2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


İkiz kuzular da sağlıkla gelmiştir inşallah,yasemin84 senin de gözünaydın maşallah oğluşuna.Darısı bizlerin başına kızlar.
 

bence yarın gelmez canım daha sancıların sıklaşmamış 5 yada 2 dk düşmesi lazım sancıların sıklığıı hayırlısı olsun hepimiz için bende erken doğum riskini atlattım çok şükür ama en son doğuran olabilirimm burdaa
 

cnm bende iğne kullanıyorum hergun 36+6 dayım yıne ıgne kullanarak 2,5 yasında bır kız cocugum oldu sezeryan olmadan 1 gun once ben hep aksam 11 devurdum ıgnemı yıne vurdum ertesı gunu saat oglen 1 de sezeryana alındım bence ıgnelerı bırakma zaten bebege kan gıtmedıgı ıcın vuruluyoruz o ıgnelerı demı o rızke gırme bence dr lara bakarsan artık vallahı ben kac dr a gıttıysem sezeryan dedıler ve son gune kadar ıgnenı vur dedıler sakın bırakma ıgnelerını zaten amelıyatta tedbır alıyorlar kan bulunduruyolar gerek olur dıye bana gerek kalmamıstı allaha sukur canını sıkma sen bısey olmaz allahın ıznıyle.
 

cnm kocana Allah şifa versn adamcağız yeni ameliyatlı bide bademciklerle uğraşıyo.. bnm kocamında boazları şişse bn bal çörek otu veriyorum..bide sbhları 1 tatlı kaşığı kekik kaynatıp suyunu içiriyodum..akşamlarıda ıhlamur..baya iyi bakıyomuşum bn kocişe.. her kış hastalıktan kurtulamayan adam bu kış bi kere bile hasta olmadı..nazardan Allaha sığınırım...snde dene..
 
Evet bana bi rahatlama geldi :)) çok teşekkür ederim kızlarrr.. Valla zor işmiş bu hamilelik.. Böyle diyince de eşim hemen cennete gitmek kolay değil diyo :) :
sn öyle diyince aklıma şey geldi..bzm oturduğumuz yerin adı cennet mahallesi (dizidekinden değil k.çekmecedeki) birini mutlaka telde konuşurken duyarsın karşıdaki soruyodur nerdesin diye herkes cennet mah. diye uzatmaz kısaca cennetteyim der..bzde alıştık ordan..geçen annem dedi nerdesin gittin mi? evet şimdi cennetteyim dedim güldüm..o da "ay Allah korusun" dedi gayri ihtiyari bnde "a a delinin zoruna bak niye korusun be millet bi yerlerini yırtıyo cennete gitmek için buda Allah korusun diyo" dedm gülüştük öyle bi anım vardı paylaşmak istedim :))
 

bu çok ilginç bi bilgi gerçekten..Melike deneee :)) dur yrn ıda atlatalm o zmn
 
Polly Deniz'den haber var mı yaa? Kesin doğurdu hiç böle gelmemezlik yapmazdı oo :)

Doğum yapanların da gözü aydın, Allah analı babalı büyütsün darısı başımızaaa


:)) Gerçekten süpermiş bak sen direk cennettesin biz de haketmek için neler yaşıyoruz :)) bizimki de cennet anaların ayağı altındadır derler ya, ben azıcık of desem hemen cenneti düşün diyo.. yahu diyorum analar cennetin içindedir demiyo ayağı altındadır diyo yani giremeyedebiliriz diyorum ama o hala sen gir beni de aldır peşinde... Ahh bi girsek hemen aldırırım yanıma da iş ki ben girebiliyim
 

Benim de doktorum epidurali hiç önermiyor, hastanem de epidural için 1000 tl fark istiyor, ama ben yine de dayanılmaz hal alırsa isterim herhalde tabi yine de doktorumdan onay almam lazım:S BEn ağrıdan korkmuyordum da şu kesi işinden korkuyorum, gerçi onu yapmadan iğne yapıyorlarmış bişey hissetmiyormuşsun.
 
bu çok ilginç bi bilgi gerçekten..Melike deneee :)) dur yrn ıda atlatalm o zmn

evet yarını atlatıyım da ondan sonra bunu da deneyim bi kaç formül daha almıştım kızlardan onları da deneyim :)) yalnız benim diyet listesinde yumurta hergün var yani haşlanmış sevmiyorum demek ki onları haşlayıp yeseymişim şimdiye kadar ohooo :))
 

evet o yüzden rahatım bende ama bi enerji geldi bana sorma gitsin mutfağa gidip pasta börke yapasım var ama uymuyorum kendime :) çok şükür atlattın evet erken doğum riskini ,olsun en son da doğursan sağsağlim doğur her ikinizde sağlıklı olunda nasılsa doğacaklar içimizde kalacak halleri yok ya :)



çok güldüm ya bende öyle desem eminim benim annemde aynı tepkiyi verir birde üstüne kızardı dalgamı geçiyosun diye :)
 
selam kızlar.nasılsınız?doğumdan sonra uğrayamadım.sayfalar birikmiş okumak günlerimi alacak sanırım.doğuranlar olmuş.Allah analı babalı büyütsün tüm bebişleri.hasta olanlara acil şifalar.

melike sen normal doğumu mu bekliyorsun?
 
Alla alla ben her gün haşlanmış yumurta yiyiyorum gerçi daha 36. haftamdayım kızlar benim 2. doğumum ilkinde epidural oldum harika bişi hiç acı ağrı hisetmiyosun ben çok memnun kalmıştım boşuna acı çekmenin anlamı yok çünkü dayanılası bi ağrı olmuyor çekilen tek kötü yanı belden aşağısını hissetmedğin için doğum anında ıkınamıyorsun
 

aldıramazssan aldırırlar gülümmm
 
sağol canım aslında bu hafta bitsede haftaya gelse ii olur. dr.um da öyle 2,3 gün içinde gelceğini sanmıyorum dedi ama bakalım hayrlısı benm o leke bugün yine geldi.

benimde 4mart ama hala tık yok. bu hafta dra gidince 40. hafta dolunca ve hala olmazsa sezeryana mı alır yoksa 40tan sonra da bekler mi ki. sizin drlarınız bişey dedi mi ?
canm normal doğum için bir ışık görüyorsa 1 hafta 10 gün kadar bekliyebiliyorlarmış.

çok hoş olmuş.

canm gözünaydın her şey normalmiş. sıkılma hemen 40 dolunca sıkılırsın inş. vaktini geçirmez prenses.

kötü olmuş ama aksilikler bunlar olsun canm üzmemeye çalş kendini.

biz de bugün sessizlik var diyorduk meğer doğum varmış. gözüaydın arkadaşların. darısı bizlere ama yarın geçtikten sonra :)
 

evt evt sna diğer söylediklerimizi de unutma..bunların hepsini üstüste yaparsan Allahın izniyle oracıkta doğurursun..bugn sna dua ettm ama valla yrn olmasın diye belirtmedim ama Allah gönlümüzü biliyo inşallah 1 martta fln versin Rabbim :)))
 

canım evdede olsa faaliyette ol ki doğumun kolay olsun ben şimdiden yürüyüşlere başladım son günlerinde merdiven inip çıkanlar oluyomuş bide bol bol uyumak lazım uykusuz geceler bizi bekliyo şimdiye kadar hep başkalarının gürültüsüyle uyandım artık kızımın uyandırmasını bekliyorumm istiyorumm bende müsadenizle kızımla kısır yapmaya mutfağa gidiyorum babamızda yolda geliyo benim çekirdek ailemmmmm
 

cnm sna o enerji geldiyse diyolar ya doğumdan önce bi enerji patlaması oluyomuş boşuna harcama istersen enerjini belki doğumun yakındır..bilmiyorum normal mi yapcaksın ama..
 

peki daha sonra belden aşağısını hissetmen ne kadar sürüyo canım epiduralin etkisi geçince falan ağrın oluyor mu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…