2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sanmıorum yaaa ben 39 da dogrcagıma ınanıorum yada 40 oldummu hemencık dogrcm gıbı gelıo:)) Bıraz enerjı bıraz sınerjıı bakalm nezmn gelcek:)) Kım dıkssz dogrmak ıstemz annm ama senın bı dogm gecmısın var belkı senın dıkıssız olabılr? ılk dogumda yırtk olmasın dıye genelde kesıolr tabı lappp dıye cıkması mustesna:)) Oda bıze vurmaz ona bıle razıyım artık yeterkı saglıklı kolay bır dogum olsun:))) Saat 2 olms ben ve oglm yatmayı talep edıoruz sayın anneler:))) Bu gıdısle sabh kalkamıcm sımdıden sabahn menusunu dusunuorumcok fenaa Hepınıze ıyı geceler vee heceler dılıorum ALLAH a emnt olun yarn bır aksılık cıkmaz iseeee doncez bız sızeeee

iyi geceler tatlım bizde yatıyoss kızımlaa ayaklarım oldu fil ayağı gibi iğne batırsam balon gibi sönecekk yarın inse bari dr gitçem ayağıma ayakkabı olmuyooo

karnım çok acıyo ( ne yapmam lazım acaba ( ayakta duramıyorum yarım saat sonra karnım felaket acımaya başlıo 38+6 günlük hamileyim acaba bebek büyüdüğü için mi olur?

karnım çok acıyo ( ne yapmam lazım acaba ( ayakta duramıyorum yarım saat sonra karnım felaket acımaya başlıo 38+6 günlük hamileyim acaba bebek büyüdüğü için mi olur?

Gergnlıkten dolayı acıo olabılr? Bıraz nemlendırcı surup ıkı buklm yatsn yanı dık durmkta gergınlıgı arttırabılr? Bılemedımkı ama dogal olrk bebek buyudugu ıcın karın cıldı gerılıo ve dogl olrk acıyabılr bende oturunca mıdeme baskı yapıoo suan oldugu gıbı uyu anne sıkıstırıosun boyle oturunca benı dıyooo:))

ewet zaten ancak yatınca yada karnımı tutup oturunca acımıyo. yürümem lazım ama yürüyemiyorum oof oooff patlayıp etrafa saçılıcakmışım gibi hissediorum kızımın kafasıda doğum kanalına girmemiş daha.. normal doğum istiyodum baştan beri ama kesin alın artık dicem nerdeyse

merhaba kızlar, pzt. günü kızım defne dünyaya geldi...biraz ani bir kararla sezeryanla doğdu... genel anestesi olmadım, ama epidural mi, spinal mi die sorduğumda ikisinin karması dediler... doğum sonrası anesteziye bağlı baş ağrısı, ya da başka bir ağrı vs. olmadı ama iki gün hareket etmekte zorlandım... bugün daha iyiyim... ne var ki,sezeryan sonrasını nispeten rahat atlatan biri olarak , normal doğumu düşünen arkadaşları desteklemeye devam ediyorum... çünk artık size bağımlı bi bebek var ve ona yardım etmek için başkalarının önce size yardım etmesi gerekiyor bu bile bana keşke biraz daha bekleseydim dedrtmeye yetti...
şimdi emzirmeyle ilgili çok büyük sıkıntı yaşıyorum(belki normal doğum olsa bu sorun daha mı az yaşanırdı?). burada öğrrendklerimi hatırlamaya çalışıyorum aklıma çok da bişi gelmiyo stresten... bu nedenle tecrübeli arkadaşlar ve benden önce doğum yapanlar, bu sorunu nasıl aştıklarını, fırsat bulabilirlerse tekrar yazarlarsa çok ama çok mutlu olurum, kızımın da çok dah fazla mutlu olacağına eminim...

bu arada geçmişe bakamadım, benim dışımda doğum yapan varsa arkadaşlar varsa kendilerini çok çok tebrik ediyorum....
şimdilik bu kadar görüşmek üzere...

Canım gözünaydın ne güzel sağlıkla gelmiş Defne bebek,darısı başımıza.
Ben henüz doğum yapmadım ama sütün gelmesi ve arttırılması için bol bol duş almak,göğüse sıcak havlu ile kompress yapmak gerekiyor bir de humana çay içiyor arkadaşlar .Doğum yapmadığım için aklımda kalanlar bunlar.Umarım yardımcı olabilişimdir.

Ay aşkolsun ayşennn gözlerim doldu ama sorarım ben sana sabahBen aradığımda sesin pek ii değildi ben sandım kuaförde canın acıdı ondan,insan aramaz mı kuzum atlar taksiye gelirdim ben aşkolsun yani.Tabiki eşlerimiz herşeyimiz bir de bizim seninle durumlar aynı akrabamız yok bu şehirde o yüzden her an herşey için yanındayım.Üzülme sen emi

Ayşen Teyzesi sağolsun annesine kalsa kapı süssüz kalacaktı bizimki
Canım ben de cmt gittim doktora çok fark yok kiloları arasında benimki de 2750 çıktı.Plasenta yaşlanmaya başlamış dedi 3 siyah noktayı gösterdi ultrasonda.İlk başta çok üzüldüm ama araştırında pek sorun teşkil etmediğini gördüm özellikle bu haftalarda bakalım bu haftasonu yine randevumuz var 1 haftaya düştü kontroller umarım kilo alır su vs azalmaz.Şu an için doktor birşey söylemedi hiç sorun da çıkarmayabilirmiş.Bilemiyorum artık.Hala normal doğum diyor benimki Sen mi istedin sezeryanı?

Günaydın kızlarrr

Ankara felaket yine kar diz boyu oldu... Bugün Ankara'da olanlar için 29 şubat ve kar dolayısıyla doğum yapmamayı öneriyorum :))
Kar hala yağmaya devam ediyo.. Umarım çok uzun sürmez Yollar falan kapanmış idari izin varmış hamile devlet memurlarına filan.. Durum kötü yani burda.

YELDEN canım doğum yapmış ne güzel haber oldu sabah sabah, Ankara doğumları başladı :)

arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için 27.02.2012 aat 11:30 da kızımız derin dünyaya geldi.eudral sezeryan oldum.ameliyette hiç bişey issetmiyosunuz korkacak hiçbişey yok skın merak etmeyin sadece epidrul yapılırken biraz zorlanılıyo a da önemli değil bebiği 38 5 de 2900 olarak doğdu .sonrası sıkıntılı biraz baş ağrısı bende olmadı ama miğde bulantım oldu bol bol sezeryan kilodu ve ince gecelik boydan götürün çünkü kirlenme ihtimali var ve hastaneler çok sıak oluyo siz zaten çok terliyosunuz gayri ihtiyari biçimde.bide benim hamileliğimde yüzünde hiç leke olmamıştı doğumdan sonra yüzünde kaherengi lekeler oldu annam saçımın uçları ile yüzümdeki terle sildi ve inanaın sabaha bişey kalmadı belki zaten geçecekti ama biz böyle yaptık.sütün çok az su anda maalesef ama kızım emiyo ve emdikçe gelicekmiş.hepinize kolaylıklar diliyorum ve çok çok öpüyorum.çok güzel bir duygu allah herkesi muradına kavuştursun

gözün aydın canım :) kavuşmuşsun bebişine....Allah hayırlı evlat aylesin...

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...

Canım çok geçmiş olsun inş.şimdi daha iyidir berracık....
Canım moralini bozma çok iyi bi annesin ve çok güzel bakarsın ilk günler zor geçer mutlaka.İnş.en kısa zamanda sütün artar Adencik bol bol anne sütü emer...

kızlar bizde bugün doktora gittik
kızımızı gördük sezeryan için gün aldık
muhtemelen 21 martta geliyor bizim ufaklık
baharı müjdelicek bize inşallah :)
Canım hayırlı olsun tarihiniz belli olmuş,sağlıkla gelsin kuzucuk inş.
Kızlar herkese merhaba cumartesi doktordaydık 2800 gr olmuş oğlum.
Biz de tarihimizi aldık kısmetse 19Mart ta alacağız kucağımıza...
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum...
Hayırlı olsun canım senin de doğum tarihin belli olmuş.
Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün...

Allah bağışlasın canım....

günaydın kızlaarrr....... kar ankaraya tekrar geldi bu gidişle karlı bir günde doğum yapcak ankara anneleri yeni doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum. 36+5 olduk dr.kıontrolümüz var bugünr.umarım her şey yolundadır..
Herkese sağlıklı mutlu bir gün diliyorum,dr.gelince tekrar görüşürüz...

Gozun aydın canımm ALLAH analı babalı buytsun ınsallah.. Ne guzelll bır baslık ben dogurdum

Gunaydın sekerım burdada kar var hemde kapımın onu buz tuytms camları acınca buzlar asa dusuo:) Guya hava guneslı gozukuo ama surdan bakkala ınmeye korkuorum oglumn son kuzucuk gazetsnı almak ıcn dun bıttı kuponlrım oglumaaa masl anlatan kuzucuk aldım ahahah:)))
Günaydın kızlar,yine karlı bi gün ama yine de güzel

günaydın kızlar.....
Sızede gunaydın kızlarrr

Senınde gozun aydın olsun ALLAH analı babalı buyutsun Darısı bızım basımıza ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…