2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim yine sancım var ya bu kız benimle dalgamı geçiyo acaba adet olacakmış gibi bi ağrım var ve bacaklarım falan uyuşuyo ama 1 sattir falan var biraz dinleniyim uzanıyım belki geçer belkideee beklenen an gelecek :) ay artık en ufak bişeyde acaba geliyomu diye düşünmekten kafayı da yiyo olabilirim

Ben bıle dusunuorum arada ıkı kandırıktan sancım oluo senın dusunmen cok normal:))) ALLAH hakkında hayırlısını versın gelırmı gelır durumu gayet musaıt:))))

Canım benim suyum gelmeden öncede bacaklarımda uyuşma olmuştu tabi çok erken bir hafta olduğu için anlam verememiştim gecesine suyum geldi zaten :26::26::26:hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına

canım arkadasın için bende yasin okurum bu gece mutlaka. beni de yaz sen listeye. Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.

mervish hani dün sna dediydim kocan için şunu şunu yap bn yaptım bu kış hiç hasta olmadı dediydimdim adam eve geldi boğazlarım ağrıyo demezmi..ışık hızı nazar değdirdim adama yaa..bnde bi karışım hazırladım balın içine zencefil zerdeçal çörekotu tarçın ve ceviz parçacıkları koydum bi kaşık çaldım ağzına yüzü gözü bi tuhaf oldu tabi ama napalm sağlık..sbh işe giderkende snn şu çılgın karışımdan vermicenmi belki iyi gelir dedi sbhda verdim bi kaşık..bundan sonra ağzımı açmıcam hastalıkla ilgili anında nazar değiyo..

ayy annemmmm okadar da maşallah dedik ama adama ayak üstü nazar degdirdik yaa tövbe tövbe yalnız senin karısım da ultra etkili birşeye benziyor iyi içti kocacın bzmki içmez sanmıyorum ama denicem mutlaka,içsin saglıgından önemli mi canım. neyse ki içiyo eşin laf etmiyo,inşallah tez zamanda şifasını bulur adamcagız ya. fena halde salgın var anlatamam sana,bir dısarı cıktım burnum akmaya basladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. bencede kuzum hastalıkla ilgili açmayalım agzımızı bir daha,adam bzm yüzümüzden hasta oldu

selam kızlar ay ancak okuduk:)

ayşencim teşekkür ederimbu arada sen yazınca farkettim bizim gün 16 mart yanlış yazmışım,ne süper bir anneyim ya
canım kıyamam sen de duygulanmışsın..maalesef bu son ay duygular tam tavan..çok kırılganız..neyseki,güneş,ışıl,baby gibi çok tatlı arkadaşların var

canım benim dediğin gbi çok fark yok aslında ben değil de babamız az sıkıntı etti,ha bie bişeyler yedirmeye çalışıyor:)plesanta yaşlanması canım bu haftalarda normalmiş..inşallah kuzularımız sağlıklıklı sıhhatli gelsin..hepimize dua ediyorum.doğumu da canım kendi tercihim sezeryan..aslında normal doğumu çok müsaitim..ama ben yozgatta yaşayıp ankarada doğum yapacağım için böyle bir karar aldım..burda maalesef kadın doğum çok yoğun ve çok ilgisiz..çok strese giriyordum..ankaradaki doktorumdan da çok memnun olunca güvenilir bir yerde planlı bir doğum istedim..ama senin normal gidiyorsa çok güzel canım,en güzeli normal

canım gözün aydın maşallah kızınatücrübelerini paylaştığın çin ayrıca teşekkürler..inşallah sütün de bir an önce artar

yasemin ve yelden sizi de tebrik ediyorum arkadaşlar..Allah analı babalı büyütsün

canım iğneye devam etmelerine sevindim,ihmale gelmeyecek bir konu gibi görünüyor..inşallah çok daha iyi br doktora rst gelirsin..

bu arada ben de yasin okuyabilirim

canım inşallah bir sıkıntı olmaz bebeğinde..pek çok çocuk kilolu doğabiliyor ve sıkıntı olmuyor..kendini çok yıpratmamaya çalış,bu bebeğe daha çok zarar verir,dualarımız seninle

maşallah doktoruna melike..ne güzel ilgili olması,umarım sizin için en iyi kararla gidersiniz

canım maşallah oğluşun çok tatlı..bizim forumun bebekleri birbirinden tatlı

maşşalh oğluşuna allah nazarlardan saklasın

Ben bıle dusunuorum arada ıkı kandırıktan sancım oluo senın dusunmen cok normal:))) ALLAH hakkında hayırlısını versın gelırmı gelır durumu gayet musaıt:))))

anammm ne diyosunuz kızlar gelir mi bu gece bari 12 den sonra gelsede 1 mart olsa :) amannn sularda yok duş alacaktım neyse beklemeye devam yarın girmezsem bilinki doğurdum ha ama saat 9 da kontrol var 12 ye kadar gelirim herhalde

maşşalh oğluşuna allah nazarlardan saklasın

Allah razı olsun cnm okundu yazdım senide. Rabbim bu yollarda kimseyi koymasın inşallah.
canım arkadasın için bende yasin okurum bu gece mutlaka. beni de yaz sen listeye. Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Ben geldim yinee Ayçacım maşallah oğluşuna çooookk tatlı rabbim nazarlardan saklasın resmi görünce bi tuhaf oldum yaa
Biz kızımla yattık kalktık tv izledik bi market turu yaptık yemek de yaptık sonunda şubatı da bitirdik kociş gelir birazdan artık mart olsun kızım gelsin evde tek çooook sıkılıyorum hastane çantamı sürekli kontrol ediyorum kızımın cicilerini yerleştirdim dolaba durup durup onlara bakıyorum katlı olanları hasta gibi açıp tekrar katlıyorumm ayh ben kafayı yedim galibaa

İnş.bir an önce gelir miraycık ama daha 12ye var şimdi olmaz 29 şubatı atlatalım:))))
Bence de yarın gelsin bu geceyi de atlatalımm :)
Sağlam para ödüyorum tabi 32 tl :)) 12 lirası devlete 20 tl ödüyorum ama hakkını veriyo sağolsun :)) yok ya adamın parada pulda gözü yok sağolsun acayip iyi bi insan maşalah diyim de :))
Ben de yürüyüşe verdim kendimi bakalım.. 1 hafta daha kesin beklicem de sonrasını bilmiyorum lagrima yaa hayırlısı artık..

Oyyy maşallah tosuna

Valla bayaa yürüdüm Öslemim bakalım bugün neler olcak :) yok yok sen sakın vazgeçme.. ben de zaten en az 1 hafta kesin beklicem o arada da gelir inşallah akıllı kızım :)

Canım 16 Mart da olur o gün benim doğum günüm, kızının doğduğu günü hiç unutmam
Arkadaş konusunda şanslıyım gerçekten sadece onlar değil tanışmasam da sizler de varsınız canım teşekkürler

Merhaba kızlar

Ben de kısmetse yarın sabah 8'de ogluma kavusacagım. O kadar garip bir his içindeyim ki sanki ben dogurmicam başkası dogurucak gibi ben ayrı bir boyutta gibiyim eşim de inanılmaz dalgın sabahtan beri :))) offf bu gece nasıl geçer..

Bebişlerine kavuşan tüm anneleri kutluyorum Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kızlar...

Hayırlı olsun canım, çok kolay bir doğumun olur, sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah. Sütün de bol olur, bebiş de güzelce emer inşallah.

evet sağlığım için gerekli olup bitince aklıma bile gelmiycek belki ama doğum olana kadar bi sürü strese giricem ilk doğumumdada 12 saat suni sancıyla uğraştırdılar bakalım ne olucak....

evet sağlığım için gerekli olup bitince aklıma bile gelmiycek belki ama doğum olana kadar bi sürü strese giricem ilk doğumumdada 12 saat suni sancıyla uğraştırdılar bakalım ne olucak....

ah canım ya strese girme gerek yok herşeyin hayırlısı ben kızım da 13.5 saat suni sancı çektim. Şimdi gene korkuyorum ama hayırlısı neyse o olsun. Bu arada sana kan mi takılacak bende de kansızlık var ama bana takmadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…