- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.181
Aynen ben de dün gece hiç uyumadım desem yeridir.. Eşim de uyumadı doğru dürüst.. bi o bana soruyo iyi misin bi ben ona soruyorum iyi misin.. benim çok ağrım vardı kasıklarımda ama sancı gibi gelip geçici değil sürekli bi ağrıydı.. kız da uyumadı bütün gece karnımda bi hareket.. bi yandan yollar kapalı dua ediyorum bugün olmaz bugün olmaz die... iki dakka dalsam saçma bi rüya görüp uyanıyorum hatta kabus.. püfff çok zor bi geceydi.. bizimki işe gidince yatarım dedim ama hala uykum yokBuarada kendıme nazar degdırdım heee belım agrıooo sabah sırtım agrıoduu gece 2 bucukta uyudum lakın sabahn korunde yıne kalktımDedım mınoooooo al sana dogurck gıbı hıssetmıorum sancılar gelıoo dogurcm dıye korkuorum kocama agrım var dogurcam galıbaa dıyorum ben yanında yokken dogurma dedı bana bende peki bey sen nasıl istersen dedim ruyamdada cok garıp seyler gordumm gtm acıktamı kaldı anlamadmkı:)))) Barı buz olmayaydıda yuruyeydım
canım merak etme bence yumurtlama dönemin erkendir o yüzden haftasına göre önde bile görünse zamanında gelir zaten.. yani atıyorum 38. hafta doğurmuş görünsende belki bebiş 40ı tamamlamış olcak.. o yüzden sağlıkla gelsinler yeter.. zamanı önemli değilmerhabalar. doğum yapan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. analı babalı büyüsün evlatları inşallah. sağlıklı sıhhatli ömürleri olsun. dün öğrencime kamyon çarptığını öğrendim akşamdan beri kabuslar, dualar. çok kötü bir gece geçirdim. karnımdakini düşündüm hep. sadece doğumu düşünüyoruz. sağlıklı doğsun diyoruz ama allah sağlıklı bir ömür versin evlatlarımıza. şükür ölmemiş öğrencim ama yoğun bakımdaymış. inşallh sağlıklığına kavuşur. çok üzülüyorum.
bizim bebişte kilo olarak fazla gidiyor sürekli. şimdiden 3300 olmuş. şekerde yok çıkıyor ama niye böyle oluyo bilmiyorum. inşallah görünemeyen şeker falan değildir. nasıl çıkarcam ben bu kızı. doktor normal doğum yaptıracak bana . daha doğumda konuşmadı. 2 hafta sonraya diyo. ben o 2 hafta içinde doğurursam nasıl olcak bilmiyorum.ben sezaryan istiyorum sanırım..
Aynen ben de dün gece hiç uyumadım desem yeridir.. Eşim de uyumadı doğru dürüst.. bi o bana soruyo iyi misin bi ben ona soruyorum iyi misin.. benim çok ağrım vardı kasıklarımda ama sancı gibi gelip geçici değil sürekli bi ağrıydı.. kız da uyumadı bütün gece karnımda bi hareket.. bi yandan yollar kapalı dua ediyorum bugün olmaz bugün olmaz die... iki dakka dalsam saçma bi rüya görüp uyanıyorum hatta kabus.. püfff çok zor bi geceydi.. bizimki işe gidince yatarım dedim ama hala uykum yok
Bırlıktemı dogurcaz yoksa kızz sen benı 2 hafta daha bekle bırlkte edek:)))) Benıde dungece sankı elektrk carpıo gıbı oldu altıma bırı böyle akımı dusuk elktrk verıoms gıbı:))) Ne hallere dustuk ne tabırlerle kendımızı tarıf edıoruz:))) Bende uyuyamadım kocam okdr erken gıtmskı hıcbısey duymadm demek ben daldm o gıttı top atsydın uyanmazdım:)) Benm ruyamda garıptı sulalemı ve tum dunya ınsanlrını gordum sankı:))) Buna ragmen 9 a gelıodu kalktım ınanamadm kendıme dedım neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uyumak ıstıorum nıe uyuyamıorum hü
doğum yaklaştığı zaman, vücut kendini hazırlıyomuş, geceleri uyanıp bebeği emzircez ya ona programlamak için kendini, gece uykuları bölünmeye başlıyomuşama şimdi bölünmese de o zaman bölünse? biz de o zamana kadar biraz uyusak diyorum?? kız da gece hiç uyumadı şimdi mışıl mışıl uyuyo ben yine ayaktayım :)) haksızlık değil mi bu? en iyisi biz de yatalım gel minoşum
bakıyorum ama yazmıyor ya da ben bulamadım. Neyse nigoli geldiğinde cevap verir inş.
normal doğum yapan var ewet ama doktor korkuttu beni işte. ölürsün mölürsün şimdi bırakmazsan dedi acık acık. Bakalım yarın eski doktoruma görünce ne dicek.
günaydın kızlaarrr....... Kar ankaraya tekrar geldi bu gidişle karlı bir günde doğum yapcak ankara anneleriYeni doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum. 36+5 olduk dr.kıontrolümüz var bugünr.umarım her şey yolundadır..
Herkese sağlıklı mutlu bir gün diliyorum,dr.gelince tekrar görüşürüz...
evet cnm hanımefendi gayet rahat biz zorlamasak çıkmaya niyeti yokiçeri rahat geldi küçük hanıma:) eskilerin kızlar erken gelir lafı günümüzde artık kocaman bi YALAN.
hakkında hayırlsı canım.
:26::26:
ben özel hastaneye gidiyorum cnm tmm sezeryan desem hemen alcak sezeyanadoktorları sezeryan diyen arkadaşlar doktorlarınız hastaneniz özel mi??
Canım Allah hayılrı ve sağlıklı kavuşmalar nasip etsin.
sağolasın canım ne güzel anlatmışın iyi bir anestezist tarafından yapılması gerekiyomuş evet epiduralin valla bugün acayip gaza geldim sayenizde yaa dünkü ağrıdan sonra sezeryan yapcam demiştim ama bugün çok cesaretlendirdiniz beni tabi kısmet bişey olur sezeryana dönerim bilemem ama inşallah normal olurr seninde inşallah gönlünden geçirdiğin gibi olur
canım benim zaman yaklaşmış inşallah sağsağlim hayırlısıyla doğum yaparsın müjdeli haberlerini bekliyoruz
Ben daha epıdrllı olsnmu olmasnmı mevzusuna fln hıc gelemdm o yuzden dr bu konudakı fıkrını bılmıorum:) Kımı dr suresını uzatıo dıyo kımısı sancıyı hafıfletmekten baska bı ıse yaramaz yapılması anneyı rahatlatr dıyo yanı tıpık farklı hekım gorusu veya hastaya gore degısen mudahale yontemı:) Ama ben dayanamzsm ve bıraz nefes alabılceksm neden denemeyeyımkı dıyıorum:)) O kesıden bende korkuorum ınan dogmdn cok ondn korkuorum ben kesılmesındende korkmuorum sonradan problem yasamaktan korkuorum kımısınınkı mıkrop kapıoms oturamıomus tuvaletını yapamıomus flnn annemde hıc korkma oyle bısey degıl ılk gun bıraz tedırgınlk olabılr ustunde ama sonra gecıo dıye moral verıo bakalım bız ne yasıcaz:))
Canım benımm sabah arkadslrla konusurken aklımdn gectın dedım bu gamze hıc boslamazdı nerde bu kız bıseymı oldu dıyeTahmınmde yanılmamısım canın sıkılmıs berraya ALLAH tan tez zamanda acil şifa diliyorum inşallah tez zamanda kurtulursunz bu sıkıntılardan bende okucam annem ALLAH yardımcınız olsun
Hakkında hayırlısı olsn ınsallah senın ıcın hangısı kolay olacaksa oyle dogumunu yaparsın. Sanırım aramazda ılk sunı sancıyı denıcek olan sensın ınsallah senın ıcın guzel bır deneyım olr bızı habersız bırakma:))
Canım sen nıye kendını sucluosun? Bıyerde okumstum cocuk daha ana rahmıne dustugu anda kac kıloda nasıl bı yapıda dogucagı bellı oluomus yanı sen nekdr kassnda onun olusumu okdar olacakmıs bak benımkıde oyle mınık cıkıoduu gecen hafta kılo almıs halbukı hıc farklı bısey yapmadım dedım o okudugum nekdr dogruymus sen beslenmene dıkkt edıosun cocugn beslensın dıye yıosun ıcıosun almıosa bu senın sucun degılkı o mınık bedenın yapısı:) Benm gıbı merdıvenlerı ınıp cıkma annem cocuk elıne gelıverır son zamanlar:))) Ben artık agırlastım gerckten kar kalksın kendımı yıne yollara vurcm:) Hıc canını sıkmaa ben normal dogm ıstıorum dıyemı sende normal dogm ıstıosun ıtırf etSenın saglıgn herseyden onemlısı dr banada sezryan dese uzulurum tabıkı ama cunku beynımı normala motıve ettım ama hakkımda buyms hayırlısıderım cocugumu kucagıma almanın hazzına odaklanırım sende sıkma canını saglıkla gelsın bebegın ınsallah.
Dogurma kız daha var senın dogumuna:))) Benımkınede uzun dıyo annemde arkadan dayısına cekmıs dıyooo ahahahaha dedım annee ben sankı cok kısayım ee torun dayıyaaaa dıye boburlenıoo oglunada hıc toz kondurmaz:))) Saglıklı olsun kısa uzun ne farkederrr bırıne benzıck sonucta bu cocuk bırınden bıseysını alck nıhayetınde ne demıs atalarımız; B.ktur kokar gendir çeker hahahaha:)))
herkese iyi akşamlar..doktora gittiik bugün ..oğluşum 3290 gram olmuş..haftaya perşembe gün verdi doktorumuz.Çatı muayenesi sonucunda çatım dar çıktı %30 normal doğum yaparsın dedi doktor,ama çok yıpranırsın,derin yırtıkların ve yaraların olabilir dedi,ayrıca bebeğin kafası çıksa omuzlarında sıkıntı olur ,bebişi ve seni strese sokmak istmem dedi....Kendimi normale alıştımıştım...birden gözlerim doldu ...şimdi daha iyiyim bu seferde haftaya perşembeyi düşününce heyecan ve korkum iice arttı..bakalım hayırlısı inşallah..Allah herkese yardım etsin.
hakkında hayırlısı cnm
allah yardımcın olsunkızlar size haberim var saat 8de suyum gelmeye başladı kırmızılı bi şekilde hemen hastaney aradım sancın yoksa biraz bekle ddi bebeğini hissediyorsan bekleyebilirsin dedi suanlık gidip orda beklemekte istemiyorum evde uzanıyorum yavaş yavaş sancım başladı ama çok deil sadece adet ağrısı gibi dualarınıza ihtiyacım var . inş bu gece hayırlısınla kucağımma alabilirim 29 subattan korkarken galiba 29unda olacak :) hastaeye gideersemde bikaç gün giremeyebilirim.
Bakalım biz neler yaşayacağız:) İnşallah sorunsuz olur, rahat oldu hiç korkmayın diye anlatırız:)
CAnım büyüme atağına falan girmiş olmasın belirtiler uyuyor internetten bir bak istersen. bebişler hızlı büyüme dönemine girdiklerinde çok huzursuz olur turinleri bozulurmuş.
Hadi bakalım canım az kalmış gözün aydın, en hayırlısı nasılsa öyle olsun dediğin gibi, güzel haberlerini bekliyoruz.insanın içini rahatlatıyorsunuz.
Canım vitamin haplarını düzenli kullanıyor musun, vitaminsizlikten çok oluyor genelde, bol bol meyveye sebzeye yüklenBenim normalde çok olurdu, hamilelikte yandım diyordum ama bu içtiğim vitaminler sayesinde herhalde o kadar kötü değil.
Maşşallah canım ne güzel düşünmüşsün, darısı başımıza.
Gözün aydın canım. Güzel bir gün almışsınız, bu arada koçun ilk günü değil mi:) Benim de eğer bebiş zamanını beklerse doğum tarihim 23ü ama doktorum 38de doğması ideal, çok beklerse zor olur diyor bakalım kısmet.
Ayyy çok heyecanlı, Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kolayca al bebişini kucağına inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben de evde geçirmek istiyordum ama, bebişin boynunda kordon olduğundan sancılar başlayınca ya da su gelince sürekli kontrol altında olmam gerekiyormuşYani hemen hastaneye gidicem. Ah bir kurtarsa kordonunu canım kuzum.
Canım kordon gelişimini engellemiyor, benim bebişin boynunda kordon var, gelişimi normal var. Üzülcek birşey bu yok, bu bebişler bir hafta hiç almaz, bir hafta da çok fazla alır, sakın sıkma canını, doktorlar da her zaman net ölçemiyor.
gözün aydı cnm allah babalı büyütsün..merhaba kızlar, pzt. günü kızım defne dünyaya geldi...biraz ani bir kararla sezeryanla doğdu... genel anestesi olmadım, ama epidural mi, spinal mi die sorduğumda ikisinin karması dediler... doğum sonrası anesteziye bağlı baş ağrısı, ya da başka bir ağrı vs. olmadı ama iki gün hareket etmekte zorlandım... bugün daha iyiyim... ne var ki,sezeryan sonrasını nispeten rahat atlatan biri olarak , normal doğumu düşünen arkadaşları desteklemeye devam ediyorum... çünk artık size bağımlı bi bebek var ve ona yardım etmek için başkalarının önce size yardım etmesi gerekiyor bu bile bana keşke biraz daha bekleseydim dedrtmeye yetti...
şimdi emzirmeyle ilgili çok büyük sıkıntı yaşıyorum(belki normal doğum olsa bu sorun daha mı az yaşanırdı?). burada öğrrendklerimi hatırlamaya çalışıyorum aklıma çok da bişi gelmiyo stresten... bu nedenle tecrübeli arkadaşlar ve benden önce doğum yapanlar, bu sorunu nasıl aştıklarını, fırsat bulabilirlerse tekrar yazarlarsa çok ama çok mutlu olurum, kızımın da çok dah fazla mutlu olacağına eminim...
bu arada geçmişe bakamadım, benim dışımda doğum yapan varsa arkadaşlar varsa kendilerini çok çok tebrik ediyorum....
şimdilik bu kadar görüşmek üzere...
arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için 27.02.2012 aat 11:30 da kızımız derin dünyaya geldi.eudral sezeryan oldum.ameliyette hiç bişey issetmiyosunuz korkacak hiçbişey yok skın merak etmeyin sadece epidrul yapılırken biraz zorlanılıyo a da önemli değil bebiği 38 5 de 2900 olarak doğdu .sonrası sıkıntılı biraz baş ağrısı bende olmadı ama miğde bulantım oldu bol bol sezeryan kilodu ve ince gecelik boydan götürün çünkü kirlenme ihtimali var ve hastaneler çok sıak oluyo siz zaten çok terliyosunuz gayri ihtiyari biçimde.bide benim hamileliğimde yüzünde hiç leke olmamıştı doğumdan sonra yüzünde kaherengi lekeler oldu annam saçımın uçları ile yüzümdeki terle sildi ve inanaın sabaha bişey kalmadı belki zaten geçecekti ama biz böyle yaptık.sütün çok az su anda maalesef ama kızım emiyo ve emdikçe gelicekmiş.hepinize kolaylıklar diliyorum ve çok çok öpüyorum.çok güzel bir duygu allah herkesi muradına kavuştursun
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm
cuma gününü sabırsızlıklamı bekliyorum desem korkarakmı bekliyorum farklı bir duygu var içimde ne olduğunu anlayamıyorum...
arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için 27.02.2012 aat 11:30 da kızımız derin dünyaya geldi.eudral sezeryan oldum.ameliyette hiç bişey issetmiyosunuz korkacak hiçbişey yok skın merak etmeyin sadece epidrul yapılırken biraz zorlanılıyo a da önemli değil bebiği 38 5 de 2900 olarak doğdu .sonrası sıkıntılı biraz baş ağrısı bende olmadı ama miğde bulantım oldu bol bol sezeryan kilodu ve ince gecelik boydan götürün çünkü kirlenme ihtimali var ve hastaneler çok sıak oluyo siz zaten çok terliyosunuz gayri ihtiyari biçimde.bide benim hamileliğimde yüzünde hiç leke olmamıştı doğumdan sonra yüzünde kaherengi lekeler oldu annam saçımın uçları ile yüzümdeki terle sildi ve inanaın sabaha bişey kalmadı belki zaten geçecekti ama biz böyle yaptık.sütün çok az su anda maalesef ama kızım emiyo ve emdikçe gelicekmiş.hepinize kolaylıklar diliyorum ve çok çok öpüyorum.çok güzel bir duygu allah herkesi muradına kavuştursun
gözünüz aydın kızlar,hoşgelmiş derin ve defne hanımlarmerhaba kızlar, pzt. günü kızım defne dünyaya geldi...biraz ani bir kararla sezeryanla doğdu... genel anestesi olmadım, ama epidural mi, spinal mi die sorduğumda ikisinin karması dediler... doğum sonrası anesteziye bağlı baş ağrısı, ya da başka bir ağrı vs. olmadı ama iki gün hareket etmekte zorlandım... bugün daha iyiyim... ne var ki,sezeryan sonrasını nispeten rahat atlatan biri olarak , normal doğumu düşünen arkadaşları desteklemeye devam ediyorum... çünk artık size bağımlı bi bebek var ve ona yardım etmek için başkalarının önce size yardım etmesi gerekiyor bu bile bana keşke biraz daha bekleseydim dedrtmeye yetti...
şimdi emzirmeyle ilgili çok büyük sıkıntı yaşıyorum(belki normal doğum olsa bu sorun daha mı az yaşanırdı?). burada öğrrendklerimi hatırlamaya çalışıyorum aklıma çok da bişi gelmiyo stresten... bu nedenle tecrübeli arkadaşlar ve benden önce doğum yapanlar, bu sorunu nasıl aştıklarını, fırsat bulabilirlerse tekrar yazarlarsa çok ama çok mutlu olurum, kızımın da çok dah fazla mutlu olacağına eminim...
bu arada geçmişe bakamadım, benim dışımda doğum yapan varsa arkadaşlar varsa kendilerini çok çok tebrik ediyorum....
merhaba kızlar, pzt. günü kızım defne dünyaya geldi...biraz ani bir kararla sezeryanla doğdu... genel anestesi olmadım, ama epidural mi, spinal mi die sorduğumda ikisinin karması dediler... doğum sonrası anesteziye bağlı baş ağrısı, ya da başka bir ağrı vs. olmadı ama iki gün hareket etmekte zorlandım... bugün daha iyiyim... ne var ki,sezeryan sonrasını nispeten rahat atlatan biri olarak , normal doğumu düşünen arkadaşları desteklemeye devam ediyorum... çünk artık size bağımlı bi bebek var ve ona yardım etmek için başkalarının önce size yardım etmesi gerekiyor bu bile bana keşke biraz daha bekleseydim dedrtmeye yetti...
güanaydın güzellikler ve içlerindeki mucizeleri.
doğum yaklaştığı zaman, vücut kendini hazırlıyomuş, geceleri uyanıp bebeği emzircez ya ona programlamak için kendini, gece uykuları bölünmeye başlıyomuşAma şimdi bölünmese de o zaman bölünse? Biz de o zamana kadar biraz uyusak diyorum?? Kız da gece hiç uyumadı şimdi mışıl mışıl uyuyo ben yine ayaktayım :)) haksızlık değil mi bu? En iyisi biz de yatalım gel minoşum
ooh kurtulmuşsun çıkmış aradan ne güzel1-2 hafta içinde gelsinler artık yaa,dr.bugün 40+lardan bahsedince off dedim yaa o kadar nasıl beklenir.sonuna kadar bekleme taraftarıymış.ben de 40ı bulmaz diyorum ama bi de siz de doğurursanız,topikte de kimse kalmazsa kafayı yerim artık ben nisan anneleriyle falan takılırım
cnm ben bugun 4 gıbı dr a gıdecem senın ıcın sorarım dr a normal dogumun rıskı nedır ve 1,2 hafta oncen kesılırmı ıgne dıye yazarım ben sana cnm bıde onun dedıgını dıkkate alırsın benım dr un bızım gıbı cok hastası olmus daha ıyı bılıcegını dusunuyorum cnm.
merhaba kızlar, pzt. günü kızım defne dünyaya geldi...biraz ani bir kararla sezeryanla doğdu... genel anestesi olmadım, ama epidural mi, spinal mi die sorduğumda ikisinin karması dediler... doğum sonrası anesteziye bağlı baş ağrısı, ya da başka bir ağrı vs. olmadı ama iki gün hareket etmekte zorlandım... bugün daha iyiyim... ne var ki,sezeryan sonrasını nispeten rahat atlatan biri olarak , normal doğumu düşünen arkadaşları desteklemeye devam ediyorum... çünk artık size bağımlı bi bebek var ve ona yardım etmek için başkalarının önce size yardım etmesi gerekiyor bu bile bana keşke biraz daha bekleseydim dedrtmeye yetti...
merhabalar. doğum yapan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. analı babalı büyüsün evlatları inşallah. sağlıklı sıhhatli ömürleri olsun. dün öğrencime kamyon çarptığını öğrendim akşamdan beri kabuslar, dualar. çok kötü bir gece geçirdim. karnımdakini düşündüm hep. sadece doğumu düşünüyoruz. sağlıklı doğsun diyoruz ama allah sağlıklı bir ömür versin evlatlarımıza. şükür ölmemiş öğrencim ama yoğun bakımdaymış. inşallh sağlıklığına kavuşur. çok üzülüyorum.
bizim bebişte kilo olarak fazla gidiyor sürekli. şimdiden 3300 olmuş. şekerde yok çıkıyor ama niye böyle oluyo bilmiyorum. inşallah görünemeyen şeker falan değildir. nasıl çıkarcam ben bu kızı. doktor normal doğum yaptıracak bana . daha doğumda konuşmadı. 2 hafta sonraya diyo. ben o 2 hafta içinde doğurursam nasıl olcak bilmiyorum.ben sezaryan istiyorum sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?