2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım yaa ondan patladım zaten :)) ama tabi 40tan sonrada gelmemiş olursa hala normal mi bekleriz bilmem :) hayırlısı

Allah razı olsun canımmm.. Rabbim kalbimizi biliyo artık tarih vermesek de :)) İnşallah kabul olur duaların.. Hayırla sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize..

ohhh kısırlar yapılıyo afiyet kaymak bal şeker olsun canımmm en ufak seslere uyanıyorum eskiden davul çalsalar uyanmazdım akşamları yürüyüşe çıkıyorum kocamla ama o merdivenleri çıkarken bi gün ruhumu teslim edicem diye korkuyorum :)

cnm sna o enerji geldiyse diyolar ya doğumdan önce bi enerji patlaması oluyomuş boşuna harcama istersen enerjini belki doğumun yakındır..bilmiyorum normal mi yapcaksın ama..

evet bende o yüzden harcamıyorum tembellik yapıyorum canım inşallah kısmetse normal doğum yapıcam

Polly Deniz'den haber var mı yaa? Kesin doğurdu hiç böle gelmemezlik yapmazdı oo :)

Doğum yapanların da gözü aydın, Allah analı babalı büyütsün darısı başımızaaa
yok canım yaa, benimde aklıma geliyor ama bilmiyorum.. bi haber verirdi diye de düşünüyorum cepten. annesi gelmiş galiba yanına belkide o yüzden giremiyordur diye de düşünüyorum.. bakalım hayırlısı.. inşallah haber verir.

biz de bugün sessizlik var diyorduk meğer doğum varmış. gözüaydın arkadaşların. darısı bizlere ama yarın geçtikten sonra :)

:))) evet yarın doğum olmasın, Mart annelerinin hakkını verelim dimi ama:))

iki tane normal doğum yapan arkadaşım var o kesiden hiç korkma diyorlar.o anda sancılardan dolayı yeterki çıksında nasıl çıkarsa çıksın bebek diyolar hiç bişey hissetmiyolarmış o anda.zaten kesi dikilirken de uyuşturuyolarmış

aşağıda bizim kız prensesin uykusunu görünce,akşam fox ta 20:45 te prensesin uykusu tv sineması var bakıcam merak ediyorum nasıl bi şeymiş,romanınıda okumamıştım.
sen seyretcen mi prensesim :))

çilekw ve yasemin84 arkadaşlarımız doğum yapmışşş Allah analı babalı büyütürler inşallah darısı biz hala bekleyen arkadaşların başına...

peki daha sonra belden aşağısını hissetmen ne kadar sürüyo canım epiduralin etkisi geçince falan ağrın oluyor mu

Ben de ilk doğumum da epidural yaptırtmıştım. 3-4 cm açılma olduktan sonra yapılıyor, beline takılan çok ince bir hortum boynuna kadar yapıştırılıyor. Bunu hiç hissetmiyorsun bile. .açılman uzun sürüp ilacın etkisi geçerse o hortumdan tekrar ilaç veriyorlar...

.ne kesi, ne dikiş hiçbir şey hissetmiyorsun sonra yavaş yavaş 1-2 saat içinde ilacın etkisi geçiyor. Zaten normal doğum olduğundan ağrın sızında olmuyor. Tabi bazı kişilerde epiduralin yan etkisi olan baş ağrısı oluyormuş. Ama benim hiç şikayetim olmadı sonrasında.

Hatta bu doğumumda da epidural yaptıracaktım ama üç sene önceki doktorum gitmiş, yeni gelenleride doktorum önermedi ve epidural doğumun süresini uzatıyor dedi. Bunu epiduralsiz daha kolay yaparsın dedi. Bu sefer de normal olursa en normali olacak:)))

selam nasılsınız? nasıl kar yagıyor dısarda kayasım geldi :) ama kocam izin vermez muhtemelen

bende anlamıyorum artık daha risk ne olabilir. bana da anne öncelik dedi bende bebğim de önemli benim için falan dedim ama işte doktorların zihniyetleri garip.. kullanıyorum iğnemi yarın eski doktoruma gidicem tekrar ne dicek bakalım. perş ya da cuma başka bi doktora gidebilirim bakalım

okudum cnm Allah isteyen herkese nasip etsin..

aminnnnn inşallah netleşirr yoksa böyle muallakta kalmak çok kötü.
günaydın kızlar

lagrima canım inşallah senin de durumun olumlu yönde netleşir..

kızlar çoook sıkıntıdayım

berra 2 gündür çok huzursuz, kusuyor kakasını yapamıyor , uyuyamıyor, uykusundan çığlık atarak uyanıyor, öğlen 12 den beri meme ağzında oturuyoruz öyle, ben okuya okuya mecal kalmadı artık, sizlerde birer ayetel kürsi okur musunuz belki iyi gelir sizin okuduklarınız

çok geçmiş olsun.....nazar mı değdi kırkı tam yeni çıkmıştı.... biri kem gözlemi baktı ne yaptı (( ben okuyorummmm ayetel kürsi .... şimdi.... tekrar geçmiş olsun

selam cici anneler sayfalara 2şer 3er bakmaya çalıştım ama malesef birtürlü toparlıyamadım dr giden arkadaşlar gözünüz aydın doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün inşallah.....gelelim bize doğumdan sonraki hafta cok yoğun geçiyo kızlar birazda stresli dün hastanedeydik oğlumda biraz sarılık çıktı ama hastanede yatacak kadr değil 2 gün sonra tahlil tekrarlanıcak yarın sağlık ocağına gidilicek topuk kanı için ertesi günde bnim kontrolüm var böyle hergün bir koşurmaca oğlum hala beni emmiyo dr görüştüm sanırım stresten sütün gitti bana bayağı bir nasihatlarda bulundu size tavsiym gereksiz insanları evinizde toplamayın doğumdan sonra herkafadan bir ses çıkıyıyo biraz stresli zamanlar geçirdim az sütüm arttı ama ancak sağıp verebiliyorum oda günde 4 kez 40cc yani cok az.....genelde bilirsiniz bebekler mama emerken hafif boğazına kaçınca boğuluyo gibi oluyolar ben öle olunca cok fena oluyorum...korkuyorum bişey olucak diye hatta dün mamasını yedirirken birden cor diye bir çıkardı ağzından burnundan geldi zor nefes aldı oturdum ağladım ben sana nasıl bakıcam oğlum diye oda sanki bütün güvenim sensin anne der gibi gözüme bakıyodu offf sadece böle durumlarda zorlanıyorum...annelik cok güzel bir duygu arkadaşlar aile olmak süpermiş eşime tekrar aşık oldum doğumdan sonra oda bana karşı cok iyi ve hep destek oluyo sağolsun rabbim hepimizin yuvasına sağlık sıhat ve huzur versin inşallah....

ben pijamalarımla döncem eve :) pijamalarımla gitcem hastaneye :) ekstra eşya almam sanıyorumm

nasıl sezeryan diyorlar size? ne riskin var? ben kendimi yırtıyom riskliyim hala normal diyorlar.

inşallah.. adam resmen gözümün içine bakarak ölürsün dedi çok moralim bozuldu dün. kullacam zaten bırakmayı düşünmüyorum sabahları vuruyorum 9 10 arası. banada normal diyorlar sezeryan istiyorum riskliyim vs desemde normal diyor başka bişi demiyorlar.. kan bizmi buluyoruz yoksa hastane ayarlıyormu kanı? sen sezeryan oldun sanırım değil mi? bana normal diyorlar işte.

okudum canım Allah kabul etsin..
Zeytinyağı sürdünmü poposuna.. veya ağzına minnacık akıtsan da olur. hangisini yapmak istersen.
kusması çok mu, yoksa süt kesiği gibi mi??

yazık yavrum yaa, kakasını yapamadığından nasıl huzursuz oluyordur kıyamam ((

cnm geçmiş olsun geçen gün adende 2saat ağladı yedirdim olmadı gazını cıkardım olmadı sırtını sıvazladık olmadı uykusundan ağlayarak uyanıyodu ogün hiç kaka yapmamıştı artık mecalimiz kalmadı ablamı aradım kakasını hiç yapmadıysa sıkınısı var demekki dedi hemen mnik bir sabun parçasını gestik ve poposuna ucunu hafifce sokup cıkardık ama içeri atmadık birden öyle bir kaka yaptıki anlatamam sana yavrum anında uyudu istersen bir dene cnm....

okudum Allah yardımcını zolsun cnm. nazar değmiştir yavrucuga..

Bende şimdi doktordan geldim.Benim bebişde 3050 olmuş. suyun azalmış bıraz dedi bu haftalarda normal dedi bana da bı sorun olur mu dedim yok dedi. Kılo almış ama boyu cok uzmamış benimkinin. şişko kısa bişe olucak herhalde:))

kızlar bugün kontrole gittim nst yine normal sancı yok bebeğimin herşeyi normal cuma sabahı yatışım yapılacak ilk önce suni sancı deneyecekmiş dr um olmazsa sezeryan olacağım
hepimizin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun...

Selam kızlar,
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,
Berracığa da geçmiş olsun, nazar değmiş fındıkiçine, okudum duasını, geçecek inşallah,
Merve ve Minecik da hastalanmış geçmiş olsun,
Ben de doktordan geldim, gene kilo almamış benim minik kafalı oğlum, doktor gelişimi durmuş olabilir belki haftaya alabiliriz dedi, o kadar moralim bozuldu ki, ben her aşamayı normal geöirdim, doğumu da normal süreçte yapmak istiyordum, korktum şimdi, bir tarafım sezeryan ol diyor, bir tarafım doktor abartıyor iyisin sen diyor, aklım fena karışık anlayacağınız,
Minenin yaptığı gibi bugünden itibaren merdiven inip çıkmaya başlayacağım, normal doğumu hızlandırsın ve kolaylaştırsın diye, malum Ankara karından kurtulamadığımızdan yürüyüşe çıkamıyorum,
Ay ne uzun yazdım, ağlamak üzereyim kızlar, 9 aydır taşıyorum oğlumu son 10 gün kala bir şey olursa kendimi affetmem.

içeri rahat geldi küçük hanıma:) eskilerin kızlar erken gelir lafı günümüzde artık kocaman bi YALAN.
hakkında hayırlsı canım.

aaaa Nigolim sen yapma bari lütfeeennn..
alnımızda ne yazılıysa o.. niye kendini suçlama yoluna gidiyosun ki..
Ben defnede ne yokuşlar, ne merdivenler inip çıktım da yinede bişey olmadı.. normalse normal, sezeryansa sezeryan.. Hakkında hayırlısı olsun canım.. Hee birde bebişinin kilosu boyu nasıl ki, doktor gelişimi durmuş olabilir diyo :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…