- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.321
Merhaba kızlar
Ben de kısmetse yarın sabah 8'de ogluma kavusacagım. O kadar garip bir his içindeyim ki sanki ben dogurmicam başkası dogurucak gibi ben ayrı bir boyutta gibiyim eşim de inanılmaz dalgın sabahtan beri :))) offf bu gece nasıl geçer..
Bebişlerine kavuşan tüm anneleri kutluyorum Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kızlar...
Merhaba kızlar
Ben de kısmetse yarın sabah 8'de ogluma kavusacagım. O kadar garip bir his içindeyim ki sanki ben dogurmicam başkası dogurucak gibi ben ayrı bir boyutta gibiyim eşim de inanılmaz dalgın sabahtan beri :))) offf bu gece nasıl geçer..
Bebişlerine kavuşan tüm anneleri kutluyorum Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kızlar...
Merhaba kızlar
Merhaba kızlar
benim üzüntüm şeker hastalığından habersiz diyetsiz bir hamilelik geçirmem, internetten günlerdir araştırıyorum kandaki şekerin bebeğe geçmesinin çok büyük riskleri var doktorum bana doğum esnasındaki riskinden bahsetti bir ay önce açık konuşayım ikinizinde hayatı riskli dedi, ani şeker düşmesi sonucu senide bebeğinide kaybedebiliriz dedi, ben doğumdan sonraki risklerini sordum bikaç yabancı terim söyledim sen bunları düşünme şimdi önce doğumu atlatalım dedi,ben internetten çok araştırdım çok ağlayıp dua ediyorum bebeğimden duanızı esirgemeyin inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli bebeklerimize kavuşuruz ve hep sağlıklı sıhatli bebeklerimizle hayatımıza devam ederiz, keşke beşiktaşı düşünecek ve sevinecek kadar moralimiz düzgün olsaydı
tünaydınnn hanımlar nasıılsınız? hastaneye gittim sabahtan doktor iğneleri asla bırakmamam gerektiğini söyledi 38 39 . hafta bırakırız dedi.şimdi bırakırsan bebeğin hayatı tehlikeye girer dedi. artık haftada bir gel dedi. 37. hafta bebek kanala girmişmi diye bakacaz dedi. böyle işte.diğer bırak diyen başkentteki doktora gitmekten vazgeçtim. nigoliden haber bekliyorum bakalım o hastane ile de konusucam inş ne dicek ne olcak göreceğiz.
ben kalırım sen merak etme :)
[Allah analı babalı büyütsün inşallahhh.. gözünüz aydınn :)
QUOTE=yelden;23351499]merhaba kızlar, pzt. günü kızım defne dünyaya geldi...biraz ani bir kararla sezeryanla doğdu... genel anestesi olmadım, ama epidural mi, spinal mi die sorduğumda ikisinin karması dediler... doğum sonrası anesteziye bağlı baş ağrısı, ya da başka bir ağrı vs. olmadı ama iki gün hareket etmekte zorlandım... bugün daha iyiyim... ne var ki,sezeryan sonrasını nispeten rahat atlatan biri olarak , normal doğumu düşünen arkadaşları desteklemeye devam ediyorum... çünk artık size bağımlı bi bebek var ve ona yardım etmek için başkalarının önce size yardım etmesi gerekiyor bu bile bana keşke biraz daha bekleseydim dedrtmeye yetti...
şimdi emzirmeyle ilgili çok büyük sıkıntı yaşıyorum(belki normal doğum olsa bu sorun daha mı az yaşanırdı?). burada öğrrendklerimi hatırlamaya çalışıyorum aklıma çok da bişi gelmiyo stresten... bu nedenle tecrübeli arkadaşlar ve benden önce doğum yapanlar, bu sorunu nasıl aştıklarını, fırsat bulabilirlerse tekrar yazarlarsa çok ama çok mutlu olurum, kızımın da çok dah fazla mutlu olacağına eminim...
bu arada geçmişe bakamadım, benim dışımda doğum yapan varsa arkadaşlar varsa kendilerini çok çok tebrik ediyorum....
şimdilik bu kadar görüşmek üzere...
off offffffff şimdi ortadan ikiye ayrılcam sıkıntıdan sinirden. eşimle tartıştık yine, üstüme gelmeye dewam ediyor hala bu halimle.. dışarda başka şeylere sinir yapıyo, acısını benden alıyo..
şimdi de kendine alışveriş yapcakmış da, eşofman takımı alcakmış bikaç tane kot bikaç tane kazak alcakmış spor ayakkabı alcakmış, dolapta saydım tam 8 tane spor ayakkabısı war bu akşam da hiç giymediği paça ölçüsü alınacak olan kotunu çıkarmış paçalarını yaptıralım diyo, bende bu kadar şeyin warken neden hala bişiler almaya çalışıypsun dedim.. amann demez olaydım açtı ağzını yumdu gözünü, yok neymiş 2 tane pantalonu warmış, doğru dürüst bişi yokmuş,ben ne karışıyomuşum, ewlenmeden önce kaç tane warmış, şimdi kaç tane warmışşşş!! bu sözü yetti zaten musluklar açıldıçok kırıldım kızlar çok canım acıdı, ewlenmeseydin neden evlendin ozaman dedim.. cevap vermedi.. gittim oğlumun odasına kapadım kendimi ağladım ağladımmmm gözlerim şişmiş.. sesleniyo, ağlamaya mana arama diyo, gelip bakım demiyo.. Allahım ben nelerle uğraşıyorum benim stresim bana yeter zaten, şurda 2 hafta sonra doğum yapıcam stres topu gibiyim bıktım artık yaaaa
off offffffff şimdi ortadan ikiye ayrılcam sıkıntıdan sinirden. eşimle tartıştık yine, üstüme gelmeye dewam ediyor hala bu halimle.. dışarda başka şeylere sinir yapıyo, acısını benden alıyo..
şimdi de kendine alışveriş yapcakmış da, eşofman takımı alcakmış bikaç tane kot bikaç tane kazak alcakmış spor ayakkabı alcakmış, dolapta saydım tam 8 tane spor ayakkabısı war bu akşam da hiç giymediği paça ölçüsü alınacak olan kotunu çıkarmış paçalarını yaptıralım diyo, bende bu kadar şeyin warken neden hala bişiler almaya çalışıypsun dedim.. amann demez olaydım açtı ağzını yumdu gözünü, yok neymiş 2 tane pantalonu warmış, doğru dürüst bişi yokmuş,ben ne karışıyomuşum, ewlenmeden önce kaç tane warmış, şimdi kaç tane warmışşşş!! bu sözü yetti zaten musluklar açıldıçok kırıldım kızlar çok canım acıdı, ewlenmeseydin neden evlendin ozaman dedim.. cevap vermedi.. gittim oğlumun odasına kapadım kendimi ağladım ağladımmmm gözlerim şişmiş.. sesleniyo, ağlamaya mana arama diyo, gelip bakım demiyo.. Allahım ben nelerle uğraşıyorum benim stresim bana yeter zaten, şurda 2 hafta sonra doğum yapıcam stres topu gibiyim bıktım artık yaaaa
ah canım ya kimbilir neye takıldı eşin de böyle konuştu. Erkek ışte ketum olurlar. Ben neler yaşadım. Kızımda çok şey yaşadım 2 yaşında. Şimdi gene hamileyim ve saçma sapan gelip çatıyor bana beni ağlatlyor ve üstüme de duygu sömürüsü yapma diyor. Şu an bizim hormonlar tepe taklak. Sende doğum stresi de var o yüzden sıkma canını. O anlar hatasini bebek onda da stres yapmış olabilir. Hayatı değişecek hem erkekler biraz çocuk gibidir. Bırak ne istiyorsa alsın. Arada benimki ne de geliyor böyle.
merhaba kızlar, pzt. günü kızım defne dünyaya geldi...biraz ani bir kararla sezeryanla doğdu... genel anestesi olmadım, ama epidural mi, spinal mi die sorduğumda ikisinin karması dediler... doğum sonrası anesteziye bağlı baş ağrısı, ya da başka bir ağrı vs. olmadı ama iki gün hareket etmekte zorlandım... bugün daha iyiyim... ne var ki,sezeryan sonrasını nispeten rahat atlatan biri olarak , normal doğumu düşünen arkadaşları desteklemeye devam ediyorum... çünk artık size bağımlı bi bebek var ve ona yardım etmek için başkalarının önce size yardım etmesi gerekiyor bu bile bana keşke biraz daha bekleseydim dedrtmeye yetti...
şimdi emzirmeyle ilgili çok büyük sıkıntı yaşıyorum(belki normal doğum olsa bu sorun daha mı az yaşanırdı?). burada öğrrendklerimi hatırlamaya çalışıyorum aklıma çok da bişi gelmiyo stresten... bu nedenle tecrübeli arkadaşlar ve benden önce doğum yapanlar, bu sorunu nasıl aştıklarını, fırsat bulabilirlerse tekrar yazarlarsa çok ama çok mutlu olurum, kızımın da çok dah fazla mutlu olacağına eminim...
bu arada geçmişe bakamadım, benim dışımda doğum yapan varsa arkadaşlar varsa kendilerini çok çok tebrik ediyorum....
şimdilik bu kadar görüşmek üzere...
arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için 27.02.2012 aat 11:30 da kızımız derin dünyaya geldi.eudral sezeryan oldum.ameliyette hiç bişey issetmiyosunuz korkacak hiçbişey yok skın merak etmeyin sadece epidrul yapılırken biraz zorlanılıyo a da önemli değil bebiği 38 5 de 2900 olarak doğdu .sonrası sıkıntılı biraz baş ağrısı bende olmadı ama miğde bulantım oldu bol bol sezeryan kilodu ve ince gecelik boydan götürün çünkü kirlenme ihtimali var ve hastaneler çok sıak oluyo siz zaten çok terliyosunuz gayri ihtiyari biçimde.bide benim hamileliğimde yüzünde hiç leke olmamıştı doğumdan sonra yüzünde kaherengi lekeler oldu annam saçımın uçları ile yüzümdeki terle sildi ve inanaın sabaha bişey kalmadı belki zaten geçecekti ama biz böyle yaptık.sütün çok az su anda maalesef ama kızım emiyo ve emdikçe gelicekmiş.hepinize kolaylıklar diliyorum ve çok çok öpüyorum.çok güzel bir duygu allah herkesi muradına kavuştursun
NABER KIZLAR...ARTIK GİREMİYORUM BEN YAA..OĞLUŞ TÜM VAKTİMİ ALIYOO...BUGÜN 2.TOPUK KANI TESTİMİZİ YAPTIRDIK..ÇOK AĞLADI OĞLUMM..NASIL SARILACAĞIMI BİLEMEDİM..ORDAN ÇIKTIK..GÖGÜS POMPASI ALDIM..Bİ MEMEYİ TUTUYO BİRİNİ TUTMUYO BİZİMKİ..ONU SAĞICAM BİSÜRE MECBUR..YARIN GENE KONTROLÜMÜZ VAR..ASLINDA YARINA SÜNNET RANDEVUMUZDA VAR AMA BEN KIYAMIYORUM OĞLUMA ŞUANDA..HELE BİRAZ DAHA ELE AVUCA GELSİN..ÇOK BÜYÜK KONUŞMUŞUM MUTLAKA YAPTIRICAM DİE..AMA YÜZÜNÜ GÖRÜNCE HİÇ KIYILMIYO..AKLIM ÇIKIYO BİYERİ ACIYACAK DİYE:) TEYZELERİNE OĞLUŞUN Bİ RESMİNİDE GÖNDERİİM...:)Eki Görüntüle 357843
olur boyle seyler sıkma canını benımkıde nefes alamadıgım ıcın dayanamadım agladım dıye kızdı bıraktı gıttı benı annesının yanına neymıs neden aglıyormusum nasıl zoruma gıttı anlatamam onun canını tasıyorum ıcımde bıraz daha anlayıs beklıyordum sacımı oksayıp cnm az kaldı dayan dıyecegıne kızdı bagırdı aynen ağlamaya yer arıyon dedı bıraktı gıttı dondugunde yuzune bakmadım geldı ozur dıledı ama o an cok kotu oldum senınkıde hatasını anlıyacak emın ol sıkma canını
kızlar belkıde eskı gunlerımızı ozluyorlar ne dersınız bızden bırsey bulamadıkları zamanda catıyorlar
RAabbim anne olmak gibi mucizevi bir duyguyu bize bahşetmiş,duygusallığı ve hassaslığı da.. erkeklere ise bunlardan hiçbirini..dolayısıyla doğalarında yok anlayış, hassasiyet.. ben içerde ağlarken o maç izliyordu..ben ne zaman şuram ağrıyo buram ağrıyo desem bana inanmıyo,, her seferinde nazlandığımı düşünüyo.. benim bebeğimin başı yukarda olduğundan ciğerlerime batıyo, zor nefes alıyorum. dün gece 1 saatlik uyku uyudum ve sabah kalktım işe gittim, ona söylediğimde de cevap bile vermeye tenezzül etmedi! offfff çatlıcam şimdi sinirden..
cnm cım takma kafanı üzme kendini 18 günlük anneyim şu kadarını söyleyebilirim erkekler hakikaten kucaklarına alınca baba oluyolar bende öncesinin acısını çıkarıyorum
bak kendin diyorsun erkekler bazı duygulardan yoksun. Rabbim bize vermiş bize yakıştırmis. Erkekler nerde bizi anlayacak. Biz onların çocuğunu doğuruyoruw. Besliyor büyütüyoruz ama karşılığında naz yapan duygu sömürüsü yapan oluyoruz. Erkek ışte ya. Benim ki bir de askere gidiyor valla sınırı hiç çekilmiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?