2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım ben de dört haftadır öksürüyorum direndim ama artık öksürürken canım yanmaya başladı geçecek gibi değil doktora gittim. İlk defa antibiyorik kullanacağım biraz canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok.
Hava burada da berbat ruh halimi etkiliyor artık benim de.

Canım tüm akadaşlar yazmış zaten hiç kafana takıp üzme kendini de bebeğini de doktorun patavatsızlığından başka bir şey değil bence bu.

Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Güzel haberlerle gel inşallah güzel bir doğum olur umarım.

Canım bak doktorun takılmamış bence sen de takılma sağlıkları yerinde olsun kiloları hiç önemli değil hem bak normal doğum yapabilirsin demiş doktor daha kolay olur olumlu düşün. Kordon dolanmış olsaydı doktor görürdü. Hayırlısı olsun.

yok cnm bende beklicemmm mart sonunu

ewet benimde kaşınıyor zaten çatladım pis oldu evet her bebek aynı doğmaz sağlıklı sıhhatli olsunda kasaba et borcunuz yok kilosu az olsun :)

canım doktorum istersen kırka kadar beklerim ama sonra sürpriz falan yapar dedi
benim sezeryan olucağı için planlı olsun istiyorum
ama senin normal olucaksa belli olmaz heran gelebilir

Senin zaten belli dediğin gibi en güzeli planlı olması, ben olursa normal istiyorum her an gelebilir diye düşünüyorum ama bakalım, belki vaktini beklemek ister.

Senin zaten belli dediğin gibi en güzeli planlı olması, ben olursa normal istiyorum her an gelebilir diye düşünüyorum ama bakalım, belki vaktini beklemek ister.

canım bugün dr. normal epidurali öneriyorum demişti bak söylemeyi unuttum onu.bi de benim adet dönemlerim çok sancılı geçtiği için doğumda da çok sancı çekebilirsin dedi acı eşiği düşük olduğu anlamına geliyomuş ben de o gün geldiğinde bakarız dedim..

canım sağol yarın bi alıp deneyeyim bakalım. diş fırçamı da soft olarak değiştireceğim. acayip ağrı çekiyorum anlatamam.

diş etlerinin şişliği için boğaz ağrıları için falan sirke çok işe yarar ama yutma gargara yap ağzında bi süre uyuşuk gibi olur sonra geçer gün içerisinde 2-3 defa yap iyi geliyo

amanınnnnnn 29 şubat bebeğimizde geliyo ben de kendimden korkuyorum yarın doğurucam diye :) inşallah sağsağlim hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına kısa zamanda doğum hikayeni de bebişin resminide ve tabiki bize anlatacağın tecrübelerini de bekliyoruz.Rabbim yardımcın olsun

Biz o kadar ayrıntılı konuşmadık daha ben rahat o rahat Perşembe konuşacağım ben de artık bakalım bize neler diyecek bir de nst'ye gireceğim sonucu merak ediyorum. Demek adet sancılarından böyle bir çıkarım yapılabiliyormuş benim pek sancılı olmazdı sevinsem mi acaba:44: Dediğin gibi o gün gelince göreceğiz bakalım isteyecek miyiz Epiduralin fiyatını falan sordunuz mu bu arada unutmazsam ben sorayım bakayım.

Bakalım biz neler yaşayacağız:) İnşallah sorunsuz olur, rahat oldu hiç korkmayın diye anlatırız:)

CAnım büyüme atağına falan girmiş olmasın belirtiler uyuyor internetten bir bak istersen. bebişler hızlı büyüme dönemine girdiklerinde çok huzursuz olur turinleri bozulurmuş.

Hadi bakalım canım az kalmış gözün aydın, en hayırlısı nasılsa öyle olsun dediğin gibi, güzel haberlerini bekliyoruz.

Ay canım ya niye kendini üzüyorsun, bebişler artık az alcak çok normal, hem doktorlarda yanlış ölçüyorlar bazen ultrason ölçümleri kesin sonuç vermiyor boşuna sıkma canını, sağlıklı olsun da kuzucuk. Normali sezaryeni de dert etme, hayırlısı hangisiyse ikiniz içinde o. Sakın üzme kendini, moral bebişin için daha önemli.

Çok sağol canım, inşallah bizim de çok kolay olur doğumlarımız, sağlıkla alrıız bebişlerimizi kucağımıza.

Canım bu dediğin ne kadar tehlikeli birşey biliyor musun? BEbekler için ilk 1 sene tuz ve şeker zehir gibi, vücutları onu tolere edemiyor. Geçenlerde eğitimde bebek hemşiresi de önemle uyardı, bir bebiş varmış, memeye alışsın diye emziğine azcık bal sürmüşler, 1 aydır yoğun bakımdaymış kuzucuk Sakın deneme bence.

sağol canım inşallah hepimiz kolay doğumlar yaparız. Normal doğumla ilgili böyle güzel hikayeler anlatıp tavsiye eden, tecrübeleri anlatan arkadaşlar büyük sevaba giriyorsunuz, insanın içini rahatlatıyorsunuz. Allah razı olsunç

Canım vitamin haplarını düzenli kullanıyor musun, vitaminsizlikten çok oluyor genelde, bol bol meyveye sebzeye yüklen Benim normalde çok olurdu, hamilelikte yandım diyordum ama bu içtiğim vitaminler sayesinde herhalde o kadar kötü değil.

Maşşallah canım ne güzel düşünmüşsün, darısı başımıza.

kızlar bizde bugün doktora gittik
kızımızı gördük sezeryan için gün aldık
muhtemelen 21 martta geliyor bizim ufaklık
baharı müjdelicek bize inşallah :)

Gözün aydın canım. Güzel bir gün almışsınız, bu arada koçun ilk günü değil mi:) Benim de eğer bebiş zamanını beklerse doğum tarihim 23ü ama doktorum 38de doğması ideal, çok beklerse zor olur diyor bakalım kısmet.

Ayyy çok heyecanlı, Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kolayca al bebişini kucağına inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben de evde geçirmek istiyordum ama, bebişin boynunda kordon olduğundan sancılar başlayınca ya da su gelince sürekli kontrol altında olmam gerekiyormuş Yani hemen hastaneye gidicem. Ah bir kurtarsa kordonunu canım kuzum.

Geçmiş olsun canım benim makine de yapmıştı aynı şeyi servis gelip pompasını değiştirmişti.

Sağol canım benim de ne olmuş biliyor musun? Tahliye borusuna mı pompasına mı tel toka takılmış. Bir kere çamaşır makinesine de olmuştu ama bulaşık makinesine nasıl girdi aklım almadı. Çok da nadir kullanırım tel toka:)

Canım kordon gelişimini engellemiyor, benim bebişin boynunda kordon var, gelişimi normal var. Üzülcek birşey bu yok, bu bebişler bir hafta hiç almaz, bir hafta da çok fazla alır, sakın sıkma canını, doktorlar da her zaman net ölçemiyor.

canımmm çok geçmiş olsunn demek dayanamadın başladın antibiyotiğe,Allah acil şifalar verir inşallah. ben çok kullandım antibiyotik suanda da idrar yolu enfeksiyonu ve canlı bakteri yüzünden Largopen kullanıyorum zaten,ama yeterli olmamış gördüğüm üzere faranjite engel olamamış. yarın kontrolüm var bakalım beki yeni bir antibiyotik verir. sen sakın sıkma canını hayatım üzülme,senin saglıklı olman lazım bebeğininde sağlıklı olması için. sen bir düzel Allahın izni ile bebişin iyi olur merak etme.

Anammmmm cok heycanlııı ıcımden gecırıodum acaba 29 unda dogurn olckmı dıyee sanırım gelıo 29 subat bebısı:)) Insallah coooook kolay gecer dogumun saglıkla alırsın bebısını kucagına ınsallah

Kızlar herkese merhaba cumartesi doktordaydık 2800 gr olmuş oğlum.
Biz de tarihimizi aldık kısmetse 19Mart ta alacağız kucağımıza...
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum...

Kızlar ara ara agrı hıssedıorum dunden berı ama bende bugece dogrmazsam martta sızınleyım:))) Bana 20snden sonra gelckms gıbı gelıo ama bellıde olmaz gelebılr yanıı:)) Yeırm onu ben nezmn ısterse gelsın tehlıkelı donemlerı gecırdık cok sukr Sımdı kendısını hıckırık tuttuu benı rahatsız edıoo ama kızar dıye ıcımden bısey gecırmeye korkuorum:))) Bıde kaburgama kaburgama vuruoo hemde acıtıoo bıde oturunca mıdeme cok baskı yapıo bu demk oluokı benm karnmda yukrdyms kac gndr kendıme camur atıorum nezmn cıkck dıye:)) oturunca bıldgn mememın altnda tutuorum yanıı oyyy mınk böcegımm benmm annesı yer onuu hıckırıgını yerım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…