2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm meraba

benim bu topikte yazım yok hiç ama arkadaşım var melyche
onun vesilesiyle bazen girip okuyordum yazılanları
dayanamadım yazını görünce benimde kızım olucak inş bu mart
ama cinsiyetini öğrenmedenonce erkek ismi de dusunmustum
ben aras ismini cok severim manası at kılı kalın yun die gecio
fakat aras nehri de var ordan alınmıs olabilir
ama genede içine sinmesse bi isim var ona yakın
Uras:Mutluluk, talih, şans demek manası pek guzel
fonetik olarak da aras a yakın uras adını Uras Aslan die
koyanlar da var cok karizmatik oluyo sanki
ole işte sevdiğim bi ismi begendiğini gorunce
dayanamadım yazdım

Merhaba kızlar takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı hiç .Yarın sabah 9 da 2.oğluma kavuşacağım inşallah.Heyecan dorukta.dUALARINIZI BEKLİYORUM...

Merhaba kızlar takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı hiç .Yarın sabah 9 da 2.oğluma kavuşacağım inşallah.Heyecan dorukta.dUALARINIZI BEKLİYORUM...

hayırlı olsun canımmmm Allah uzun saglıklı bir ömür nasip etsin yavrularına inşallahhh. darısı başımıza bakalım. dualarım sizinle.

arkadaslar bundan 4 saat once kirmizi parlak temiz kanamam oldu
zeytin boyunda, nisan zannettim fakat akintiyla bir oluyor zannedersem nisan, ilk cocuguma hamileyim
sizce neyin nesi adet agrisi gibi agrim var su an,
hastaneye gidicektim ama birazda bekliyim dedim, baska bisey olabilirmi?
yada dogumummu basladi?

Allah yardımcın olsun inşallah sağlıcakla gelsin bebişin inşallah

Allah nazarlardan saklasın bebişini Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah yardımcın olsun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

kanama olursa doktorlar hemen hastaneye gitmemizi söylüyorlar ama belkide nişandır inşallah terse bi durum yokturda bebişin geliyodur

cnm bizde harun koycaktık o kdr özdeşleşmiştiki bnde hep ona odaklandım başka isim tuhaf geldi koymak yani ama eşim de bnm tanıdıım bütün harunlar şöyle böyle fln dedi :)) bnmde tanıdıım bütün harunlar pek iyi değil ama ne bilimm o bakımdan içimize sinmedi herkes kndi adıyla müsemmadır ama işte içimize kurt düştü sonra dedik selçuk olsun selçuklulardan alsın ismini bide bidaki erkek olursada oğuz koyalım fln dedi bidakinin ismi hazır yani netteki isim anlamlarına çok takılma cnm çok sallamasyon anlamlar var çoğunun gerçekliği yok..güvenilir bi kaynak olması lazım..
POLLY bu arada bizimkinin adı Selçuk olarak değişti duyurulur

oyy cnm Allah ciğerlerine sağlık versinde bi tek biz biliriz o zahmeti o eziyeti..olsun yinede o kdr şanslıyızki onları biz taşıdık içimizde o en güzel duyguyuda biz tadıcaz Allahın izniyle.. aslında erkeklerden bizi anlamalarını bile beklememiz hata çünkü nasıl anlayabilrlerki bu güzel bi o kdr zahmetli duyguyu..imkansız..içimzde bi can taşıyoruz ya bizden ayrı bi kalp ayrı bi ruh kendi isteğiyle hareket eden bizden ayrı bi varlık ama bi o kdrda bizim olan..o yüzden bu konuya çok sığ kalabiliyolar..bnm kocam anlayışlıdır Allah razı olsun ama herkes ufak tefek tartışmalar yaşamıştır hamileliği boyunca hem bizde hem onlarda aileye yeni bir bireyin getireceği heycan ve stres var..bazıları nerden çıkarıcağını şaşırıyo bu stresi..mesela adamcağız alışveriş yapmak istiyo doru dürüst kazaım fln kalmadı diyo yada onu bunu almak istiyo diyorum artık kendini düşünme zmnı geçti artık öncelik çocuğumuz onun ihtiyaçları..sesini çıkarmıyo zavallı onunda hakkı değilmi çalışan getiren o halbuki istediğini alsın ama bnm gözüm döndü kndimi düşünemez oldum sürekli bi bebeğe alışveriş yapma isteği var içimde ancak bu şekilde stresimi atıyorum..terapi gibi geliyo ona bişiler almak kndimi unuttum yani..neyse cnm üzme kendini o kdr harap etme bebek katılınca aranıza herşey çok farklı olcaktır eminim..

hadi kızlar Mart a girdik çok şükür rahat rahat doğurabilirsiniz artık mart anaları olaraktan :)) herkese hayırlı doğumlar diliyorum..

günaydın kızlar

havanın durumu çok kötü..kızıma uslu olmasını tembihliyorum..
dün gelen bebişimiz oldu mu aceba?

evet canım haklısın yüzyüze görüşemesek de burdaki herkes iyi ki var..hamilelik başından beri zor zamanlar geçirdim ve burdaki herkes çok destek oldu..aynı şekilde ben de sevinçlere üzüntülere eşlik ettim..polycim iyi ki açmış bu forumu ve iyi ki rastlaşmışız burdaki herkesle

demek kızım ayşen teyzesiyle aynı gün doğcak ne güzel

özgecim bugün rüyamda seni gördüm..aynı ofiste birlikte çalışıyorduk seninle

günaydın herkese.
doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim yelden ve nisan gözüme çarptı. sağlıcakla buyutun yavrularinizi .
melike ve saful sizin gunleriniz artık epey yaklaşmış umarım kolayca dogum haberlerinizi alırız.
Ronya canim günün belli olmuş 21 mart olunca aklıma Su geldi kızının ismi belli ama ikinci isim düşünüyorsanız Bahar olabilir :)) çok güzel bir gün her nevruzda doğum gününü kutlucaklar

Erkek bebek bekleyen guzel anneler ilk 28 gün sunnet yaptırmak cok fayddali diyor doktorlar. Siz ne dü§ünüyorsunuz

ben de 10-15 günlükken sünnet ettirmeyi düşünüyorum inşallah...bebek için de anne için de kolay oluyomuş

:) yok anacım, kafayı yemedin, gayet normal...ben de arada yapıyorum aynısını...heves işte :)

yasminka, sna da günaydın...

işte son 2 günüm ama hiç çalışasım yok artık...hani kitap okurken son sayfaları hiç okuyasın gelmezya, onun gibi....danışma kıyak geçiyo sanırım son günlerim diye, henüz vaka almadım...gel tezkereee, gel tezkere bitsin bu gurbeett..

ay sımdı sen bebısınlesındır ne guselll ahh ahh benım oğluşuma kavusmama daha 3 ayım var ıns darısı basımaa..

gunaydin kizlar
dun aksam kirmizi kanamam oldu,
hastaneye gidicektim fakat sancilarimin artmasini bekliyorum,
dun aksamdan buyana adet agrisi gibii agri cekiyorum,
yurursem heralde agrilar articak fakat cok korkuyorum,
sizce o kanama nisanmidir, ilk gebeligim bilgim yok,
nisan akintiyla bir gelirmis benimki sade temiz kandi basina gelen varmi?

Günaydın fıstıklaaarrrr...
nasılsınız görüşmeyeli...

YELDEN ve NİSAN2003 tebrik ederim arakadaşlar..Allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı..
topiğimize bi defne daha geldi ne güzel. ve inşallah en kısa zamanda süt sorunu aşılırda, bol bol güzelce emer minik Defne.

başka gözüme takılan doğum göremedim.. varsa tebrik ederim.

benden haberlere gelince.. hiçbişey yok
kemiklerim ağrıyor artık iyice.. oturduğum yerden yaşlı teyzeler gibi ah vah diye diye kalkıyorum.. Bebeğim iyice aşağı indi.. tok olduğum zaman bile mide kısmım bomboş duruyo:)

son 4 gün.. yarın kontrolüm var tamda bu saatte:))

Canım, benim doktorum nişan su yada sancıda hastaneye gel ama temiz taze kırmızı kan geldiyse hiç vakit kaybetmeden gel demişti... O Allah korusun sorun olabilir plesentayla ilgili demişti... Bence sende durma hiç ya doktorunu ara yada direk git hastaneye..
Belki önemli bişey değildir ama emin olmak her zaman iyidir...

Günaydın fıstıklaaarrrr...
nasılsınız görüşmeyeli...

son 4 gün.. yarın kontrolüm var tamda bu saatte:))
Nerdesin Polly özledim seni yaa
Kontrol son olcak dimi yarın? :) Ondan sonra geliyo prenseeees..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…