2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bebişineDoğum tarihinizde belli olmuş gözün aydın sağlıkla kucağına al inş.

Canım niye sezaryene gün aldın, normal bekliyordun sen? Bir sorun mu oldu

teşekkür ederim kızlar..:) inşallah hepimizin doğumu güzel hikayelerle dolu olur..:) çok heycanlı bi sürec bu hele tarih belli olunca, geri sayım basladııı
Lachesis canım dr.um bebek gelişimi yavas oldugu için bebişi normal dogumda yormayalım dedi, baska dr. a gittim oda aynını söyledi, aslında 39. haftaya kadar bekletme taraftarı değillerdi bu hafta falan yapabilirler diye söylemişlerdi ama bebiş 500gr. almıs 2 haftada 1950gr.dı 35.haftamda, korktuk çok, ama şimdi neyse 2,450gr ı bulduk heralde 2,8 - 2,9u bulur inşallah... bende zaten cok ısrarlı değildim normal doğum konusunda ok dedim. bide epiduralmi genel anestezimi ona karar veremiyorum ufff:)

canım ben grip olcağımı hissettiğim an tuzlu su hazırlayıp burnumdan genzime kadar çekiyorum
baya etkiliymiş tv de bir doktor tavsiye etmişti

yineee Mine den Türk atasözleriii mecbur çıkcak çocuk napalımm yeter durdugu 36+7 olduk bugün yeter daaa annemm deli gbi korkuyor olmamın bana hayrı yok

Bende atasözü bıtmez sekrımm atalrımz cok söz söylemsler her duruma uygun bı laf var:)))) E napalım oldysa olduuu demkkı zamanı gelmemıs annesııı ıcerde gecrdıgı 1 gunun bıle nekdr cok önemı var o gelecegı zamanı bılıo nezamnsa ozaman ıste senı cagırcklar alcn bebgını kucagınaaa doncen evıne:))) ohhh mıssssssss ztn banada yaknsn fıtıktn bakamazsn cocugaa ben gelırım oglmla bakrım kızına:)) Kız gormeye gelırız ahahaha:)))

canım ben grip olcağımı hissettiğim an tuzlu su hazırlayıp burnumdan genzime kadar çekiyorum
baya etkiliymiş tv de bir doktor tavsiye etmişti

Evet bende duymstum bunu sanırım ender sarc soylemstı dısrdn gelnce burnunza tuzlu su cekın agzınızı calkalayn fln dıye dungece bende lımonla tuzu gargara yaptım bı mıktar ferahladım lakn uyurken duzgn nefes alamadıgmdn yıne tıkandı sabaha kadr:))) Ama sımdı ıyıyım ınceden burnum akıoo ama buda ıyı bısey aksın gıtsnnn:)))

Daha neler duycaz ALLAH ım:))))) Valla benmkı gecıkrse denerım canım sımdı melıke uyanınca yumrtaya vurcak kendını kesın ahahaha:)))

:) protein almış olur, bişey olmaz...ama bi kaç kişiden daha duymuştuk işe yaradığını, bilemicem artık...ben de hep geç doğurcam gibi hissediyorum...gerçi böyle düşünmek iyi benim için, sabrım çok taşmaz son zaman....

annemm maşallahhh nazar degmesin hafızana vallahii ben dün ne yedigimi aklımda tutamıyorum ee balaık yemezsem kırmızı et yemezsem olcagı buu
gelinn yavrum gelinnn gelmişken kertelim bari

evet canım bene ender saraçdan dinlemiştim
adam hasta olcağını hissedince hemen tuzlu suyu çekiiyormuş
ben normalde biri hapşursa grip olup yatakklara düşerdim
şimdi bunu uyguluyorum baya etkili oldu

Haklısın canım yumurta yemekten ne zarar gelır:))) Ben ılkkez duydum boyle bıseyı:)) Banada gec dogurckmısım gıbı gelıodu takiiiii dun aksama kdr degısık agrılar hıssedıorum duzenlı degıller hazırlyıcı kasılmyms lakın ne bılym bu agrılar cogalck dogrck dıyede korkuorum:))) Bı yandn ogluma kavusmak ıstıorum bı yandn tırsıyorumm hakkımzda hayırlısı olsun dıyorum:))
annemm maşallahhh nazar degmesin hafızana vallahii ben dün ne yedigimi aklımda tutamıyorum ee balaık yemezsem kırmızı et yemezsem olcagı buu
gelinn yavrum gelinnn gelmişken kertelim bari
Bende balık et yemıorum yaaa zorumdn cevız badem fındık yıoorum napım annem 40 sene onume koyma 40 sene aklıma gelmz:))) Acaba son 1 ay balk yagımı kullansm bılemedm:)) Cıkolatamızı alıp gelırz ozamn canım artık kertermıyız naparız bılemem:))))
evet canım bene ender saraçdan dinlemiştim
adam hasta olcağını hissedince hemen tuzlu suyu çekiiyormuş
ben normalde biri hapşursa grip olup yatakklara düşerdim
şimdi bunu uyguluyorum baya etkili oldu

Bende hamılelıktn once bagısıklk okdr berbattıkı 15 gunde 1 mutlka grıp oluodum hemde yatklara dusuodum nezmn hamıle kalmaya karar verdım folık asıt kullanmaya basldım bıdaha hıc hasta olmadım ama gecen en agırı olmak uzere hamılelıgmde 2. grıbal enfeksıyonum:))) Ama daha dusurmedı genzım yanıo bogazım acıo okkaa ıyıyım dıncım cok sukr:))

37.haftayı dolduruncamı raporunu alacaksın. benimde bu hafta son işte.izne ayrılıcam artık kısmetse.sonra raporu nereyee vericez?

mervishko canımm ben gnc nin fish bady oil balık yağını içiyorum
unutmaki hamilelikle her balık yağı içilmiyor
yani balığın gövdesinden elde edilen balık yağı olmalıymış
kapsül şeklinde benimki içmek çok rahat oluyor
sende alabilirsin

bugün doğum haberi yok değilmi yada ben mi kaçırdım acaba.. Hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum..Bu arada normal doğum için acayip gaz verdi 3 hafta önce epidural normal doğum yapan bi arkadaşım yavaş yavaş sezeryan mı olsam diye düşünürken iyi oldu benim için :) tabi doktorumuz onay verirse normal doğuma zaman geçmek bilmiyo artık perşembe günü bi gelseydi yaa

Çok sağol canım.

Canım sezaryen olcaksan dinlen bence, yürüyüşü normal doğum yapacaklara doğumu hızlandırsın diye öneriyorlar. Sen keyfini çıkar son haftanın:)

Çok sağol canım, annem de öyle diyor, kötü şeyler olcaksa böyle olsun haklısın, sağlık da problem olmasın, bebişim iyi olsun da.

3 olur canım daha zamanı var. Doktorun uygun gördüyse sezareyn olman iyi tabi, hem senin hastanede uzaktı planlı olması daha iyi canım. Epiduralin de genelin de kendi içlerinde artıları eksileri var canım. Karar veremiyorsan onu da doktoruna bırak, doktorlar karar verince daha kolay oluyor sanki:)

Hasta bır arkadas olrak gecmıs olsun dılegını ustume alıorum ve teskkur edıorum:))) Normal dogumdan kım korkmuo arkadasım? helekı ılk dogumu olan arkadslar cok normal bısey cunku basımıza ne gelcegını bılmıoruz ama bı cesret ıstee kısmetse normal olsun ıstıoruz:)) en kotu ıhtımal dayancaz epıdrle dogurcz saglkla bebeklerımızı ınsallah bunu dusundukce korkularımz artar bıraz oluruna bırakıp basımıza gelınce olayın ıcınden kurtulmaya bakmak en guzelı dıye dusunuorum:)) Hakkımzda hayırlı olanı nasıp etsın Rabbım.

slm kıslarr geçmişi okuyom okuyom bitmiyo doğuran da yok zaten kimseler kalmamış bebişini kucağına alan buraya pek uğramıyo dışarı çıkmak istiyorum hava buzzz yarın hastaneye gitçem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…