2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bak canım yesin gazını çıkar obur meme ye öyle al. Sonra bir daha çıkar. Onun dışında uykusunda da kurması normal canım o yüzden güvenli yatma yastiklari var ya bebekler boğulma yaşamasın diye. Normal yani. Şimdi korkuyor sanık yapıyorsun anlıyorum ama zamanla alışırsin tatlım.

canım hergün muhakkak yumurta et süt bunlarıda ihmal etme
inşallah can olsun kan olsun et olsun bebişine

teşekkür ederim canım...

o yaastıklardan kullanıyorum zaten, panik yapmıyorum da yokken böyle huyları ortaya çıkmasının nedenini anlamaya çalışıyorum ve onu öyle gördükçe canım acıyor

hakkında hayırlısı canım ya

kızlar bizde bugün doktora gittik
kızımızı gördük sezeryan için gün aldık
muhtemelen 21 martta geliyor bizim ufaklık
baharı müjdelicek bize inşallah :)

kızlar size haberim var saat 8de suyum gelmeye başladı kırmızılı bi şekilde hemen hastaney aradım sancın yoksa biraz bekle ddi bebeğini hissediyorsan bekleyebilirsin dedi suanlık gidip orda beklemekte istemiyorum evde uzanıyorum yavaş yavaş sancım başladı ama çok deil sadece adet ağrısı gibi dualarınıza ihtiyacım var . inş bu gece hayırlısınla kucağımma alabilirim 29 subattan korkarken galiba 29unda olacak :) hastaeye gideersemde bikaç gün giremeyebilirim.

canım Rabbim rastgetirsin inşallah sağlıkla al yavrunu kucağına

ah canım hadi inşallah sağ salim kucağina alırsın inşallah. Ne güzel doğal doğal evde yaşıyorsun. Allah yardımcin olsun.

ah canım hadi inşallah sağ salim kucağina alırsın inşallah. Ne güzel doğal doğal evde yaşıyorsun. Allah yardımcin olsun.

ilk zaten adet sancısı gibi oluyor sonra biraz daha fazlalaşıyor.allahım kolay doğum nasip etsin inşallah.

Rabbim bir avazda kurtarsın inşallahhh sağ sağlim kurtulun bebişinde sende.

sagol canım benimm. ne iyi bakmıssın gerçekten kocacıgına ya masallah dediklerini mutlaka uygulayacagım özellkle suan bal çörekotu karısımını umarım işe yarar. ameliyattan sonra oldu kocama,narkozdan dedi doktor faranjit gbi tam bademcige cevirmemiş daha. ıhlamuru cok severiz her gece içeriz mutlaka. Allaha emanet olsunlar kuzum,Allah şifa versin.

saol canımmm.. sen neden üzüyorsun ki kendini annemm kader kısmet bu işler,kim sezeryan isterki ben asla istemezdim birde izlemiştim evlenmeden önce defalarca video larını. ama el mahkum kızımın boynunda kordon,bende fıtık. sezeryan icap ederse sezeryan olursun sen saglıklı bir şekilde oglunu kucagına al da Allahın izni ile gerisini sakın dert etme. sadece anlamadıgım nokta gelişimi durmus meselesi,kilo almadı dye gelişimi durmaz ki bebegin. sen merdiven olayını dene mutlaka,belkide gerçekten dogumu baslatır. bebişlerimiz bizim herşeyimiz,9 ay az bir zaman degil,sen oglun için herzaman en iyisini yaptın,hala da yapıyorsun,kendini affetmemekte ne demek,oglun büyüdügünde sana teşekkür edecek bugünler için.

canımmm hayırlı olsunn günü belli olmus,minik kızının gelmesine cok az kaldııı. Allah sag salim kavustursun güzel kızına inşallahh. bizede ortalama 15 mart diyo doktor ama kesin tarihimi alsam keske bendee, geri sayıma baslardım senin gbi.

TEDİRGİN canımmm az kaldı yavruna kavuşmanaaa,Allah bir avazda kurtarsın inşallah. en güzelini yapıyorsun dogum odasında beklemek cok zormus deneyimliler öyle diyor,sen evinde rahat rahat bekle yavrunu, 24 saat hastanede sancı çekmektense evinde uzan güzelce. Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallahh

Ronyacım 1 gün var aramızda bizim,gözünaydınnn ne güzel gün belli olunca hazırlıklar ona göre rahat rahat oluyor.Senin ikinci bebek mi?Diğeri kaç yaşında?

Ayyyy çok heyecanlı evde beklemekkk ben dayanabilir miyim bilemiyorum,güzel haberlerini bekliyoruz canım

Canım benimde kızımda gece suyum gelmişti. Koştur koştur hastaneye gitmiştik gece. Ama sancı olmadığından bebeğin suyuda yeterli olduğundan öğlene kadar sancı odasında beklettiler. Öğlen bir de anca doğmuştu. Bende diyorum keşke sancım başlayana kadar evde bekleseydim. Orda saatler geçmek bilmiyor çünkü. Arkadaşlarında dediği gibi adet sancısı gibi başlıyor sonra artıyor.. Sonra da bebiş geliyor. Şimdiden geçmiş olsun:)))

sağol mervecimm kesin tarih gibi konuştuk ama ne olur tam bilmiyoruz

canım evet bu ikinci bebek ilki oğlum üç buçuk yaşında
prensesimm canım senin 20 martmı olucak
demekki topicte yalnız başıma beklemicemm

Canım maşallah kızına her şey yolundaymış cihazlar ve ölçümler arasında çok fark oluyor üç kilo olur sen merak etme. Bu arada bir Çanakkaleli olarak doğum tarihinizi çok beğendim ben de oğluma diyorum 18 Mart'ta gel diye.
Kapı süsünü de beğenmene sevindik teşekkürler

Geçmiş olsun canım benim makine de yapmıştı aynı şeyi servis gelip pompasını değiştirmişti.

İyi akşamlar güzel anneler.yeni doğum yapanlara bebişleriyle güzel bir ömür diliyorum.geçmiş olsun.darısı bize inşaallah.hayırlısıyla bi yüzlerini görebilseydik.

bizde dün doktora gittik.şimdiye kadar herşey haftası ile uyumlu idi.ama son 1 haftadır neredeyse hiç kilo almamış oğlum. doktorda şaşırdı.ama çok takılmadı.her bebek 4000 kilo doğmaz dedi.kimi 2,5 kilo kimi 5 kilo doğar dedi.et, yumurta süt pekmez falan ye dedi. ama ben de sinirimden eve geldim ağladım.anneme çatıp durdum.şuan 3 haftamız var doğuma, kilosu 2864 civarı.inşallah sağlıklı olur.acaba kordon falan dolandı da gelişimini mi engelliyo diye düşünüyorum.ama doktor merak etme dedi.ona güveniyorum.çatı kontrolü de yaptı.rahatlıkla doğurursun dedi.merak etme dedi.o konuda içim biraz rahatladı.hayırlısı artık.

çok kaşınıyo karnımmmm sizinde öyle mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…