- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.021
Bugün benimki de istersen hemen alıyım sezeryanla dedi :))doktorları sezeryan diyen arkadaşlar doktorlarınız hastaneniz özel mi??
ewet cnm ben Ankaradayım. bildiğim gülhanenin içine sokmuyorlar askeri personel dısında. akeri personel dısındakilerie kesin bakıyorlarmı? nigoli adres doktor adı falan verirsen randevulumu nasıl gitmem lazım? ona göre bu hafta içi olmasada haftaya giderim.
kızlarrr,, normal doğuma niyetlenenler korkmayın..asla yapmam yapamam diyen ben şimdi ya sezaryene alırlarsa die korkuyorum..epiduralı benim doktorumda önermiyo o da doğumu uzatabilir dedi..ama bende 4cm açılma olana kadar çok acı çekersem yaptırcam yoksa yaptırmıcam..kesiye gelince orayı uyuşturmadan kesmiyolar..ilk 1-2 gün çiş yaparken yanıyomuş az bişe..hergün doktorun verdiği ilaçla temizlendiği sürece herhangi bi mikrop kapma olmuyomuş..e bizde dikkat etcemize göre..dün epidural normal yapan arkadaşımla konuştum 2 ay oldu çoktannn herşey geçti diyo ne bir iz dikişli olduğu hissi ne bir fark doğum yapmadan önce herşey eskisi gibi diyo hiç korkma..
Bugün benimki de istersen hemen alıyım sezeryanla dedi :))
Canım Nigoli GATA değil de Mevki hastanesini dedi galiba.. Orda da bakıyomuş doktoru. Mevki hastanesi Dışkapıda sanırım.. Oraya herkes girebiliyo. O da yarı askeri gibi sanırım tam bilmiyorum ama şu askerlik raporlarının falan verildiği bi hastane. Askeri mevki hastanesi diye de geçiyo olabilir..
doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. bebişleriyle mutlu, huzurlu, gazsız koliksiz bir dönem dilerim :)) biz de 38+1 olduk ama ne bir sancı ne bir sızı var. hala işimi gücümü yapıyor, sabah eşime kalkıp kahvaltı hazırlıyorum. bugün vajinal muayeneden de geçtim. bebek baş gelişi duruyor fakat daha doğuma varmış. bekliyoruz, kızımız ne zaman yerinden rahatsız olup kendini atacak dışarı diye:))
yeni doğum yapan bir arkadaşım hastanede yasak ama bebeğinin biberonuna 2 kesme şeker at, su ile karıştır ve içir dedi. sarılık olma tehlikesini sorunsuz atlatıyormuş. anneme sordum böyle bir şey var mı diye. biz de size yaptık aynısını dedi. ayrıca bulabilirseniz ağzına zemzem suyu damlatılıp hurma sürülüyormuş. annemin ve kayınvalidemin tecrübeleri ile yazıyorum bunları. kendi bebeğime yapacağım Allah izin verirse. sizler de bi büyüklerinize sorun. doğru olduğuna inanırsanız yapın derim.
diş etlerim şişti. hormonların etkisiyleymiş ama artık sadece çorba içebiliyorum. ön diş etim resmen yerinden çıkacak gibi. doktora gittim. vereceğim her şey bebeğine zararlı dedi. tuzlu su ile gargarayı önerdi. 2 gündür yapıyorum. bu sefer de alt ön diş etlerim şişti.iyi geleceğine diğerlerine sıçrıyor. bu durumda olan var mı?? varsa çözüm önerisi duacınız olurum.
diş etlerim şişti. hormonların etkisiyleymiş ama artık sadece çorba içebiliyorum. ön diş etim resmen yerinden çıkacak gibi. doktora gittim. vereceğim her şey bebeğine zararlı dedi. tuzlu su ile gargarayı önerdi. 2 gündür yapıyorum. bu sefer de alt ön diş etlerim şişti.iyi geleceğine diğerlerine sıçrıyor. bu durumda olan var mı?? varsa çözüm önerisi duacınız olurum.
benim bi ara şişmişti kanıyodu..doktor paradontax diş macunu kullan dedi..aldım tadı iğrenç ama geçirdi bitkiselmiş diş etlerine çok iyi geliyo
merhaba herkese ben 2009 eylül annesiyim ve kismetse2012 eylül annesi olacağım. Normal Doğumdan korkmayın ben normal ongun yaptım. Inanın kasılma geldiğinde yeterli şekilde nefes alır ve ikinirsaniz 10 cm açılma kolay olur. Ve allahvergisi o kasılma vs herşey öyle bir uyuşturuyorki kesilmeyi hissetmiyorşunuz ve dilerken zaten iğne ile uyuştuyOlar. Bebeği görünce birşey hissetmiyorşunuw. Ayrıca niye o ani düşünüyorsunuz ki bebeğe kavuşma günü olarak bakın olaya. Allah sabrını veriyor. Ben elime kıymik batsa ortalığı ayağa kaldırırim ama normal doğum yaptım. Mikrop tuvalet olayına gelince. Hergün her tuvaletten sonra ilaç ile temizleyeceksiniz ve tuvalet te yapacaksıniz diğer herşeyi de.
ben pijamalarımla döncem eve :) pijamalarımla gitcem hastaneye :) ekstra eşya almam sanıyorumm
nasıl sezeryan diyorlar size? ne riskin var? ben kendimi yırtıyom riskliyim hala normal diyorlar.
inşallah.. adam resmen gözümün içine bakarak ölürsün dedi çok moralim bozuldu dün. kullacam zaten bırakmayı düşünmüyorum sabahları vuruyorum 9 10 arası. banada normal diyorlar sezeryan istiyorum riskliyim vs desemde normal diyor başka bişi demiyorlar.. kan bizmi buluyoruz yoksa hastane ayarlıyormu kanı? sen sezeryan oldun sanırım değil mi? bana normal diyorlar işte.
merhaba herkese ben 2009 eylül annesiyim ve kismetse2012 eylül annesi olacağım. Normal Doğumdan korkmayın ben normal ongun yaptım. Inanın kasılma geldiğinde yeterli şekilde nefes alır ve ikinirsaniz 10 cm açılma kolay olur. Ve allahvergisi o kasılma vs herşey öyle bir uyuşturuyorki kesilmeyi hissetmiyorşunuz ve dilerken zaten iğne ile uyuştuyOlar. Bebeği görünce birşey hissetmiyorşunuw. Ayrıca niye o ani düşünüyorsunuz ki bebeğe kavuşma günü olarak bakın olaya. Allah sabrını veriyor. Ben elime kıymik batsa ortalığı ayağa kaldırırim ama normal doğum yaptım. Mikrop tuvalet olayına gelince. Hergün her tuvaletten sonra ilaç ile temizleyeceksiniz ve tuvalet te yapacaksıniz diğer herşeyi de.
selam sen Ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam ? nerede doğumunu yapacaksın cnm? ve kesiden sonra hayatın normale döndümü? msj ta attım özelden sana zaten çok merak ediyorum..
canım sağol yarın bi alıp deneyeyim bakalım. diş fırçamı da soft olarak değiştireceğim. acayip ağrı çekiyorum anlatamam.
kanı hastane ayarlıyor cnm nerede oturuyosun sen ben medıcene asyada dogum yaptım,evet sezeryan oldum ben rıske atmamak ıcın.sana catı muanesı yaptılarmı dogum ne zaman.
evet canım ankaradayim allah nasip ederse çağ hastanesinde yapacağım doğumu. Gene normal istiyorum Doğumdan sonra ayağa kalkıp hayatına devam etmek istiyorum. Kesiden korkma bak çok ciddiyim normal Doğumda korkulacak son şey o kesi yani. Hiçbir problem yok zaten 1ayda tamamen geçmiş oluyop.
kızlar çoook sıkıntıdayım
berra 2 gündür çok huzursuz, kusuyor kakasını yapamıyor , uyuyamıyor, uykusundan çığlık atarak uyanıyor, öğlen 12 den beri meme ağzında oturuyoruz öyle, ben okuya okuya mecal kalmadı artık, sizlerde birer ayetel kürsi okur musunuz belki iyi gelir sizin okuduklarınız
benim canımda öyle çok tatlı değildir dayanırım ama insan yaşamadığı bilmediği bişeyden tedirgin oluyo..bide öyle birşeyki kim sorsa sezaryenmi normalmi yapcan die normal diyince aaa gerçektenmi diyo bende acaba diyom çokmu zor bişe ama herşey normal inşallah bi avazda doğururuz..
kızlar kesiyle ilgili konuşulmuşta hiiiç hissedilmiyor inanın.sorun yaşamadım ben hiç.takılmayın bence.normal normal normal zorda kalmadıkça tabi:))))
hım ben ankaradayım. gittiğim doktorlar riske atmayalım falan demediler direk normal doğurabilirisin dediler. tek b,rb,rlerine uymayan konu biri bırakdedi diğeri bırakma ama ikiside ormal dedi. çatı muayenesi olmadım daha.3 4 haftaya doğurursun dedi. bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?