2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kendini neden affetmiyorsun sen ne yaptın ki cnm.. inşallah birşey olmaz Rabbime emanet meleklerimiz.

hemen okudum cnm inş dualarımızla allahın izniyle düzelir berramız.

Saol tatlım moralin için, geçen haftadan bu haftaya 30 gr vermiş, alması gerekirken, kafası büyüse bari dedik o da büyümemiş, sadece 1 mm büyümüş, ama işin ilginç yanı, plasentası iyi dedi, kan akışı iyi dedi, hareketlerini takip ediyorum o da iyi, anlamadım, sezeryana yönlendirmek için mi yapıyor, hayır özelde değil ki para için yapıyor desem, GATA nın doktoru, kilosu 2800 den 2770e düşmüş, boyu da 69.8 mm yaklaşık 49 cm heralde

kendini neden affetmiyorsun sen ne yaptın ki cnm.. inşallah birşey olmaz Rabbime emanet meleklerimiz.

Saol canım teşekkürler, bu arada benim sezeryan meraklısı doktorum GATAda, ama Mevkide de çalışma günleri var, üstelik özel değil, askeri personel olmayanlar da gidebiliyor, hala vaktin varken bence bir git istersen.

Canım Allah hayılrı ve sağlıklı kavuşmalar nasip etsin.

sağolasın canım ne güzel anlatmışın iyi bir anestezist tarafından yapılması gerekiyomuş evet epiduralin valla bugün acayip gaza geldim sayenizde yaa dünkü ağrıdan sonra sezeryan yapcam demiştim ama bugün çok cesaretlendirdiniz beni tabi kısmet bişey olur sezeryana dönerim bilemem ama inşallah normal olurr seninde inşallah gönlünden geçirdiğin gibi olur

canım hiç bilmemki ne yapılır bu durumda ama ayetel kürsü okudum berra için inşallah hemen düzelir

canım benim ağlattın beni sakın kendini suçlu hissetme sen onun herşeyisin o sana hep güç kuvvet verecek inşallah sütünde çoookkk artar kimseyide takma kafana dicemde sanırım çok mümkün olmuyo bu durum bakalım bizler neler yaşıycaz

canım benim zaman yaklaşmış inşallah sağsağlim hayırlısıyla doğum yaparsın müjdeli haberlerini bekliyoruz

canım sağlığı yerinde değilmi bebeğinin senin sütünle o ne kilolar alır hiç merak etme niye şimdi strese giriyosun üstelik biliyosunki ölçümler de yanlışklar da olabiliyo şimdi bi duş al ılık sütünü iç güzel bi müzik aç azıcık uyu, bu doktorlar da bazen çok dangul dungul konuşuyolar kesin olmayan bişey anneye söylenir mi eğer bi şüphe varsa doppler iste yada 3-4 gün sonra tekrar çağır dimi ama sen içini ferah tut tatlım bebeklerimiz allaha emanet sağlıkla gelsinler inşallah

yok tatlım ben medicalde doğurmadım ama medicelde teyzem ebe aynı zamanda bebek hemşiresi ne konuda bilgi istiyorsan sorabilirim ona..

mrb ben mayıs annesi olcam inş. ama sizide takip edip son hazırlıkklarınızla heyecanlanıyorum.bende izmir medical de doğum yapmayı düşünüyorum ve bu konuda araştırma yapıyordum. teyzeniz hangi medicalde acaba sormak istediğim şeyler varda mmümkünse

boyuda kilosu da gayet normalmiş canım..

ama unutmaki son haftalarda yapılan ölçüm gerçek kilosundan daha da uzak olabiliyormuş.

yerleri daraldığı ve boyutları büyüdüğü için doktorlar sağlıklı ölçüm yapmakta zorlanırmış.

bebişin kilo verme gibi durumu yoktur yani, için rahat olsun

Son düzenleme:

arkadaşım aramızdaki en pozitif arkadaşlardan biriydin... herkese hep pozitif şeyler söyleyip moral veriyordun... şimdi böyle karamsar olma ... hem bi doktorun dediğiyle kendini üzme bi başka doktora görün istersen .... gatada müthiş bi hasta deil benim bir sürü arkadaşımın kaç kere moralini bozdular.... hem bizler için moral ne kadar önemli ... sen ne kadar kendini kötü hissedersen bebeğinde öyle hisseder.... güçlü ol lütfen ve moralini sakın bozma güzel şeyler düşün.... hem kilo hariç herşey yolunda demiş doktor... bak benim bebeğimde az kilo alıyordu sütlaç yedim günde 1 -2 kase onuda burda ronya arkdaşımız demişti... bide yeşil mercimek yemeğini duymuştum kilo aldırırmış bebeğe onları yedim ve bebeğim bi anda 3 kilo üzerine çıktı bende minnak bişey olcak ben bakamıyor muyum diye stres olmuştum şimdide çok almaz inşallah diyorum sen dediklerimi yap ... önce sakin ol... moralini sakın bozma dediklerimi dinle bence bende işe yaradı...

way be ben sezeryan diye yalvarıyom doktorlara bana normal diyorlar ya.. birde riskli gebeyim..
cnm ben manisada yaşıorum, bebek ve ben tamamen normaliz
ama doktoruma sezaryen istedigimi söyledim ve hemen gün verdi bana
hiç neden normal düşünmüorsun bile demedi.
evet cnm özel hastaneye gidiorum

hadi emekli sandıgıyız biz bakıyormu bize? ekstra ücret falan? gideyim nerde bu hastane ve adı ne? elimi kolumu sallayarak muayene olcam deyip muayene olabiliyormuyum? çok heyecanlandım:)

canınıda lütfen sıkma. Rabbim herşeyin hayırlısını versin . bebeğin sapasaglam gelcek kucagına inşallah.

Son düzenleme:

NİGOLİden önce ben cevap vereyim
canım etlikte bu hastane.. GÜlhane askeri tıp akademisi dedim mi herkes bilir..
seni Ankarada diye hatırlıyorum ben yanlışmıyım.

birde haftanda daha küçükmüş zaten bakarlar merak etme.. çoğu hastane 38 haftadan sonra bakmıyor.

Son düzenleme:
Ben daha epıdrllı olsnmu olmasnmı mevzusuna fln hıc gelemdm o yuzden dr bu konudakı fıkrını bılmıorum:) Kımı dr suresını uzatıo dıyo kımısı sancıyı hafıfletmekten baska bı ıse yaramaz yapılması anneyı rahatlatr dıyo yanı tıpık farklı hekım gorusu veya hastaya gore degısen mudahale yontemı:) Ama ben dayanamzsm ve bıraz nefes alabılceksm neden denemeyeyımkı dıyıorum:)) O kesıden bende korkuorum ınan dogmdn cok ondn korkuorum ben kesılmesındende korkmuorum sonradan problem yasamaktan korkuorum kımısınınkı mıkrop kapıoms oturamıomus tuvaletını yapamıomus flnn annemde hıc korkma oyle bısey degıl ılk gun bıraz tedırgınlk olabılr ustunde ama sonra gecıo dıye moral verıo bakalım bız ne yasıcaz:))
Canım benımm sabah arkadslrla konusurken aklımdn gectın dedım bu gamze hıc boslamazdı nerde bu kız bıseymı oldu dıye Tahmınmde yanılmamısım canın sıkılmıs berraya ALLAH tan tez zamanda acil şifa diliyorum inşallah tez zamanda kurtulursunz bu sıkıntılardan bende okucam annem ALLAH yardımcınız olsun
Hakkında hayırlısı olsn ınsallah senın ıcın hangısı kolay olacaksa oyle dogumunu yaparsın. Sanırım aramazda ılk sunı sancıyı denıcek olan sensın ınsallah senın ıcın guzel bır deneyım olr bızı habersız bırakma:))
Canım sen nıye kendını sucluosun? Bıyerde okumstum cocuk daha ana rahmıne dustugu anda kac kıloda nasıl bı yapıda dogucagı bellı oluomus yanı sen nekdr kassnda onun olusumu okdar olacakmıs bak benımkıde oyle mınık cıkıoduu gecen hafta kılo almıs halbukı hıc farklı bısey yapmadım dedım o okudugum nekdr dogruymus sen beslenmene dıkkt edıosun cocugn beslensın dıye yıosun ıcıosun almıosa bu senın sucun degılkı o mınık bedenın yapısı:) Benm gıbı merdıvenlerı ınıp cıkma annem cocuk elıne gelıverır son zamanlar:))) Ben artık agırlastım gerckten kar kalksın kendımı yıne yollara vurcm:) Hıc canını sıkmaa ben normal dogm ıstıorum dıyemı sende normal dogm ıstıosun ıtırf et Senın saglıgn herseyden onemlısı dr banada sezryan dese uzulurum tabıkı ama cunku beynımı normala motıve ettım ama hakkımda buyms hayırlısıderım cocugumu kucagıma almanın hazzına odaklanırım sende sıkma canını saglıkla gelsın bebegın ınsallah.

okumazmıyız cnm..okudum bile dua ettm minik yavru için..Allah huzur versin ferahlatsın en kısa zmnda

ewet cnm ben Ankaradayım. bildiğim gülhanenin içine sokmuyorlar askeri personel dısında. akeri personel dısındakilerie kesin bakıyorlarmı? nigoli adres doktor adı falan verirsen randevulumu nasıl gitmem lazım? ona göre bu hafta içi olmasada haftaya giderim.

aaaa öyle düşünme cnm sn ne yapabilirsinki karnında taşımaktan başka..onlar Allahın emanetleri ve onları koruyan Allah..o ne olmasını dilerse o olur tabiki ama hiç korkma yavruna bişi olmıcak..bu dr.lar çok abartıyo herşeyi strese sokuyolar insanı..sonra yavrucak bi çıkıyo maşallah..bak görürsün cnm hiç endişelendiğin gibi bişi olmıcak..

kızlarrr,, normal doğuma niyetlenenler korkmayın..asla yapmam yapamam diyen ben şimdi ya sezaryene alırlarsa die korkuyorum..epiduralı benim doktorumda önermiyo o da doğumu uzatabilir dedi..ama bende 4cm açılma olana kadar çok acı çekersem yaptırcam yoksa yaptırmıcam..kesiye gelince orayı uyuşturmadan kesmiyolar..ilk 1-2 gün çiş yaparken yanıyomuş az bişe..hergün doktorun verdiği ilaçla temizlendiği sürece herhangi bi mikrop kapma olmuyomuş..e bizde dikkat etcemize göre..dün epidural normal yapan arkadaşımla konuştum 2 ay oldu çoktannn herşey geçti diyo ne bir iz dikişli olduğu hissi ne bir fark doğum yapmadan önce herşey eskisi gibi diyo hiç korkma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…