2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Buarada kendıme nazar degdırdım heee belım agrıooo sabah sırtım agrıoduu gece 2 bucukta uyudum lakın sabahn korunde yıne kalktım Dedım mınoooooo al sana dogurck gıbı hıssetmıorum sancılar gelıoo dogurcm dıye korkuorum kocama agrım var dogurcam galıbaa dıyorum ben yanında yokken dogurma dedı bana bende peki bey sen nasıl istersen dedim ruyamdada cok garıp seyler gordumm gtm acıktamı kaldı anlamadmkı:)))) Barı buz olmayaydıda yuruyeydım

merhabalar. doğum yapan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. analı babalı büyüsün evlatları inşallah. sağlıklı sıhhatli ömürleri olsun. dün öğrencime kamyon çarptığını öğrendim akşamdan beri kabuslar, dualar. çok kötü bir gece geçirdim. karnımdakini düşündüm hep. sadece doğumu düşünüyoruz. sağlıklı doğsun diyoruz ama allah sağlıklı bir ömür versin evlatlarımıza. şükür ölmemiş öğrencim ama yoğun bakımdaymış. inşallh sağlıklığına kavuşur. çok üzülüyorum.

bizim bebişte kilo olarak fazla gidiyor sürekli. şimdiden 3300 olmuş. şekerde yok çıkıyor ama niye böyle oluyo bilmiyorum. inşallah görünemeyen şeker falan değildir. nasıl çıkarcam ben bu kızı. doktor normal doğum yaptıracak bana . daha doğumda konuşmadı. 2 hafta sonraya diyo. ben o 2 hafta içinde doğurursam nasıl olcak bilmiyorum.ben sezaryan istiyorum sanırım..

Aynen ben de dün gece hiç uyumadım desem yeridir.. Eşim de uyumadı doğru dürüst.. bi o bana soruyo iyi misin bi ben ona soruyorum iyi misin.. benim çok ağrım vardı kasıklarımda ama sancı gibi gelip geçici değil sürekli bi ağrıydı.. kız da uyumadı bütün gece karnımda bi hareket.. bi yandan yollar kapalı dua ediyorum bugün olmaz bugün olmaz die... iki dakka dalsam saçma bi rüya görüp uyanıyorum hatta kabus.. püfff çok zor bi geceydi.. bizimki işe gidince yatarım dedim ama hala uykum yok

canım merak etme bence yumurtlama dönemin erkendir o yüzden haftasına göre önde bile görünse zamanında gelir zaten.. yani atıyorum 38. hafta doğurmuş görünsende belki bebiş 40ı tamamlamış olcak.. o yüzden sağlıkla gelsinler yeter.. zamanı önemli değil ben de dün nerdeyse sezeryana döncektim ama iki arkadaşımla konuştum biri sezeryan yaptı hala pişmanım diyo.. biri de normal doğurdu o da zamanın var daha hiç acele etme dedi.. onun kızı da 41den sonra gelmiş.. içerde 1 gün bile dursa kardır bebk için dedi çok rahattı beni sağolsun.. bekle kararından vazgeçme.. zaten aksi bi durum olursa 45. hafta bile olsa sezeryanla alıcaklar

Bırlıktemı dogurcaz yoksa kızz sen benı 2 hafta daha bekle bırlkte edek:)))) Benıde dungece sankı elektrk carpıo gıbı oldu altıma bırı böyle akımı dusuk elktrk verıoms gıbı:))) Ne hallere dustuk ne tabırlerle kendımızı tarıf edıoruz:))) Bende uyuyamadım kocam okdr erken gıtmskı hıcbısey duymadm demek ben daldm o gıttı top atsydın uyanmazdım:)) Benm ruyamda garıptı sulalemı ve tum dunya ınsanlrını gordum sankı:))) Buna ragmen 9 a gelıodu kalktım ınanamadm kendıme dedım neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uyumak ıstıorum nıe uyuyamıorum hü

doğum yaklaştığı zaman, vücut kendini hazırlıyomuş, geceleri uyanıp bebeği emzircez ya ona programlamak için kendini, gece uykuları bölünmeye başlıyomuş ama şimdi bölünmese de o zaman bölünse? biz de o zamana kadar biraz uyusak diyorum?? kız da gece hiç uyumadı şimdi mışıl mışıl uyuyo ben yine ayaktayım :)) haksızlık değil mi bu? en iyisi biz de yatalım gel minoşum

Buna ınanırımm ama ben hamılelgm boyunca hıc uyumadm be arkadasım ılk baslarda tam marazlıydım saat 4te uyndm bıttı ogun daha uyku yok 7 ye kadr uyumak benm ıcın oglen 2 ye kadr uyumak gıbıydı:))) Laaaa havleee nıye uyuyamıorum dedıkcee artıı gıttı mıllet heycndn uyuyamıosn dıodu okdr kusuodum gecelerı uykusuz kalıodum ama yıne yok horzlr otmedn uyanıodum sonra neyseee 9 a kdr uyumaya basladım:)))) Sımdıde 2 3 aydr gecelerı hıc uykm yok boluk bolk buna rgmen yıne gec kalkmak dıye bısey olmuo acaba benım sıpa cokmu uynck bunye ona goremı hazırlanıoo:)))) Sımdı bolunmesede ozamn bolunse bızde ozaman uyusak ozamnnnnn ya cocuga ya kendımıze uyku ılacı onerıorum:)))))) Benm bebısımde dungece ben yatana kdr bır o trfa bır bu tarafaa ıcımden cıkacktı sımdı mıs gıbı uyuoo ben yatsamda uyuyamkıı amaaa yoksa kassam uyurmuyum daha yenı yedım olmm sımdı uyursam kendımı 30 kg alms gıbı hıssederım ogleden sonra uyurum belkı:)))

cnm ben bugun 4 gıbı dr a gıdecem senın ıcın sorarım dr a normal dogumun rıskı nedır ve 1,2 hafta once kesılırmı ıgne dıye yazarım ben sana cnm bıde onun dedıgını dıkkate alırsın benım dr un bızım gıbı cok hastası olmus daha ıyı bılıcegını dusunuyorum cnm.

cnm bende 36+5 oldum ve benımde saat 4 te randevum var gelısmelerı paylasırım sızınle,senın dogum tarıhı bellımı?

günaydın kızlar uykusuzluk hepimizde başladı sanırım

içeri rahat geldi küçük hanıma:) eskilerin kızlar erken gelir lafı günümüzde artık kocaman bi YALAN.
hakkında hayırlsı canım.

:26::26:
evet cnm hanımefendi gayet rahat biz zorlamasak çıkmaya niyeti yok

doktorları sezeryan diyen arkadaşlar doktorlarınız hastaneniz özel mi??
ben özel hastaneye gidiyorum cnm tmm sezeryan desem hemen alcak sezeyana

Canım Allah hayılrı ve sağlıklı kavuşmalar nasip etsin.

gözünüz aydın kızlar,hoşgelmiş derin ve defne hanımlarAllah analı babalı büyütsün..darısı bizlere olsun inşallah

gözünaydın..Allah analı babalı büyütsün..

oh ohh peşi sıra geliyo bebişler bide biz doğursaydık Allah analı babalı büyütsün canım..

güanaydın güzellikler ve içlerindeki mucizeleri.

günaydın canım...

gözün aydın canım derin hanım da hoşgelmiş sefalar getirmiş,rabbim sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin.. Bende ep.sez. Istiyorum cnm 2 tane gecelik 1 pijama aldım az mı sence?

oo ben hazırlıklı olucam ozaman, saat başı uyanıyorum, uyku die bişi kalmadı, sabah da zombi gibi işe gidiyorum.. Bgn 37 olduk teyzeler, 2 gün sonra izin başlıyooooo:))

tünaydınnn hanımlar nasıılsınız? hastaneye gittim sabahtan doktor iğneleri asla bırakmamam gerektiğini söyledi 38 39 . hafta bırakırız dedi.şimdi bırakırsan bebeğin hayatı tehlikeye girer dedi. artık haftada bir gel dedi. 37. hafta bebek kanala girmişmi diye bakacaz dedi. böyle işte.diğer bırak diyen başkentteki doktora gitmekten vazgeçtim. nigoliden haber bekliyorum bakalım o hastane ile de konusucam inş ne dicek ne olcak göreceğiz.

ben kalırım sen merak etme :)

[Allah analı babalı büyütsün inşallahhh.. gözünüz aydınn :)
QUOTE=yelden;23351499]merhaba kızlar, pzt. günü kızım defne dünyaya geldi...biraz ani bir kararla sezeryanla doğdu... genel anestesi olmadım, ama epidural mi, spinal mi die sorduğumda ikisinin karması dediler... doğum sonrası anesteziye bağlı baş ağrısı, ya da başka bir ağrı vs. olmadı ama iki gün hareket etmekte zorlandım... bugün daha iyiyim... ne var ki,sezeryan sonrasını nispeten rahat atlatan biri olarak , normal doğumu düşünen arkadaşları desteklemeye devam ediyorum... çünk artık size bağımlı bi bebek var ve ona yardım etmek için başkalarının önce size yardım etmesi gerekiyor bu bile bana keşke biraz daha bekleseydim dedrtmeye yetti...
şimdi emzirmeyle ilgili çok büyük sıkıntı yaşıyorum(belki normal doğum olsa bu sorun daha mı az yaşanırdı?). burada öğrrendklerimi hatırlamaya çalışıyorum aklıma çok da bişi gelmiyo stresten... bu nedenle tecrübeli arkadaşlar ve benden önce doğum yapanlar, bu sorunu nasıl aştıklarını, fırsat bulabilirlerse tekrar yazarlarsa çok ama çok mutlu olurum, kızımın da çok dah fazla mutlu olacağına eminim...

bu arada geçmişe bakamadım, benim dışımda doğum yapan varsa arkadaşlar varsa kendilerini çok çok tebrik ediyorum....
şimdilik bu kadar görüşmek üzere...[/QUOTE]

Allah analı babalı büyütsünn. gözünüz aydın :)

tmm cnm bi sor bakalım ne dicek senden de haber bekliyorum teşekkür ederim..

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.

Allah bağışlasın gözün aydın.

Allah öğrencine acil şifalar versin inşallah. Ana kuzularına bir şey olmasın.

MRHB arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşalah, eşimin görevi nedeni ile şehir dışındaydık aylardır, bu sebeple aranıza çoook geç katıldım, benim 19 martta doğumum var. gebelik şekerinin yüksek olmasından dolayı doğumum hem bebek hem benim açımdan riskli imiş sezeryanla doğum yapıcam bebeğim şu an 4 kilo.36.haftadayım, son bir aydır üzüntüden çok yıprandım, çünkü bebebğimin şekerden dolayı kilolu olması bi yana, bebek için kalıcı hasarların 2 yıl içinde ortaya çıkabilme ihtimalleri var, kalp yetmezliği kalp rahatsızlığı böbrek diabet, zeka geriliği vs çok yıpratıyorum kendimi çok üzgünüm ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN duanızı bendende esirgemeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…