- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.921
Maşallah bebişineDoğum tarihinizde belli olmuş gözün aydın sağlıkla kucağına al inş.
yok ronyacım, sen değilsin üzen.. Eşimin akşam işten gelir gelmez söyledikleri((
doktordan doktora fark ediyor işte.. birde ben farklı yerden kesilmek istemiyorum çünkü sebebi var(( ilk dikişim doğumdan sonra iltihaplanmıştı ve bakteri çıkmıştı.. sonra şişti, bilmem ne oldu derken ortası sert kaldı..şimdi orası öyleyken bide biraz daha yukarısından almaları düşüncesi bile beni kötü etkiledi Sen kendini suçlama lütfen.
hoşgeldiiiiiiinnnnnn... Maşallah minik kuzuya rahatı yerinde annesi, sen ne kadar çağırsanda o istediği zaman gelecek.. Aynı benim Defne gibi çıktı senin kız..bende kızlar erken gelirmiş diye diye o kadar çok sabırsızlanmıştım ki.. ama nooldu avucumu yaladım.. Defne 40+5 te zorla geldi. inşallah 40 haftayı geçmez Miray..
Bence sen artık ufaklığı çağırma.. ters tepiyor baksana.
hadi gözün aydın gününü almışsın sende.
kalan 2 haftada da 3 kiloya yaklaşır.
gaçmiş olsun yavru kuşuuuummm tabi olmayaydın iyiydi ama şöle düşün dogumdan sonra hasta olsan daha kötü olurdu şimdiden bağışıklığını al kurtul en hafif sekilde en cabucak haliyle atlatırsın inşallah
ayy evet evet battı resmen ev bana ne kadar pismişiiim diyip durdum deli gibi dur bak ii aklıma getirdin bugün ben de dökiim şu vitrin içlerini takım taklavatı:)
hoşgeldin bacıııım aman herseyi iyiyimiş mirayımızın cok şükür varsın canı ne zaman istiyosa o zaman gelsin annesi napalım bizimkiler yerlerini pek sevdi herhalde sen bi hafta daha sabret de bana da örnek ol bari bana noluyosa ben de doğuriim diye kudurmaya başladım senin sayende ben de sakinleşirim belki:)
canım tarihini almışsın gözğn aydın sağ salim kavuş bebişine inşallah
Canım niye sezaryene gün aldın, normal bekliyordun sen? Bir sorun mu oldu
Hosgeldın şekerimm:)) Gecmıs olsn canım yaaa benmde genzım acıo bende kaptım bı yerden mıkrobu ama nerdenn bılemıorum:) Nedemk o dogursm yok kızzzz gıtcen pasa pasa alcn bebısını gelcen eveee en guzelll bişeee:)))
yineee Mine den Türk atasözleriiimecbur çıkcak çocuk napalımm yeter durdugu 36+7 olduk bugün yeter daaa annemm deli gbi korkuyor olmamın bana hayrı yok
canım ben grip olcağımı hissettiğim an tuzlu su hazırlayıp burnumdan genzime kadar çekiyorum
baya etkiliymiş tv de bir doktor tavsiye etmişti
Daha neler duycaz ALLAH ım:))))) Valla benmkı gecıkrse denerım canım sımdı melıke uyanınca yumrtaya vurcak kendını kesın ahahaha:)))
Bende atasözü bıtmez sekrımm atalrımz cok söz söylemsler her duruma uygun bı laf var:)))) E napalım oldysa olduuu demkkı zamanı gelmemıs annesııı ıcerde gecrdıgı 1 gunun bıle nekdr cok önemı var o gelecegı zamanı bılıo nezamnsa ozaman ıste senı cagırcklar alcn bebgını kucagınaaa doncen evıne:))) ohhh mıssssssss ztn banada yaknsn fıtıktn bakamazsn cocugaa ben gelırım oglmla bakrım kızına:)) Kız gormeye gelırız ahahaha:)))
Evet bende duymstum bunu sanırım ender sarc soylemstı dısrdn gelnce burnunza tuzlu su cekın agzınızı calkalayn fln dıye dungece bende lımonla tuzu gargara yaptım bı mıktar ferahladım lakn uyurken duzgn nefes alamadıgmdn yıne tıkandı sabaha kadr:))) Ama sımdı ıyıyım ınceden burnum akıoo ama buda ıyı bısey aksın gıtsnnn:)))
:) protein almış olur, bişey olmaz...ama bi kaç kişiden daha duymuştuk işe yaradığını, bilemicem artık...ben de hep geç doğurcam gibi hissediyorum...gerçi böyle düşünmek iyi benim için, sabrım çok taşmaz son zaman....
Bende balık et yemıorum yaaa zorumdn cevız badem fındık yıoorum napım annem 40 sene onume koyma 40 sene aklıma gelmz:))) Acaba son 1 ay balk yagımı kullansm bılemedm:)) Cıkolatamızı alıp gelırz ozamn canım artık kertermıyız naparız bılemem:))))annemm maşallahhh nazar degmesin hafızana vallahii ben dün ne yedigimi aklımda tutamıyorum ee balaık yemezsem kırmızı et yemezsem olcagı buu
gelinn yavrum gelinnn gelmişken kertelim bari
evet canım bene ender saraçdan dinlemiştim
adam hasta olcağını hissedince hemen tuzlu suyu çekiiyormuş
ben normalde biri hapşursa grip olup yatakklara düşerdim
şimdi bunu uyguluyorum baya etkili oldu
Bende balık et yemıorum yaaa zorumdn cevız badem fındık yıoorum napım annem 40 sene onume koyma 40 sene aklıma gelmz:))) Acaba son 1 ay balk yagımı kullansm bılemedm:)) Cıkolatamızı alıp gelırz ozamn canım artık kertermıyız naparız bılemem:))))
ben cevizden nefret ediyorumm ilk aylarda yemeye çalıştım ama midem almıyor yaa tadı böyle lezzetsiz,ama bademi fındıgı pek severimbalık yagı cocukken kullanmıstım içilecek gbi degil kuzum yaa balık hapı neyse kokusu cok gelmiyor şmdi birde portakallısı cıkmıs,belki onu miden alır.
çikolataya hayır demeyiz kızımla pek çok severizsizz gelin hele bi düşünürüz öyle kolay degildir benim kızımı almak
Yasal olarak bu cuma doluyo raporumu alıcam ama iznimi doğum sonrasına aktarabiliyorum.Rapor biraz bizde formalite icabı oluyo.16 haftayı nerdeyse hepsini doğum sonrası kullanıcam inş.
İyi o zaman canım yavaş yavaş yaparsın.Minicik zaten çok zevkli ütülemek dolaba yerleştirmek.biz de eşimle birlikte yaptık hepsini:)))
Bende balık et yemıorum yaaa zorumdn cevız badem fındık yıoorum napım annem 40 sene onume koyma 40 sene aklıma gelmz:))) Acaba son 1 ay balk yagımı kullansm bılemedm:)) Cıkolatamızı alıp gelırz ozamn canım artık kertermıyız naparız bılemem:))))
ben cevizden nefret ediyorumm ilk aylarda yemeye çalıştım ama midem almıyor yaa tadı böyle lezzetsiz,ama bademi fındıgı pek severimbalık yagı cocukken kullanmıstım içilecek gbi degil kuzum yaa balık hapı neyse kokusu cok gelmiyor şmdi birde portakallısı cıkmıs,belki onu miden alır.
çikolataya hayır demeyiz kızımla pek çok severizsizz gelin hele bi düşünürüz öyle kolay degildir benim kızımı almak
Cevız severım kırıp kırıp yerım bazn unutuorum yemıorum:) Kocam alıstırdı benı bunlara ben hıc yemezdım cevız kayısı ıncır vs ve cocukken bızım eve keselerle gelırdı okdr boldu bı kere elımı surup yemezdım ama kocam oyle guzel alıstırdıkı benıı sımdı cok sevıorum afıyetleee yıyıorummm:))) Cıkolatamızı alır gelırız ısteyenın 1 yuzu vermeyenın 2 yuzuu demısler ben bılemem artıkOyy kıyamam ben senın mınk böcegınee benm oglm babası gıbı olrsa gelırız yoksa kımsenın kapısına gıdıp kız ısteyemem:)))))
Cevız severım kırıp kırıp yerım bazn unutuorum yemıorum:) Kocam alıstırdı benı bunlara ben hıc yemezdım cevız kayısı ıncır vs ve cocukken bızım eve keselerle gelırdı okdr boldu bı kere elımı surup yemezdım ama kocam oyle guzel alıstırdıkı benıı sımdı cok sevıorum afıyetleee yıyıorummm:))) Cıkolatamızı alır gelırız ısteyenın 1 yuzu vermeyenın 2 yuzuu demısler ben bılemem artıkOyy kıyamam ben senın mınk böcegınee benm oglm babası gıbı olrsa gelırız yoksa kımsenın kapısına gıdıp kız ısteyemem:)))))
benim kocam kendi yer bana verir istemem uzatmaz sagolsunyaa bolken yeme sen koca evine gidince alıs cevizeee vayy beee siz gelin annemm oğlusunla beraber vermesek bile çikolata yemiş oluruz yalnız oglun annesine benzerse acayipp yakısıklı olurr hayır diyemem belkide al benim kızımı diye yalvarırım
mervishko canımm ben gnc nin fish bady oil balık yağını içiyorum
unutmaki hamilelikle her balık yağı içilmiyor
yani balığın gövdesinden elde edilen balık yağı olmalıymış
kapsül şeklinde benimki içmek çok rahat oluyor
sende alabilirsin
canımm evet her balık yagı önerilmiyor diye duymustum ama gövdesi meselesini hiç duymamıstım bak,sagolasın. gnc yi bende severim marka olarak ama balık yagını pek bilmiyorum,balık kokmasın yeter banadoktoruma söleyim bi bende baslayım azcık hafızam düzelsin iice leyla oldum zaten.
gerçektende moral bozucuymuş.. Allah yardımcın olsun canım..
geldim mi üstüste geliyor böyle.. inşallah doğuma kadar herşey hallolurda sıkıntı yaşamazsınız.
kendini de fazla yorma, yemeğini ye karnını doyur bi güzel.
bebiş aç kalmasın annesi.. akşam eşin yapar işleri, olmadı annenler yardım eder.
arkadaşlar 37+4 üm bugün hastaneye kontrole gittim haftaya bugüne sezeryan olucak dedi çok heyecanlıyım sonunda geliyo inanamıyorum son haftamı nasıl geçirmem lazım yürümekmeyi i iyi gelir dinlenmekmi neyi tavsiye edersiniz
canım ya kötü olmuş aksiliklerin üstüste gelmesi ama olmuş artık sıkma canını annenler yabancı diil ya olmadı el birliğiyle hallediverirsiniz hem şunu düşün böle böle nazar çıkıyo belki evinden başka aksilik gelmesin inşallah tatlım
teşekkür ederim kızlar..:) inşallah hepimizin doğumu güzel hikayelerle dolu olur..:) çok heycanlı bi sürec bu hele tarih belli olunca, geri sayım basladııı
Lachesis canım dr.um bebek gelişimi yavas oldugu için bebişi normal dogumda yormayalım dedi, baska dr. a gittim oda aynını söyledi, aslında 39. haftaya kadar bekletme taraftarı değillerdi bu hafta falan yapabilirler diye söylemişlerdi ama bebiş 500gr. almıs 2 haftada 1950gr.dı 35.haftamda, korktuk çok, ama şimdi neyse 2,450gr ı bulduk heralde 2,8 - 2,9u bulur inşallah... bende zaten cok ısrarlı değildim normal doğum konusunda ok dedim. bide epiduralmi genel anestezimi ona karar veremiyorum ufff:)
benim kocam kendi yer bana verir istemem uzatmaz sagolsunyaa bolken yeme sen koca evine gidince alıs cevizeee vayy beee siz gelin annemm oğlusunla beraber vermesek bile çikolata yemiş oluruz yalnız oglun annesine benzerse acayipp yakısıklı olurr hayır diyemem belkide al benim kızımı diye yalvarırım
Yaaa yaaaa ne demezsın bana benzıcek dıye odum kopuo evde kalcak cocugum dıyee:)) Bana benzerse gozlerınıde babasındn alırsa ıste ozaman bakk bısey dıyemem:))) Ozaman korkuorum cocugumn pesını bırkmıck kızlar dıyee ama sadece bana benzerse evde kalır dıyorum:)))) ve sanırım bana benzıooo bu cocuk dun azcık gordum yuzunuu goz kısmı babasına benzıo ama sanırım sıması bana benzıcek ıcımdende hep kapkapara bısey cıkarckmısım gıbı gelıo:)) Bakalım saglıklı olsundaaa neye benzerse benzesın her turlu benım degılmı yerım onu ben:)))
Yaaa yaaaa ne demezsın bana benzıcek dıye odum kopuo evde kalcak cocugum dıyee:)) Bana benzerse gozlerınıde babasındn alırsa ıste ozaman bakk bısey dıyemem:))) Ozaman korkuorum cocugumn pesını bırkmıck kızlar dıyee ama sadece bana benzerse evde kalır dıyorum:)))) ve sanırım bana benzıooo bu cocuk dun azcık gordum yuzunuu goz kısmı babasına benzıo ama sanırım sıması bana benzıcek ıcımdende hep kapkapara bısey cıkarckmısım gıbı gelıo:)) Bakalım saglıklı olsundaaa neye benzerse benzesın her turlu benım degılmı yerım onu ben:)))
yaaa kızımm sana benzesin tabikiii sen doguruyorsun o cocuguuu Allah Allahhh okdr cok demişsinki bak ultrasonda bile görmüşsün gözler baba sima annebende kızım bana benzesin istiyorum ama boyunu babasından alsın yoksa benm gbi 1.60 kalır yavrucagım bende bayılıyorummm esmer cocuklara birde böyle uzunn kirpikli olurlarsa ye ye bitir yaniii
bizim minik kız bembeyaz peynir olcak belli anne ultrabeyaz baba peynir gbi,yazın sahilde direkt farkediliyoruz düşün
tabikiiiii saglıklı olsun dogsunlardaaa kime benzerlerse artık.
yaaa kızımm sana benzesin tabikiii sen doguruyorsun o cocuguuu Allah Allahhh okdr cok demişsinki bak ultrasonda bile görmüşsün gözler baba sima annebende kızım bana benzesin istiyorum ama boyunu babasından alsın yoksa benm gbi 1.60 kalır yavrucagım bende bayılıyorummm esmer cocuklara birde böyle uzunn kirpikli olurlarsa ye ye bitir yaniii
bizim minik kız bembeyaz peynir olcak belli anne ultrabeyaz baba peynir gbi,yazın sahilde direkt farkediliyoruz düşün
tabikiiiii saglıklı olsun dogsunlardaaa kime benzerlerse artık.
Vallaa hayatım ben teee hamıle degılken derdımkııı cocugum kesın bana benzemelı anası benm bılmem nee flnnn sarı olmasın esmer olsn lakın erkek olncaa bıraz gerı durdum sımdı delı gıbı babasına benzesın ıstıorum benm kocamda kız guzellıgı varr hep derdımkı kızım olsa ona benzese hıc uzulmem kocam cok guzl:))) erkek olnca okdr koymadı bana benzesede bısey olmaz uzulmem dıodum ama heptn bana benzıcek benm bırde erkek kopyam olck fıkrı benı degısık dusuncelere saldıı:))) Her goruntusu elmıze gectıgınde zorumdn kocama benzer tarfını bulmaya calısıorum ahahaha:))) Boyunuda benden alsn ıstıorum esmın boyu benmle aynıı gercı onlrda kısa degıller ama benm zekı atletzm dıye cocukken agırk baglayıp kosunca boyle cucuk kalmıs:))) Kı oglm sanırım bana benzedı 50 cm cıktı bocegımmmmuzun dogcak sanırsam:)) Kırpıklerını ıste sanırım babasındn alck uzun ve kıvrık gozukuoo babasının kırpıklerı cook guzel daha dogrusu onlrın kırpıklerı cok guzl ablasının en ufak oglunun masallah cok guzel kırpıklerı var hep sık hem kıvrık bayılıorum onun kırpklerıne ınsallah bızımkıde oyle olur:)) Dedıgmz gıbı saglk ısın basıı kıme benzerse benzesınn ıkı tarftada cırkın yokta ben kendımı begenmeynce boyle oluo ıste:)))
bugün doğum haberi yok değilmi yada ben mi kaçırdım acaba.. Hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum..Bu arada normal doğum için acayip gaz verdi 3 hafta önce epidural normal doğum yapan bi arkadaşım yavaş yavaş sezeryan mı olsam diye düşünürken iyi oldu benim için :) tabi doktorumuz onay verirse normal doğuma zaman geçmek bilmiyo artık perşembe günü bi gelseydi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?