- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.261
Beklicem 1 hafta daha yani en kötü ihtimalle 6 Mart'ı beklerim zaten :) bende çok istiyorum kuzum normal doğurmak doktora da dedim sezeryandan çok korkuyorum.. ama bi yandan da kız kilo almaya devam ediyo.. haftaya 3800 falan olsa zaten hoca da yat alıyım dicek.. riske atamıcam o zaman.. dua etcem cmtsine kadar gelsin diye bakalım..
yada en azından 6 marta kadar gelsin kuzum
evt bunu bnde çok duydum..yani gelişimini tamamlamış bi çocuuda boşu boşuna haftalarca içerde bekletiyo dr.lar sezeryan olcaklar için..en güzeli 37-38 haftalarda doğsalar tam süper olur :)) o yüzden bn şimdiden strese grdm çok içerde durupda semirmesin yavrucak :))
Kızlaaar az önce doktorum aradı çok heyecanlandım bağlayacakları zaman :)) bi aksilik oldu gel hemen alalım bebeği dicek filan gibi düşündüm galiba :))
Neyseki sadece dünki ruh halimin geçip geçmediğini sormak için aramışdaha iyi olduğumu söyledim... Biraz daha doğumdan bahsettik... Cumartesine bi karar vermiş olarak gitmemiz lazım... İnşallah güzel kızım cumartesine kadar gelir de bende seçim yapmak zorunda kalmam :)
Çok iyi olurdu gönderilse canım valla.Hotmailden falan gelir mi özelden mail adresimi atayım sana?hımm nasıl yapsakki yaa birsürüde albüm vardı mutlaka biri işine yaradı diye düşünüyorum ben gönderiyim dicemde nerden göndericem
Ayy ne kadar ilgili bi drun varmış canım ya maşallah.Sen bu kadar bekledin biraz daha bekle bence normal için ama yine de sen bilirsin tabi...Kızlaaar az önce doktorum aradı çok heyecanlandım bağlayacakları zaman :)) bi aksilik oldu gel hemen alalım bebeği dicek filan gibi düşündüm galiba :))
Neyseki sadece dünki ruh halimin geçip geçmediğini sormak için aramışdaha iyi olduğumu söyledim... Biraz daha doğumdan bahsettik... Cumartesine bi karar vermiş olarak gitmemiz lazım... İnşallah güzel kızım cumartesine kadar gelir de bende seçim yapmak zorunda kalmam :)
ya kızlar ben sürekli bişeyler yemekten kendimi alıkoyamıyorum şu 9 ayda 6,4 kilo aldım ama sanırım şu son günlerde bunu ikiye katlıycam galiba sizdede var mı ya bu durum ve hep hamur işi yada tatlı falan istiyo canım deliricem valla :)
Aminnn kızlar inşallah :)) O yüzden benim normal çalışmalarını hızlandırmam lazım.. Yumurtamı yedim beyimlen gezmeye gidiyorumhava çok fena ama alışveriş merkezleri yürümek için bire bir.. Nerde hareket orda bereket diyorummm ve yola çıkıyorum... akşama görüşürüz bana dua edin de bi an önce gelsin minik kuşum..
Kızlaaar az önce doktorum aradı çok heyecanlandım bağlayacakları zaman :)) bi aksilik oldu gel hemen alalım bebeği dicek filan gibi düşündüm galiba :))
cnm son anda vazgeçeyim deme hani 1 hafta daha beklicektin :)) o kdr dua ettm anam şurda normal doğum için bekleyen ve günü dolan bi sen varsın heral biz normal doğum isteyenlere örnek... artık biri çıksın normal doğum hikayesini anlatsın..gamzenin açtığı topicte baktm 17 kişi doğurmuş sadece 2 si normalkafayı yicem..niye böyle zor bulunur oldu normal doğum yapanlar..zorunlu sezeryan olanlara bişi diemem tabi..
Aminnn kızlar inşallah :)) O yüzden benim normal çalışmalarını hızlandırmam lazım.. Yumurtamı yedim beyimlen gezmeye gidiyorumhava çok fena ama alışveriş merkezleri yürümek için bire bir.. Nerde hareket orda bereket diyorummm ve yola çıkıyorum... akşama görüşürüz bana dua edin de bi an önce gelsin minik kuşum..
ben ben :) sezeryan için yalvardım ama yapmıyorlar istesemde istemesemde normalve bu fikre o kadar cok alıştım ki kadın hadi sezeryan dese üzülürüm sanırım.
geçende annemin arkadası ile konsuuyorduk gene sezeryan dedim bana dediği cevap köpekler bile bir kerede 10 tane doguruyor bi tane bebeyi doğuramıcakmısın tüü sanahaklı
gerçekten düşündümde köpeklerin kediler sezeryan şansı olsaydı yüzde kaçı normal doğum yapardı.. :44:
NABER KIZLAR...ARTIK GİREMİYORUM BEN YAA..OĞLUŞ TÜM VAKTİMİ ALIYOO...BUGÜN 2.TOPUK KANI TESTİMİZİ YAPTIRDIK..ÇOK AĞLADI OĞLUMM..NASIL SARILACAĞIMI BİLEMEDİM..ORDAN ÇIKTIK..GÖGÜS POMPASI ALDIM..Bİ MEMEYİ TUTUYO BİRİNİ TUTMUYO BİZİMKİ..ONU SAĞICAM BİSÜRE MECBUR..YARIN GENE KONTROLÜMÜZ VAR..ASLINDA YARINA SÜNNET RANDEVUMUZDA VAR AMA BEN KIYAMIYORUM OĞLUMA ŞUANDA..HELE BİRAZ DAHA ELE AVUCA GELSİN..ÇOK BÜYÜK KONUŞMUŞUM MUTLAKA YAPTIRICAM DİE..AMA YÜZÜNÜ GÖRÜNCE HİÇ KIYILMIYO..AKLIM ÇIKIYO BİYERİ ACIYACAK DİYE:) TEYZELERİNE OĞLUŞUN Bİ RESMİNİDE GÖNDERİİM...:)Eki Görüntüle 357843
NABER KIZLAR...ARTIK GİREMİYORUM BEN YAA..OĞLUŞ TÜM VAKTİMİ ALIYOO...BUGÜN 2.TOPUK KANI TESTİMİZİ YAPTIRDIK..ÇOK AĞLADI OĞLUMM..NASIL SARILACAĞIMI BİLEMEDİM..ORDAN ÇIKTIK..GÖGÜS POMPASI ALDIM..Bİ MEMEYİ TUTUYO BİRİNİ TUTMUYO BİZİMKİ..ONU SAĞICAM BİSÜRE MECBUR..YARIN GENE KONTROLÜMÜZ VAR..ASLINDA YARINA SÜNNET RANDEVUMUZDA VAR AMA BEN KIYAMIYORUM OĞLUMA ŞUANDA..HELE BİRAZ DAHA ELE AVUCA GELSİN..ÇOK BÜYÜK KONUŞMUŞUM MUTLAKA YAPTIRICAM DİE..AMA YÜZÜNÜ GÖRÜNCE HİÇ KIYILMIYO..AKLIM ÇIKIYO BİYERİ ACIYACAK DİYE:) TEYZELERİNE OĞLUŞUN Bİ RESMİNİDE GÖNDERİİM...:)Eki Görüntüle 357843
Ayy maşallah canım ya çok tatlı Allah nazarlardan saklasınBiz de doğumdan 15 gün sonra sünnet yaptırıcaz kısmetse,sen de biraz sık dişini büyünce daha zor anlıycak daha çok en iyisi bu zamnları.Sen sarılırsın susar annesi...
NABER KIZLAR...ARTIK GİREMİYORUM BEN YAA..OĞLUŞ TÜM VAKTİMİ ALIYOO...QUOTE]
ay çok tatlı bu annesii Allah bahtını güzel etsin maşallah..ama sünnet işini halledebiliyosan hallet büyüyünce acının farkına daha çok varmıcakmı o zmn daha üzülürsün gibime geliyo :44:
arkadaşlar benm bugün belime kasıklarıma çok sık ağrı giriyor hatta sabah 12 ye kadar kalkamadım ama bir düzeni yok sanırım bir de bazen ağrı bazen kasılma aynı şey değil. bugüne kadar hiç böyle sık sık olmamıştı. normal mi doğuma mı az kaldı anlamadım... nerden bilcemkızım da sık sık kasılıyor karnımda.
özgeee bende öyle diyodummm...randevumuzu bile aldık ama içim kıyıldı dünden berii..bide sana tutturuyolar ellerini falan...tamam önüne perde çekiyolarmış ama ben nasıl dayanırım..sarılık olunca kan aldılar diye hüngür hüngür ağladım hastanede..bugün sağlık ocağındada çıktım dışarı dayanamadım..sonrada koştum geri duramadım dışarda..bi kucağına al ozaman karar ver bence:))
özgeee bende öyle diyodummm...randevumuzu bile aldık ama içim kıyıldı dünden berii..bide sana tutturuyolar ellerini falan...tamam önüne perde çekiyolarmış ama ben nasıl dayanırım..sarılık olunca kan aldılar diye hüngür hüngür ağladım hastanede..bugün sağlık ocağındada çıktım dışarı dayanamadım..sonrada koştum geri duramadım dışarda..bi kucağına al ozaman karar ver bence:))
NABER KIZLAR...ARTIK GİREMİYORUM BEN YAA..OĞLUŞ TÜM VAKTİMİ ALIYOO...QUOTE]
ay çok tatlı bu annesii Allah bahtını güzel etsin maşallah..ama sünnet işini halledebiliyosan hallet büyüyünce acının farkına daha çok varmıcakmı o zmn daha üzülürsün gibime geliyo :44:
babasına diyorum akşam gitsin askerde olsun diyorum..oldu diyo:) ya hiç olmazsa 40 ı çıksın diyorum..belki daha çok alışmış oluruz artık..şimdi ağlıyo elim ayağıma dolanıyo nesi var diye
babasına diyorum akşam gitsin askerde olsun diyorum..oldu diyo:) ya hiç olmazsa 40 ı çıksın diyorum..belki daha çok alışmış oluruz artık..şimdi ağlıyo elim ayağıma dolanıyo nesi var diye
Siz biraz daha bekleyin en iyisi 15-20 günlük olsun bari...
Siz biraz daha bekleyin en iyisi 15-20 günlük olsun bari...
hadi artık doğurun sizde yaaa..bian önce tadın bu duygularıı...karnındakiyle hiiçç alakası yokk...için titriyo yüzüne bakarkenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?