istiyosun çünkü bnde normal istiyorum anlayabiliyorum stresini..Allah hakkımızda hayırlısını versin..
hoşgeldin bacıııım aman herseyi iyiyimiş mirayımızın cok şükür varsın canı ne zaman istiyosa o zaman gelsin annesi napalım bizimkiler yerlerini pek sevdi herhalde sen bi hafta daha sabret de bana da örnek ol bari bana noluyosa ben de doğuriim diye kudurmaya başladım senin sayende ben de sakinleşirim belki:)
Bende ondan korkuyodum kuzum benim de haftada 250-300 gr gidiyodu.. Bu hafta 200 gr almış.. doktor bundan sonra bu kadar hızlı almaz dedi.. yani şimdi seninkini de tam kilo alma zamanı.. 38den sonra yavaşlıyo..
Canım yaa Allah razı olsun.. Gerçekten öyle bi stres ki şöle bi of çekip karşıki dağları yıkasım varbi de eşime de anlatamıyorum durumu yani herkes bekle diyo ama beklemenin zorluğunu bilen yok :) bugün doktor korkuyo musun dedi gözlerim doldu.. şöle bi ağlayıp rahatlamam lazım ama kız stres olcak diye onu da yapamıyorum :)) Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin inşallah..
Aminn canım saolsınnngaçmiş olsun yavru kuşuuuummm tabi olmayaydın iyiydi ama şöle düşün dogumdan sonra hasta olsan daha kötü olurdu şimdiden bağışıklığını al kurtul en hafif sekilde en cabucak haliyle atlatırsın inşallah
Bende ondan korkuyodum kuzum benim de haftada 250-300 gr gidiyodu.. Bu hafta 200 gr almış.. doktor bundan sonra bu kadar hızlı almaz dedi.. yani şimdi seninkini de tam kilo alma zamanı.. 38den sonra yavaşlıyo..
Canım yaa Allah razı olsun.. Gerçekten öyle bi stres ki şöle bi of çekip karşıki dağları yıkasım varbi de eşime de anlatamıyorum durumu yani herkes bekle diyo ama beklemenin zorluğunu bilen yok :) bugün doktor korkuyo musun dedi gözlerim doldu.. şöle bi ağlayıp rahatlamam lazım ama kız stres olcak diye onu da yapamıyorum :)) Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin inşallah..
Selam herkese benim bugün evde ilk günüm, sevinerek uyandım sabah, bir sürü planım vardı. Bulaşık makinesini yerleştiriyim dedim kahvaltıdan önce, bir baktım içinde su kalmış, sanırım makine bozuldu, bulaşıklar da tam yıkanmamış hepsi kaldı ortadaKendime dert ettim, 1 saat uğraştım eğildim, filtrelerini falan söktüm yok gitmiyor yine 2-3 gün önce kombimiz, bir hafta önce dış kapının tüm mekanizması bozuldu(en uğraştırıcısı ve masraflısı bu oldu), bugün de bulaşık makinesi, yarın da annemler gelcekti, bebişin eşyalarıyla uğraşıcaz diye sevinirken şimdi bu çıktı bir de sorun tesisattansa iyice yandık. Ev sahibi herşeye söyleniyor zaten
Çok moralim bozuldu kahvaltı bile yapamadım kaç saattir. Evde olunca dert çıkıyor hep
öyle cnm evin derdi bitmiyo..bide bu incik cıncık işler insanı çok sinir ediyo..hepsini halletmek için ayrı ayrı adam çağır bide onları bekle bütün işlerin kalsın...helede kira olunca ev valla yaptığım masrafa içim gidiyo..taşındığımızdan beri bizde bisürü ufak tefek şeyle uğraşıyoz..neyse Allah bitirmesin ya..sağlık sıhhat versinde uğraşırz napalm..bunlar küçük sorunlar inanki..sıkıntı sağlık olunca insanın ne ağzının tadı kalıyo ne tuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?