2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

üff, çok can sıkıcı.....ama bırak ya, eşin uğraşsın gelince, yapılcak bi şekilde mecbur,yorma kendini.....yemeğini ye bi an önce, bebişi aç bırakma...

üff, çok can sıkıcı.....ama bırak ya, eşin uğraşsın gelince, yapılcak bi şekilde mecbur,yorma kendini.....yemeğini ye bi an önce, bebişi aç bırakma...

Eşim de öyle diyor ama içindeki bulaşıkları yıkamadığı için hepsini tek tek çıkardım ortalık bulaşık dolu, mutfağa girip yemek hazırlayamıyorum, yarın da annmler gelcek onlara hazırlık yapcaktım, neyse ben gidip hazır şeyler de olsa atıştırıyım bebiş aç kalmasın, çok sağol canım.

bernysita, seni görmek ne güzel...bayadır yoktun malum....ağlamak rahatlatıyosa ağlıcan, bişey olmaz...Allah iç ferahlığı versin

Tünaydınnnn tünaydınnnn güzel annelerr
cookk canım sıkılıyorr benim yaaa faranjit oldum,gece kasık agrısından gözüme uyku girmedi,kocam evde hem ameliyatlı hem bademcikleri şişti kara bahtım kör talihimm
hava desen hiçç iç açıcı degill, surda 2 hafta kaldı doguma ama benim doğurasım yok sanırım kesilmekten feci halde korkuyorum

Evet bana bi rahatlama geldi :)) çok teşekkür ederim kızlarrr.. Valla zor işmiş bu hamilelik.. Böyle diyince de eşim hemen cennete gitmek kolay değil diyo :)
Allah hepimize hayırlısını versin inşallah

Önce kilo alsın diye uğraşıyoruz sonra almasın diye gerçekten insanoğlu çok nankör
Sen de hiç merak etme başı dötü eşitleniyo doğuma kadar.. :)

Erken kalktım sabah sallanıyorum.. biz biraz kestirelim kızımla.. yine gelceees

Önce kilo alsın diye uğraşıyoruz sonra almasın diye gerçekten insanoğlu çok nankör
Sen de hiç merak etme başı dötü eşitleniyo doğuma kadar.. :)

Haklısın annemmm ınsan oglu boyleee:) basını dötunu yerım onun bennnn guzel oglm benmmmm plesntasını yemeye calısıoduuu mınk böcegım benm:))) Gıt uyu bebısımmm uyandıgnda suyunun geldıgını acılmanın 6 cm oldugunu hayl et ahahah:))))

Hosgeldın şekerimm:)) Gecmıs olsn canım yaaa benmde genzım acıo bende kaptım bı yerden mıkrobu ama nerdenn bılemıorum:) Nedemk o dogursm yok kızzzz gıtcen pasa pasa alcn bebısını gelcen eveee en guzelll bişeee:)))

gerçektende moral bozucuymuş.. Allah yardımcın olsun canım..
geldim mi üstüste geliyor böyle.. inşallah doğuma kadar herşey hallolurda sıkıntı yaşamazsınız.
kendini de fazla yorma, yemeğini ye karnını doyur bi güzel.
bebiş aç kalmasın annesi.. akşam eşin yapar işleri, olmadı annenler yardım eder.

ooooyyy geçmiş olsun Mervecim yaa.. doğum öncesi hastalık fena(
bir an önce iyileşirsiniz inşallah.. ALlah güç kuvvet versin kuzum.

MİNE canım sanada geçmiş olsun demeyi unuttum.. ballar zencefilleer yarasında bir an önce sende iyileş.

arkadaşlar 37+4 üm bugün hastaneye kontrole gittim haftaya bugüne sezeryan olucak dedi çok heyecanlıyım sonunda geliyo inanamıyorum son haftamı nasıl geçirmem lazım yürümekmeyi i iyi gelir dinlenmekmi neyi tavsiye edersiniz

Aman kuzum sakın acele etme kendini 40tan sonra gelecek diye programla.. benim gibi 35 ten sonra nerde kaldı bu demeye başlarsanız işte böle 39da patlarsınız

işte bunu sölemekte geç kaldın annem sen bir haftadır dırdırlanıp duruyodum bu hafta iyice manyaklaşmaya başladım ağrılar arttıkça oluyo sanırım bunlar ama dediğin gibi aşıım ben bunu en iisi yoksa daha cook var anam çatlarım

canım ya kötü olmuş aksiliklerin üstüste gelmesi ama olmuş artık sıkma canını annenler yabancı diil ya olmadı el birliğiyle hallediverirsiniz hem şunu düşün böle böle nazar çıkıyo belki evinden başka aksilik gelmesin inşallah tatlım

hoşgeldin kuzum cok cok gecmiş olsun ya kıyamam ben sana korkma hiiiç bişicik olmucak uyucan uyancan kuzun kollarında fıtıgın da atrih olmuş olucak öle düşün tamammı

ALLAH razı olsun bebısımmm saolsınnn ballar zencefıller yuvarlanıp gıdıorum annemmm

Ohhhh mısss sende ogrenmıssın bebegının gelısını:))) Allah kolaylık versın sımdıden sezryn olcgı ıcın yuruyerek enerjını harcamana luzum yok dıye dusunuorum bol bol dınlenn daha ıyı:))

canım tarihini almışsın gözün aydın sezeryan olcaksan yürümene gerek yok diye biliyorum yani hava almak için falan yürüyebilirsin ama sezeryan için açılma olması catı genişlemesi falan şart diil sen bol bol dinlen haftaya bugün uyku senin için lüks olmaya başlıcak öle düşün bebişinin son hazırlıklarını falan yap güzel güzel bekle günü gelince de sağ salim al yavrunu kucağına inşallah darısı da bizlerin başına olsun

hayırlı olsun canım, günün belli olmuş...normal doğum için yürüyüş iyi ama sezeryanda farkediyomu bilmiyorum....çok gerekli gibi gelmedi ama emin değilim

ha bu arada, doğumu gecikenler için haşlanmış yumurta yiyip üstüne yürüyüş yapmak doğumu hızlandırıyo diye duymuştuk...ablamda denedik..2 yumurta yiyip 45 dk kadar yürüdü...akşamına doğurdu.....tabi tesadüfde olabilir ama denemesi zararlı bişey değil nasılsa....ablamı sezeryana alacaklardı daha doğurmasa...

Daha neler duycaz ALLAH ım:))))) Valla benmkı gecıkrse denerım canım sımdı melıke uyanınca yumrtaya vurcak kendını kesın ahahaha:)))

hepinize tşk ederim iyi dilekleriniz için Rabbim hepimize bebeklerimize saglıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin

hoşbulduk kuzummm evet ikimize de geçmiş olsunn annemm atlatsaydık biran önce,anlamadıgım zaten 2 haftadır Largopen kullanıyorum idrar yollarımdan dolayı,antibiyotik alırken nasıl faranjite yakalandım gitcen gelcen heee nerdee o günler fena tırsmaya başladım oysa alısıgım kesilmeye ama

Mervishko annemm sıkma canını bı sekılde cıkack da bu cocuk:) Bir Türk Atasözü derki; Korkunun ecele faydası yok:)))) Uyucan uyncannn bebısını kucagına alcn bunlrı duusn motıvasyonun gelsın gerısını dusunme

yineee Mine den Türk atasözleriii mecbur çıkcak çocuk napalımm yeter durdugu 36+7 olduk bugün yeter daaa annemm deli gbi korkuyor olmamın bana hayrı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…