- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.941
Vallaa hayatım ben teee hamıle degılken derdımkııı cocugum kesın bana benzemelı anası benm bılmem nee flnnn sarı olmasın esmer olsn lakın erkek olncaa bıraz gerı durdum sımdı delı gıbı babasına benzesın ıstıorum benm kocamda kız guzellıgı varr hep derdımkı kızım olsa ona benzese hıc uzulmem kocam cok guzl:))) erkek olnca okdr koymadı bana benzesede bısey olmaz uzulmem dıodum ama heptn bana benzıcek benm bırde erkek kopyam olck fıkrı benı degısık dusuncelere saldıı:))) Her goruntusu elmıze gectıgınde zorumdn kocama benzer tarfını bulmaya calısıorum ahahaha:))) Boyunuda benden alsn ıstıorum esmın boyu benmle aynıı gercı onlrda kısa degıller ama benm zekı atletzm dıye cocukken agırk baglayıp kosunca boyle cucuk kalmıs:))) Kı oglm sanırım bana benzedı 50 cm cıktı bocegımmmmuzun dogcak sanırsam:)) Kırpıklerını ıste sanırım babasındn alck uzun ve kıvrık gozukuoo babasının kırpıklerı cook guzel daha dogrusu onlrın kırpıklerı cok guzl ablasının en ufak oglunun masallah cok guzel kırpıklerı var hep sık hem kıvrık bayılıorum onun kırpklerıne ınsallah bızımkıde oyle olur:)) Dedıgmz gıbı saglk ısın basıı kıme benzerse benzesınn ıkı tarftada cırkın yokta ben kendımı begenmeynce boyle oluo ıste:)))
sanırımmmm sen kocana fena halde hayransınnnnmaşallahh hayatım maşallahhhhh benzesin babasına oglun o zaman madem uzun kirpikleri de varr,boyunuda senden alcak işte yavrun şimdiden 50 cm se dogunca düşünemiyorumm ama erkek sonucta esmer olsa da hiçç fena olmaz ben söleyimm esmer böylee kahverengi deri ceket altında timber tarzı bott birde bol pantolon ohhh hayal ettim valla acayip yakısıklı oluyooo saclarına da azcık jöle sürersennn
bzm kız 47 cm di en son o da sanırım bana çekicek babası selvi boylum al yazmalım ama işte cocuk anadan bahtsız
Hasta bır arkadas olrak gecmıs olsun dılegını ustume alıorum ve teskkur edıorum:))) Normal dogumdan kım korkmuo arkadasım? helekı ılk dogumu olan arkadslar cok normal bısey cunku basımıza ne gelcegını bılmıoruz ama bı cesret ıstee kısmetse normal olsun ıstıoruz:)) en kotu ıhtımal dayancaz epıdrle dogurcz saglkla bebeklerımızı ınsallah bunu dusundukce korkularımz artar bıraz oluruna bırakıp basımıza gelınce olayın ıcınden kurtulmaya bakmak en guzelı dıye dusunuorum:)) Hakkımzda hayırlı olanı nasıp etsın Rabbım.
Eveeeeettttt bugün de bir doğum haberi var arkadaşlar...
dün hafif kanaması geldiğini söyleyen YASEMİN84 nickli (Saliha) arkadaşımız bu gece saat 02:45 te doğum yapmış. normal olacakmış ama genel anestezi olmuş.. 48 cm 3000 gr ağırlığında oğlu Erdemi kucağına almış.
hepinize selamı var.
ÇİLEKW de bugün doğum yapacaktı.. şuan ikizlerini almıştır oda kucağına
dün hafif kanaması geldiğini söyleyen YASEMİN84 nickli (Saliha) arkadaşımız bu gece saat 02:25 te doğum yapmış. normal olacakmış ama genel anestezi olmuş.. 48 cm 3000 gr ağırlığında oğlu Erdemi kucağına almış.
hepinize selamı var.
oh ne güzell pollcimmm doğum yapan arkadaşlar olmuş demek bebişilerini sağlıkla büyütsünlerrr ben ne zaman doğuracam yaaa çok doğum modundayımm son günlerde ama 39 haftada olsun doğum sağlıkla az sancıyla inşallahhh
dün hafif kanaması geldiğini söyleyen YASEMİN84 nickli (Saliha) arkadaşımız bu gece saat 02:25 te doğum yapmış. normal olacakmış ama genel anestezi olmuş.. 48 cm 3000 gr ağırlığında oğlu Erdemi kucağına almış.
hepinize selamı var.
doğum haberi yokmu derken geldiiiiii :)erdem beyde hoş geldiiiiii allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
çilek dende güzel haberleri bekliyoruz hemde ikiz ohhhh
Valla büyük konuşmak olmasın, o an dayanabilirmiyim bilmiyorum ama ben bu doğum sancısının tüm günahları dökme meselesinden dolayı epidural da istemiyorum...tabi doktor sezeryan lazım derse yok normal doğurcam diye diretmem.o hayırlıysa o olsun...ama gönlümden geçen az acılı, çabuk ama yine de normal doğum...ben de sipariş veriyorum sanki :) hem o an dualarda kabul oluyomuş, uzunca bi dua listesi yaptım, o an aşırılaşmadan sancılar isim isim dua ederim diye planlıyorum...bakalım ne yaşayacaz :) (sakın yanlış anlaşılmasın, doğumdan korkanlara, sezeryan isteyenlere bi lafım yok, insanız neticede, korkabiliriz, kolay değil...ben sadece bu işi karlı hale dönüştürmeye çalışıyorum :) )
sanırımmmm sen kocana fena halde hayransınnnnmaşallahh hayatım maşallahhhhh benzesin babasına oglun o zaman madem uzun kirpikleri de varr,boyunuda senden alcak işte yavrun şimdiden 50 cm se dogunca düşünemiyorumm ama erkek sonucta esmer olsa da hiçç fena olmaz ben söleyimm esmer böylee kahverengi deri ceket altında timber tarzı bott birde bol pantolon ohhh hayal ettim valla acayip yakısıklı oluyooo saclarına da azcık jöle sürersennn
bzm kız 47 cm di en son o da sanırım bana çekicek babası selvi boylum al yazmalım ama işte cocuk anadan bahtsız
1 Numaralı hayranıyım hemde:))) Cok sevıorum kocamıı elımde degılll napım:)) Yaa genler dıyede bısey var bızım gelının ablası bı cocuk yaptı sarı kafa mavı goz aılede sarısın yok baba adanalı anne kas goz esmer meger kızın olen teyzesnın gozlerı mavı ve sarı olcak ısmı annem? Oluo ıste ALLAH verınce verıo:)) Ilk dogdugnda esmerdı amaa sımdı gorsen sarı kafalı ınanamadm:))) Yanı esımn aılesıde cok uzun kadınlr kapıdn zor sıgıo benımkını kımse uyarmamıs kosup durmus garıp kısa kalmak ıcın elnden gelenı yapmıs:))) o dedıklerını bende hayal edıorum helekı o botlar benmde gozumn onunden gecıoooo cok yakıstırıorum mınk cocuklara:)) Yerım onun jölesınıııııııııııııbuarada erkek cocuklar sac genlerını annelerınden alıolarmıs oyle bısey okudum gecenlerde buna cok sevndım cunku benm kocam kel:))) Her nekdar benım doktugumu ıdda etsede alakası yok gercı babasının kafası hala dolu nolduysa hep buna olms heee:)))
AAA, ben de tam onu sorcaktım....demek gelmiş bebiş, belliydi gerçi.....Allah sağlık versin
:))) evet canım, sanki içine doğmuş senin:))
ağrıların nasıl oldu???
rica ederim canım :) arkadaşım epidural iğneyi vurduktan sonra hiç bişey hissetmiyorsun diyo bebeğin geldiğini hissediyosun sana ıkın diyolar sen onların ddediğini yapıyosun diyo ama bebek gelirken falan hiç acı hissetmiyosun diyo ki bunu diyen arkadaşımın ağrı eşiği düşüktür yani benim gibi :) doğumdan sonrada iki dikiş atmışlar sadece ve hiç acımadı hemen iyileşti diyo inşallah bizimde öyle olur
Valla büyük konuşmak olmasın, o an dayanabilirmiyim bilmiyorum ama ben bu doğum sancısının tüm günahları dökme meselesinden dolayı epidural da istemiyorum...tabi doktor sezeryan lazım derse yok normal doğurcam diye diretmem.o hayırlıysa o olsun...ama gönlümden geçen az acılı, çabuk ama yine de normal doğum...ben de sipariş veriyorum sanki :) hem o an dualarda kabul oluyomuş, uzunca bi dua listesi yaptım, o an aşırılaşmadan sancılar isim isim dua ederim diye planlıyorum...bakalım ne yaşayacaz :) (sakın yanlış anlaşılmasın, doğumdan korkanlara, sezeryan isteyenlere bi lafım yok, insanız neticede, korkabiliriz, kolay değil...ben sadece bu işi karlı hale dönüştürmeye çalışıyorum :) )
hepinize selamı var.
devam ediyo güzelim yaa şimdi de belim ağrımaya başladı hafif sancılarım da başladı adet sancısı gibi :) yalancı sancı galiba bunlar ama elbet birgün gerçeği de gelecek bunların :))))))))))))
39 haftan bitiyo artık, yalancı sancı değildir belki onlar..
hadi hayırlısı olsun bakalım.. yarın senden de güzel haberi alırız belki diycem ama yarın doğmasın :26::26:
hepinize selamı var.
aa hakkaten pollycim yaa bak ben bunu tamamen unutmuştum durdu durdu inşallah bi gün daha bekler kuzum ya ama bana inat gelir kızım yarın hayırlısı olsun tabi ne zaman gelmek isterse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?