- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.301
benim yine sancım var ya bu kız benimle dalgamı geçiyo acaba adet olacakmış gibi bi ağrım var ve bacaklarım falan uyuşuyo ama 1 sattir falan var biraz dinleniyim uzanıyım belki geçer belkideee beklenen an gelecek :) ay artık en ufak bişeyde acaba geliyomu diye düşünmekten kafayı da yiyo olabilirim
benim yine sancım var ya bu kız benimle dalgamı geçiyo acaba adet olacakmış gibi bi ağrım var ve bacaklarım falan uyuşuyo ama 1 sattir falan var biraz dinleniyim uzanıyım belki geçer belkideee beklenen an gelecek :) ay artık en ufak bişeyde acaba geliyomu diye düşünmekten kafayı da yiyo olabilirim
canım arkadasın için bende yasin okurum bu gece mutlaka. beni de yaz sen listeye. Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.
mervish hani dün sna dediydim kocan için şunu şunu yap bn yaptım bu kış hiç hasta olmadı dediydimdim adam eve geldi boğazlarım ağrıyo demezmi..ışık hızı nazar değdirdim adama yaa..bnde bi karışım hazırladım balın içine zencefil zerdeçal çörekotu tarçın ve ceviz parçacıkları koydum bi kaşık çaldım ağzına yüzü gözü bi tuhaf oldu tabi ama napalm sağlık..sbh işe giderkende snn şu çılgın karışımdan vermicenmi belki iyi gelir dedi sbhda verdim bi kaşık..bundan sonra ağzımı açmıcam hastalıkla ilgili anında nazar değiyo..
Ayşen Teyzesi sağolsun annesine kalsa kapı süssüz kalacaktı bizimki
Canım ben de cmt gittim doktora çok fark yok kiloları arasında benimki de 2750 çıktı.Plasenta yaşlanmaya başlamış dedi 3 siyah noktayı gösterdi ultrasonda.İlk başta çok üzüldüm ama araştırında pek sorun teşkil etmediğini gördüm özellikle bu haftalarda bakalım bu haftasonu yine randevumuz var 1 haftaya düştü kontroller umarım kilo alır su vs azalmaz.Şu an için doktor birşey söylemedi hiç sorun da çıkarmayabilirmiş.Bilemiyorum artık.Hala normal doğum diyor benimkiSen mi istedin sezeryanı?
arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için 27.02.2012 aat 11:30 da kızımız derin dünyaya geldi.eudral sezeryan oldum.ameliyette hiç bişey issetmiyosunuz korkacak hiçbişey yok skın merak etmeyin sadece epidrul yapılırken biraz zorlanılıyo a da önemli değil bebiği 38 5 de 2900 olarak doğdu .sonrası sıkıntılı biraz baş ağrısı bende olmadı ama miğde bulantım oldu bol bol sezeryan kilodu ve ince gecelik boydan götürün çünkü kirlenme ihtimali var ve hastaneler çok sıak oluyo siz zaten çok terliyosunuz gayri ihtiyari biçimde.bide benim hamileliğimde yüzünde hiç leke olmamıştı doğumdan sonra yüzünde kaherengi lekeler oldu annam saçımın uçları ile yüzümdeki terle sildi ve inanaın sabaha bişey kalmadı belki zaten geçecekti ama biz böyle yaptık.sütün çok az su anda maalesef ama kızım emiyo ve emdikçe gelicekmiş.hepinize kolaylıklar diliyorum ve çok çok öpüyorum.çok güzel bir duygu allah herkesi muradına kavuştursun
tünaydınnn hanımlar nasıılsınız? hastaneye gittim sabahtan doktor iğneleri asla bırakmamam gerektiğini söyledi 38 39 . hafta bırakırız dedi.şimdi bırakırsan bebeğin hayatı tehlikeye girer dedi. artık haftada bir gel dedi. 37. hafta bebek kanala girmişmi diye bakacaz dedi. böyle işte.diğer bırak diyen başkentteki doktora gitmekten vazgeçtim. nigoliden haber bekliyorum bakalım o hastane ile de konusucam inş ne dicek ne olcak göreceğiz.
ben kalırım sen merak etme :)
MRHB arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşalah, eşimin görevi nedeni ile şehir dışındaydık aylardır, bu sebeple aranıza çoook geç katıldım, benim 19 martta doğumum var. gebelik şekerinin yüksek olmasından dolayı doğumum hem bebek hem benim açımdan riskli imiş sezeryanla doğum yapıcam bebeğim şu an 4 kilo.36.haftadayım, son bir aydır üzüntüden çok yıprandım, çünkü bebebğimin şekerden dolayı kilolu olması bi yana, bebek için kalıcı hasarların 2 yıl içinde ortaya çıkabilme ihtimalleri var, kalp yetmezliği kalp rahatsızlığı böbrek diabet, zeka geriliği vs çok yıpratıyorum kendimi çok üzgünüm ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN duanızı bendende esirgemeyin lütfen
Kızlaaar az önce doktorum aradı çok heyecanlandım bağlayacakları zaman :)) bi aksilik oldu gel hemen alalım bebeği dicek filan gibi düşündüm galiba :))
Neyseki sadece dünki ruh halimin geçip geçmediğini sormak için aramışdaha iyi olduğumu söyledim... Biraz daha doğumdan bahsettik... Cumartesine bi karar vermiş olarak gitmemiz lazım... İnşallah güzel kızım cumartesine kadar gelir de bende seçim yapmak zorunda kalmam :)
NABER KIZLAR...ARTIK GİREMİYORUM BEN YAA..OĞLUŞ TÜM VAKTİMİ ALIYOO...BUGÜN 2.TOPUK KANI TESTİMİZİ YAPTIRDIK..ÇOK AĞLADI OĞLUMM..NASIL SARILACAĞIMI BİLEMEDİM..ORDAN ÇIKTIK..GÖGÜS POMPASI ALDIM..Bİ MEMEYİ TUTUYO BİRİNİ TUTMUYO BİZİMKİ..ONU SAĞICAM BİSÜRE MECBUR..YARIN GENE KONTROLÜMÜZ VAR..ASLINDA YARINA SÜNNET RANDEVUMUZDA VAR AMA BEN KIYAMIYORUM OĞLUMA ŞUANDA..HELE BİRAZ DAHA ELE AVUCA GELSİN..ÇOK BÜYÜK KONUŞMUŞUM MUTLAKA YAPTIRICAM DİE..AMA YÜZÜNÜ GÖRÜNCE HİÇ KIYILMIYO..AKLIM ÇIKIYO BİYERİ ACIYACAK DİYE:) TEYZELERİNE OĞLUŞUN Bİ RESMİNİDE GÖNDERİİM...:)Eki Görüntüle 357843
Maşallahh oglunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayy yerım onu bennnnnnnnnnnnnnnnnnn cok tatlıı:))) demek sunnet ettırmeye kıyamıosun ayy canm benmm anne olmadn konusmak daha kolaymıs demekkı:))) Bende kıyamıcm sanırım o mınık pıpıyee:)))) Gule gule buyut bebısınıııı
Canım benim suyum gelmeden öncede bacaklarımda uyuşma olmuştu tabi çok erken bir hafta olduğu için anlam verememiştim gecesine suyum geldi zaten :26::26::26:hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına
Ben bıle dusunuorum arada ıkı kandırıktan sancım oluo senın dusunmen cok normal:))) ALLAH hakkında hayırlısını versın gelırmı gelır durumu gayet musaıt:))))
Maşallahh oglunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayy yerım onu bennnnnnnnnnnnnnnnnnn cok tatlıı:))) demek sunnet ettırmeye kıyamıosun ayy canm benmm anne olmadn konusmak daha kolaymıs demekkı:))) Bende kıyamıcm sanırım o mınık pıpıyee:)))) Gule gule buyut bebısınıııı
canım arkadasın için bende yasin okurum bu gece mutlaka. beni de yaz sen listeye. Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.
selam kızlar ay ancak okuduk:)
ayşencim teşekkür ederimbu arada sen yazınca farkettim bizim gün 16 mart yanlış yazmışım,ne süper bir anneyim ya
canım kıyamam sen de duygulanmışsın..maalesef bu son ay duygular tam tavan..çok kırılganız..neyseki,güneş,ışıl,baby gibi çok tatlı arkadaşların var
ewet ihmale gelmeyecek bir konu benim ve bebeğimin hayatı meselesi. gebe kalamazkende gittiğimkadına gitmeye karar verdim. onla başladım onla devam edeceğim. kafamı karıştırmayacagım. ama tabi nigolinin verdiği doktorada görüneceğim.
canım benim dediğin gbi çok fark yok aslında ben değil de babamız az sıkıntı etti,ha bie bişeyler yedirmeye çalışıyor:)plesanta yaşlanması canım bu haftalarda normalmiş..inşallah kuzularımız sağlıklıklı sıhhatli gelsin..hepimize dua ediyorum.doğumu da canım kendi tercihim sezeryan..aslında normal doğumu çok müsaitim..ama ben yozgatta yaşayıp ankarada doğum yapacağım için böyle bir karar aldım..burda maalesef kadın doğum çok yoğun ve çok ilgisiz..çok strese giriyordum..ankaradaki doktorumdan da çok memnun olunca güvenilir bir yerde planlı bir doğum istedim..ama senin normal gidiyorsa çok güzel canım,en güzeli normal
canım gözün aydın maşallah kızınatücrübelerini paylaştığın çin ayrıca teşekkürler..inşallah sütün de bir an önce artar
yasemin ve yelden sizi de tebrik ediyorum arkadaşlar..Allah analı babalı büyütsün
canım iğneye devam etmelerine sevindim,ihmale gelmeyecek bir konu gibi görünüyor..inşallah çok daha iyi br doktora rst gelirsin..
bu arada ben de yasin okuyabilirim
canım inşallah bir sıkıntı olmaz bebeğinde..pek çok çocuk kilolu doğabiliyor ve sıkıntı olmuyor..kendini çok yıpratmamaya çalış,bu bebeğe daha çok zarar verir,dualarımız seninle
maşallah doktoruna melike..ne güzel ilgili olması,umarım sizin için en iyi kararla gidersiniz
canım maşallah oğluşun çok tatlı..bizim forumun bebekleri birbirinden tatlı
27 haftalık doğan bir arkadaşımın bebeği için 41 yasin okuyoruz .herkes 1 tane okusa yeterli. kimler 1 tane okur? 950 gram doğmuş ve küvezde şuan.. Rabbim yar ve yardımcıları olsun..
canım bir tane de ben okurum inşalllah....
Bence de yarın gelsin bu geceyi de atlatalımm :)İnş.bir an önce gelir miraycık ama daha 12ye var şimdi olmaz 29 şubatı atlatalım:))))
Sağlam para ödüyorum tabi 32 tl :)) 12 lirası devlete 20 tl ödüyorum ama hakkını veriyo sağolsun :)) yok ya adamın parada pulda gözü yok sağolsun acayip iyi bi insan maşalah diyim de :))wayy ne doktorlar var memlekettebizi bulmaz bi böylesi sağlam paraödüyorsun sanırım doktoruna canım bol bol yürü gelir inşallah bebeğin. tam haftanı doldurdun mu? arkadaşım 41 haftayken doğurmuştu.. sezeryan olmadan atlatırsın inşallahhh..
Oyyy maşallah tosunaNABER KIZLAR...ARTIK GİREMİYORUM BEN YAA..OĞLUŞ TÜM VAKTİMİ ALIYOO...BUGÜN 2.TOPUK KANI TESTİMİZİ YAPTIRDIK..ÇOK AĞLADI OĞLUMM..NASIL SARILACAĞIMI BİLEMEDİM..ORDAN ÇIKTIK..GÖGÜS POMPASI ALDIM..Bİ MEMEYİ TUTUYO BİRİNİ TUTMUYO BİZİMKİ..ONU SAĞICAM BİSÜRE MECBUR..YARIN GENE KONTROLÜMÜZ VAR..ASLINDA YARINA SÜNNET RANDEVUMUZDA VAR AMA BEN KIYAMIYORUM OĞLUMA ŞUANDA..HELE BİRAZ DAHA ELE AVUCA GELSİN..ÇOK BÜYÜK KONUŞMUŞUM MUTLAKA YAPTIRICAM DİE..AMA YÜZÜNÜ GÖRÜNCE HİÇ KIYILMIYO..AKLIM ÇIKIYO BİYERİ ACIYACAK DİYE:) TEYZELERİNE OĞLUŞUN Bİ RESMİNİDE GÖNDERİİM...:)
Valla bayaa yürüdüm Öslemim bakalım bugün neler olcak :) yok yok sen sakın vazgeçme.. ben de zaten en az 1 hafta kesin beklicem o arada da gelir inşallah akıllı kızım :)ay ne hayırlı bi doktorun varmış kuzum ya Allah razı olsun valla parayla pulla olucak seyler diil bunlar gerçekten ii adammış sağolsun seni de rahatlatmış ne güzel hadi bi yürü gel de sancım gelmeye başlıyo de inşallah cok bekletmez miray kuzucuk seni hemen de ne karar vericem diye dertlenme emi sensin bana güç veren unutma yoksa coktan karaları baglardım bu fıtıklı halimle
selam kızlar ay ancak okuduk:)
ayşencim teşekkür ederimbu arada sen yazınca farkettim bizim gün 16 mart yanlış yazmışım,ne süper bir anneyim ya
canım kıyamam sen de duygulanmışsın..maalesef bu son ay duygular tam tavan..çok kırılganız..neyseki,güneş,ışıl,baby gibi çok tatlı arkadaşların var
Merhaba kızlar
Ben de kısmetse yarın sabah 8'de ogluma kavusacagım. O kadar garip bir his içindeyim ki sanki ben dogurmicam başkası dogurucak gibi ben ayrı bir boyutta gibiyim eşim de inanılmaz dalgın sabahtan beri :))) offf bu gece nasıl geçer..
Bebişlerine kavuşan tüm anneleri kutluyorum Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kızlar...
maşşallah bebişiine canım gayet güzel kilosu..kan takılmasına neden stres oluyosun cnm sağlığın için gerekli bi uygulama sonuçta,canını çok yakacak bişi de değil..sıkma canını.. sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah..
CANIMM sen bebeğin için kötü bişi yapmazsın sen annesin, sen hep onun iyiliğini istersin.. şimdi de hep onu iyi ve sağlıklı düşün, çünkü öyle olacak Allah ın izniyle..
evet sağlığım için gerekli olup bitince aklıma bile gelmiycek belki ama doğum olana kadar bi sürü strese giricemilk doğumumdada 12 saat suni sancıyla uğraştırdılar bakalım ne olucak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?