2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

besteee canım ,nşallah her şey yolunda gider sıkma sen canını
eskiden insanlar doktoramı gidiyormuş 5 kilo çocuk doğurunca
birde hava atıyorlarmış topaç gibi çocuk doğurdum diye
o çocukların muhtemelen bir çağu diyabetten dolayı iri doğuyorlardır
ve sağlıklada büyüyorlar sen sıkma canını bol bol dua et ve güzel şeyler düşün

Moralini düzeltir mi bilmem ama eskiden sonuçta böyle testler yokmuş. Benim kayınvalidem şu an şeker hastası ama tabi o hamileyken 30 sene önce bilnmiyormuş. 2 çocuğu 4.5 kilo, eşim 5 kilo doğmuş. Hepsi de çok sağlıklı şu an. Güzel düşün, herşey çok güzel olacak...

Canım merhaba.Birkaç gün önce üye oldum bu siteye,çok sonradan keşfettim burayı.Geç katıldığım için hiç yorum yazmadım ama senin durumunu okuyunca yazmaya karar verdim.Ben de şeker hastasıyım.Üstelik gebelikten önce de vardı bende şeker.Şu anda günde 4 kere insilün kullanıyorum.Şeker yükselmeleri,düşüşleri yaşadım.Şu anda 36+4 günlük hamileyim.Çok şükür şimdilik bir problem yok.Ayrıca benim ablam da geçen mayısta doğum yaptı ve o da şeker hastası.Onun şekeri benden daha kötü durumdaydı.Maşallah sağlıklı bir kzı oldu.Hiç kafana takma.Bazı doktorlar biraz felaket tellalcısı oluyor malesef.Senin şu an yapman gereken moralini yüksek tutmak ve diyetine dikkat etmek.Öyle bebeği ve seni kaybedebiliriz lafı çok garibime gitti.Öyle bişey yok.En fazla bebek biraz kilolu doğabilir,o da hiç önemli değil.

Slmm kızlar nasılsınız herkesler iyidir inş.biz doktora gittik minik kızım 2800 gr olmuş nst ye de bağlandık zaten her gittiğimde bağlıyor kontorllerde haftalık karnım öyle aşırı büyük değil oraya gelen hamişler var bana göre daha büyük göbüşleri göbüşten rahatsızlık yok ama bacaklarım aşırı derecede şiştiiiii dizlerime 3-4 kat bi sargı bağlanmış gibi yürüyemiyorum katlanmıyor klozete bile oturamıyorum daha zamanı var kızımın ama artık doğsun diye gece gündüz dua ediyorum resmen bu şişlik yüzünden çok canımı yakıyor canım kocam akşamları elinde krem hep bacaklarıma masaj yapıyor ama pek faydası olmuyor

tşkrler tek teselli kaynağım dua zaten, hepinizden de dua bekliyorum inşallah, burdan bebeği zayf olan arkadaşlar ben hamileliğim boyunca epey kitap okudum,peygamber efendimizin hadislerinde bebeği hurma ile beslememizi istiyor, ben diyet yapmaya geçen ay başladım ciddi bir diyet yapmama rağmen tatlı krizine engel olamıyordum, şeker cihazımlada ölçtüm kesinlikle hurma şekeri yükseltmiyor,hurmanın şekeri çıkarmadığını daha öncede duymuştum şekerim düştüğünde 4-5 tane kadar hurma yiyordum hemde iri olanlarından, birde bir kitapta ayvanın bebeği çok beslediğni okumuştum bol ayva ve hurma yesinler, 13 günde bebeğim 1 kilo almış, şekere bağlamayın ben ciddi bir diyet yaptım ama hergün bol hurma yedim ve diyetimde öğün arası meyve olarak ayva yemiştim şimdi yemiyorum;(

Canım maşallah kızına:Nazar:Şişlikler için ne yapılır hiç bilmiyorum canım çok üzüldüm.Doğuma yakın oluyomuş galiba böyle şişlikler ama canın yanıcak kadar olması kötü tabii

beni hem kendi doktorum hemde dahiliyeci çok korkuttu,üzerine eve gelip internetten araştırdım söyledikleri kesinlikle doğruydu, sadece hamile bir kadına belkide direk söylenicek şeyler değildi eşimde durumun farkında olmam için ve herşeyin bana bağlı olduğunu ciddi bir diyet içersine girmem için söylediklerini söyledi çünkü bana dahiliyeci çok geç kalmışsın niye bukadar geç kaldın dedi, derhal diyetisyene gönderdi ve bir haftalık diyetten sonra insülin için karar vercez demişti, o an pskolojimi çok bozdular şu anda çok iyi değil gerçi ama en azından durumun farkındayım ve kontrolü elden bırakmıyorum Rabbim hepimize ve bebeklerimize sağlık sıhat nasip etsin inşallah

Sağol canımm doktorda yapacak bişey yok diyor geçen idrar tahlili yapmıştı protein kaçağı varmı diye bişey çıkmadı bu gün yine tahlil verdik sonuçlar 2 saate çıkacaktı ama geldim yarın gidip gösteririm öyle sürekli oturmuyorum ya hergün yürüyüşe gidiyorum evin önü park en az 1 saat yürüyorum evde sürekli bi iş çıkarıyorum kendime ufak tefek işler ama ona rağmen böyle şiştim canımı yakması dediğin gibi çook kötü kuzum kaynar su dökülmş gibi bi acı hissediyorum bacaklarımda

merhaba kızlar ben 2009 eylül annesiyim ve kismetse 2012 eylül annesi olacağım yeniden. Sizleri takip ediyorum sık sık. Bacak şişmesi için doktorun birşey söyleniyor mu tatlım. Çünkü kızım da hiç olmadı ama her kontrolde sordu kontrol etti ödem var mi diye. Ayaklarını yukarı kaldır yat bol su tüket. Tuzu mümkün olduğunca azalt canım.

kızlar bizde bugün doktora gittik
kızımızı gördük sezeryan için gün aldık
muhtemelen 21 martta geliyor bizim ufaklık
baharı müjdelicek bize inşallah :)
gözünaydın canm

canm Allah yardımcın olsun.

Allah yardımcın olsun

gözünaydın canm

gözünaydın canm

canm Allah korusun inş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

Allah yardımcın olsun canm

çıldırmamak için kendimi zor tuttum bugün ya sabah yine erkenden hortladım kahvaltı falan derken saat 9 30 oldu netbooku açtım geçmişi okurken bi baktım elektrikler gitti arıza var sandım ama acı gerçeği sonradan öğrendim :) elektriklerimizi kesmişler faturayı ödememişiz ya :) bu saate kadar da ancak halloldu ve bende şimdi girebildim ayy elektriksiz çok zormuş ya eskiden napıyolarmış acaba :))))))

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu bi ailesi olsun inşallah

Canım Allah yardımcın olsun üzülme nolur bebeklerimiz Allaha emanet inşallah hiçbir problem yaşamaz bebeğin sapasağlam sağlıklı bi bebiş olur

süt verirken demek 4 parmak aşağıdan baş parmak da yukarda olacak şekilde emzirilecekmiş öylemi bak bunu hiç duymamıştım her gün yeni bişeyler öğreniyorum burda :) bende öyle emziriyim bari teşekkür ederim bu bilgi için :)

Sağlıkla kucağına alırsın bebişini inş.canım içtiğim suyun hesabı yok doktorda hep tahilil istiyor bişey çımıyor bacaklarını yukarı doğru tut aşağı sarktıma otururken hep uzat diyor o kadar

Kızlar bu arada bu gün fotoğrafçı acaip sinirimi bozdu çalıma iznim için vesikalık foto lazımdı 5 ay önce çekilen bi fotom vardı onu verip çoğaltayım dedim yüzüm gözüm de şiştiği için japon balığına döndüm zati foto.çektirmek istemedim adam bu siz misinizz yaaa dedi kaç senelik bu foto sorun çıkmasın verileceği yerde dedi banaa yaaa tamam evrim geçirmiş olabilirim ama öyle dan diyede söylenmez ki öküzz

Canım maşallah kızına Bacaklarımı sarkıtarak oturursam ayaklarımda şişlik oluyor benim de. Yukarı kaldırınca geçiyor başka çaresi yok sanırım. Geçecek artık sonuna geldik biraz dayanacağız.

ah canım ya teşekkür ederim. Dayan o zaman canım herkes de farklı bir şikayet oluyor benim de bel ağrım olurdu. Allah kurtarsın Sağlıkla kucağina al inşallah. Gerisi mühim değil canım hepsi geçiyor. Normal zaman da mi olacak doğum ticker da 36 görünüyorsun

selam mart anneleri.. doğum yapmış olanları tebrik ederim,Allah bağışlasın...doğum yapacak olanlara da sağlıklı hayırlı doğumlar...ben de taze hamileyim Allahın izniyle..daha çolk erken ama,çatlak önlenebilen bişey mi ve neyle önlenir?

Teşekkür ederim canımmm ben zaten düz oturmuyorum ki koltukta bacakları dikiyorum havaya resmen ama yokk geçmiyor dediğin gibi sonuna geldik dayanacaz az kaldıı

Amin inş. kuzum şuan herşey normal gözüküyor doktor 25 mart diyor bakalım inş. hemen gelir minişim

amannn ben artık hiç bişi konuşmuyorum tatlım cerrah bana güven dedi bende güvendim Allaha emanet beklios işte bakalım:) hayırlısıyla atlatıcaz ikimiz de inşallah bitanem gerilme artık sen de

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin kurtulmuşlar ne güzel darısı başımıza

canım cok doğru sölüyorsun eve öle her gelen bi laf sölerse strasten catlar insan sen yine ii idare ediyosun cok da mükemmel bi annesin bunu unutma emi bebiş daha yeni yeni adapte oluyo dünyaya bunların hepsini yaşaya yaşaya öğrencek her öğrendiği seyden sonra da senin gözlerine bakıcak bak anne bunu da öğrendim der gibi Allah onu size bağışlasın sağlık sıhhat versin de bunlar atlatılmıcak seyler diil inşallah sütün de en kısa zamanda artar

aaa dün burda olsaymışım da bi de ben fırcalasaymışım seni kız nigaaaar sen de böle yaparsan sen de böle karamar olursa bizlere kim moral vericek kız sıkma bakiim öle hemen canını bırak şu doktorların ölcümünü benimki artık tam kilosu diil bu +/- 200 gr fareder diyo o yuzden gelişmiyo durmus falan demek yanlış ya ha olucaksa sezeryan olsun önemli diil yeterki sağlıkla gelsin sen olumlu düşün ki bebişin de olumlu olumlu gelsin emi kuzum

hayırlı güzel haberlerle gel inşallah tatlım darısı başımıza olsun artık yaa

maşallah kuzum ya ne güzel atlatmışsın tabi zorlukları olmuş ama şükür onlarında farkındasın ve sakin sakin gecirmişsin kalanlar da geçicek inşallah sütün de bol bol gelicek bebişin de güzel güzel emecek sana da tavsiye ediim annemin süt yapan ilacı olarak bilinir beyaz dut kurusunun kompostosu yada acele yapiim dersen cay gibi demlemesi içilince acayip artıyo süt cok denendi bulabilirsen bi dene derim bide ayva kompostosu ve aşure cok süt yapıyo der annem hep...

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bizi de tez zamanda kurtarsın inşallah tecrübelerini de paylaşmışsın ne güzel cok tesekkürler güle güle büyüt bebişini inşallah

hayırla Sağlıkla inşallah tatlım. Bilirim o heyecanı. Ya benim daha var eylül başı doğum ama bu sefer çok sabırsızim. Bunlar geçici hep olumlu düşün bebegin ben burdayım annecim diyor hep belirti ile :)

Gamzecim geçen gün verdiğin link çok işime yaradı bebek daha doğmadan gerçekten çok yavaş iniyo ama olsun değdi şimdi dinliyorum da kızım kıpır kıpır resmen tepki veriyo inşallah uyurken işine yarar da bende uyurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…