2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de seviniyodum zaten sancıya alışığım diye:)ama tam tersi bi sonuç çıktı bakalım görces:)epiduralin fiyatını sormadık dr.a detaylı bi görüşürüz diye düşünmüştük tüm fiyatları çıkış işlemleriyle ilgilenen kişiye gideriz diye düşünmüştük ama çok geç çıktık hastaneden diğer ultrasonlar için falan randevu ayarlayalım falan derken..çarşamba günü gidince zaten epey hastanede kalıcam ben de o gün öğrenmeye çalışırım herşeyi..dorukta yanlış hatırlamıyosam 350 liraydı,doruktan yüksek değildir herhalde burda da..dr.normal istiyorum diyen hamileler sancı başlayınca sezaryen demeye başlıyolar ben de hemen epidurali öneriyorum dedi,yine de normal doğmazsa epidural sezaryene çeviriyoruz hiç sorun olmuyo dedi..ben de kendimi şu an o kadar cesur hissetmiyorum dedim..hiçbişey anlamıyosun,kötü hissetiğin an müdahale ediyoruz zaten dedi..ne bileyim kafam karıştı benim de..galiba hiçbişeye karışmayıp dr.a bırakıcam gibi geliyoo..

Son düzenleme:

annesiii gelmez oglun merak etmee o nezaman gelecegini herkesten iyi bilir minigim hıçkırcak tabikiiii kursak geliştiriyo derler eskiler benim minik kızımda hıç hıç hıççç birde canımı yakıyor ki sormaaa,babası annenin canını yakma diyor koyuyor elini karnıma duruyor sıpa,ne tırmalıyor ne baska bse. kızım şimdiden baba sözü dinler oldu. beni salladıgı yok vallahi

o ne beee bıde hıckırık boyu uzatıo derler oyle bıseymı:)))) benmkıde cok fena hususı yatarken kaburgama vuruo helekı kocm bana sarılsın onun elının oldugu yere okdr cok vuruokı cek elını dıorum Dıokı esek belkıde benı yataga bıle almıcak ahahaha dıorum oyyyy sen benmm buyuk böcegımsnn ben hıc senı yataktan atarmıyımm sen nerrde uyursn gelır yanına kıvrılırım mutlu oluo yazık:)))) suan bılee vuruo kaburgama yaaa ayaktamı durmak gerk yanı

Tel toka demek:44: Çocuk işi olabilir o bizim arkadaşın kızı genelde bulaşık makinesinin kapağını açıp oynuyor aklıma o geldi. Neyse hallolmuş bir daha uğraştırmaz inşallah.

Sağol başladık bakalım doktorum da senin gibi dedi ilk defa kullanacağım ilaç bebişler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Yarın kontrolünden iyi haberlerle gelirsin inşallah canım.

demekkiiiii oglusun kıskanıyo seni babasındannn eee erkek sonucta kanında var kıskanclıkk yazık adamcagız da üzülmüşş araya epeyy zamanda girdi iice ümidi kesti demekki
sende kandır adamı oglun dogsun bakalım kocacıgın nerdedeyse orda olcak mısın yoooo oglun nerde sen ordaa
bzm tam asagı inmedi yaa göbüşler oyüzden direkt kaburgada hissediyoruz acıyı,yoksa kasıklara vuruyor ilerdee. ayakta dursan da faydası yok ben söleyimmm denemedigim pozisyon kalmadı ama bana mısın demiyorr az kaldı yavru kuşum ya sabır dicezzz bebişlere belli etmicez yoksa kızıp daha cok vuruyorlar bizzat denedim ben bir tek babasını dinliyo sıpam

Sağol başladık bakalım doktorum da senin gibi dedi ilk defa kullanacağım ilaç bebişler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Yarın kontrolünden iyi haberlerle gelirsin inşallah canım.

inşallah canımm,sen moralini yüksek tut iyi ol da biz kızımla alıştık artık miniklerimiz iyi olsunnnnnn ben başka bir şey istemem vallaaa

Çarşamba demek randevun hafta da bir derse ben de çarşambayı isteyeyim o zaman saatlerin konuşruz telde aralarında çok zaman varsa oturuzuz biraz . Gerçi eşinle gelirsin muhtemelen sen.

Ben yerım kocamıı o olmasa bebısım olmazdıkı ıkısının yerı farklı cocuk geldı dıyee onu ıhmal etmek olmaz 40 ımı atlatım bomba gıbı doncem ınsallah:)))) Allah a sukur bunların bılıncınde olan bı herıfle evlıyım yoksa sımdıye benı coktan bosardı:)) Meme hızama cıkmadıgı ıcın ben hala cıkmadı dıorum halbukı cocuk cıkcagı yere kadr cıkms oturunca mememn altnda tutuorum ama son bı kac gundr cok baskı yapıoo yukarı dogru sankı ıc organlrıma vuruoo mıdemde agrı hıssedıorum yukarıya toplanıo ztn penguen gıbı olmusumm canım sıkılıo bazn hala ınanamıorum hamıle olduguma doguracgma ınanamıorummmmmmmmm yatarken tutuorum vuran bısey ALLAH ım dıorum ısteyen herkese nasıp et ne guzel bır duygu suan yıne costu kendısı kaburgama kaburgamaaaa heralde beklee annee gelıorum bı cıkayım gostercm sanaa dıoo zaar:))))

Çarşamba demek randevun hafta da bir derse ben de çarşambayı isteyeyim o zaman saatlerin konuşruz telde aralarında çok zaman varsa oturuzuz biraz . Gerçi eşinle gelirsin muhtemelen sen.

önümüzdeki çarşamba öğlen 2den akşama kadar orda olucam,eşim gelemiycek haftaya akşam çıkışta almaya gelir sadece,ondan sonraki çarşamba sadece nst+muayene olacağı için eşim gelicek.ayralayabilirsen haftaya beraber gidelim

inşallah canımm,sen moralini yüksek tut iyi ol da biz kızımla alıştık artık miniklerimiz iyi olsunnnnnn ben başka bir şey istemem vallaaa

Moralim genelde iyi ama bu karlı hava (Sarıkamış'ta görev yaptığım ve kara doyduğum için olsa gerek) canımı sıkıyor. Bir de önce acile gittim ben hızlı halledeyim işimi diye ve başım çok ağrıyordu. Küçük bir serum ve oksijen maskesi taktılar. Orada yatarken görevli geldi kimseniz yok mu yanınızda işlemleri halledecek falan dedi. Kimseniz yok mu lafı çok oturdu içime ağlarken buldum kendimi hemşire ne oldu deyince başım çok ağrıyor dedim. Ne nazlı demiştir içinden kesin. Annemler, eşimin ailesi kimse yok burada arkadaşları da aramadım garip hissettim kendim orada. Akşam kocama sarılıp ağladım senden başka kimsem yok diye. Niye beni çağırmadın dedi durdu. Ayyyy neyse hamilelik beni de bozdu sonunda. Hayırlısıyla, sağlıkla bir doğursak. Oğlum gelince zaten sıkılacak, yanlız hissedecek zamanımız kalmayacak inşallah. Dediğin gibi miniklerimz iyi olsun yeter.

Ayarlarım kuzum tabi ki benim randevum olmasa bile gelirim yanına evin dibi zaten.

ay kıyamam yaa ben bugün kendi derdimden soramadım bile seni,dünkü gibisin diye düşündüm( seni seven bir sürü kişi var yalnız değilsin sen..hem ozancık doğsun da annesini hiç yalnız bırakmayacak zaten bak gör sen..

mervishko farenjit için su ile limonu tuzu karıştır gargara yap o boğazdaki acıyı alıyor rahatlatıyor.bende olmuştum eniştem bunu tavsiye etmişti onada dr demiş.

Ay aslında biliyorum ama niye böyle oldum bugün anlamadım kiiiii. Bir arkadaşım aradı o arada bir güzel payladı niye beni aramadın diye, sağolsun arasam gelirdi eminim. Hormonlar yaptı bunu bugün bana sanırım iyiyim şimdi akşam kuaför işini de hallettim korkularımdan biri geçti hasta falan demedim ağda işinden kurtuldum gözüm aydın. Yarın 29 Şubat o da geçsin hafta sonu korkumu da biliyorsun (elti) Pazartesiden itibaren gelebilir oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…