- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.981
selam kızlar.nasılsınız?doğumdan sonra uğrayamadım.sayfalar birikmiş okumak günlerimi alacak sanırım.doğuranlar olmuş.Allah analı babalı büyütsün tüm bebişleri.hasta olanlara acil şifalar.
melike sen normal doğumu mu bekliyorsun?
evt evt sna diğer söylediklerimizi de unutma..bunların hepsini üstüste yaparsan Allahın izniyle oracıkta doğurursun..bugn sna dua ettm ama valla yrn olmasın diye belirtmedim ama Allah gönlümüzü biliyo inşallah 1 martta fln versin Rabbim :)))
canım evdede olsa faaliyette ol ki doğumun kolay olsun ben şimdiden yürüyüşlere başladım son günlerinde merdiven inip çıkanlar oluyomuş bide bol bol uyumak lazım uykusuz geceler bizi bekliyo şimdiye kadar hep başkalarının gürültüsüyle uyandım artık kızımın uyandırmasını bekliyorumm istiyorumm bende müsadenizle kızımla kısır yapmaya mutfağa gidiyorum babamızda yolda geliyo benim çekirdek ailemmmmm
cnm sna o enerji geldiyse diyolar ya doğumdan önce bi enerji patlaması oluyomuş boşuna harcama istersen enerjini belki doğumun yakındır..bilmiyorum normal mi yapcaksın ama..
yok canım yaa, benimde aklıma geliyor ama bilmiyorum.. bi haber verirdi diye de düşünüyorum cepten. annesi gelmiş galiba yanına belkide o yüzden giremiyordur diye de düşünüyorum.. bakalım hayırlısı.. inşallah haber verir.Polly Deniz'den haber var mı yaa? Kesin doğurdu hiç böle gelmemezlik yapmazdı oo :)
Doğum yapanların da gözü aydın, Allah analı babalı büyütsün darısı başımızaaa
biz de bugün sessizlik var diyorduk meğer doğum varmış. gözüaydın arkadaşların. darısı bizlere ama yarın geçtikten sonra :)
Benim de doktorum epidurali hiç önermiyor, hastanem de epidural için 1000 tl fark istiyor, ama ben yine de dayanılmaz hal alırsa isterim herhalde tabi yine de doktorumdan onay almam lazım:S BEn ağrıdan korkmuyordum da şu kesi işinden korkuyorum, gerçi onu yapmadan iğne yapıyorlarmış bişey hissetmiyormuşsun.
peki daha sonra belden aşağısını hissetmen ne kadar sürüyo canım epiduralin etkisi geçince falan ağrın oluyor mu
canım Allah yardımcın olsun inşallah,bu normal dogum sezeryan dogum olayına cidden fena kafam bozuluyor artık yaa,ne şapşal doktorlar bundan daha riskli durum mu varmış sorması ayıptır,söyledigi ücrete bak 4000 oha ama artık yaa. zaten 15-20dk süren bi operasyon. igneler içinde bence 1 doktora daha danış, biri ayrı öbürü ayrı konusuyo,ortası yokmuymus bu işin? sanırım öncelik anne yda bebek meselesi o yüzden. benimde yüksek nabızda öyle demişti 2 ayrı doktor,biri ilaç kullancaksın anne önceligimiz demişti krizden korktugu için,digeri bebegin nabzı düşecek ölüm riski var kullanma demişti. kullanmadım tabi,idare etmeye calısıyorum şimdilik.
merhaba kızlar ben 2011 aralık annesiyim güzeller güzeli sağlıklı bir doğum yaptım allah sizlerede nasip eder inşallah sizlerden bir ricam var ablam aşılama ile çocuk sahibi olmaya çalışıyor biliyorum ki hamilelerin duası kabul olur sizden rica etsem onun için dua eder misiniz ilk aşılama başladı dün ismi neşe akpınar bildiğim kadarı ile ayetel krsü okunması gerekiyor
günaydın kızlar
lagrima canım inşallah senin de durumun olumlu yönde netleşir..
kızlar çoook sıkıntıdayım
berra 2 gündür çok huzursuz, kusuyor kakasını yapamıyor , uyuyamıyor, uykusundan çığlık atarak uyanıyor, öğlen 12 den beri meme ağzında oturuyoruz öyle, ben okuya okuya mecal kalmadı artık, sizlerde birer ayetel kürsi okur musunuz belki iyi gelir sizin okuduklarınız
çıkışta giymek istediğin kıyafetle hastaneye gidersen iyi olur.. bu eşofman tarzı bişeyde olur, hamile pantolunuda (beli ayarlanabilenlerden varsa) şahsen ben öyle yapıcam. üzerime normal zamanda da giyebileceğim bi bluz giymeyi düşünüyorum. ki zaten üzerimize montlarımızı da giyeceğimiz için çokda sorun değil. bide ayrı kıyafet götürmeye gerek yok.
ama küçük bi havlu almakta fayda var yanımıza, lohusalıkta çok terleniyor, hastaenlerde sıcak.. çıkmadan evvel sırtımıza koyarsak iyi olur
arkadaşlar 37+4 üm bugün hastaneye kontrole gittim haftaya bugüne sezeryan olucak dedi çok heyecanlıyım sonunda geliyo inanamıyorum son haftamı nasıl geçirmem lazım yürümekmeyi i iyi gelir dinlenmekmi neyi tavsiye edersiniz
cnm bende iğne kullanıyorum hergun 36+6 dayım yıne ıgne kullanarak 2,5 yasında bır kız cocugum oldu sezeryan olmadan 1 gun once ben hep aksam 11 devurdum ıgnemı yıne vurdum ertesı gunu saat oglen 1 de sezeryana alındım bence ıgnelerı bırakma zaten bebege kan gıtmedıgı ıcın vuruluyoruz o ıgnelerı demı o rızke gırme bence dr lara bakarsan artık vallahı ben kac dr a gıttıysem sezeryan dedıler ve son gune kadar ıgnenı vur dedıler sakın bırakma ıgnelerını zaten amelıyatta tedbır alıyorlar kan bulunduruyolar gerek olur dıye bana gerek kalmamıstı allaha sukur canını sıkma sen bısey olmaz allahın ıznıyle.
berra 2 gündür çok huzursuz, kusuyor kakasını yapamıyor , uyuyamıyor, uykusundan çığlık atarak uyanıyor, öğlen 12 den beri meme ağzında oturuyoruz öyle, ben okuya okuya mecal kalmadı artık, sizlerde birer ayetel kürsi okur musunuz belki iyi gelir sizin okuduklarınız
haklısın özge ısınde rahatsan kal canım dogum sonrasına aktarabılıyorsn. benım yasal olarak artık ayrılmamda gerekıyordu zaten. yoksa dogum sonrası bakım sorunundan kaynaklı cok ıhtıyacımız olcak aslında.
ehe evet :) aslında herseyımı aldım yıkadım utuledım ama konulmayı beklıyor. belkı o yuzden rahatım sancum suyum gelırse hemen valıze koyarız dıye. tabı derlı toplu koymak varken oyle olmasın da. bir de ben iyiydim genel anlamıyla bu işler bellı olmuyor ama artık bundan sonra bekleyebılırım bebişi. hafiften asagıya baskı artmaya basladı sanırım yenı yenı ınıyor.
sağol canım. aılelerımız uzakta izin bıtımı işe donus ve bakıcı problemı var canım sonuna kadar dayanmaktan baska carem de yoktu acıkcası . ama neyseki iyiydim
bırazda evde dınlenırım kavusuruz yavrularımıza. senın gunune de az kaldı cok heyecan veriici. bana sankı daha cok var gıbı gelıyor ama belli de olmaz ki
bazen de tam tersi fikre kapılıyorum sankı haftaya gelır gibi diyorum.
en son kontrole cuma günü gittim 24 subatta bebişim 3 kılo olmus ama dr.umuz suyun bıraz azalmıs ama normalı bu dedi acaba bu dogummu hızlandırır mı ki yıne sordum sorun mu dıye hayır normal dedi. tam net birşey de alamadım agzından.
içeri rahat geldi küçük hanıma:) eskilerin kızlar erken gelir lafı günümüzde artık kocaman bi YALAN.kızlar bugün kontrole gittim nst yine normal sancı yok bebeğimin herşeyi normal cuma sabahı yatışım yapılacak ilk önce suni sancı deneyecekmiş dr um olmazsa sezeryan olacağım
hepimizin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun...
Selam kızlar,
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,
Berracığa da geçmiş olsun, nazar değmiş fındıkiçine, okudum duasını, geçecek inşallah,
Merve ve Minecik da hastalanmış geçmiş olsun,
Ben de doktordan geldim, gene kilo almamış benim minik kafalı oğlum, doktor gelişimi durmuş olabilir belki haftaya alabiliriz dedi, o kadar moralim bozuldu ki, ben her aşamayı normal geöirdim, doğumu da normal süreçte yapmak istiyordum, korktum şimdi, bir tarafım sezeryan ol diyor, bir tarafım doktor abartıyor iyisin sen diyor, aklım fena karışık anlayacağınız,
Minenin yaptığı gibi bugünden itibaren merdiven inip çıkmaya başlayacağım, normal doğumu hızlandırsın ve kolaylaştırsın diye, malum Ankara karından kurtulamadığımızdan yürüyüşe çıkamıyorum,
Ay ne uzun yazdım, ağlamak üzereyim kızlar, 9 aydır taşıyorum oğlumu son 10 gün kala bir şey olursa kendimi affetmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?