2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım 3800 le kimse yat alıyim diyemez ya çatın dar fln değilse mrk etme o zmn kimse normal doğuramazdıki..4 kiloya kdr hatunlar çatır çatır doğuruyo valla..hatta 4 üstü doğuranlarda çok duydumda biz en kötü ihtimalden bahsediyoruz..4 kiloda olmaz ztn çnkü snn haftanda sanırım artk yvş kilo alıyolar..sn çok kafayı takmışın dr yat aliim dicek diye ne bu pazardan 1 kilo mandalina 1 kilo portakalmı alıyo ayol çocuk alıyo çocuk öle kollarına deli gömleği giydirip yat alıcaz çocuğunu diyemezler hahah.ilahi güldürüyon kız bni..mrk etme sn bekle brzcık daha gelcek o..

Haklısın 37 38 olaydı ıyıydııı benı ara sıra bıseyler yokluo bunun sonu dogmsa benm cocuk 40 ı beklemez heralde:))) Hepınızden once dogurımde catlayın

O nedemk annemm yaa ne yanıcumrtesıye kadr gelmzse sezrynmı alck senı? Sunı sancı meselesını konstunzmu hıc? Ayy cok heycnlı yaa benm beyn kuzenının hanımıda 3unde sezryn olck aramzda 3 hafta var norml dogmdn korktugu ıcın sezryna alcklr onu sadece korktugu ıcın ne zamanı gectı ne bıseyyy 4 kılo flnda olmaz cumrtesıye kdr ınsallah hakkında hayırlısı olur ben hala burda dogurdumm soyle gectı boyle oldu dıyecgın gunlerı beklıorum mınık kurabıyeeeeee

Aminnn kızlar inşallah :)) O yüzden benim normal çalışmalarını hızlandırmam lazım.. Yumurtamı yedim beyimlen gezmeye gidiyorum hava çok fena ama alışveriş merkezleri yürümek için bire bir.. Nerde hareket orda bereket diyorummm ve yola çıkıyorum... akşama görüşürüz bana dua edin de bi an önce gelsin minik kuşum..

hımm nasıl yapsakki yaa birsürüde albüm vardı mutlaka biri işine yaradı diye düşünüyorum ben gönderiyim dicemde nerden göndericem
Çok iyi olurdu gönderilse canım valla.Hotmailden falan gelir mi özelden mail adresimi atayım sana?
Ayy ne kadar ilgili bi drun varmış canım ya maşallah.Sen bu kadar bekledin biraz daha bekle bence normal için ama yine de sen bilirsin tabi...

Son ay böyle olması normal canım arada bana da oluyo.Çok kilo almamışsın bişey olmaz doğumda gider zaten onlarda:)Benim en çok bitter çikolata istiyoooo:)

İnş.bir an önce gelir miraycık ama daha 12ye var şimdi olmaz 29 şubatı atlatalım:))))

wayy ne doktorlar var memlekette bizi bulmaz bi böylesi sağlam paraödüyorsun sanırım doktoruna canım bol bol yürü gelir inşallah bebeğin. tam haftanı doldurdun mu? arkadaşım 41 haftayken doğurmuştu.. sezeryan olmadan atlatırsın inşallahhh..

ben ben :) sezeryan için yalvardım ama yapmıyorlar istesemde istemesemde normal ve bu fikre o kadar cok alıştım ki kadın hadi sezeryan dese üzülürüm sanırım.
geçende annemin arkadası ile konsuuyorduk gene sezeryan dedim bana dediği cevap köpekler bile bir kerede 10 tane doguruyor bi tane bebeyi doğuramıcakmısın tüü sana haklı

slm kızlar ben de bugün kzımı gördüm. 46 cm 2650 gr. olmuş bebişim ilk kez yüzünü net görebildik kocaman yanakları var :)) sağ tarafımda çok baskı vardı. meğer poposunu dayamış. gayet normalmiş suyun da iyi dedi. nisana kalmazsın mart ayında olur dedi. daha öncekilerde nisan 4 e kadar zaman veriyordu. sonra nst ye gittim. ama 2 buçuk saat bekledim. o sonucum da iyi çıktı. bekleme sırasında da 2 tane bebiş doğdu. aileleri kapıda heyecanla bekliyordu.
sanırım iyice duygusala bağladım başladım ağlamaya eşim de yanımdaydı benim ruh halimi anladı tabii ki
be egegpole gidiyorum. bebişin doğmasına yakın doğumhaneden bir bayan geldi ve doğumu bekleyen yakınlarına fotoğraf makineniz var mı dedi. fotoğrafçısı var diye biliyordum hastanenin ama anlayamadım. aranızda orada doğum yapan varsa bu konuyu açıklayabilir mi?

evt evt kuzum sn çalışmaları hızlandır bak ciddi ciddi yürüyüş acayip işe yarıyo sn doğurana kdr yürü anam mirkelemın bi klibi vardı ya bu yüzdeen her gece ben her gece yürümüşüümmm diye diye koşarsın artk..neyse hayırlısıyla şu geceyi atlatsak gece 12 ye 10 kala 5 kala doğurma kız ayy bn rüyamda öle bişiler gördm sanki bugn doğuruyodumda uyandığımda hala doğurmadımı görünce sevnmiştm sanki..

gerçekten düşündümde köpeklerin kediler sezeryan şansı olsaydı yüzde kaçı normal doğum yapardı.. :44:

NABER KIZLAR...ARTIK GİREMİYORUM BEN YAA..OĞLUŞ TÜM VAKTİMİ ALIYOO...BUGÜN 2.TOPUK KANI TESTİMİZİ YAPTIRDIK..ÇOK AĞLADI OĞLUMM..NASIL SARILACAĞIMI BİLEMEDİM..ORDAN ÇIKTIK..GÖGÜS POMPASI ALDIM..Bİ MEMEYİ TUTUYO BİRİNİ TUTMUYO BİZİMKİ..ONU SAĞICAM BİSÜRE MECBUR..YARIN GENE KONTROLÜMÜZ VAR..ASLINDA YARINA SÜNNET RANDEVUMUZDA VAR AMA BEN KIYAMIYORUM OĞLUMA ŞUANDA..HELE BİRAZ DAHA ELE AVUCA GELSİN..ÇOK BÜYÜK KONUŞMUŞUM MUTLAKA YAPTIRICAM DİE..AMA YÜZÜNÜ GÖRÜNCE HİÇ KIYILMIYO..AKLIM ÇIKIYO BİYERİ ACIYACAK DİYE:) TEYZELERİNE OĞLUŞUN Bİ RESMİNİDE GÖNDERİİM...:)

değil mi ahh dilleri olsada anlatsalar
gerçekten düşündümde köpeklerin kediler sezeryan şansı olsaydı yüzde kaçı normal doğum yapardı.. :44:

maşallahhh Rabbim nazardan korusun.. bende sünnet ettircem diyorum ama bakalım

Ayy maşallah canım ya çok tatlı Allah nazarlardan saklasınBiz de doğumdan 15 gün sonra sünnet yaptırıcaz kısmetse,sen de biraz sık dişini büyünce daha zor anlıycak daha çok en iyisi bu zamnları.Sen sarılırsın susar annesi...

özgeee bende öyle diyodummm...randevumuzu bile aldık ama içim kıyıldı dünden berii..bide sana tutturuyolar ellerini falan...tamam önüne perde çekiyolarmış ama ben nasıl dayanırım..sarılık olunca kan aldılar diye hüngür hüngür ağladım hastanede..bugün sağlık ocağındada çıktım dışarı dayanamadım..sonrada koştum geri duramadım dışarda..bi kucağına al ozaman karar ver bence:))

canım haftan müsait hadi inşallah bebiş müjdecisidir bunllar da sende verirsin güzel haberi bize

ay ne hayırlı bi doktorun varmış kuzum ya Allah razı olsun valla parayla pulla olucak seyler diil bunlar gerçekten ii adammış sağolsun seni de rahatlatmış ne güzel hadi bi yürü gel de sancım gelmeye başlıyo de inşallah cok bekletmez miray kuzucuk seni hemen de ne karar vericem diye dertlenme emi sensin bana güç veren unutma yoksa coktan karaları baglardım bu fıtıklı halimle

ayyy ben yerim bunu Allahım nazarlardan saklasın maşallahhhhhh maşallahhh

ay içi bi tuhaf oldu valla çok sabırsızlanıyorum doğum yapanlar böle anlatınca..ellerimi tuttunu fln düşünemiyorum..karnıma elimi koyduğumda oda ayağıyla ittiriyo ya o zmn bile çok feba oluyorum böle alıp içime sokasım geliyo dicem ztn içimde

Canım haklısın çok zordur tabi şu an alyamıyorum ama inan büyüyünce daha zor.Ben de ne gaddarım yaaa:))Bakalım kucağıma alınca da aynı şeyleri söyleyebilecekmiyim.O zaman biraz daha bekle canım sonra yaptır o zaman babası tutar sen görmezsin belki daha iyi olur senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…