2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

27 haftalık doğan bir arkadaşımın bebeği için 41 yasin okuyoruz .herkes 1 tane okusa yeterli. kimler 1 tane okur? 950 gram doğmuş ve küvezde şuan.. Rabbim yar ve yardımcıları olsun..

27 haftalık doğan bir arkadaşımın bebeği için 41 yasin okuyoruz .herkes 1 tane okusa yeterli. kimler 1 tane okur? 950 gram doğmuş ve küvezde şuan.. Rabbim yar ve yardımcıları olsun..

bnde okurum cnm ama yrn okusam olurmu acaba şimdi kalkcm bisürü şey yapmam grkiyo..yrn öğle namazıyla okurum inşallah..

tmm cnm okundu olarak yazıyorum ozaman.
ben okurum canım Rabbim kabul ederse

tmm cnm okundu olarak yazıyorum.

Allah hepinizden razı olsun.. kabul olur inşallah..Rabbim en doğrusunu bilir.

bnde okurum cnm ama yrn okusam olurmu acaba şimdi kalkcm bisürü şey yapmam grkiyo..yrn öğle namazıyla okurum inşallah..

sağoll Allah razı olsun.
dua okuyamasam bile kalbim onunla..Allah yrdımcıları olsun inşallah..

Arkadaşlar ben okuduğum kitaplardan bebekleri hıçkırık tutttuğunu zaman zaman ağladığını, kendi dışkılarını son zamanda yediklerin vs bisürü şey okudum yanlız, sizin eski yazılarınızı okuyorum daha çok bişeyler öğrenirmiyim diyede eski yazılarınızda bebeğin hıçkırığını hissettiğinizi yazmışsınız ben onu anlayamadım sesi duyulmayacağına göre hangi hareketi hıçkırık çok merak ediyorum

canım ritmik bir şekilde seyirme hareketi oluyor
elini karnına koyunca hissedersin

böyle ritmik hareketlerle pıt pıt pıt ediyo..sn belki tekme atıyo sanıyosun ama belirli ve düzenli aralıklarla karnın pıt pıt ettiğinde hıçkırıyo demektir..çok bariz bi şekilde anlaşılıyo ztn dikkat ettiğinde..

canım ritmik bir şekilde seyirme hareketi oluyor
elini karnına koyunca hissedersin

siz tecrübelisiniz bi soru daha sorup kaçayım, ben geceleri çok dönüyorum ama bebeğime kordon dolancak diye çok korkuyorum halam ve kuzenim bana önce otur sonra dön dediler ama ben oturamıyorumki ozaman doğuracak kadar şiddetli kasılıyorum nasıl dönmeliyim yatakta, ve ayrıca bebeğim kilolu olduğu için hep SOL tarafa yatıyorum rahat nefes alsın diye sol tarafım çürüdü resmen doğrumu yapıyorum bilmiyorum

Son düzenleme:

Maşallahh oglunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayy yerım onu bennnnnnnnnnnnnnnnnnn cok tatlıı:))) demek sunnet ettırmeye kıyamıosun ayy canm benmm anne olmadn konusmak daha kolaymıs demekkı:))) Bende kıyamıcm sanırım o mınık pıpıyee:)))) Gule gule buyut bebısınıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…