2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normalde her şeyi tek başıma yaparım kocamın iş yeri uzak, hastane yakın o gelene kadar gidip geleyim dedim yakın arkadaşlar da var aslında. Buarası apayrı zaten canım bunları başka birine anşatsam saçmalamışsın falan der ama burası insana moral oluyor. Bizi bizden daha iyi anlayan yok. Teşekkürler canım

İnşallah faranjitin de geçer canım gerçi kronik demişsin ama. Ben okulların açıldığı haftalarda yaşıyorum zor geliyor Allah kolaylık versin sana.

Ya tabıkı 40 haftanın onemı vardır ıcerde durdugu zamn onun ıcın tabıkı ıyııdr lakın beyn gelısımı bılıosunzkı 1 yasına kadr devam etmektedır kı 7 aylk dogn bebklerın daha zekı olduklrı soylenır:))) Ama dedıgn gıbı en azındn solunum fonksıynlrını kazandı bebeklrımz cok sukrr durdugu kadr dursn Rabbım nezamn nefes al dedıyse ozamn gelck beklıoruz 4 5 6 7 8 9 10 gozle

Birbirimizi tanımasak da anlayabiliyoruz zaten Hep hormonların suçu zaten bunlar ben de öyle düşünüyorum

AYnen oylee annem gercktn engel yoksa normal yap dıo kayınvalıdecgm ınsallah norml dogum nasıp olur sana cok guzl bır duygu dıoo hatta gecen dogurmak cok guzl keske bıdaha dogursm dedı:)) Dedım annecım arzu edersen sana transfer edelm sen benm yerıme dogurr:)))) Benı gorende 36 haftamı dıyıp bı yuzume bıde karnıma bakıo ama cok sukr artık bellı oluoo karnım mınıbuste yer verdıklerınde cok hosuma gıdıo:)))

Benim doktor arkadaş var o da dedi 36'dan sonrası normal erken değil hazır ol diye hatta ben de 40'ı beklemeyeceğimi gösteren belirtiler bile buldu kendince deli. Ne zaman gelirlerse kapımız açık

sagol canım benim geçer umarım rahatsızlıgım yda azalır. bazen annem bile anlamıyo sizin kadar,abartıyorsun falan diyo, ama gel de anlat içindekileri. burda hormonlarımız ortak çalısıyo sanki

aferinn sana sen zorla ogluna gel oglum gel diyorsunnn cok yüklenme kendinee bosverr evi saddam gelsin bomba patlatsın amannnn,düşün ne hale geldim saldım iice kendimi napimm canımdan kıymetli mi ayrıca seni kesmicekler öle demee,senin oglun annesini zora sokmaz,annesi normal gel diyorsa normal gelir,usludur o.

bide normal mi sezeryan mı olcaksın diye soruyolar bende göğsümü gere gere normal olcak diyorum engel çıkmadıkça bide karnımı gören maşallahh kocaman olmuş bizim bu kadar şişmedi diyolar bana karnım küçücükmüş gibi geliyo her gün gördüğüme mi bilmem kızımın kilosunu da merak ediyorum ama sıfır beden olsa daha iyi olurr ah uh diene kadar pırt diye çıksınn

Evettttt usludur benım oglum annesı yer onu benım bırıcık oglumm:))) Yıne tepıklıo benı dısarı cıkcak zaar:)) Genzım acıoo lımon tuz gargara yapıorum banamısın demıoo Uyuyup uyanınca daha kotu oluo hü barı agzımn tadı gıtmese hıc tahammul edemıorum((

Yok kanama coktu ama azaldi guzel dilekleriniz ve dualarinz icin tsk edrm bu gece dualarimdasmz rabbim cumlemizin yardimcisi olsn.size detaylari bildiririm ins

Benim doktor arkadaş var o da dedi 36'dan sonrası normal erken değil hazır ol diye hatta ben de 40'ı beklemeyeceğimi gösteren belirtiler bile buldu kendince deli. Ne zaman gelirlerse kapımız açık

Kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar öptüüüüüümmmm sizi

Aynen oyle 36 dn sonra heranda gelebılr 1 ayda surebılr nezmn ıstıosa ozamn gelsın tosunum:)) Iyı geceler ALLAH rahatlık versın

aferin ogluna masallahhhh sende ye ye bitirdin cocugu aaa tepiklesin ohhhh sefamız olsun,tabi tepiklicekk kaslarını geliştiriyo cocuk sende
bende denedim az önce limon tuzu su gargarayı pek fazla yaktıı canımı ama işe yarıcak demekkii , sonucunu bekliyorumm. uyurken yanına su al,kuruyor ya iice artıyor agrısı çünkü.

ay kızlar ne acıktım artık bi gecede iki öğüne çıktımmm

Aynen bende 3 kılo yeter dıyenlerdnım:)) Saglıklı olsunda ben ona kılo aldırırım annemde kontrle gelen kadınlra bakıp yorum yaptı en son gelene dedıkı ayyy mıne bu sabah aksam:))) Gercktnde dedıgı gıbıı cıktı dr yatısını yap alalım dedı norml yapmk ıstemıodu kız annesyle babsıda tartısıodu baba norml yap dıo annee sezryn ol dıo:)) Benmde canım yarım saat kadr once bıseyler cktı bende en masum olarak meyve yedım tavsıye ederım:))

halaa tepıklıoo karnımı ordn burayaaaa savuruooo bu cocuk kendını ne sanıyooo kaslarını yerım onun nasıl yemımmm teyzesıııı 40 yılın basında bebısımz olck yer yerrr bıtırırım onu:)) uyurken yanıma su alsm nolrr ztn 1 saatte 1 cıse kalkıorum bol bol su ıcıorum:))) belım agrıoooo bebısımm kocam dr gıdelm dıoo annem yeldır dıo:))) Bnde gecmedıgı ıcın artık anneme ınandım hamılelkte olabılr bole seyler dıorum artık:) Haftaya kadr gecmzse dr solıcm olmazsa dr gıtcm gıdıp bı tuzlu lımon yapım ohhh mıss mıss:))) Yutkunurken acıoo hü

Yok kanama coktu ama azaldi guzel dilekleriniz ve dualarinz icin tsk edrm bu gece dualarimdasmz rabbim cumlemizin yardimcisi olsn.size detaylari bildiririm ins

Okdar cok kanamanda yokmus bak kendını ferah tut ıstersen gucun varsa bı dus al dogumuna yardımcı olur bugun olcksa uzan dınlen gucunu bosuna dusunerek harcama. Bızı mutlka haberdr et guzl haberlerle dönersın ınsallah ALLAH yardımcın olsun.

geçen senin bebiş kilo almıştı önden gidiyo demiştin maşalahhh canım benim öğünler karıştı şuan gündeyim sanki önce kısır akabindede pasta yemekteyimm en meyvelisinden avucunuzu yalayınnn bi taraflarnz şişmesinn

Yaladım valla bayılırm kısıra:))) Afıyet olsn yarasın bebısıne benm bebısım de kılo alms teyzesı buna sevndm cunku kafasıyla orantılandı ondn yoksa benm ıcın cıdden 3 kılo yeter:)) ama haftasını beklerde 3 bucuktan asa dogmz ALLAH ın ıznıyle saglklı olsunda 3 kılo olsn ben besler buyuturum bebısımı:))

maşallah oğluna kızlar bayılacak senin yakışıklı şehzadeye bencede 3 kilo ideal ama dedin gibi bizim kuşlar son haftayı beklerse 4 kilo olabilir ben annem gibi dikişsiz doğum istiyorumm artı 4 küsür kiloo doğmuşuzz ay bizim böcüşler nisan 1 de gelmesinlerr 41 haftadaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…