2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eveeeeettttt bugün de bir doğum haberi var arkadaşlar...

dün hafif kanaması geldiğini söyleyen YASEMİN84 nickli (Saliha) arkadaşımız bu gece saat 02:25 te doğum yapmış. normal olacakmış ama genel anestezi olmuş.. 48 cm 3000 gr ağırlığında oğlu Erdemi kucağına almış.

hepinize selamı var.

ÇİLEKW de bugün doğum yapacaktı.. şuan ikizlerini almıştır oda kucağına

Son düzenleme:

rica ederim canım :) arkadaşım epidural iğneyi vurduktan sonra hiç bişey hissetmiyorsun diyo bebeğin geldiğini hissediyosun sana ıkın diyolar sen onların ddediğini yapıyosun diyo ama bebek gelirken falan hiç acı hissetmiyosun diyo ki bunu diyen arkadaşımın ağrı eşiği düşüktür yani benim gibi :) doğumdan sonrada iki dikiş atmışlar sadece ve hiç acımadı hemen iyileşti diyo inşallah bizimde öyle olur

oh ne güzell pollcimmm doğum yapan arkadaşlar olmuş demek bebişilerini sağlıkla büyütsünlerrr ben ne zaman doğuracam yaaa çok doğum modundayımm son günlerde ama 39 haftada olsun doğum sağlıkla az sancıyla inşallahhh

Valla büyük konuşmak olmasın, o an dayanabilirmiyim bilmiyorum ama ben bu doğum sancısının tüm günahları dökme meselesinden dolayı epidural da istemiyorum...tabi doktor sezeryan lazım derse yok normal doğurcam diye diretmem.o hayırlıysa o olsun...ama gönlümden geçen az acılı, çabuk ama yine de normal doğum...ben de sipariş veriyorum sanki :) hem o an dualarda kabul oluyomuş, uzunca bi dua listesi yaptım, o an aşırılaşmadan sancılar isim isim dua ederim diye planlıyorum...bakalım ne yaşayacaz :) (sakın yanlış anlaşılmasın, doğumdan korkanlara, sezeryan isteyenlere bi lafım yok, insanız neticede, korkabiliriz, kolay değil...ben sadece bu işi karlı hale dönüştürmeye çalışıyorum :) )

doğum haberi yokmu derken geldiiiiii :) erdem beyde hoş geldiiiiii allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

çilek dende güzel haberleri bekliyoruz hemde ikiz ohhhh

az kaldı canım az.. farkındayım sende çok sıkıldın artık.. ama maşallahın var o kadar yatmaya iyi dayandın.
artık hayırlısıyla zamanında gelsin kuzucuk

AAA, ben de tam onu sorcaktım....demek gelmiş bebiş, belliydi gerçi.....Allah sağlık versin

canım epidural yapılana kadar da sancın olacak sonuçta o zaman dua edersin olmuyo mu öyle ama bende bi dua listesi yapıyım o zaman iyi oldu bunu dediğin canım

Benm gorumcemde 3 dogumunu epıdrllı yapıo ve cok ıyı oldugunu soyluo mutlaka yapmalısın dıyo bende yapmak ıstıorum ama dayanabıldıgm kadrda dayanmak ıstıorum buna basıma geldıgı zaman karar verıcem:))))

Haklısın bende oyle duymstum cekılen sancı gunahlara kefaret dıyee lakın o an can acısyla bu aklıma gelırmı bılemem:))) dayanabıldıgm yere kadr dayanmak ıstıorum ama cok canım acırsa epıdrl ıstıcem:)) tabı bu konstuklrımz hersey normalse gecerlı dr bu cocuk sezryn derse orda ben norml dogrcm dıye yırtınmanın anlamı yok o gonlnden gecen benmde gonlmden gecen Rabbım dıleyn herkese kolay normal dogumlr nasıp etsın ınsallah:))

Hosgelmıs bebıslerıııı masallah Insallah saglıkla buyutrler cocuklarını darısı bızım basımıza:)

devam ediyo güzelim yaa şimdi de belim ağrımaya başladı hafif sancılarım da başladı adet sancısı gibi :) yalancı sancı galiba bunlar ama elbet birgün gerçeği de gelecek bunların :))))))))))))

39 haftan bitiyo artık, yalancı sancı değildir belki onlar..
hadi hayırlısı olsun bakalım.. yarın senden de güzel haberi alırız belki diycem ama yarın doğmasın :26::26:

39 haftan bitiyo artık, yalancı sancı değildir belki onlar..
hadi hayırlısı olsun bakalım.. yarın senden de güzel haberi alırız belki diycem ama yarın doğmasın :26::26:

aa hakkaten pollycim yaa bak ben bunu tamamen unutmuştum durdu durdu inşallah bi gün daha bekler kuzum ya ama bana inat gelir kızım yarın hayırlısı olsun tabi ne zaman gelmek isterse :)

Yine kar yagmaya basladı yemek yedım bı tatlı uyku bastırdıkııı sekerımmı cıktı nedır evı supurup hayyylaa uyku halm devam edıosa uyumayı plan edıorum kızlarrr sonralıklan gorusuruz optum sızııı

ne güzel aldılar bebişlerini kucaklarına maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütsünler...darısı bizim başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…