2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladım cnm çag hastanesi kızılayda ki değil mi? ne kadar ücreti peki? 1 ayda eski hayatına dönüyormusun?

evet kızılayda. Doğum normal 1500 dediler sigorta varsa daha da uygun oluyor. Pazartesi Doktorum ile konuşacağım ayrıntılı doğumu vs. Ne 1 ayı canım ya 15 20 günde bitiyor daha erken geçenler var. Ama doğum dan sonra zaten ayaklaniyorsun bir sorun yok.

yani herşey normal gidiyosa annenin bebeğin sağlığı tehlikeli değilse bi sorun yoksa normal en güzeli illaki..bende o anın kucağıma alıp emzirmenin hayalini kuruyorum..Allah yardımcımız olsun..

anladım cnm tmm sağol..

Canım kesme şeker yani doğan bebeği napar su da içiremiyoruz zaten yanar valla bebişin içi.. ilk 6 ay anne sütünden başka bişey vermeyin diye bas bas bağırıyo doktorlar tv ler.. aman doktoruna sormadan yapma derim ben.. sarılık her bebek geçiriyo nerdeyse.. olmasın diye bi yöntem olsa doktorlar uygulardı diye düşünüyorum...
Bizde batıl bişeyler yapıyoruz sarı tülbent falan filan :) ama 2 kesme şeker artık biraz abartılmış diye düşünüyorum

bilmiyorum canım hiç gitmedim oraya netten bak istersen anlaşmalı kurumları yazıyodur belki?

Arkadaşlar şimdi denk geldik biz de eşimle.Fox kanalında Prensesin Uykusu filmi var ben sinemada izlemiştim gelirinin bir bölümü Tegv'e bağışlanıyordu filmin.Çağan Irmak yönetmeni Hatta hemen gidip gönüllü olmuştum film sonrasında,çocuklarla ingilizce etkinliği yapıyorduk.Neyse lafı uzatmayayım tv de pek birşey yok hep iç karartıcı şeyler var canı sıkılan varsa izleyebilir.Öptük kuzuları ve sizleri

aynen.onun tadı başka.tabi sağlığı riske atmadan:)

devlete gidiyorum normalde. özelde gittim en az isteyeni 2000 tl istiyor. buda benim açımdan imkansızz

anlıyorum bende devlete gıttıgımde ılgılenmemıslerdı o yuzden ozele gıttım Allah yardımcın olsun cnm ama sıkma canını bu ıgneyı kullanıpta normal dogum yapan cok kısı var.hamılelıgın son zamanlarını sıkıntılı gecırme herseyı oluruna bırak kötü dusunme pişman olursun sadece ıgnenı son gunune kadar kullan bence yeterlı.

Okuyan herkese çok çok teşekkürler kızlar sanırım etki etti biraz, allah razı olsun hepinizden.

benimkinin huzursuzluğu kakasını yapamamak değil aslında , okuduklarımı kızımda derleyecek olursam kolik olmuş benim kız, tüm yazılanlara uyuyor ama neden kusuyor onu çözemedim, semra'cım maalesef peynir kesiği gibi değil kusmuğu , aldığını direkt tazyikli olarak topluca çıkarıyor, bu sefer hadi biraz dinlendireyim diyorum yarım saat sonra bi daha veriyorum yine aynısı oluyor sonlara doğru ve bu şekilde gece 2:30 da başladığımız beslenme seansı 5:30 a kadar devam ediyor arada ağlamalarda cabası , zor günlerimiz başladı galiba, hiçbir bebeğin huzuru eksilmesin, ne yapacağını bilememek daha doğrusu yaptığın şeylere rağmen sorununa çare olamamak çok çok zor , yüzüm gülmüyor hiç, eşim işini bırakıp eve koşuyor , babasıda hastanede hala yarın anjiyo olacak hayat bu aralar eşimi çok zorluyor çoookkk ((

canım berraya duasını okudum inşallah tez zamanda huzursuzluğu geçer
kusması muhtemelen kabız olduğundandır
derecenin ucuna azıcık vazelin sürüp uyar poposuu hemen yapar
birde canım bacaklarını hareket ettir inşallah çıkarır
kıyamam yaa ne zor bilirim oğlum aylarca kabız olmuştu
hatta sırf kabızlıkdan dolayı tedavi bile gördü

canım inşallah sütün artacaktır sen bol bol sağmaya devam et
eve gelenler konusunda sana katılıyorum bu dönemde çok sıkıcı oluyor
zaten bizler lohusa ruh haline alışamamışken herkesin bir şeyler söylemesi
çok geriyor insanı.ben ilk doğumumda bunu yaşadım ama şimdi eşe dosta haber saldım
kırkım çıkana kadar kimseyi kabul etmiyorum kırılan kırılsın ben hergünmü doğum yapıcam
bu dönemde insanın en ihtiyacı olan şey huzur

canım sıkma canını bazen ölçümler yanlış olabiliyor
bu aralar bol bol pirinç unu muhallebi ye yumurta yeşil mercimek et ye
birde kesinlikle kaşar peyniri ye
burda kk da bir arkadşaımın bebeği çok küçük gidiyordu
benim tavsiyem üzerine muhallebi yemeye başladı bebek maşallah güzel doğdu
birde bebekler son zamanlar daha az kilo alırmış

bakıyorum ama yazmıyor ya da ben bulamadım. neyse nigoli geldiğinde cevap verir inş.

normal doğum yapan var ewet ama doktor korkuttu beni işte. ölürsün mölürsün şimdi bırakmazsan dedi acık acık. bakalım yarın eski doktoruma görünce ne dicek.

kızlar bu arada aşağıdaki linkte bebekler için hazırlanmış müzik cd leri var, özellikle lovely baby serisi çok çok iyi, d&r ın top listesinde bu seriler, ekleyenden allah razı olsun tanesi 20 tl falandı galiba bu cdlerin, ben çoğunu indirdim bazılarını sevdi bazılarında daha da huysuzlandı, şuan için jazz dan sonra en sevdiği bu lovely baby serisi .

aynı anda bir kaç tane inmiyor, teker teker indirebilirsiniz maalesef, sabredin ve inene ne varsa indirin kızlar, ilk gündne itibaren ihtiyacınız olacak.

biz odasına birde müzik çalar aldık, onun için oldukça yüksek bir seste 24 saat çalıyor...

Cocuk Sarkilari ve Ninniler

canm çok geçmiş olsun berracığa...

canım bana da dr.um dün geçen hafta söylediği kilonun 20 gr aşağısını söyledi ama bu ölçümler tahmini diye de ekledi her şey normal dedi. hiç az çıktı diye gelişimi durmuş falan demedi. endişe etme bence.

canım benim kusmayi tarif etmişsin ama o kusma çok içme ve gazi çıkarmaya çalışırken kurmuş. Gazi iyi çıkar yeter. Bu kusma normal bu çok sık oluyor ve maşallah obur bebeklerde daha çok oluyor.

canım benim kusmayi tarif etmişsin ama o kusma çok içme ve gazi çıkarmaya çalışırken kurmuş. Gazi iyi çıkar yeter. Bu kusma normal bu çok sık oluyor ve maşallah obur bebeklerde daha çok oluyor.

peki yedi gazı çıktı uyudu, 2 saat sonra uyanmadan az önce başlayıp uyanıncada pırt pırt yine sütü süt formunda çıkarması normal mi, pırt pırt diye mendili ıslatacak kadar hatta mendilden çarşafına ıslaklık geçecek kadar ?

herkese iyi akşamlar..doktora gittiik bugün ..oğluşum 3290 gram olmuş..haftaya perşembe gün verdi doktorumuz.Çatı muayenesi sonucunda çatım dar çıktı %30 normal doğum yaparsın dedi doktor,ama çok yıpranırsın,derin yırtıkların ve yaraların olabilir dedi,ayrıca bebeğin kafası çıksa omuzlarında sıkıntı olur ,bebişi ve seni strese sokmak istmem dedi....Kendimi normale alıştımıştım...birden gözlerim doldu ...şimdi daha iyiyim bu seferde haftaya perşembeyi düşününce heyecan ve korkum iice arttı..bakalım hayırlısı inşallah..Allah herkese yardım etsin.

Canım kk, canım arkadaşlarım, iyi ki varsınız, iyi ki sizlerle paylaştım derdimi, çok rahatladım inanın, saolun kızlar,
Tek tek isminizi saymayacağım saolun, şimdi kalkıp Ronyacığımın dediği gibi pirinçunu muhallebi yapmaya gidiyorum,
Lagrima, sana da özelden mesaj atıcam, bakarsın bir ara.

tamam cnm sağol bekliyorum mesajını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…