- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.201
Ay aşkolsun ayşennn gözlerim doldu ama sorarım ben sana sabahBen aradığımda sesin pek ii değildi ben sandım kuaförde canın acıdı ondan,insan aramaz mı kuzum atlar taksiye gelirdim ben aşkolsun yani.Tabiki eşlerimiz herşeyimiz bir de bizim seninle durumlar aynı akrabamız yok bu şehirde o yüzden her an herşey için yanındayım.Üzülme sen emi
MRHB arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşalah, eşimin görevi nedeni ile şehir dışındaydık aylardır, bu sebeple aranıza çoook geç katıldım, benim 19 martta doğumum var. gebelik şekerinin yüksek olmasından dolayı doğumum hem bebek hem benim açımdan riskli imiş sezeryanla doğum yapıcam bebeğim şu an 4 kilo.36.haftadayım, son bir aydır üzüntüden çok yıprandım, çünkü bebebğimin şekerden dolayı kilolu olması bi yana, bebek için kalıcı hasarların 2 yıl içinde ortaya çıkabilme ihtimalleri var, kalp yetmezliği kalp rahatsızlığı böbrek diabet, zeka geriliği vs çok yıpratıyorum kendimi çok üzgünüm ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN duanızı bendende esirgemeyin lütfen
MRHB arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşalah, eşimin görevi nedeni ile şehir dışındaydık aylardır, bu sebeple aranıza çoook geç katıldım, benim 19 martta doğumum var. gebelik şekerinin yüksek olmasından dolayı doğumum hem bebek hem benim açımdan riskli imiş sezeryanla doğum yapıcam bebeğim şu an 4 kilo.36.haftadayım, son bir aydır üzüntüden çok yıprandım, çünkü bebebğimin şekerden dolayı kilolu olması bi yana, bebek için kalıcı hasarların 2 yıl içinde ortaya çıkabilme ihtimalleri var, kalp yetmezliği kalp rahatsızlığı böbrek diabet, zeka geriliği vs çok yıpratıyorum kendimi çok üzgünüm ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN duanızı bendende esirgemeyin lütfen
İnşallah bu ihtimallerden hiçbirini yaşamaz bebeğin Allah sağlık versin. Doktorun tedavi uygulamadı mı? Bazı arkadaşlarda da vardı bu sorun diyet yaptılar insülün kullananları da duyduk. Dikkat edilince sorun olmuyormuş inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın bebeğini kucağına.
merhabalar anneler...nasıl gidiyo hamilelik...dün dr.gittim herşey yolunda nst aktif çıktı her an doğum olabilir dedi dr.ama benim 2.olduğu için 5 marta kadar sancım falan olmazsa 5 martta doğum var :)bebiş 3840 olmuş pazartesine kadar ne olucak bilemiyorum 37+4 deyim daha...kansızlık var bide bende pazartesi önce 3 ünite kan takılacak bu beni biraz strese sokuyoAllah hepimizin yardımcısı olsun...hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize....lütfen dualarınızı eksik etmeyin :)bende sizlere dua ediyorum :)
görev için izmitten istanbula geldiğimizde ben orda yeni bir doktora gittim sonra onu beğenmedim bikaç doktor değiştirdim bu arada şeker testini kimse istemedi arada kaynamış geçen 2,5 aylık zamandan sonra acıbademde bir prof istedi o 2,5 ayda benim diyetten haberim olmadı, ve devamlı şekerli şeyler yeme isteğim vardı gecenin bi yarısı uyanıp kurabiye yiyordum, ve sabahları portakal havuç ve pekmez karışımı içiyordum meğer bebeğimi besleğim derken hergün öldürüyormuşum;((((((((
CANIMM üzülme, senin gibi yüksek şekerle doğum yapan birkaç kişi biliyorum, bebeğin kilolu doğacak ancak sağlıkla ilgili bir sıkıntı yaşamayacağına inan. ve bebeğini anne sütü ile besle ki kilosunda hızlı artış olmasın, stres de yapma tamam? dualarım seninle bebişinle..( hee bu arada eşin beşiktaşlı ise söyle sevinsin, 19 mart bjk kuruluş günüama değilse söleme )
Merhaba arkadaslar bu aksama kadar tedirgin ve sessizce tecrubelerinizi okuodm saat 11 gbi kanama yAda nisan diym geldi.hemen hhastaneye gttk hic acilma yokmus nst yaptlar we
Ewe yolladilar.bu durumu yasayan var mi?simdi dogum basladi mi?cok garip bi duygu.sancimda cok az dua edi. Lutfen rabbim yardimcimiz olsun.hayirli geceler
benim üzüntüm şeker hastalığından habersiz diyetsiz bir hamilelik geçirmem, internetten günlerdir araştırıyorum kandaki şekerin bebeğe geçmesinin çok büyük riskleri var doktorum bana doğum esnasındaki riskinden bahsetti bir ay önce açık konuşayım ikinizinde hayatı riskli dedi, ani şeker düşmesi sonucu senide bebeğinide kaybedebiliriz dedi, ben doğumdan sonraki risklerini sordum bikaç yabancı terim söyledim sen bunları düşünme şimdi önce doğumu atlatalım dedi,ben internetten çok araştırdım çok ağlayıp dua ediyorum bebeğimden duanızı esirgemeyin inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli bebeklerimize kavuşuruz ve hep sağlıklı sıhatli bebeklerimizle hayatımıza devam ederiz, keşke beşiktaşı düşünecek ve sevinecek kadar moralimiz düzgün olsaydı
Kızlar bugn bı sıtede okudum evet ıcerde durdugu hergn cok kıymetlıymıs lakın klınk olrk 36 dn sonra duran cocuk fazladan anne karnında duruomus:))) onun ıcın dıolr ya 36 dn sonra solunm fonksıyonlrı tam yerıne gelıoo cok özel bır durum yoksa kuvze gırmez dıyee klınk bu o demek oluo sanırsam:))
mrb canım bende seninle aynı sorunları yaşıyorum 1 ay öncesinde bebeğimin gelişimi çok önde çok hızlı kilo alıyo diye hastaneye yatırıldım 4 gün kaldıktan sonra doğum engellendi sıkı bi diyet uygulanmaya başlandı ve de her gün açlık tokluk şekerim ölçülerek günde 4 doz insilün uygulamaya başladık ama ona rağmen şekerim düşmüyor doktorum en ufak bi sancıda alıcaz bebeği diyo tehlike kalmadığı için ama oğlumu 2 kere geri yolladık diye küstü sanırım bize azimle gelmiyor 12 martta sezeryanla alıncak benimki de ve bi ay önce kilosu 2700 olan oğlum diyet sayesinde suan 3400
merhaba kızlar, pzt. günü kızım defne dünyaya geldi...biraz ani bir kararla sezeryanla doğdu... genel anestesi olmadım, ama epidural mi, spinal mi die sorduğumda ikisinin karması dediler... doğum sonrası anesteziye bağlı baş ağrısı, ya da başka bir ağrı vs. olmadı ama iki gün hareket etmekte zorlandım... bugün daha iyiyim... ne var ki,sezeryan sonrasını nispeten rahat atlatan biri olarak , normal doğumu düşünen arkadaşları desteklemeye devam ediyorum... çünk artık size bağımlı bi bebek var ve ona yardım etmek için başkalarının önce size yardım etmesi gerekiyor bu bile bana keşke biraz daha bekleseydim dedrtmeye yetti...
şimdi emzirmeyle ilgili çok büyük sıkıntı yaşıyorum(belki normal doğum olsa bu sorun daha mı az yaşanırdı?). burada öğrrendklerimi hatırlamaya çalışıyorum aklıma çok da bişi gelmiyo stresten... bu nedenle tecrübeli arkadaşlar ve benden önce doğum yapanlar, bu sorunu nasıl aştıklarını, fırsat bulabilirlerse tekrar yazarlarsa çok ama çok mutlu olurum, kızımın da çok dah fazla mutlu olacağına eminim...
bu arada geçmişe bakamadım, benim dışımda doğum yapan varsa arkadaşlar varsa kendilerini çok çok tebrik ediyorum....
şimdilik bu kadar görüşmek üzere...
görev için izmitten istanbula geldiğimizde ben orda yeni bir doktora gittim sonra onu beğenmedim bikaç doktor değiştirdim bu arada şeker testini kimse istemedi arada kaynamış geçen 2,5 aylık zamandan sonra acıbademde bir prof istedi o 2,5 ayda benim diyetten haberim olmadı, ve devamlı şekerli şeyler yeme isteğim vardı gecenin bi yarısı uyanıp kurabiye yiyordum, ve sabahları portakal havuç ve pekmez karışımı içiyordum meğer bebeğimi besleğim derken hergün öldürüyormuşum;((((((((
banada doktor şeker cihazı aldırttı günde 7 kez ölçüm yaptırdı, bende diyet yapıyorum, şekerimi düşürdüm doktor inanmadı geçen hafta gittimde kendide ölçtü 5 gün sonra yeniden gidicez dayanabildiğimiz kadar dayanalım almayalım bebeği dedi, ilk önce alıcaz demişti şeker kontrollü gidince vazgeçti ama ben bebeğe bişe olacak die çok korkuyorum
benim üzüntüm şeker hastalığından habersiz diyetsiz bir hamilelik geçirmem, internetten günlerdir araştırıyorum kandaki şekerin bebeğe geçmesinin çok büyük riskleri var doktorum bana doğum esnasındaki riskinden bahsetti bir ay önce açık konuşayım ikinizinde hayatı riskli dedi, ani şeker düşmesi sonucu senide bebeğinide kaybedebiliriz dedi, ben doğumdan sonraki risklerini sordum bikaç yabancı terim söyledim sen bunları düşünme şimdi önce doğumu atlatalım dedi,ben internetten çok araştırdım çok ağlayıp dua ediyorum bebeğimden duanızı esirgemeyin inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli bebeklerimize kavuşuruz ve hep sağlıklı sıhatli bebeklerimizle hayatımıza devam ederiz, keşke beşiktaşı düşünecek ve sevinecek kadar moralimiz düzgün olsaydı
hiç korkma benim kontrolsüz gitmesine rağmen insilünlere rağmen 38 haftadan önce almıcaz sen okuduğun hiç bişeye takılma dedi ben 3 günde 1 kontrole gidip ntsye giriyorum maalesef eve hapisim aydır açımm her şey yasak ama oğlum için katlanıyorum
ayşencim cnm aden ve ben seni bide ozanı cok seviyoruz ayrıca yalnız değilsin biz negüne duruyoruz burada hernekadar birtaraflarım şu ara az tutuyo olsada hertürlü sıkıntında yanındayım arkadaşım ......ayrıca adeni görmeye gelin bir ara olurmu teyzeleri oohhh evde kimse yok otururuz bol bol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?