- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.901
Selam herkese benim bugün evde ilk günüm, sevinerek uyandım sabah, bir sürü planım vardı. Bulaşık makinesini yerleştiriyim dedim kahvaltıdan önce, bir baktım içinde su kalmış, sanırım makine bozuldu, bulaşıklar da tam yıkanmamış hepsi kaldı ortadaKendime dert ettim, 1 saat uğraştım eğildim, filtrelerini falan söktüm yok gitmiyor yine 2-3 gün önce kombimiz, bir hafta önce dış kapının tüm mekanizması bozuldu(en uğraştırıcısı ve masraflısı bu oldu), bugün de bulaşık makinesi, yarın da annemler gelcekti, bebişin eşyalarıyla uğraşıcaz diye sevinirken şimdi bu çıktı bir de sorun tesisattansa iyice yandık. Ev sahibi herşeye söyleniyor zaten
Çok moralim bozuldu kahvaltı bile yapamadım kaç saattir. Evde olunca dert çıkıyor hep
üff, çok can sıkıcı.....ama bırak ya, eşin uğraşsın gelince, yapılcak bi şekilde mecbur,yorma kendini.....yemeğini ye bi an önce, bebişi aç bırakma...
cnm hiç öyle kasma kndini bnce içinden ağlamak geliyosa ağla.. o kdrda değil kıza bişi olmaz mrk etme böyle daha çok strese giriyosun insan ağlayınca rahatlıyo hatta eşin gelince ona sarıl ağla.. valla ağlamayla stres oluyolarsa varya bn yandm çok fena..bnm hamileliğim boyunca ağlamadığım gün sayısı azdır yani.. çocuğun adını çile bülbülü koycam :))
cnm hiç öyle kasma kndini bnce içinden ağlamak geliyosa ağla.. o kdrda değil kıza bişi olmaz mrk etme böyle daha çok strese giriyosun insan ağlayınca rahatlıyo hatta eşin gelince ona sarıl ağla.. valla ağlamayla stres oluyolarsa varya bn yandm çok fena..bnm hamileliğim boyunca ağlamadığım gün sayısı azdır yani.. çocuğun adını çile bülbülü koycam :))
canım gün yaklaştıkça stres de artıyo, çok iyi anlıyorum seni, bende normal istiyordum bebek dönmüş olsaydı öyle olacaktı, en çok da senin mesajlarınla ve nicegirl mesajlarıyla motive oluyordum.. sezeryan olucam büyük ihtimalle ve bende sezeryandan korkuyorum,dedim ya sez. olcağımı öğrenince ağladım durdum.. ama sonradan da pişman oldum, sonuçta Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin dememiz ve akışına bırakmamız lazım...içinden geliyosa ağla rahatla, stres kötü biliyorum...
Buna hıc uzulmedım:)) Ayyy dedım bu boyle gıderse bunu nasıl cıkrcm kafasını gectım bu sefer ahahaha ınsan ogluuuuuu nankörrrrrrrrrrr kediiiiiiiiiiiiiii:))) Oyy kafasıda orntılams teyzesı bunu duyunca okdar cok sevndmkı 10 gn ılerı cıktı mınk böcegımm annem 3 kıloyu duyunca dedı ooo o karna 3 kıloo demekkı ıc karnın cok genıs korkuodum sıcan yavrusu gıbı bısey cıkarcan dıyeee dogurana kdr 3 bucuk olur bu dıye sırıta sırıta konusuk edıodu:)))
Önce kilo alsın diye uğraşıyoruz sonra almasın diye gerçekten insanoğlu çok nankör
Sen de hiç merak etme başı dötü eşitleniyo doğuma kadar.. :)
Tünaydınnnn tünaydınnnn güzel annelerr
cookk canım sıkılıyorr benim yaaa faranjit oldum,gece kasık agrısından gözüme uyku girmedi,kocam evde hem ameliyatlı hem bademcikleri şiştikara bahtım kör talihimm
hava desen hiçç iç açıcı degill, surda 2 hafta kaldı doguma ama benim doğurasım yok sanırım kesilmekten feci halde korkuyorum
gerçektende moral bozucuymuş.. Allah yardımcın olsun canım..Selam herkese benim bugün evde ilk günüm, sevinerek uyandım sabah, bir sürü planım vardı. Bulaşık makinesini yerleştiriyim dedim kahvaltıdan önce, bir baktım içinde su kalmış, sanırım makine bozuldu, bulaşıklar da tam yıkanmamış hepsi kaldı ortadaKendime dert ettim, 1 saat uğraştım eğildim, filtrelerini falan söktüm yok gitmiyor yine 2-3 gün önce kombimiz, bir hafta önce dış kapının tüm mekanizması bozuldu(en uğraştırıcısı ve masraflısı bu oldu), bugün de bulaşık makinesi, yarın da annemler gelcekti, bebişin eşyalarıyla uğraşıcaz diye sevinirken şimdi bu çıktı bir de sorun tesisattansa iyice yandık. Ev sahibi herşeye söyleniyor zaten
Çok moralim bozuldu kahvaltı bile yapamadım kaç saattir. Evde olunca dert çıkıyor hep
cookk canım sıkılıyorr benim yaaa faranjit oldum,gece kasık agrısından gözüme uyku girmedi,kocam evde hem ameliyatlı hem bademcikleri şiştikara bahtım kör talihimm
hava desen hiçç iç açıcı degill, surda 2 hafta kaldı doguma ama benim doğurasım yok sanırım kesilmekten feci halde korkuyorum
Aman kuzum sakın acele etmekendini 40tan sonra gelecek diye programla.. benim gibi 35 ten sonra nerde kaldı bu demeye başlarsanız işte böle 39da patlarsınız
canım ya kötü olmuş aksiliklerin üstüste gelmesi ama olmuş artık sıkma canını annenler yabancı diil ya olmadı el birliğiyle hallediverirsiniz hem şunu düşün böle böle nazar çıkıyo belki evinden başka aksilik gelmesin inşallah tatlımSelam herkese benim bugün evde ilk günüm, sevinerek uyandım sabah, bir sürü planım vardı. Bulaşık makinesini yerleştiriyim dedim kahvaltıdan önce, bir baktım içinde su kalmış, sanırım makine bozuldu, bulaşıklar da tam yıkanmamış hepsi kaldı ortadaKendime dert ettim, 1 saat uğraştım eğildim, filtrelerini falan söktüm yok gitmiyor yine 2-3 gün önce kombimiz, bir hafta önce dış kapının tüm mekanizması bozuldu(en uğraştırıcısı ve masraflısı bu oldu), bugün de bulaşık makinesi, yarın da annemler gelcekti, bebişin eşyalarıyla uğraşıcaz diye sevinirken şimdi bu çıktı bir de sorun tesisattansa iyice yandık. Ev sahibi herşeye söyleniyor zaten
gerçektende moral bozucuymuş.. Allah yardımcın olsun canım..
geldim mi üstüste geliyor böyle.. inşallah doğuma kadar herşey hallolurda sıkıntı yaşamazsınız.
kendini de fazla yorma, yemeğini ye karnını doyur bi güzel.
bebiş aç kalmasın annesi.. akşam eşin yapar işleri, olmadı annenler yardım eder.
ooooyyy geçmiş olsun Mervecim yaa.. doğum öncesi hastalık fena(
bir an önce iyileşirsiniz inşallah.. ALlah güç kuvvet versin kuzum.
MİNE canım sanada geçmiş olsun demeyi unuttum.. ballar zencefilleer yarasında bir an önce sende iyileş.
arkadaşlar 37+4 üm bugün hastaneye kontrole gittim haftaya bugüne sezeryan olucak dedi çok heyecanlıyım sonunda geliyo inanamıyorum son haftamı nasıl geçirmem lazım yürümekmeyi i iyi gelir dinlenmekmi neyi tavsiye edersiniz
arkadaşlar 37+4 üm bugün hastaneye kontrole gittim haftaya bugüne sezeryan olucak dedi çok heyecanlıyım sonunda geliyo inanamıyorum son haftamı nasıl geçirmem lazım yürümekmeyi i iyi gelir dinlenmekmi neyi tavsiye edersiniz
ha bu arada, doğumu gecikenler için haşlanmış yumurta yiyip üstüne yürüyüş yapmak doğumu hızlandırıyo diye duymuştuk...ablamda denedik..2 yumurta yiyip 45 dk kadar yürüdü...akşamına doğurdu.....tabi tesadüfde olabilir ama denemesi zararlı bişey değil nasılsa....ablamı sezeryana alacaklardı daha doğurmasa...
Hosgeldın şekerimm:)) Gecmıs olsn canım yaaa benmde genzım acıo bende kaptım bı yerden mıkrobu ama nerdenn bılemıorum:) Nedemk o dogursm yok kızzzz gıtcen pasa pasa alcn bebısını gelcen eveee en guzelll bişeee:)))
ooooyyy geçmiş olsun Mervecim yaa.. doğum öncesi hastalık fena(
bir an önce iyileşirsiniz inşallah.. ALlah güç kuvvet versin kuzum.
sagol Semracım yaaa umarım iileşiriz biran önce. hastayken sezeryana da almıyorlar ondan korkuyorum,acil iyileşmem lazım
hoşgeldin kuzum cok cok gecmiş olsun ya kıyamam ben sana korkma hiiiç bişicik olmucak uyucan uyancan kuzun kollarında fıtıgın da atrih olmuş olucak öle düşün tamammı
saol bebeğim yaaa , uyucam uyancam inşallahh, kocamda gördügüm gbi olursa sorun yok,asansöre bindirirken bastılar ilacı uyuyakaldı yavrum ameliyathane yi görmeden, benimde öyle olur inşallah. yoksa kendimi ameliyat masasında düşününce cok korkuyorum,önceki operasyonlarımın hepsinde uyanıktım çünkü
sende kurtulcan fıtıgından ohhh kuzum rahat olcak bize inşallahh. cerrah dikiş olmayacak yama olcak dedi,dikiş kolay patlıyormus çünkü,,yama da dikiş yokmus. konustun dmi sen ayrıntıları cerrahla ?
Mervishko annemm sıkma canını bı sekılde cıkack da bu cocuk:) Bir Türk Atasözü derki; Korkunun ecele faydası yok:)))) Uyucan uyncannn bebısını kucagına alcn bunlrı duusn motıvasyonun gelsın gerısını dusunme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?