- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.081
Tünaydınnnn tünaydınnnn güzel annelerr
cookk canım sıkılıyorr benim yaaa faranjit oldum,gece kasık agrısından gözüme uyku girmedi,kocam evde hem ameliyatlı hem bademcikleri şiştikara bahtım kör talihimm
hava desen hiçç iç açıcı degill, surda 2 hafta kaldı doguma ama benim doğurasım yok sanırım kesilmekten feci halde korkuyorum
Selam kızlar,
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,
Berracığa da geçmiş olsun, nazar değmiş fındıkiçine, okudum duasını, geçecek inşallah,
Merve ve Minecik da hastalanmış geçmiş olsun,
Ben de doktordan geldim, gene kilo almamış benim minik kafalı oğlum, doktor gelişimi durmuş olabilir belki haftaya alabiliriz dedi, o kadar moralim bozuldu ki, ben her aşamayı normal geöirdim, doğumu da normal süreçte yapmak istiyordum, korktum şimdi, bir tarafım sezeryan ol diyor, bir tarafım doktor abartıyor iyisin sen diyor, aklım fena karışık anlayacağınız,
Minenin yaptığı gibi bugünden itibaren merdiven inip çıkmaya başlayacağım, normal doğumu hızlandırsın ve kolaylaştırsın diye, malum Ankara karından kurtulamadığımızdan yürüyüşe çıkamıyorum,
Ay ne uzun yazdım, ağlamak üzereyim kızlar, 9 aydır taşıyorum oğlumu son 10 gün kala bir şey olursa kendimi affetmem.
herkese iyi akşamlar..doktora gittiik bugün ..oğluşum 3290 gram olmuş..haftaya perşembe gün verdi doktorumuz.Çatı muayenesi sonucunda çatım dar çıktı %30 normal doğum yaparsın dedi doktor,ama çok yıpranırsın,derin yırtıkların ve yaraların olabilir dedi,ayrıca bebeğin kafası çıksa omuzlarında sıkıntı olur ,bebişi ve seni strese sokmak istmem dedi....Kendimi normale alıştımıştım...birden gözlerim doldu ...şimdi daha iyiyim bu seferde haftaya perşembeyi düşününce heyecan ve korkum iice arttı..bakalım hayırlısı inşallah..Allah herkese yardım etsin.
kızlar bizde bugün doktora gittik
kızımızı gördük sezeryan için gün aldık
muhtemelen 21 martta geliyor bizim ufaklık
baharı müjdelicek bize inşallah :)
kızlar size haberim var saat 8de suyum gelmeye başladı kırmızılı bi şekilde hemen hastaney aradım sancın yoksa biraz bekle ddi bebeğini hissediyorsan bekleyebilirsin dedi suanlık gidip orda beklemekte istemiyorum evde uzanıyorum yavaş yavaş sancım başladı ama çok deil sadece adet ağrısı gibi dualarınıza ihtiyacım var . inş bu gece hayırlısınla kucağımma alabilirim 29 subattan korkarken galiba 29unda olacak :) hastaeye gideersemde bikaç gün giremeyebilirim.
Canım gözün aydın gün sayılacak artık demek.
İyi akşamlar güzel anneler.yeni doğum yapanlara bebişleriyle güzel bir ömür diliyorum.geçmiş olsun.darısı bize inşaallah.hayırlısıyla bi yüzlerini görebilseydik.
bizde dün doktora gittik.şimdiye kadar herşey haftası ile uyumlu idi.ama son 1 haftadır neredeyse hiç kilo almamış oğlum. doktorda şaşırdı.ama çok takılmadı.her bebek 4000 kilo doğmaz dedi.kimi 2,5 kilo kimi 5 kilo doğar dedi.et, yumurta süt pekmez falan ye dedi. ama ben de sinirimden eve geldim ağladım.anneme çatıp durdum.şuan 3 haftamız var doğuma, kilosu 2864 civarı.inşallah sağlıklı olur.acaba kordon falan dolandı da gelişimini mi engelliyo diye düşünüyorum.ama doktor merak etme dedi.ona güveniyorum.çatı kontrolü de yaptı.rahatlıkla doğurursun dedi.merak etme dedi.o konuda içim biraz rahatladı.hayırlısı artık.
çok kaşınıyo karnımmmm sizinde öyle mi ??
sağol hayatımm
şimdi seninde cetveline baktım
sende mart ayında bizimle olacaklardan görünüyorsun
sağol mervecimm kesin tarih gibi konuştuk ama ne olur tam bilmiyoruz
canım evet bu ikinci bebek ilki oğlum üç buçuk yaşında
prensesimm canım senin 20 martmı olucak
demekki topicte yalnız başıma beklemicemm
İyi akşamlar güzel anneler.yeni doğum yapanlara bebişleriyle güzel bir ömür diliyorum.geçmiş olsun.darısı bize inşaallah.hayırlısıyla bi yüzlerini görebilseydik.
bizde dün doktora gittik.şimdiye kadar herşey haftası ile uyumlu idi.ama son 1 haftadır neredeyse hiç kilo almamış oğlum. doktorda şaşırdı.ama çok takılmadı.her bebek 4000 kilo doğmaz dedi.kimi 2,5 kilo kimi 5 kilo doğar dedi.et, yumurta süt pekmez falan ye dedi. ama ben de sinirimden eve geldim ağladım.anneme çatıp durdum.şuan 3 haftamız var doğuma, kilosu 2864 civarı.inşallah sağlıklı olur.acaba kordon falan dolandı da gelişimini mi engelliyo diye düşünüyorum.ama doktor merak etme dedi.ona güveniyorum.çatı kontrolü de yaptı.rahatlıkla doğurursun dedi.merak etme dedi.o konuda içim biraz rahatladı.hayırlısı artık.
Evet öyle görünüyor bizimki bir sürpriz yapmazsa tabi
yok cnm bende beklicemmm mart sonunu
ewet benimde kaşınıyor zaten çatladım pis olduevet her bebek aynı doğmaz sağlıklı sıhhatli olsunda kasaba et borcunuz yok kilosu az olsun :)
canım doktorum istersen kırka kadar beklerim ama sonra sürpriz falan yapar dedi
benim sezeryan olucağı için planlı olsun istiyorum
ama senin normal olucaksa belli olmaz heran gelebilir
Senin zaten belli dediğin gibi en güzeli planlı olması, ben olursa normal istiyorum her an gelebilir diye düşünüyorum ama bakalım, belki vaktini beklemek ister.
canım sağol yarın bi alıp deneyeyim bakalım. diş fırçamı da soft olarak değiştireceğim. acayip ağrı çekiyorum anlatamam.
kızlar size haberim var saat 8de suyum gelmeye başladı kırmızılı bi şekilde hemen hastaney aradım sancın yoksa biraz bekle ddi bebeğini hissediyorsan bekleyebilirsin dedi suanlık gidip orda beklemekte istemiyorum evde uzanıyorum yavaş yavaş sancım başladı ama çok deil sadece adet ağrısı gibi dualarınıza ihtiyacım var . inş bu gece hayırlısınla kucağımma alabilirim 29 subattan korkarken galiba 29unda olacak :) hastaeye gideersemde bikaç gün giremeyebilirim.
canım bugün dr. normal epidurali öneriyorum demişti bak söylemeyi unuttum onu.bi de benim adet dönemlerim çok sancılı geçtiği için doğumda da çok sancı çekebilirsin dedi acı eşiği düşük olduğu anlamına geliyomuşben de o gün geldiğinde bakarız dedim..
iki tane normal doğum yapan arkadaşım var o kesiden hiç korkma diyorlar.o anda sancılardan dolayı yeterki çıksında nasıl çıkarsa çıksın bebek diyolar hiç bişey hissetmiyolarmış o anda.zaten kesi dikilirken de uyuşturuyolarmış
kızlar çoook sıkıntıdayım
berra 2 gündür çok huzursuz, kusuyor kakasını yapamıyor , uyuyamıyor, uykusundan çığlık atarak uyanıyor, öğlen 12 den beri meme ağzında oturuyoruz öyle, ben okuya okuya mecal kalmadı artık, sizlerde birer ayetel kürsi okur musunuz belki iyi gelir sizin okuduklarınız
kızlar bugün kontrole gittim nst yine normal sancı yok bebeğimin herşeyi normal cuma sabahı yatışım yapılacak ilk önce suni sancı deneyecekmiş dr um olmazsa sezeryan olacağım
hepimizin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun...
Selam kızlar,
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,
Berracığa da geçmiş olsun, nazar değmiş fındıkiçine, okudum duasını, geçecek inşallah,
Merve ve Minecik da hastalanmış geçmiş olsun,
Ben de doktordan geldim, gene kilo almamış benim minik kafalı oğlum, doktor gelişimi durmuş olabilir belki haftaya alabiliriz dedi, o kadar moralim bozuldu ki, ben her aşamayı normal geöirdim, doğumu da normal süreçte yapmak istiyordum, korktum şimdi, bir tarafım sezeryan ol diyor, bir tarafım doktor abartıyor iyisin sen diyor, aklım fena karışık anlayacağınız,
Minenin yaptığı gibi bugünden itibaren merdiven inip çıkmaya başlayacağım, normal doğumu hızlandırsın ve kolaylaştırsın diye, malum Ankara karından kurtulamadığımızdan yürüyüşe çıkamıyorum,
Ay ne uzun yazdım, ağlamak üzereyim kızlar, 9 aydır taşıyorum oğlumu son 10 gün kala bir şey olursa kendimi affetmem.
kızlarrr,, normal doğuma niyetlenenler korkmayın..asla yapmam yapamam diyen ben şimdi ya sezaryene alırlarsa die korkuyorum..epiduralı benim doktorumda önermiyo o da doğumu uzatabilir dedi..ama bende 4cm açılma olana kadar çok acı çekersem yaptırcam yoksa yaptırmıcam..kesiye gelince orayı uyuşturmadan kesmiyolar..ilk 1-2 gün çiş yaparken yanıyomuş az bişe..hergün doktorun verdiği ilaçla temizlendiği sürece herhangi bi mikrop kapma olmuyomuş..e bizde dikkat etcemize göre..dün epidural normal yapan arkadaşımla konuştum 2 ay oldu çoktannn herşey geçti diyo ne bir iz dikişli olduğu hissi ne bir fark doğum yapmadan önce herşey eskisi gibi diyo hiç korkma..
doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. bebişleriyle mutlu, huzurlu, gazsız koliksiz bir dönem dilerim :)) biz de 38+1 olduk ama ne bir sancı ne bir sızı var. hala işimi gücümü yapıyor, sabah eşime kalkıp kahvaltı hazırlıyorum. bugün vajinal muayeneden de geçtim. bebek baş gelişi duruyor fakat daha doğuma varmış. bekliyoruz, kızımız ne zaman yerinden rahatsız olup kendini atacak dışarı diye:))
yeni doğum yapan bir arkadaşım hastanede yasak ama bebeğinin biberonuna 2 kesme şeker at, su ile karıştır ve içir dedi. sarılık olma tehlikesini sorunsuz atlatıyormuş. anneme sordum böyle bir şey var mı diye. biz de size yaptık aynısını dedi. ayrıca bulabilirseniz ağzına zemzem suyu damlatılıp hurma sürülüyormuş. annemin ve kayınvalidemin tecrübeleri ile yazıyorum bunları. kendi bebeğime yapacağım Allah izin verirse. sizler de bi büyüklerinize sorun. doğru olduğuna inanırsanız yapın derim.
merhaba herkese ben 2009 eylül annesiyim ve kismetse2012 eylül annesi olacağım. Normal Doğumdan korkmayın ben normal ongun yaptım. Inanın kasılma geldiğinde yeterli şekilde nefes alır ve ikinirsaniz 10 cm açılma kolay olur. Ve allahvergisi o kasılma vs herşey öyle bir uyuşturuyorki kesilmeyi hissetmiyorşunuz ve dilerken zaten iğne ile uyuştuyOlar. Bebeği görünce birşey hissetmiyorşunuw. Ayrıca niye o ani düşünüyorsunuz ki bebeğe kavuşma günü olarak bakın olaya. Allah sabrını veriyor. Ben elime kıymik batsa ortalığı ayağa kaldırırim ama normal doğum yaptım. Mikrop tuvalet olayına gelince. Hergün her tuvaletten sonra ilaç ile temizleyeceksiniz ve tuvalet te yapacaksıniz diğer herşeyi de.
diş etlerim şişti. hormonların etkisiyleymiş ama artık sadece çorba içebiliyorum. ön diş etim resmen yerinden çıkacak gibi. doktora gittim. vereceğim her şey bebeğine zararlı dedi. tuzlu su ile gargarayı önerdi. 2 gündür yapıyorum. bu sefer de alt ön diş etlerim şişti.iyi geleceğine diğerlerine sıçrıyor. bu durumda olan var mı?? varsa çözüm önerisi duacınız olurum.
boşver onu bunu. Bana neler dediler görürüz dediler hele birde Doğumdan sonra konuşalım dediler. Bende inatlabebeğinim hayattı ilk mücadelesini alamam elinden dedim ve öyled oldu allaha şükür. Allaha dua ettim hep kocama kızımı götüreceğim ani düşündüm ve kızımı verdiler odama götürdüler. Kızım küçücük ve masumdu bana bakmaya çalışıyordu o an unutun acıyı tek düşündüğün emzirmekti
kızlar bizde bugün doktora gittik
kızımızı gördük sezeryan için gün aldık
muhtemelen 21 martta geliyor bizim ufaklık
baharı müjdelicek bize inşallah :)
Canım benimde kızımda gece suyum gelmişti. Koştur koştur hastaneye gitmiştik gece. Ama sancı olmadığından bebeğin suyuda yeterli olduğundan öğlene kadar sancı odasında beklettiler. Öğlen bir de anca doğmuştu. Bende diyorum keşke sancım başlayana kadar evde bekleseydim. Orda saatler geçmek bilmiyor çünkü. Arkadaşlarında dediği gibi adet sancısı gibi başlıyor sonra artıyor.. Sonra da bebiş geliyor. Şimdiden geçmiş olsun:)))
Geçmiş olsun canım benim makine de yapmıştı aynı şeyi servis gelip pompasını değiştirmişti.
Geçmiş olsun canım ben de dört haftadır öksürüyorum direndim ama artık öksürürken canım yanmaya başladı geçecek gibi değil doktora gittim. İlk defa antibiyorik kullanacağım biraz canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok.
Hava burada da berbat ruh halimi etkiliyor artık benim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?