- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.161
maşallah oğluna kızlar bayılacak senin yakışıklı şehzadeye bencede 3 kilo ideal ama dedin gibi bizim kuşlar son haftayı beklerse 4 kilo olabilir ben annem gibi dikişsiz doğum istiyorumm artı 4 küsür kiloo doğmuşuzz ay bizim böcüşler nisan 1 de gelmesinlerr 41 haftadaa
Sanmıorum yaaa ben 39 da dogrcagıma ınanıorum yada 40 oldummu hemencık dogrcm gıbı gelıo:)) Bıraz enerjı bıraz sınerjıı bakalm nezmn gelcek:)) Kım dıkssz dogrmak ıstemz annm ama senın bı dogm gecmısın var belkı senın dıkıssız olabılr? ılk dogumda yırtk olmasın dıye genelde kesıolr tabı lappp dıye cıkması mustesna:)) Oda bıze vurmaz ona bıle razıyım artık yeterkı saglıklı kolay bır dogum olsun:))) Saat 2 olms ben ve oglm yatmayı talep edıoruz sayın anneler:))) Bu gıdısle sabh kalkamıcm sımdıden sabahn menusunu dusunuorumcok fenaaHepınıze ıyı geceler vee heceler dılıorum ALLAH a emnt olun yarn bır aksılık cıkmaz iseeee doncez bız sızeeee
karnım çok acıyo( ne yapmam lazım acaba ( ayakta duramıyorum yarım saat sonra karnım felaket acımaya başlıo 38+6 günlük hamileyim acaba bebek büyüdüğü için mi olur?
Gergnlıkten dolayı acıo olabılr? Bıraz nemlendırcı surup ıkı buklm yatsn yanı dık durmkta gergınlıgı arttırabılr? Bılemedımkı ama dogal olrk bebek buyudugu ıcın karın cıldı gerılıo ve dogl olrk acıyabılr bende oturunca mıdeme baskı yapıoo suan oldugu gıbı uyu anne sıkıstırıosun boyle oturunca benı dıyooo:))
merhaba kızlar, pzt. günü kızım defne dünyaya geldi...biraz ani bir kararla sezeryanla doğdu... genel anestesi olmadım, ama epidural mi, spinal mi die sorduğumda ikisinin karması dediler... doğum sonrası anesteziye bağlı baş ağrısı, ya da başka bir ağrı vs. olmadı ama iki gün hareket etmekte zorlandım... bugün daha iyiyim... ne var ki,sezeryan sonrasını nispeten rahat atlatan biri olarak , normal doğumu düşünen arkadaşları desteklemeye devam ediyorum... çünk artık size bağımlı bi bebek var ve ona yardım etmek için başkalarının önce size yardım etmesi gerekiyor bu bile bana keşke biraz daha bekleseydim dedrtmeye yetti...
şimdi emzirmeyle ilgili çok büyük sıkıntı yaşıyorum(belki normal doğum olsa bu sorun daha mı az yaşanırdı?). burada öğrrendklerimi hatırlamaya çalışıyorum aklıma çok da bişi gelmiyo stresten... bu nedenle tecrübeli arkadaşlar ve benden önce doğum yapanlar, bu sorunu nasıl aştıklarını, fırsat bulabilirlerse tekrar yazarlarsa çok ama çok mutlu olurum, kızımın da çok dah fazla mutlu olacağına eminim...
bu arada geçmişe bakamadım, benim dışımda doğum yapan varsa arkadaşlar varsa kendilerini çok çok tebrik ediyorum....
şimdilik bu kadar görüşmek üzere...
Moralim genelde iyi ama bu karlı hava (Sarıkamış'ta görev yaptığım ve kara doyduğum için olsa gerek) canımı sıkıyor. Bir de önce acile gittim ben hızlı halledeyim işimi diye ve başım çok ağrıyordu. Küçük bir serum ve oksijen maskesi taktılar. Orada yatarken görevli geldi kimseniz yok mu yanınızda işlemleri halledecek falan dedi. Kimseniz yok mu lafı çok oturdu içime ağlarken buldum kendimi hemşire ne oldu deyince başım çok ağrıyor dedim. Ne nazlı demiştir içinden kesin. Annemler, eşimin ailesi kimse yok burada arkadaşları da aramadım garip hissettim kendim orada. Akşam kocama sarılıp ağladım senden başka kimsem yok diye. Niye beni çağırmadın dedi durdu. Ayyyy neyse hamilelik beni de bozdu sonunda. Hayırlısıyla, sağlıkla bir doğursak. Oğlum gelince zaten sıkılacak, yanlız hissedecek zamanımız kalmayacak inşallah. Dediğin gibi miniklerimz iyi olsun yeter.
günaydın kızlar
selencim atlatmışsın şükür..gözün aydın canım oğluşun gelmiş..kistte aradan çıkmış ne güzel..
rüyasu canım gözün aydın sen de yavruna kavuşmuşsun
derin canım senin de gözün aydın..ufak bir sıkıntı yaşamışsınız,ama şimdi iyi kuzun anldığım kadarıyla geçmiş olsun canım
bugün doğum yapacak arkadaş var mı kaçırdım:44:
polycim canım yengemin de aynı yerden açtılar,tek dikiş halindeydi...üzme kendini..2li annelil böyle bişey sanırım,birini sağsalim kucağına almaya çalışırken,aklın diğerinde kalıyorinşallah istediğin gibi olur herşey,ama lütfen üzme kendini
lagrima canım inşallah senin de durumun olumlu yönde netleşir..
feyzoşş canım inşallah iyisindir,haber vermeye çalış müsait olunca
benim de dün kontrolüm vardı..ankaraya gidip geldik eşimle..aynı gün biraz yorucu oldu..genel durumumuz iyi şükür..ama kızım son 20 günde az kilo almış..36+0da 2600 gr olmuş..doktorum cihazını yenilemiş,bilemedim ondandır belki de..doğuma kadar 3kiloyu buluruz umarım..eşim bu konuya el attı,sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor
doğum tarihini de aldık..18 martta ben de kızıma kavuşucam inşallah:)
güneşcim bizim kuzular aynı gün gelemiycek sanırımbu arada gizanın kapı süsü çok şeker olmuş,ayşen teyzesinin ellerine sağlık
umarım güzel haberler gelir bugün de
arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için 27.02.2012 aat 11:30 da kızımız derin dünyaya geldi.eudral sezeryan oldum.ameliyette hiç bişey issetmiyosunuz korkacak hiçbişey yok skın merak etmeyin sadece epidrul yapılırken biraz zorlanılıyo a da önemli değil bebiği 38 5 de 2900 olarak doğdu .sonrası sıkıntılı biraz baş ağrısı bende olmadı ama miğde bulantım oldu bol bol sezeryan kilodu ve ince gecelik boydan götürün çünkü kirlenme ihtimali var ve hastaneler çok sıak oluyo siz zaten çok terliyosunuz gayri ihtiyari biçimde.bide benim hamileliğimde yüzünde hiç leke olmamıştı doğumdan sonra yüzünde kaherengi lekeler oldu annam saçımın uçları ile yüzümdeki terle sildi ve inanaın sabaha bişey kalmadı belki zaten geçecekti ama biz böyle yaptık.sütün çok az su anda maalesef ama kızım emiyo ve emdikçe gelicekmiş.hepinize kolaylıklar diliyorum ve çok çok öpüyorum.çok güzel bir duygu allah herkesi muradına kavuştursun
arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için 27.02.2012 aat 11:30 da kızımız derin dünyaya geldi.eudral sezeryan oldum.ameliyette hiç bişey issetmiyosunuz korkacak hiçbişey yok skın merak etmeyin sadece epidrul yapılırken biraz zorlanılıyo a da önemli değil bebiği 38 5 de 2900 olarak doğdu .sonrası sıkıntılı biraz baş ağrısı bende olmadı ama miğde bulantım oldu bol bol sezeryan kilodu ve ince gecelik boydan götürün çünkü kirlenme ihtimali var ve hastaneler çok sıak oluyo siz zaten çok terliyosunuz gayri ihtiyari biçimde.bide benim hamileliğimde yüzünde hiç leke olmamıştı doğumdan sonra yüzünde kaherengi lekeler oldu annam saçımın uçları ile yüzümdeki terle sildi ve inanaın sabaha bişey kalmadı belki zaten geçecekti ama biz böyle yaptık.sütün çok az su anda maalesef ama kızım emiyo ve emdikçe gelicekmiş.hepinize kolaylıklar diliyorum ve çok çok öpüyorum.çok güzel bir duygu allah herkesi muradına kavuştursun
Canım gözün aydınAllah analı babalı büyütmek nasip etsin...
çoookkk teşekkür edrim sonra uzun uzun yazarım çok öpüyorum hepiizi hep dualarımdasınızgözün aydın canım :) kavuşmuşsun bebişine....Allah hayırlı evlat aylesin...
Canım çok geçmiş olsun inş.şimdi daha iyidir berracık....kızlar çoook sıkıntıdayım
berra 2 gündür çok huzursuz, kusuyor kakasını yapamıyor , uyuyamıyor, uykusundan çığlık atarak uyanıyor, öğlen 12 den beri meme ağzında oturuyoruz öyle, ben okuya okuya mecal kalmadı artık, sizlerde birer ayetel kürsi okur musunuz belki iyi gelir sizin okuduklarınız
Canım moralini bozma çok iyi bi annesin ve çok güzel bakarsın ilk günler zor geçer mutlaka.İnş.en kısa zamanda sütün artar Adencik bol bol anne sütü emer...selam cici anneler sayfalara 2şer 3er bakmaya çalıştım ama malesef birtürlü toparlıyamadım dr giden arkadaşlar gözünüz aydın doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün inşallah.....gelelim bize doğumdan sonraki hafta cok yoğun geçiyo kızlar birazda stresli dün hastanedeydik oğlumda biraz sarılık çıktı ama hastanede yatacak kadr değil 2 gün sonra tahlil tekrarlanıcak yarın sağlık ocağına gidilicek topuk kanı için ertesi günde bnim kontrolüm var böyle hergün bir koşurmaca oğlum hala beni emmiyo dr görüştüm sanırım stresten sütün gitti bana bayağı bir nasihatlarda bulundu size tavsiym gereksiz insanları evinizde toplamayın doğumdan sonra herkafadan bir ses çıkıyıyo biraz stresli zamanlar geçirdim az sütüm arttı ama ancak sağıp verebiliyorum oda günde 4 kez 40cc yani cok az.....genelde bilirsiniz bebekler mama emerken hafif boğazına kaçınca boğuluyo gibi oluyolar ben öle olunca cok fena oluyorum...korkuyorum bişey olucak diye hatta dün mamasını yedirirken birden cor diye bir çıkardı ağzından burnundan geldi zor nefes aldı oturdum ağladım ben sana nasıl bakıcam oğlum diye oda sanki bütün güvenim sensin anne der gibi gözüme bakıyodu offf sadece böle durumlarda zorlanıyorum...annelik cok güzel bir duygu arkadaşlar aile olmak süpermiş eşime tekrar aşık oldum doğumdan sonra oda bana karşı cok iyi ve hep destek oluyo sağolsun rabbim hepimizin yuvasına sağlık sıhat ve huzur versin inşallah....
Canım hayırlı olsun tarihiniz belli olmuş,sağlıkla gelsin kuzucuk inş.kızlar bizde bugün doktora gittik
kızımızı gördük sezeryan için gün aldık
muhtemelen 21 martta geliyor bizim ufaklık
baharı müjdelicek bize inşallah :)
Hayırlı olsun canım senin de doğum tarihin belli olmuş.Kızlar herkese merhaba cumartesi doktordaydık 2800 gr olmuş oğlum.
Biz de tarihimizi aldık kısmetse 19Mart ta alacağız kucağımıza...
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum...
Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün...merhaba kızlar, pzt. günü kızım defne dünyaya geldi...biraz ani bir kararla sezeryanla doğdu... genel anestesi olmadım, ama epidural mi, spinal mi die sorduğumda ikisinin karması dediler... doğum sonrası anesteziye bağlı baş ağrısı, ya da başka bir ağrı vs. olmadı ama iki gün hareket etmekte zorlandım... bugün daha iyiyim... ne var ki,sezeryan sonrasını nispeten rahat atlatan biri olarak , normal doğumu düşünen arkadaşları desteklemeye devam ediyorum... çünk artık size bağımlı bi bebek var ve ona yardım etmek için başkalarının önce size yardım etmesi gerekiyor bu bile bana keşke biraz daha bekleseydim dedrtmeye yetti...
şimdi emzirmeyle ilgili çok büyük sıkıntı yaşıyorum(belki normal doğum olsa bu sorun daha mı az yaşanırdı?). burada öğrrendklerimi hatırlamaya çalışıyorum aklıma çok da bişi gelmiyo stresten... bu nedenle tecrübeli arkadaşlar ve benden önce doğum yapanlar, bu sorunu nasıl aştıklarını, fırsat bulabilirlerse tekrar yazarlarsa çok ama çok mutlu olurum, kızımın da çok dah fazla mutlu olacağına eminim...
bu arada geçmişe bakamadım, benim dışımda doğum yapan varsa arkadaşlar varsa kendilerini çok çok tebrik ediyorum....
Gozun aydın canımm ALLAH analı babalı buytsun ınsallah.. Ne guzelll bır baslık ben dogurdummerhaba kızlar, pzt. günü kızım defne dünyaya geldi...biraz ani bir kararla sezeryanla doğdu... genel anestesi olmadım, ama epidural mi, spinal mi die sorduğumda ikisinin karması dediler... doğum sonrası anesteziye bağlı baş ağrısı, ya da başka bir ağrı vs. olmadı ama iki gün hareket etmekte zorlandım... bugün daha iyiyim... ne var ki,sezeryan sonrasını nispeten rahat atlatan biri olarak , normal doğumu düşünen arkadaşları desteklemeye devam ediyorum... çünk artık size bağımlı bi bebek var ve ona yardım etmek için başkalarının önce size yardım etmesi gerekiyor bu bile bana keşke biraz daha bekleseydim dedrtmeye yetti...
Gunaydın sekerım burdada kar var hemde kapımın onu buz tuytms camları acınca buzlar asa dusuo:) Guya hava guneslı gozukuo ama surdan bakkala ınmeye korkuorum oglumn son kuzucuk gazetsnı almak ıcn dun bıttı kuponlrım oglumaaa masl anlatan kuzucuk aldım ahahah:)))Günaydın kızlarrr
Ankara felaket yine kar diz boyu oldu... Bugün Ankara'da olanlar için 29 şubat ve kar dolayısıyla doğum yapmamayı öneriyorum :))
Kar hala yağmaya devam ediyo.. Umarım çok uzun sürmezYollar falan kapanmış idari izin varmış hamile devlet memurlarına filan.. Durum kötü yani burda.
YELDEN canım doğum yapmış ne güzel haber oldu sabah sabah, Ankara doğumları başladı :)
Günaydın kızlar,yine karlı bi gün ama yine de güzel
Sızede gunaydın kızlarrrgünaydın kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?