- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.341
kızlar doguma 6 gunum kaldı oğluma alp aras ısmını koymustum aras ismini ıyıce arastırdım at kılı anlamına gelıyormus cok uzuldum ne yapsam isim cok hosuma gıttı kulagıma hos geldı ama babası koymam dıyor bıldıgınız baska guzel erkek ısmı varmı teyzelerı yardımcı olurmusunuz ınternetten arastırdım beyenmedım cogusunu
Merhaba kızlar takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı hiç .Yarın sabah 9 da 2.oğluma kavuşacağım inşallah.Heyecan dorukta.dUALARINIZI BEKLİYORUM...
Merhaba kızlar
Ben de kısmetse yarın sabah 8'de ogluma kavusacagım. O kadar garip bir his içindeyim ki sanki ben dogurmicam başkası dogurucak gibi ben ayrı bir boyutta gibiyim eşim de inanılmaz dalgın sabahtan beri :))) offf bu gece nasıl geçer..
Bebişlerine kavuşan tüm anneleri kutluyorum Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kızlar...
kızlar bugun son kontrolüme gıttım bebegim tam 37 haftalık 3500gr ve 51 cmdr kafasının cok buyuk oldugunu oncesınde sezeryan oldugum ıcın ıç dıkıslerımı zorladıgını boyle gıderse bebegı allah korusun kaybederıuz dedı cok korktum dogumu erkene aldı 7 martta sabah 9 gıbı oğlum gelıcek allahın ıznıyle cok heyecanlıyım son hazırlıklarımı yapmam lazım rabbım sagsalım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.
Merhaba kızlar takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı hiç .Yarın sabah 9 da 2.oğluma kavuşacağım inşallah.Heyecan dorukta.dUALARINIZI BEKLİYORUM...
arkadaslar bundan 4 saat once kirmizi parlak temiz kanamam oldu
zeytin boyunda, nisan zannettim fakat akintiyla bir oluyor zannedersem nisan, ilk cocuguma hamileyim
sizce neyin nesi adet agrisi gibi agrim var su an,
hastaneye gidicektim ama birazda bekliyim dedim, baska bisey olabilirmi?
yada dogumummu basladi?
MELİKE sen mi ilk önce doğurcan ben mi bakalım
cnm meraba
benim bu topikte yazım yok hiç ama arkadaşım var melyche
onun vesilesiyle bazen girip okuyordum yazılanları
kızlar doguma 6 gunum kaldı oğluma alp aras ısmını koymustum aras ismini ıyıce arastırdım at kılı anlamına gelıyormus cok uzuldum ne yapsam isim cok hosuma gıttı kulagıma hos geldı ama babası koymam dıyor bıldıgınız baska guzel erkek ısmı varmı teyzelerı yardımcı olurmusunuz ınternetten arastırdım beyenmedım cogusunu
RAabbim anne olmak gibi mucizevi bir duyguyu bize bahşetmiş,duygusallığı ve hassaslığı da.. erkeklere ise bunlardan hiçbirini..dolayısıyla doğalarında yok anlayış, hassasiyet.. ben içerde ağlarken o maç izliyordu..ben ne zaman şuram ağrıyo buram ağrıyo desem bana inanmıyo,, her seferinde nazlandığımı düşünüyo.. benim bebeğimin başı yukarda olduğundan ciğerlerime batıyo, zor nefes alıyorum. dün gece 1 saatlik uyku uyudum ve sabah kalktım işe gittim, ona söylediğimde de cevap bile vermeye tenezzül etmedi! offfff çatlıcam şimdi sinirden..
Canım 16 Mart da olur o gün benim doğum günüm, kızının doğduğu günü hiç unutmam
Arkadaş konusunda şanslıyım gerçekten sadece onlar değil tanışmasam da sizler de varsınız canım teşekkürler
Erkek bebek bekleyen guzel anneler ilk 28 gün sunnet yaptırmak cok fayddali diyor doktorlar. Siz ne dü§ünüyorsunuz
Ben geldim yinee Ayçacım maşallah oğluşuna çooookk tatlı rabbim nazarlardan saklasın resmi görünce bi tuhaf oldum yaa
Biz kızımla yattık kalktık tv izledik bi market turu yaptık yemek de yaptık sonunda şubatı da bitirdik kociş gelir birazdan artık mart olsun kızım gelsin evde tek çooook sıkılıyorum hastane çantamı sürekli kontrol ediyorum kızımın cicilerini yerleştirdim dolaba durup durup onlara bakıyorum katlı olanları hasta gibi açıp tekrar katlıyorumm ayh ben kafayı yedim galibaa
Canım, benim doktorum nişan su yada sancıda hastaneye gel ama temiz taze kırmızı kan geldiyse hiç vakit kaybetmeden gel demişti... O Allah korusun sorun olabilir plesentayla ilgili demişti... Bence sende durma hiç ya doktorunu ara yada direk git hastaneye..gunaydin kizlar
dun aksam kirmizi kanamam oldu,
hastaneye gidicektim fakat sancilarimin artmasini bekliyorum,
dun aksamdan buyana adet agrisi gibii agri cekiyorum,
yurursem heralde agrilar articak fakat cok korkuyorum,
sizce o kanama nisanmidir, ilk gebeligim bilgim yok,
nisan akintiyla bir gelirmis benimki sade temiz kandi basina gelen varmi?
Nerdesin Polly özledim seni yaaGünaydın fıstıklaaarrrr...
nasılsınız görüşmeyeli...
son 4 gün.. yarın kontrolüm var tamda bu saatte:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?