- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.121
Merhaba arkadaslar bu aksama kadar tedirgin ve sessizce tecrubelerinizi okuodm saat 11 gbi kanama yAda nisan diym geldi.hemen hhastaneye gttk hic acilma yokmus nst yaptlar we
Ewe yolladilar.bu durumu yasayan var mi?simdi dogum basladi mi?cok garip bi duygu.sancimda cok az dua edi. Lutfen rabbim yardimcimiz olsun.hayirli geceler
Ay aslında biliyorum ama niye böyle oldum bugün anlamadım kiiiii. Bir arkadaşım aradı o arada bir güzel payladı niye beni aramadın diye, sağolsun arasam gelirdi eminim. Hormonlar yaptı bunu bugün bana sanırım iyiyim şimdi akşam kuaför işini de hallettim korkularımdan biri geçti hasta falan demedim ağda işinden kurtuldum gözüm aydın. Yarın 29 Şubat o da geçsin hafta sonu korkumu da biliyorsun (elti) Pazartesiden itibaren gelebilir oğlum
Merhaba arkadaslar bu aksama kadar tedirgin ve sessizce tecrubelerinizi okuodm saat 11 gbi kanama yAda nisan diym geldi.hemen hhastaneye gttk hic acilma yokmus nst yaptlar we
Ewe yolladilar.bu durumu yasayan var mi?simdi dogum basladi mi?cok garip bi duygu.sancimda cok az dua edi. Lutfen rabbim yardimcimiz olsun.hayirli geceler
Ben yerım kocamıı o olmasa bebısım olmazdıkııkısının yerı farklı cocuk geldı dıyee onu ıhmal etmek olmaz 40 ımı atlatım bomba gıbı doncem ınsallah:)))) Allah a sukur bunların bılıncınde olan bı herıfle evlıyım yoksa sımdıye benı coktan bosardı:)) Meme hızama cıkmadıgı ıcın ben hala cıkmadı dıorum halbukı cocuk cıkcagı yere kadr cıkms oturunca mememn altnda tutuorum ama son bı kac gundr cok baskı yapıoo yukarı dogru sankı ıc organlrıma vuruoo mıdemde agrı hıssedıorum yukarıya toplanıo ztn penguen gıbı olmusumm canım sıkılıo bazn hala ınanamıorum hamıle olduguma doguracgma ınanamıorummmmmmmmm yatarken tutuorum vuran bısey ALLAH ım dıorum ısteyen herkese nasıp et ne guzel bır duygu suan yıne costu kendısı kaburgama kaburgamaaaa heralde beklee annee gelıorum bı cıkayım gostercm sanaa dıoo zaar:))))
Moralim genelde iyi ama bu karlı hava (Sarıkamış'ta görev yaptığım ve kara doyduğum için olsa gerek) canımı sıkıyor. Bir de önce acile gittim ben hızlı halledeyim işimi diye ve başım çok ağrıyordu. Küçük bir serum ve oksijen maskesi taktılar. Orada yatarken görevli geldi kimseniz yok mu yanınızda işlemleri halledecek falan dedi. Kimseniz yok mu lafı çok oturdu içime ağlarken buldum kendimi hemşire ne oldu deyince başım çok ağrıyor dedim. Ne nazlı demiştir içinden kesin. Annemler, eşimin ailesi kimse yok burada arkadaşları da aramadım garip hissettim kendim orada. Akşam kocama sarılıp ağladım senden başka kimsem yok diye. Niye beni çağırmadın dedi durdu. Ayyyy neyse hamilelik beni de bozdu sonunda. Hayırlısıyla, sağlıkla bir doğursak. Oğlum gelince zaten sıkılacak, yanlız hissedecek zamanımız kalmayacak inşallah. Dediğin gibi miniklerimz iyi olsun yeter.
mervishko farenjit için su ile limonu tuzu karıştır gargara yap o boğazdaki acıyı alıyor rahatlatıyor.bende olmuştum eniştem bunu tavsiye etmişti onada dr demiş.
canım nişan gelsede 3 gün sonra doğum olabiliyomuş yani doğum bazen hemen olmuyomuş Allah kurtarsın bu kelimeyi ezberledim artık beni gören herkes bunu sölüyo
ooh kurtulmuşsun çıkmış aradan ne güzel1-2 hafta içinde gelsinler artık yaa,dr.bugün 40+lardan bahsedince off dedim yaa o kadar nasıl beklenir.sonuna kadar bekleme taraftarıymış.ben de 40ı bulmaz diyorum ama bi de siz de doğurursanız,topikte de kimse kalmazsa kafayı yerim artık ben nisan anneleriyle falan takılırım
Tel toka demek:44: Çocuk işi olabilir o bizim arkadaşın kızı genelde bulaşık makinesinin kapağını açıp oynuyor aklıma o geldi. Neyse hallolmuş bir daha uğraştırmaz inşallah.
Moralim genelde iyi ama bu karlı hava (Sarıkamış'ta görev yaptığım ve kara doyduğum için olsa gerek) canımı sıkıyor. Bir de önce acile gittim ben hızlı halledeyim işimi diye ve başım çok ağrıyordu. Küçük bir serum ve oksijen maskesi taktılar. Orada yatarken görevli geldi kimseniz yok mu yanınızda işlemleri halledecek falan dedi. Kimseniz yok mu lafı çok oturdu içime ağlarken buldum kendimi hemşire ne oldu deyince başım çok ağrıyor dedim. Ne nazlı demiştir içinden kesin. Annemler, eşimin ailesi kimse yok burada arkadaşları da aramadım garip hissettim kendim orada. Akşam kocama sarılıp ağladım senden başka kimsem yok diye. Niye beni çağırmadın dedi durdu. Ayyyy neyse hamilelik beni de bozdu sonunda. Hayırlısıyla, sağlıkla bir doğursak. Oğlum gelince zaten sıkılacak, yanlız hissedecek zamanımız kalmayacak inşallah. Dediğin gibi miniklerimz iyi olsun yeter.
maşallahh de kızımmmm kocacıgınaahakkını yiyemem bak benim selvi boylumda pek anlayışlı sagolsunn benim nazımı ble çekiyo düşün senin oglun artık cıkmak istiyo ben sana söliiimmm kzum yeter anne diyo buradan sıkıldım diyo miniginn. bende senn gbiyim hamile gbi degilimm hop diye atlıyorum gece yatağaa,yda oturdugum koltuga,manyak mıyım neyimm aminnn Allah ımmm isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahhh
Banada bunu soyluolar bır avazda ınsallah hatta gecen yolda cıngenenın bırı elındekı selpagı gozume sokarak bı sancıda kurtul ınsallah dıyee mendılı bana satmaya calıstı:)))
Evet doktor bekleme taraftarı içerde ne kadar kalırsa o kadar kardır diye düşünüyor sanırım. İnşallah 40'ı geçmezler dediğin gibi. Bir iki haftaya gelirlermiş gibi geliyor bana ama bakalım göreceğiz. Nisan annesi falan yok bu arada
Sanci az cikti nstde bebegin de kalp atislari normalmis.muayene yapti ebe acilma yok dedi.doktor ewe gidin gece sanci artarsa yada kanama artarsa gelin dedi.bakalim iste simdilik az az sancilaniyorm ama kanama insani tedirgin ediyor ne yerdeyim ne gokteyim
Ozman ona nazan öncelden hay hayy buyursun gelsın sarkısını armagan edıorumSımdı asalarıma vuruoo karnımda karıncalanma oluoo degısık bı duygu:))) Sanırım anneee gıt yat dıo olabılrde:) Ben kendımı cok ıyı hıssedıorumm hıc dogurmıck gıbı dıye dıyee dogrcm cocugu melıke gıbı ha bugn ha yrn desem 45 haftayı bulr heralde ahaha:))
Sanci az cikti nstde bebegin de kalp atislari normalmis.muayene yapti ebe acilma yok dedi.doktor ewe gidin gece sanci artarsa yada kanama artarsa gelin dedi.bakalim iste simdilik az az sancilaniyorm ama kanama insani tedirgin ediyor ne yerdeyim ne gokteyim
Banada bunu soyluolar bır avazda ınsallah hatta gecen yolda cıngenenın bırı elındekı selpagı gozume sokarak bı sancıda kurtul ınsallah dıyee mendılı bana satmaya calıstı:)))
bakkkk bi sen bide ben böle diye diye dogurcaz cocukları erkenden heeeee dur az daha dursun oglun içerdeeyordun demekki minigi bugündeee,kimbilir naptın ynee merdivenler yeter gerçi sana melikee gbi olcaz bana da öyle geliyo,gerçi sen olursun beni kesicekler gün verip
Kızlar bugn bı sıtede okudum evet ıcerde durdugu hergn cok kıymetlıymıs lakın klınk olrk 36 dn sonra duran cocuk fazladan anne karnında duruomus:))) onun ıcın dıolr ya 36 dn sonra solunm fonksıyonlrı tam yerıne gelıoo cok özel bır durum yoksa kuvze gırmez dıyee klınk bu o demek oluo sanırsam:))
var ya ne çakal onlar,hamile olduğunu anladıkları an hemen aynı tekniği uyguluyolar.her zamankinden daha hassas bi durum ya:)Allah bi avazda kurtarsın hepimizi inşallaah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?