- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.061
bak canım yesin gazını çıkar obur meme ye öyle al. Sonra bir daha çıkar. Onun dışında uykusunda da kurması normal canım o yüzden güvenli yatma yastiklari var ya bebekler boğulma yaşamasın diye. Normal yani. Şimdi korkuyor sanık yapıyorsun anlıyorum ama zamanla alışırsin tatlım.peki yedi gazı çıktı uyudu, 2 saat sonra uyanmadan az önce başlayıp uyanıncada pırt pırt yine sütü süt formunda çıkarması normal mi, pırt pırt diye mendili ıslatacak kadar hatta mendilden çarşafına ıslaklık geçecek kadar ?
herkese iyi akşamlar..doktora gittiik bugün ..oğluşum 3290 gram olmuş..haftaya perşembe gün verdi doktorumuz.Çatı muayenesi sonucunda çatım dar çıktı %30 normal doğum yaparsın dedi doktor,ama çok yıpranırsın,derin yırtıkların ve yaraların olabilir dedi,ayrıca bebeğin kafası çıksa omuzlarında sıkıntı olur ,bebişi ve seni strese sokmak istmem dedi....Kendimi normale alıştımıştım...birden gözlerim doldu ...şimdi daha iyiyim bu seferde haftaya perşembeyi düşününce heyecan ve korkum iice arttı..bakalım hayırlısı inşallah..Allah herkese yardım etsin.
Canım kk, canım arkadaşlarım, iyi ki varsınız, iyi ki sizlerle paylaştım derdimi, çok rahatladım inanın, saolun kızlar,
Tek tek isminizi saymayacağım saolun, şimdi kalkıp Ronyacığımın dediği gibi pirinçunu muhallebi yapmaya gidiyorum,
Lagrima, sana da özelden mesaj atıcam, bakarsın bir ara.
bak canım yesin gazını çıkar obur meme ye öyle al. Sonra bir daha çıkar. Onun dışında uykusunda da kurması normal canım o yüzden güvenli yatma yastiklari var ya bebekler boğulma yaşamasın diye. Normal yani. Şimdi korkuyor sanık yapıyorsun anlıyorum ama zamanla alışırsin tatlım.
herkese iyi akşamlar..doktora gittiik bugün ..oğluşum 3290 gram olmuş..haftaya perşembe gün verdi doktorumuz.Çatı muayenesi sonucunda çatım dar çıktı %30 normal doğum yaparsın dedi doktor,ama çok yıpranırsın,derin yırtıkların ve yaraların olabilir dedi,ayrıca bebeğin kafası çıksa omuzlarında sıkıntı olur ,bebişi ve seni strese sokmak istmem dedi....Kendimi normale alıştımıştım...birden gözlerim doldu ...şimdi daha iyiyim bu seferde haftaya perşembeyi düşününce heyecan ve korkum iice arttı..bakalım hayırlısı inşallah..Allah herkese yardım etsin.
kızlar size haberim var saat 8de suyum gelmeye başladı kırmızılı bi şekilde hemen hastaney aradım sancın yoksa biraz bekle ddi bebeğini hissediyorsan bekleyebilirsin dedi suanlık gidip orda beklemekte istemiyorum evde uzanıyorum yavaş yavaş sancım başladı ama çok deil sadece adet ağrısı gibi dualarınıza ihtiyacım var . inş bu gece hayırlısınla kucağımma alabilirim 29 subattan korkarken galiba 29unda olacak :) hastaeye gideersemde bikaç gün giremeyebilirim.
kızlar size haberim var saat 8de suyum gelmeye başladı kırmızılı bi şekilde hemen hastaney aradım sancın yoksa biraz bekle ddi bebeğini hissediyorsan bekleyebilirsin dedi suanlık gidip orda beklemekte istemiyorum evde uzanıyorum yavaş yavaş sancım başladı ama çok deil sadece adet ağrısı gibi dualarınıza ihtiyacım var . inş bu gece hayırlısınla kucağımma alabilirim 29 subattan korkarken galiba 29unda olacak :) hastaeye gideersemde bikaç gün giremeyebilirim.
canım Rabbim rastgetirsin inşallah sağlıkla al yavrunu kucağına
canım Rabbim rastgetirsin inşallah sağlıkla al yavrunu kucağına
cnm kocana Allah şifa versn adamcağız yeni ameliyatlı bide bademciklerle uğraşıyo.. bnm kocamında boazları şişse bn bal çörek otu veriyorum..bide sbhları 1 tatlı kaşığı kekik kaynatıp suyunu içiriyodum..akşamlarıda ıhlamur..baya iyi bakıyomuşum bn kocişe.. her kış hastalıktan kurtulamayan adam bu kış bi kere bile hasta olmadı..nazardan Allaha sığınırım...snde dene..
Selam kızlar,
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,
Berracığa da geçmiş olsun, nazar değmiş fındıkiçine, okudum duasını, geçecek inşallah,
Merve ve Minecik da hastalanmış geçmiş olsun,
Ben de doktordan geldim, gene kilo almamış benim minik kafalı oğlum, doktor gelişimi durmuş olabilir belki haftaya alabiliriz dedi, o kadar moralim bozuldu ki, ben her aşamayı normal geöirdim, doğumu da normal süreçte yapmak istiyordum, korktum şimdi, bir tarafım sezeryan ol diyor, bir tarafım doktor abartıyor iyisin sen diyor, aklım fena karışık anlayacağınız,
Minenin yaptığı gibi bugünden itibaren merdiven inip çıkmaya başlayacağım, normal doğumu hızlandırsın ve kolaylaştırsın diye, malum Ankara karından kurtulamadığımızdan yürüyüşe çıkamıyorum,
Ay ne uzun yazdım, ağlamak üzereyim kızlar, 9 aydır taşıyorum oğlumu son 10 gün kala bir şey olursa kendimi affetmem.
kızlar bizde bugün doktora gittik
kızımızı gördük sezeryan için gün aldık
muhtemelen 21 martta geliyor bizim ufaklık
baharı müjdelicek bize inşallah :)
Ronyacım 1 gün var aramızda bizim,gözünaydınnn ne güzel gün belli olunca hazırlıklar ona göre rahat rahat oluyor.Senin ikinci bebek mi?Diğeri kaç yaşında?kızlar bizde bugün doktora gittik
kızımızı gördük sezeryan için gün aldık
muhtemelen 21 martta geliyor bizim ufaklık
baharı müjdelicek bize inşallah :)
canımmm hayırlı olsunn günü belli olmus,minik kızının gelmesine cok az kaldııı. Allah sag salim kavustursun güzel kızına inşallahh. bizede ortalama 15 mart diyo doktor ama kesin tarihimi alsam keske bendee, geri sayıma baslardım senin gbi.
Ronyacım 1 gün var aramızda bizim,gözünaydınnn ne güzel gün belli olunca hazırlıklar ona göre rahat rahat oluyor.Senin ikinci bebek mi?Diğeri kaç yaşında?
Ayyyy çok heyecanlı evde beklemekkk ben dayanabilir miyim bilemiyorum,güzel haberlerini bekliyoruz canım
günaydın kızlar
benim de dün kontrolüm vardı..ankaraya gidip geldik eşimle..aynı gün biraz yorucu oldu..genel durumumuz iyi şükür..ama kızım son 20 günde az kilo almış..36+0da 2600 gr olmuş..doktorum cihazını yenilemiş,bilemedim ondandır belki de..doğuma kadar 3kiloyu buluruz umarım..eşim bu konuya el attı,sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor
doğum tarihini de aldık..18 martta ben de kızıma kavuşucam inşallah:)
güneşcim bizim kuzular aynı gün gelemiycek sanırımbu arada gizanın kapı süsü çok şeker olmuş,ayşen teyzesinin ellerine sağlık
umarım güzel haberler gelir bugün de
Selam herkese benim bugün evde ilk günüm, sevinerek uyandım sabah, bir sürü planım vardı. Bulaşık makinesini yerleştiriyim dedim kahvaltıdan önce, bir baktım içinde su kalmış, sanırım makine bozuldu, bulaşıklar da tam yıkanmamış hepsi kaldı ortadaKendime dert ettim, 1 saat uğraştım eğildim, filtrelerini falan söktüm yok gitmiyor yine 2-3 gün önce kombimiz, bir hafta önce dış kapının tüm mekanizması bozuldu(en uğraştırıcısı ve masraflısı bu oldu), bugün de bulaşık makinesi, yarın da annemler gelcekti, bebişin eşyalarıyla uğraşıcaz diye sevinirken şimdi bu çıktı bir de sorun tesisattansa iyice yandık. Ev sahibi herşeye söyleniyor zaten
Çok moralim bozuldu kahvaltı bile yapamadım kaç saattir. Evde olunca dert çıkıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?