2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar bu aksama kadar tedirgin ve sessizce tecrubelerinizi okuodm saat 11 gbi kanama yAda nisan diym geldi.hemen hhastaneye gttk hic acilma yokmus nst yaptlar we
Ewe yolladilar.bu durumu yasayan var mi?simdi dogum basladi mi?cok garip bi duygu.sancimda cok az dua edi. Lutfen rabbim yardimcimiz olsun.hayirli geceler

Nişan doğumun hemen başlayacağı anlamına gelmiyormuş. Bir hafta sonraya kadar olması normalmiş. Her an gelebilir artık bebeğin hayırlısı olsun.

ooh kurtulmuşsun çıkmış aradan ne güzel1-2 hafta içinde gelsinler artık yaa,dr.bugün 40+lardan bahsedince off dedim yaa o kadar nasıl beklenir.sonuna kadar bekleme taraftarıymış.ben de 40ı bulmaz diyorum ama bi de siz de doğurursanız,topikte de kimse kalmazsa kafayı yerim artık ben nisan anneleriyle falan takılırım

canım nişan gelsede 3 gün sonra doğum olabiliyomuş yani doğum bazen hemen olmuyomuş Allah kurtarsın bu kelimeyi ezberledim artık beni gören herkes bunu sölüyo

Sana bılgı vermedılermı? Sancım var dıosun nst cıkmadımı? Yanı ne dedıler acılma yok bebegn ıyı gıt evde beklemı dedıler? sancm var dıosunn amaaa bılemedımkı ALLAH yardımcın olsn ınsallah kolay bır dogumla alırsın bebegnı kollarına

maşallahh de kızımmmm kocacıgınaa hakkını yiyemem bak benim selvi boylumda pek anlayışlı sagolsunn benim nazımı ble çekiyo düşün senin oglun artık cıkmak istiyo ben sana söliiimmm kzum yeter anne diyo buradan sıkıldım diyo miniginn. bende senn gbiyim hamile gbi degilimm hop diye atlıyorum gece yatağaa,yda oturdugum koltuga,manyak mıyım neyimm aminnn Allah ımmm isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahhh

oyyy kuzumm benim yaaa çok içerlemişsin sen,kimsen olmaz olur muuu o an öyle denk gelmiş sadece. insanın kocasının destegi herseyden önemli bu dönemde,bak eşinde cok üzülmüş adamcagız,keşke birlikte gitseydiniz. herzaman ailemiz yanımızda olamıyor ki hayat şartları canım,olsun miniklerimiz iyi olsunnnn kocacıklarımız yanımızda olsunnnn dimdik ayakta dururuz biz,herşeye gögüs gereriz. hiç kimse olmazsa burda hepimiz biz bize , can canayız

mervishko farenjit için su ile limonu tuzu karıştır gargara yap o boğazdaki acıyı alıyor rahatlatıyor.bende olmuştum eniştem bunu tavsiye etmişti onada dr demiş.

canımmmm cok sagolll denicem bu gece mutlaka , yeter artık bıktım boğaz agrısından,bide kronik alerjik astım var bende,böyle hava degişimlerine dayanamıyor bünyem sanırım. astım yüzünden faranjitte kronikleşti,küçücükkenn bademciklerimide aldırmısım çünkü

canım nişan gelsede 3 gün sonra doğum olabiliyomuş yani doğum bazen hemen olmuyomuş Allah kurtarsın bu kelimeyi ezberledim artık beni gören herkes bunu sölüyo

Banada bunu soyluolar bır avazda ınsallah hatta gecen yolda cıngenenın bırı elındekı selpagı gozume sokarak bı sancıda kurtul ınsallah dıyee mendılı bana satmaya calıstı:)))

Evet doktor bekleme taraftarı içerde ne kadar kalırsa o kadar kardır diye düşünüyor sanırım. İnşallah 40'ı geçmezler dediğin gibi. Bir iki haftaya gelirlermiş gibi geliyor bana ama bakalım göreceğiz. Nisan annesi falan yok bu arada

Tel toka demek:44: Çocuk işi olabilir o bizim arkadaşın kızı genelde bulaşık makinesinin kapağını açıp oynuyor aklıma o geldi. Neyse hallolmuş bir daha uğraştırmaz inşallah.

Bilmiyorum ki evde çocuk da yok:S

Ay canım ya kıyamam, nasıl da anlıyorum seni. ben de hep böyle duygular yaşıyorum, heryere yalnız gidip herşeyi yalnız yapıp sonra kendimi kimsesiz hissediyorum. Sanırım bebişlerimize daha çok bağlanabilmemiz için hormonlar bize böyle bir oyun oynuyor:)

Canım nişan doğumun bir hafta içinde olacağını gösteriyormuş galiba, yani yarın da olabilir 5 gün sonra da, hadi bakalım hayırlısı, çok kolay bir doğumun olur da sağlıklı alırsın bebişini kucağına inşallah.

Ozman ona nazan öncelden hay hayy buyursun gelsın sarkısını armagan edıorum Sımdı asalarıma vuruoo karnımda karıncalanma oluoo degısık bı duygu:))) Sanırım anneee gıt yat dıo olabılrde:) Ben kendımı cok ıyı hıssedıorumm hıc dogurmıck gıbı dıye dıyee dogrcm cocugu melıke gıbı ha bugn ha yrn desem 45 haftayı bulr heralde ahaha:))

Sanci az cikti nstde bebegin de kalp atislari normalmis.muayene yapti ebe acilma yok dedi.doktor ewe gidin gece sanci artarsa yada kanama artarsa gelin dedi.bakalim iste simdilik az az sancilaniyorm ama kanama insani tedirgin ediyor ne yerdeyim ne gokteyim

Banada bunu soyluolar bır avazda ınsallah hatta gecen yolda cıngenenın bırı elındekı selpagı gozume sokarak bı sancıda kurtul ınsallah dıyee mendılı bana satmaya calıstı:)))

var ya ne çakal onlar,hamile olduğunu anladıkları an hemen aynı tekniği uyguluyolar.her zamankinden daha hassas bi durum ya:)Allah bi avazda kurtarsın hepimizi inşallaah..

Son düzenleme:

Kızlar bugn bı sıtede okudum evet ıcerde durdugu hergn cok kıymetlıymıs lakın klınk olrk 36 dn sonra duran cocuk fazladan anne karnında duruomus:))) onun ıcın dıolr ya 36 dn sonra solunm fonksıyonlrı tam yerıne gelıoo cok özel bır durum yoksa kuvze gırmez dıyee klınk bu o demek oluo sanırsam:))

insan heyecandan uyuyamaz geçmez herhalde zaman.bi an önce açılman olur da kavuşursun inşallah bebeğine..

bakkkk bi sen bide ben böle diye diye dogurcaz cocukları erkenden heeeee dur az daha dursun oglun içerdee yordun demekki minigi bugündeee,kimbilir naptın ynee merdivenler yeter gerçi sana melikee gbi olcaz bana da öyle geliyo,gerçi sen olursun beni kesicekler gün verip

Cokmu kanaman var? Kendını ıyı hıssetmıorsn guvende hıssetmıorsn gıt hastaneye? Ama dogumun basladıgını gostern bır bulgu olsa senı salmazlardı heralde? Sen bı dus al otur bıraz dua fln oku beyn olrak rahatlarsın belkı sancıların sıklasr dustan sonra gıdıp dogurursun bugece olamazmı:) Inslallah cooook kolay bır dogum olr senın ıcın ALLAH yardımcın olsn

aynen canım demekki normal doğum yürek istiyoo biraz ama dünyanın en güzel unutulmaz anları oluyosüt aldığım dükkandaki adam bile Allah tamamına erdirsin diyo karnım burnumda insanların gözüne solar gibi oluyo biraz gören son günlerin mi diyo halbuki 3 haftam var daha bizim nişan nezaman gelecekcek acabaa

benıde kesebılrler bellı degılkı orası tam bır muammmaaaa bebısım:))) Benm nıyetm normal dıyee normal olck dıye bı kaıde yok:)) ALLAH hakkımzda hayırlı olan dogumu nasıp etsın ınsallah. O degılde ben merdıvn fln cıkmadmm norml evı supurdum topladm ev cok fenaydı sankı saddamın bombası dusmus gıbıydı utulerıde yapcktm lakn kendımde o kuvvetı bulamadm vee tv ızlerken uyumusum dınlendıde gayet guzel daha napım ona

solunum fonksiyonları gelişiyo da ben de bi yerde beyin gelişimiyle ilgili bişey okumuştum,o da anne karnının 40 haftaya kadar çok önemli olduğunu yazıyodu.o yüzden canları ne zaman isterse gelsin, zorunlu olmadığı sürece bekliyoruz işte hepimiz..sonuçta tehlikeli dönemlerini de atlattık çok şükür hepimiz

var ya ne çakal onlar,hamile olduğunu anladıkları an hemen aynı tekniği uyguluyolar.her zamankinden daha hassas bi durum ya:)Allah bi avazda kurtarsın hepimizi inşallaah..

Hepsı oyleee annemm hıc unutmam bıkere kadıkyde cıngaaanenın bıtanesı yapıstı etegıme ablaa kalm al abla acım abla bılmem ne dedım bı cekıl basımdn ama kızla sıyam ıkızı gıbı olduk dıb dıbe:)) Sonra baktıı benden zırnık alamıck dondu arkasınaaa aynen soyle dedııı ablaaaaaa paraaa vermiooooooo tüküriiiiiimmiiiii ayyyyyy varyaa o kızı orda yolucktım lakın kolonı gıbı yasadıklrı ıcın hemen ordn uzaklastm ozamandn berıı korunma yontemlerı hep ılgımı cekmıstr boyna dogurup sokaga atan ınsnlara karsı antıpatım gelıstı tahammul edemıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…