2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gamzecim geçen gün verdiğin link çok işime yaradı bebek daha doğmadan gerçekten çok yavaş iniyo ama olsun değdi şimdi dinliyorum da kızım kıpır kıpır resmen tepki veriyo inşallah uyurken işine yarar da bende uyurum :)

cnm merhaba sakın kendini üzme böyle ne var cocugun 4 5 kilo doğacaksa eskiden 4 5 kilo doğurunca kadınlar havaya girerlermiş topaç gibi çocuk dogurduklarından. :) internetten neden bakıyorsunki? kötününen kötüsü yazıyor internette. gereksiz yere canını sıkıyorsun. Allah a emanet evlandın hiçbirşey olmayacak sanada evladınada. doktorunda dengesiz şeyler söylemiş maksat seni korkutmak dikkat etmeni sağlamak. bu doktorlar beyinsizzz bana dün değil önceki gün ölürsün demişti bi doktor. hadi ordan salak diyorum içimden. sen kalbini fereh tut. tosun gibi evladınla sağlıklı sıhhatli olacaksınız. sezeryan yaparsın ohh mis alt takımda sağla kalır şaka biryana sıkma canını. sendeki şeker bebeğe geçerse kızsa bebeğin insüline dirençli olur genetiğinde şeker olur vs :) başkada bişi olmaz inşallah.. ne dertli olanlar var çok şükür seninde bebeğininde bir şeyciği yok.şekerde çok büyük sorun değil...

önlenemeyen birşey. cinsinle alakalı :)

bencede tam öküzmüşş.. salak oluyor bu insanlar bazen düşünemiyor sanırım..

Ayy canım yaa gerçekten zor bi durum bu bebişler zorluyo annelerini işte.Allah kolaylık versin,tahlil sonuçların da bişey çıkmaz inş.Tuz yapar belki böyle şişlik ama zaten duymuşsundur sende.

merhaba arkadaşlar bende 2011 şubat annesiyim çok şükür benim minğim 1 yaşında oldu bile heycanınızı anlıyorum çok güzel duygular allah hepinizi bir avazda kurtarsın ben kızım doğduktan sonra şeker hamurlu butik kurabiye işine giridm facebooktan yapıp satıyorum umuşunkurabiyeleri yazarsanız facebook sayfasından görebilrsiniz doğumlarınız için veya doğum günleriniz için (ilerde) düşünürseniz benimle irtibata geçebilrsiniz şimdiden teşekkürler

arkadaşlar benm bugün belime kasıklarıma çok sık ağrı giriyor hatta sabah 12 ye kadar kalkamadım ama bir düzeni yok sanırım bir de bazen ağrı bazen kasılma aynı şey değil. bugüne kadar hiç böyle sık sık olmamıştı. normal mi doğuma mı az kaldı anlamadım... nerden bilcem kızım da sık sık kasılıyor karnımda.

cnm cok geçmiş olsun moralini bozma rabbim sana ve bebeğine yardım edecek bazı dr böle abuk subuk konuşuyor imkanın varsa başka bir dr daha görüş insanlar yüz nakli yapıyor artık doğumumu yapamıyacaklar Allaha emanet olun dualarımız sizinle....:26:

Kızlaaar az önce doktorum aradı çok heyecanlandım bağlayacakları zaman :)) bi aksilik oldu gel hemen alalım bebeği dicek filan gibi düşündüm galiba :))
Neyseki sadece dünki ruh halimin geçip geçmediğini sormak için aramış daha iyi olduğumu söyledim... Biraz daha doğumdan bahsettik... Cumartesine bi karar vermiş olarak gitmemiz lazım... İnşallah güzel kızım cumartesine kadar gelir de bende seçim yapmak zorunda kalmam :)

Allah hayırlı kavuştursun cnm yavruna..valla bizde aylarca bunu tartıştık ama genel sonuç olarak varılan kanı çatlıycaan varsa çatlıyosun..yani büyük çoğunlukla genetik bişi..ama tabi bitakım önlemlerde alıyoruz..mesela bn herangi bi kremin içine evigen ampül, badem,buğday,kakao ve ceviz yağı karıştırarak bi karışım hazırladım onu sürüyorum ama çok düzensiz aklıma geldikçe..çok kilo almama rağmen sadece bel kısmımda 2-3 kçk çatlak var onlarda çok belirgin değil..yani öyle aman aman çatlağım var diyemicem ama anneminde yok ztn..o yzdn sn bol su iç hem içerden hem dışardan nemlendir kndini ama çatlak olcaksada can sağlığı oluyo işte..pahalı kremlere para vermene grk yok

canım ya ne iyi doktorun varmış
benim doktorum ruhsuz bir adam ayda 250 tl veriyordum
yüzümüze bile doğru düzgün bakmıyordu
neyseki yakın zamanda değiştirdim

cnm son anda vazgeçeyim deme hani 1 hafta daha beklicektin :)) o kdr dua ettm anam şurda normal doğum için bekleyen ve günü dolan bi sen varsın heral biz normal doğum isteyenlere örnek... artık biri çıksın normal doğum hikayesini anlatsın..gamzenin açtığı topicte baktm 17 kişi doğurmuş sadece 2 si normal kafayı yicem..niye böyle zor bulunur oldu normal doğum yapanlar..zorunlu sezeryan olanlara bişi diemem tabi..

canım bu dediklerin sancı bence
ve doğuma az kalmış gibi duruyor
zaten haftanda müsait heran gelebilir yani

ya kızlar ben sürekli bişeyler yemekten kendimi alıkoyamıyorum şu 9 ayda 6,4 kilo aldım ama sanırım şu son günlerde bunu ikiye katlıycam galiba sizdede var mı ya bu durum ve hep hamur işi yada tatlı falan istiyo canım deliricem valla :)

canım ya ne iyi doktorun varmış
benim doktorum ruhsuz bir adam ayda 250 tl veriyordum
yüzümüze bile doğru düzgün bakmıyordu
neyseki yakın zamanda değiştirdim
Sağolsun çok iyi bi doktor Ronya'm... Dün çok yoğundu bi de konuşamadık tam ben öle canım sıkkın çıktım zaten ağladım filan eve gelince sıkıntıdan :)) benim de aklımdan onu aramak geçiyodu şaşırdım o arayınca... Ama işte karar vermek lazım... Napcam bilmiorum...
Beklicem 1 hafta daha yani en kötü ihtimalle 6 Mart'ı beklerim zaten :) bende çok istiyorum kuzum normal doğurmak doktora da dedim sezeryandan çok korkuyorum.. ama bi yandan da kız kilo almaya devam ediyo.. haftaya 3800 falan olsa zaten hoca da yat alıyım dicek.. riske atamıcam o zaman.. dua etcem cmtsine kadar gelsin diye bakalım..
yada en azından 6 marta kadar gelsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…