2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah bu ihtimallerden hiçbirini yaşamaz bebeğin Allah sağlık versin. Doktorun tedavi uygulamadı mı? Bazı arkadaşlarda da vardı bu sorun diyet yaptılar insülün kullananları da duyduk. Dikkat edilince sorun olmuyormuş inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın bebeğini kucağına.

merhabalar anneler...nasıl gidiyo hamilelik...dün dr.gittim herşey yolunda nst aktif çıktı her an doğum olabilir dedi dr.ama benim 2.olduğu için 5 marta kadar sancım falan olmazsa 5 martta doğum var :)bebiş 3840 olmuş pazartesine kadar ne olucak bilemiyorum 37+4 deyim daha...kansızlık var bide bende pazartesi önce 3 ünite kan takılacak bu beni biraz strese sokuyo Allah hepimizin yardımcısı olsun...hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize....lütfen dualarınızı eksik etmeyin :)bende sizlere dua ediyorum :)

Üzülme kuzum ya Allah bebişini korur merak etme, onların kendileri gibi koruyucu melekleri vardır.

görev için izmitten istanbula geldiğimizde ben orda yeni bir doktora gittim sonra onu beğenmedim bikaç doktor değiştirdim bu arada şeker testini kimse istemedi arada kaynamış geçen 2,5 aylık zamandan sonra acıbademde bir prof istedi o 2,5 ayda benim diyetten haberim olmadı, ve devamlı şekerli şeyler yeme isteğim vardı gecenin bi yarısı uyanıp kurabiye yiyordum, ve sabahları portakal havuç ve pekmez karışımı içiyordum meğer bebeğimi besleğim derken hergün öldürüyormuşum;((((((((

CANIMM üzülme, senin gibi yüksek şekerle doğum yapan birkaç kişi biliyorum, bebeğin kilolu doğacak ancak sağlıkla ilgili bir sıkıntı yaşamayacağına inan. ve bebeğini anne sütü ile besle ki kilosunda hızlı artış olmasın, stres de yapma tamam? dualarım seninle bebişinle..( hee bu arada eşin beşiktaşlı ise söyle sevinsin, 19 mart bjk kuruluş günü ama değilse söleme )

maşşallah bebişiine canım gayet güzel kilosu.. kan takılmasına neden stres oluyosun cnm sağlığın için gerekli bi uygulama sonuçta,canını çok yakacak bişi de değil..sıkma canını.. sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah..

CANIMM sen bebeğin için kötü bişi yapmazsın sen annesin, sen hep onun iyiliğini istersin.. şimdi de hep onu iyi ve sağlıklı düşün, çünkü öyle olacak Allah ın izniyle..

benim üzüntüm şeker hastalığından habersiz diyetsiz bir hamilelik geçirmem, internetten günlerdir araştırıyorum kandaki şekerin bebeğe geçmesinin çok büyük riskleri var doktorum bana doğum esnasındaki riskinden bahsetti bir ay önce açık konuşayım ikinizinde hayatı riskli dedi, ani şeker düşmesi sonucu senide bebeğinide kaybedebiliriz dedi, ben doğumdan sonraki risklerini sordum bikaç yabancı terim söyledim sen bunları düşünme şimdi önce doğumu atlatalım dedi,ben internetten çok araştırdım çok ağlayıp dua ediyorum bebeğimden duanızı esirgemeyin inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli bebeklerimize kavuşuruz ve hep sağlıklı sıhatli bebeklerimizle hayatımıza devam ederiz, keşke beşiktaşı düşünecek ve sevinecek kadar moralimiz düzgün olsaydı

mrb canım bende seninle aynı sorunları yaşıyorum 1 ay öncesinde bebeğimin gelişimi çok önde çok hızlı kilo alıyo diye hastaneye yatırıldım 4 gün kaldıktan sonra doğum engellendi sıkı bi diyet uygulanmaya başlandı ve de her gün açlık tokluk şekerim ölçülerek günde 4 doz insilün uygulamaya başladık ama ona rağmen şekerim düşmüyor doktorum en ufak bi sancıda alıcaz bebeği diyo tehlike kalmadığı için ama oğlumu 2 kere geri yolladık diye küstü sanırım bize azimle gelmiyor 12 martta sezeryanla alıncak benimki de ve bi ay önce kilosu 2700 olan oğlum diyet sayesinde suan 3400

ay çok heycanlı cnm hayırlısı olsun artık bu hafta bekle sn bebişini..çok heycanlı bi bekleyiş..tabi kndini strese sokma..Allah kolay doğum nasip etsin

canım belki yüzünü güldürüm dedim ama olmadı.. hakkınızda hayırlısı olsun, dualarım seninle canım.

evt bunu bnde çok duydum..yani gelişimini tamamlamış bi çocuuda boşu boşuna haftalarca içerde bekletiyo dr.lar sezeryan olcaklar için..en güzeli 37-38 haftalarda doğsalar tam süper olur :)) o yüzden bn şimdiden strese grdm çok içerde durupda semirmesin yavrucak :))

banada doktor şeker cihazı aldırttı günde 7 kez ölçüm yaptırdı, bende diyet yapıyorum, şekerimi düşürdüm doktor inanmadı geçen hafta gittimde kendide ölçtü 5 gün sonra yeniden gidicez dayanabildiğimiz kadar dayanalım almayalım bebeği dedi, ilk önce alıcaz demişti şeker kontrollü gidince vazgeçti ama ben bebeğe bişe olacak die çok korkuyorum

hayırlı olsun cnm Allah bahtını güzel etsin.. süt için ılık duş, humana still-tee, bol bol su, tavsiye ediyolar..bnde hastanede hemşirenin verdiği ufak bi eğitime katılmıştım..memelere masaj yapmak gerekiyo ve kesinlikle makas yöntemiyle tutmucaksın memeyi emzirirken süt kanallarını tıkıyomuş..4 parmk aşadan baş parmak yukardan desteklicek..geceleri bol bol emzirin çok artırır sütünüzü dedi..tabi stresten uzak durman gerekiyo acayip etkiliyomuş

ayşencim cnm aden ve ben seni bide ozanı cok seviyoruz ayrıca yalnız değilsin biz negüne duruyoruz burada hernekadar birtaraflarım şu ara az tutuyo olsada hertürlü sıkıntında yanındayım arkadaşım ......ayrıca adeni görmeye gelin bir ara olurmu teyzeleri oohhh evde kimse yok otururuz bol bol....

Canım öyle şeyler söyleme Allah korur minik meleklerimizi senin elinde olan bir şey değil sen onun için tabi ki en iyisini istersin bundan sonra strese sokma bebeğini dua et bir şey olmayacak bak gör şimdi her şeyin çaresi var

hiç korkma benim kontrolsüz gitmesine rağmen insilünlere rağmen 38 haftadan önce almıcaz sen okuduğun hiç bişeye takılma dedi ben 3 günde 1 kontrole gidip ntsye giriyorum maalesef eve hapisim aydır açımm her şey yasak ama oğlum için katlanıyorum

aaaaaaaa bu dr.lara sinir olmaya başladım ne bu böle felaket tellalcısı gibi yok bebeği kaybedebiliriz yok sni kaybedebiilirz..ulan karşındaki can taşıyan bi kadın dingill..ayy çok afedersiniz acayip sinirlendim..hayır cnm sn bunlara hiç kafanı takıp üzülmüyosun tamam sezeryan olmak zorunda olabilirsin ama snn durumunda olan çok hamile olduğunu biliyorum hatta 4 kilonun üstünde doğum yapanlarıda ve onlar belki doğuda köylerde oldukları ve muayne şansları olmadığı için kndilerinde şeker olduklarını bile bilmiyolar..ama taş gibi çocklar dünyaya geliyo..bnm babamda 4.5 kilo dünyaya gelmiş normal olrk..ALlaha şükür hepimizden dinç..hiç kafana takmıyosun öyle bişi olmıcak hiç bi aksilik olmıcak bnde dua etcem snn için dier arkadaşlarımda.. dr.un dediklerinide fazla düşünme onlar adamı ölmeden mezara koyuyolar bi nevi ego tatminimi nedr moral vercei yerde moralin içine ediyolar..neyse cnm Allah her zmn yardımcınız olsun bebeğinde bi melek koruyucusuda Allah sn ona teslim emanet et hiçbişi olmıcak mrk etmee...

bende çok acıkıyorum insülin kullanmadığım için şekerimi kendim kontrol etmeye çalıışıyorum ve gözümün önünde tattlılar uçuşuyo ben hayatımda ramazan ayında bile bukadar zorlanmamıştım, nefis olayını hamileliğim ile çözdüm gerçekten Rabbimiz bizi nefis gibi büyük bir düşmanımızla imtihan ediyor, bende bikaç ay heyet raporu ile evde idim şimdi 8 haftalık doğum öncesi iznimi kullanıyorum yalnız ve aç

Canım benim bilmez miyim yanımdasınız kuzum anlık bir şeydi geçti zaten. Biz de oğlumla sizi çoookk seviyoruz Geliriz şu kar faslı biraz azalsın da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…