- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.281
babasına diyorum akşam gitsin askerde olsun diyorum..oldu diyo:) ya hiç olmazsa 40 ı çıksın diyorum..belki daha çok alışmış oluruz artık..şimdi ağlıyo elim ayağıma dolanıyo nesi var diye
anlıyorum cnm doru diyosun 40 ı çıksın bari brz daha ele avuca gelsin..6 aylık oluncada askere yollarsın oda çıksın aradan :))
hadi artık doğurun sizde yaaa..bian önce tadın bu duygularıı...karnındakiyle hiiçç alakası yokk...için titriyo yüzüne bakarkenn..
Dur yaaa benim daha vaktim var erken gelmesin:)))Ama artık çok merak ediyorum hele siz böyle şeyler yazdıkça:)
anlıyorum cnm doru diyosun 40 ı çıksın bari brz daha ele avuca gelsin..6 aylık oluncada askere yollarsın oda çıksın aradan :))
eşim kocaelinde amcası tuzlada yaptı askerliğini..inşallah oğlumda yakında yapar..babasına diyorum evci alırım oğlumu ozaman..hee diyo babasının çiftliğiydi orasıda zaten diyo..
27 haftalık doğan bir arkadaşımın bebeği için 41 yasin okuyoruz .herkes 1 tane okusa yeterli. kimler 1 tane okur? 950 gram doğmuş ve küvezde şuan.. Rabbim yar ve yardımcıları olsun..
Dur yaaa benim daha vaktim var erken gelmesin:)))Ama artık çok merak ediyorum hele siz böyle şeyler yazdıkça:)
38.hafta oldu mu tamam:) az kaldı seninde..anlatılmaz yaşaman lazım..ilk kucağına verdikleri anda,kokusunu duyar duymaz hayat duruyo..büyü gibi bişey..
eşim kocaelinde amcası tuzlada yaptı askerliğini..inşallah oğlumda yakında yapar..babasına diyorum evci alırım oğlumu ozaman..hee diyo babasının çiftliğiydi orasıda zaten diyo..
insan nasılda bütün geleceği planlıyo şimdiden dimi..taa 20 yıl ötesini bile..eee anne olmak böle bişi..artık snn hayatın yok onun hayatı var.. :))
27 haftalık doğan bir arkadaşımın bebeği için 41 yasin okuyoruz .herkes 1 tane okusa yeterli. kimler 1 tane okur? 950 gram doğmuş ve küvezde şuan.. Rabbim yar ve yardımcıları olsun..
dua okuyamasam bile kalbim onunla..allah yrdımcıları olsun inşallah..
ben okurum canım Rabbim kabul ederse
bnde okurum cnm ama yrn okusam olurmu acaba şimdi kalkcm bisürü şey yapmam grkiyo..yrn öğle namazıyla okurum inşallah..
dua okuyamasam bile kalbim onunla..Allah yrdımcıları olsun inşallah..
27 haftalık doğan bir arkadaşımın bebeği için 41 yasin okuyoruz .herkes 1 tane okusa yeterli. Kimler 1 tane okur? 950 gram doğmuş ve küvezde şuan.. Rabbim yar ve yardımcıları olsun..
ben okurum lütfen ben okumak istiyorum
tamam senide okundu olarak yazayım mı?
Arkadaşlar ben okuduğum kitaplardan bebekleri hıçkırık tutttuğunu zaman zaman ağladığını, kendi dışkılarını son zamanda yediklerin vs bisürü şey okudum yanlız, sizin eski yazılarınızı okuyorum daha çok bişeyler öğrenirmiyim diyede eski yazılarınızda bebeğin hıçkırığını hissettiğinizi yazmışsınız ben onu anlayamadım sesi duyulmayacağına göre hangi hareketi hıçkırık çok merak ediyorum
Arkadaşlar ben okuduğum kitaplardan bebekleri hıçkırık tutttuğunu zaman zaman ağladığını, kendi dışkılarını son zamanda yediklerin vs bisürü şey okudum yanlız, sizin eski yazılarınızı okuyorum daha çok bişeyler öğrenirmiyim diyede eski yazılarınızda bebeğin hıçkırığını hissettiğinizi yazmışsınız ben onu anlayamadım sesi duyulmayacağına göre hangi hareketi hıçkırık çok merak ediyorum
canım ritmik bir şekilde seyirme hareketi oluyor
elini karnına koyunca hissedersin
NABER KIZLAR...ARTIK GİREMİYORUM BEN YAA..OĞLUŞ TÜM VAKTİMİ ALIYOO...BUGÜN 2.TOPUK KANI TESTİMİZİ YAPTIRDIK..ÇOK AĞLADI OĞLUMM..NASIL SARILACAĞIMI BİLEMEDİM..ORDAN ÇIKTIK..GÖGÜS POMPASI ALDIM..Bİ MEMEYİ TUTUYO BİRİNİ TUTMUYO BİZİMKİ..ONU SAĞICAM BİSÜRE MECBUR..YARIN GENE KONTROLÜMÜZ VAR..ASLINDA YARINA SÜNNET RANDEVUMUZDA VAR AMA BEN KIYAMIYORUM OĞLUMA ŞUANDA..HELE BİRAZ DAHA ELE AVUCA GELSİN..ÇOK BÜYÜK KONUŞMUŞUM MUTLAKA YAPTIRICAM DİE..AMA YÜZÜNÜ GÖRÜNCE HİÇ KIYILMIYO..AKLIM ÇIKIYO BİYERİ ACIYACAK DİYE:) TEYZELERİNE OĞLUŞUN Bİ RESMİNİDE GÖNDERİİM...:)Eki Görüntüle 357843
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?