2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah kurtarsın inşallah hayırlısıyla alırsın oğlunu kucağına...bende 4 gün sonra kavuşucam 2.bebeğime :)Allah yardımcın olsun...

hayırlı kolay doğumlar inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın..... darısı benim gibi tüm bekleyenlerin başına......

Canım Allah sağlıkla kurtarsın.. Bebeğin de sağlıkla gelsin kollarına, sütün bol olsun inşallah...

Allah yardımcın olsun..en güzel heyecan bu olsa gerek..

cnm b enim öncelikle hoşgeldin bendede şeker çıktı 25. haftada 330 civarı diyetle 160 -170 kadar düşürdük sonra hepatit çıktı ilaç kullanınca yine yükseldi şekerim 350 civarı naaptıysak düşüremedik günde 4 posta insülin vuruldum 35.haftamda doğumum gerçekleşti 3200 kg ,maşallah sağlığı çok ii , benim şekerimde doğumdan sonra serum takıldı serumu çıkardılar düştü Allahım hepimizin yavrusuna sağlık versin , bazen dr lar gereğinden fazla pimpirik yapabiliyo hamileleik şekeri çok yaygın ve zaten 22. haftadan sonra ortaya çıkıyo ve doğumdan sonra yok oluyo sen diyetine dikkat et ve duana devam et, inş bi sıkıntı çıkmicak

Allah analı babalı büyütsünn. gözünüz aydın :)

tmm cnm bi sor bakalım ne dicek senden de haber bekliyorum teşekkür ederim..

[/QUOTE]

cnm senın adına sordum dr uma tabıkı normal dogum olur dedı bu ıgne normal doguma engel degıl fakat kesınlıkle ıgne kesılmez dedı ben clexane vurduktan 2 saat sonra bıle hastamı doguma aldım dedı fakat arada 12 saat gecmesı ıyı olur dedı dr um, bence kesınlıkle ıgnenı kesme devlet fazla ılgılenmıyor hıc kafanı karıstırma cnm 1 gun kalaya kadar ıgnenı vur bence bebegını rıske atma korkma allahın ıznıyle sana bırsey olmaz olsaydı banada olurdu demı cnm dedıgım gıbı devlet umursamıyor bende senın gıbı yasadım aynı gunlerden gectım devlete gıttım once ılgılenmedıklerını gorunce ozele dondum cnm canını sıkma son zamanlarını dusunerek gecırme Allahım buyuk.

off offffffff şimdi ortadan ikiye ayrılcam sıkıntıdan sinirden. eşimle tartıştık yine, üstüme gelmeye dewam ediyor hala bu halimle.. dışarda başka şeylere sinir yapıyo, acısını benden alıyo..
şimdi de kendine alışveriş yapcakmış da, eşofman takımı alcakmış bikaç tane kot bikaç tane kazak alcakmış spor ayakkabı alcakmış, dolapta saydım tam 8 tane spor ayakkabısı war bu akşam da hiç giymediği paça ölçüsü alınacak olan kotunu çıkarmış paçalarını yaptıralım diyo, bende bu kadar şeyin warken neden hala bişiler almaya çalışıypsun dedim.. amann demez olaydım açtı ağzını yumdu gözünü, yok neymiş 2 tane pantalonu warmış, doğru dürüst bişi yokmuş,ben ne karışıyomuşum, ewlenmeden önce kaç tane warmış, şimdi kaç tane warmışşşş!! bu sözü yetti zaten musluklar açıldı çok kırıldım kızlar çok canım acıdı, ewlenmeseydin neden evlendin ozaman dedim.. cevap vermedi.. gittim oğlumun odasına kapadım kendimi ağladım ağladımmmm gözlerim şişmiş.. sesleniyo, ağlamaya mana arama diyo, gelip bakım demiyo.. Allahım ben nelerle uğraşıyorum benim stresim bana yeter zaten, şurda 2 hafta sonra doğum yapıcam stres topu gibiyim bıktım artık yaaaa

kızlar bugun son kontrolüme gıttım bebegim tam 37 haftalık 3500gr ve 51 cm dr kafasının cok buyuk oldugunu oncesınde sezeryan oldugum ıcın ıç dıkıslerımı zorladıgını boyle gıderse bebegı allah korusun kaybederıuz dedı cok korktum dogumu erkene aldı 7 martta sabah 9 gıbı oğlum gelıcek allahın ıznıyle cok heyecanlıyım son hazırlıklarımı yapmam lazım rabbım sagsalım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.

olur boyle seyler sıkma canını benımkıde nefes alamadıgım ıcın dayanamadım agladım dıye kızdı bıraktı gıttı benı annesının yanına neymıs neden aglıyormusum nasıl zoruma gıttı anlatamam onun canını tasıyorum ıcımde bıraz daha anlayıs beklıyordum sacımı oksayıp cnm az kaldı dayan dıyecegıne kızdı bagırdı aynen ağlamaya yer arıyon dedı bıraktı gıttı dondugunde yuzune bakmadım geldı ozur dıledı ama o an cok kotu oldum senınkıde hatasını anlıyacak emın ol sıkma canını

kızlar doguma 6 gunum kaldı oğluma alp aras ısmını koymustum aras ismini ıyıce arastırdım at kılı anlamına gelıyormus cok uzuldum ne yapsam isim cok hosuma gıttı kulagıma hos geldı ama babası koymam dıyor bıldıgınız baska guzel erkek ısmı varmı teyzelerı yardımcı olurmusunuz ınternetten arastırdım beyenmedım cogusunu

ah canım ya kimbilir neye takıldı eşin de böyle konuştu. Erkek ışte ketum olurlar. Ben neler yaşadım. Kızımda çok şey yaşadım 2 yaşında. Şimdi gene hamileyim ve saçma sapan gelip çatıyor bana beni ağlatlyor ve üstüme de duygu sömürüsü yapma diyor. Şu an bizim hormonlar tepe taklak. Sende doğum stresi de var o yüzden sıkma canını. O anlar hatasini bebek onda da stres yapmış olabilir. Hayatı değişecek hem erkekler biraz çocuk gibidir. Bırak ne istiyorsa alsın. Arada benimki ne de geliyor böyle.

kızlar belkıde eskı gunlerımızı ozluyorlar ne dersınız bızden bırsey bulamadıkları zamanda catıyorlar

kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

maşallah cnm yavruşuna

RAabbim anne olmak gibi mucizevi bir duyguyu bize bahşetmiş,duygusallığı ve hassaslığı da.. erkeklere ise bunlardan hiçbirini..dolayısıyla doğalarında yok anlayış, hassasiyet.. ben içerde ağlarken o maç izliyordu..ben ne zaman şuram ağrıyo buram ağrıyo desem bana inanmıyo,, her seferinde nazlandığımı düşünüyo.. benim bebeğimin başı yukarda olduğundan ciğerlerime batıyo, zor nefes alıyorum. dün gece 1 saatlik uyku uyudum ve sabah kalktım işe gittim, ona söylediğimde de cevap bile vermeye tenezzül etmedi! offfff çatlıcam şimdi sinirden..

kızlar birde sütle alakalı benimde geçen hafta çok azdı 3 saatte bir 15 er dakika mutlaka emzirin bide bana soda ve boza çok ii geldi muhammed suresi 15. ayette dua için umarım sizede faydası olur bende çok işe yaradı

cnm cım takma kafanı üzme kendini 18 günlük anneyim şu kadarını söyleyebilirim erkekler hakikaten kucaklarına alınca baba oluyolar bende öncesinin acısını çıkarıyorum

bak kendin diyorsun erkekler bazı duygulardan yoksun. Rabbim bize vermiş bize yakıştırmis. Erkekler nerde bizi anlayacak. Biz onların çocuğunu doğuruyoruw. Besliyor büyütüyoruz ama karşılığında naz yapan duygu sömürüsü yapan oluyoruz. Erkek ışte ya. Benim ki bir de askere gidiyor valla sınırı hiç çekilmiyor valla

cnm cım takma kafanı üzme kendini 18 günlük anneyim şu kadarını söyleyebilirim erkekler hakikaten kucaklarına alınca baba oluyolar bende öncesinin acısını çıkarıyorum

sağolun kızlar cevaplarıınız için, anlaşılan hepimizin kocasında biraz war.. ben gidim yatım bari, durdukça kuruyorum.. iyi gecelerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…