- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.361
Merhaba kızlar
Ben de kısmetse yarın sabah 8'de ogluma kavusacagım. O kadar garip bir his içindeyim ki sanki ben dogurmicam başkası dogurucak gibi ben ayrı bir boyutta gibiyim eşim de inanılmaz dalgın sabahtan beri :))) offf bu gece nasıl geçer..
Bebişlerine kavuşan tüm anneleri kutluyorum Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kızlar...
Hakkında hayırlısı olsunnn demekkı nasıbnde 7 martta dunyaya gelmk varmıss hıc sıkma canını saglıkla alırsın ınsallah kucagınakızlar bugun son kontrolüme gıttım bebegim tam 37 haftalık 3500gr ve 51 cmdr kafasının cok buyuk oldugunu oncesınde sezeryan oldugum ıcın ıç dıkıslerımı zorladıgını boyle gıderse bebegı allah korusun kaybederıuz dedı cok korktum dogumu erkene aldı 7 martta sabah 9 gıbı oğlum gelıcek allahın ıznıyle cok heyecanlıyım son hazırlıklarımı yapmam lazım rabbım sagsalım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.
Günaydın fıstıklaaarrrr...
nasılsınız görüşmeyeli...
YELDEN ve NİSAN2003 tebrik ederim arakadaşlar..Allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı..
topiğimize bi defne daha geldi ne güzel.ve inşallah en kısa zamanda süt sorunu aşılırda, bol bol güzelce emer minik Defne.
başka gözüme takılan doğum göremedim.. varsa tebrik ederim.
benden haberlere gelince.. hiçbişey yok
kemiklerim ağrıyor artık iyice.. oturduğum yerden yaşlı teyzeler gibi ah vah diye diye kalkıyorum.. Bebeğim iyice aşağı indi.. tok olduğum zaman bile mide kısmım bomboş duruyo:)
son 4 gün.. yarın kontrolüm var tamda bu saatte:))
Nerdesin Polly özledim seni yaa
Kontrol son olcak dimi yarın? :) Ondan sonra geliyo prenseeees..
Ohhh safak sayıosunz ne guzellll:)) Bızım beyde dungece benm karnımı sevıp dıokı oglummmm artık senın ayınnn sana kavusucaz:))) Oyyy geldık sonuna yaaa ınanamıorumm:)) Bendede agırlk var canım yaa o mıde kısmımda hıc bos degıl demekkı ınmemıs dun gosterıorum kocama bak dıorum yukrda sanırım daha var dogumuma:)) Ama o sancılr yokmu sabah uyndım adet sancısı gıbı hıssettıgm zaman korkuorum ınanamıorum dogurcgıma zamanın geldıgıne:)))) Hakkımzda hayırlı olsun:))
OOOO Coktan bebısıne kavussmussundr bıle ALLAh analıbabalı buyutsun ınsallah:))
Hakkında hayırlısı olsunnn demekkı nasıbnde 7 martta dunyaya gelmk varmıss hıc sıkma canını saglıkla alırsın ınsallah kucagına
Ohhh safak sayıosunz ne guzellll:)) Bızım beyde dungece benm karnımı sevıp dıokı oglummmm artık senın ayınnn sana kavusucaz:))) Oyyy geldık sonuna yaaa ınanamıorumm:)) Bendede agırlk var canım yaa o mıde kısmımda hıc bos degıl demekkı ınmemıs dun gosterıorum kocama bak dıorum yukrda sanırım daha var dogumuma:)) Ama o sancılr yokmu sabah uyndım adet sancısı gıbı hıssettıgm zaman korkuorum ınanamıorum dogurcgıma zamanın geldıgıne:)))) Hakkımzda hayırlı olsun:))
Minettaaa senin annen miydi doğum zamanı yüzüne düşmemiş diyen? Her sabah kalkıp aynaya bakıyorum yüzümde bi değişiklik var mı diye :)) doğuracak kadınların gerçekten yüzleri bi garip olur ya böle tombik tombik :))bak senin annense kendisiyle düzenli olarak her sabah kameralı chat yapmak istiyorum.. yada her sabah resmimi çekip yollıcam bi baksın düşmüş mü yüzüme
eşim çarşambaları izinli canım o yüzden giremiyorum.
evet yarın son kontrolüm ve Allahın izniyle pazartesi minik prensesimiz kollarımda olacak.
cumartesi kaynanam geliyo, pazar günü Defneyi annemlere göndericem3-4 gün benden ayrı kalıcak, nasıl dayanıcaz bilmiyorum ve sonrasında da kardeşiyle ilk buluşması.. inşallah güzel olur.
sen nasılsın? yokmu bi gelişme
Minettaaa senin annen miydi doğum zamanı yüzüne düşmemiş diyen? Her sabah kalkıp aynaya bakıyorum yüzümde bi değişiklik var mı diye :)) doğuracak kadınların gerçekten yüzleri bi garip olur ya böle tombik tombik :))bak senin annense kendisiyle düzenli olarak her sabah kameralı chat yapmak istiyorum.. yada her sabah resmimi çekip yollıcam bi baksın düşmüş mü yüzüme
Oyy yerim ben ablasını da kardeşini deee.. Az kaldı canım valla yaa hayırlısıyla pazartesi gelsin inşallah..
Biz de hala bi gelişme yok :)) dünki yürüyüş canımı çıkardı ama kızımı çıkaramadıbugünde temizlik ve hurma deniyorum.. artık o da olmadı son bi çare kalıyo biliyosun :)) beyimi ikna edemiyorum ama son çare onu da denicem galiba
şaka maka gerçektende artık sonuna geliyoruz hepimiz..
benimde dün gece aşağıya öyle bi baskı yaptıki dedim geliyo:))) sonrada saate bakıyorum:)) iyi dedim gelebilir rahatça...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun Minecim.
aaaaaa o da ne kııııı???
benim yüzüm bi kaç gündür şiş ve bi tuhaf. hatta bu sabah yüzümü yıkayıp aynaya bi baktım annaaaaaaamm o neee.. dudaklarım kocaman olmuş :))))))
Oyy yerim ben ablasını da kardeşini deee.. Az kaldı canım valla yaa hayırlısıyla pazartesi gelsin inşallah..
Biz de hala bi gelişme yok :)) dünki yürüyüş canımı çıkardı ama kızımı çıkaramadıbugünde temizlik ve hurma deniyorum.. artık o da olmadı son bi çare kalıyo biliyosun :)) beyimi ikna edemiyorum ama son çare onu da denicem galiba
Kuzum gerçekten Salihanın dediği gibi ne acelen var ki, evet anlıyorum bir an evvel kucağmızda olsun istiyoruz ama, bırak akışına, bak ben öyle yaptım, her şeyi hazır, ev hazır ama onu beklemiyoz, hayata devam, ne zaman isterse gelsin, ha bazen ben de ol planlı sezeryan demiyor değilim ama sezeryan istemiyorum, sorun çıkmaz inşallah, son zaman kadar bekleyecem, her gün biraz daha yaklaşarak günüme, sen de takma Meloşum, bize takıl, tvye takıl, dua et kendine ve hepimize, geçsin gitsin günler, bu arada o son çareyi ben 2dir deniyorum, ben de bir halt olmadı, bilemem kocamı çok nazikti, oğlan mı gözlerini kapadı da görmedi artıkın.
Nigoli aydınlattı sağolsun :) onun annesiymiş.. Kız benim de dudaklarım angelina jolie gibi oldu demek ki normal bu dönemdeaaaaaa o da ne kııııı???
benim yüzüm bi kaç gündür şiş ve bi tuhaf. hatta bu sabah yüzümü yıkayıp aynaya bi baktım annaaaaaaamm o neee.. dudaklarım kocaman olmuş :))))))
Canım bende şeker var ya bebek kilo almasın diye sürekli diyet yapıyorum ama artık çok sıktı ucunu kaçırmaya başladım zaman zaman.. normalde 42ye kadar bekleyebilirmiş hamileler ama ben 41e kadar bekleyebilcem hem kilo meselesinden hem de bebeğin baş ölçüsü önde gidiyo yani normal doğumu zorlaştırabilir.. Ama umutluyum inşallah 41 e kalmadan gelcek kızım, hem Allah'ın yardımı hem sizin dualarınızla..MELİKECİM,
geçmişi okurken farkettim de, kız sen niye acele ediyosun, 4-5 günün var daha...hem o verilen tarih de kesin değilki...bi hafta 10 gün geçebiliyo, bi çok kişi gördüm-duydum öyle...hemen gününde olmazsa sezeryan olcak diye şartlama kendini...gecikedebilir....4 kiloyu anca bulur o zamana, o da doğurulmayacak bi kilo değil...gerçekten bi risk olup doktorlar önermedikçe sakın sabırsızlık yüzünden sezeryana yatma....hakkında hayırlısı olsun
Bence bende öle bi hormon yok :)) o yüzden böle uzamış olabilir.. Dün bi arkadaşımın eşi doğum yapmış.. ikinci bebek normal doğum 36+6da gelmiş ve öle bi gelmiş ki aniden epidurale bile yetişememişler :)) Allah'ım beni sınıyosun dedim böleleri karşıma çıkarıp :)Yok annem o ben degılım ama okudugumdn berı bende yuzumu ıncelıorum:))) Anneme sorsm kesın bu konuda bı fıkr beyan eder bılırsın bılmedıgı sey yoktur:)))) Topmbıklık yok ama kendımı guzl hıssetmıorumKızımm sen varya bılıncaltı o kızı ıcınde tutuosun ben buna artık kanaaat getrdım:))))) aynı adet gıbı dusun nedn olmadı dedıkce ılerı atıo cunku adet kanamasını bastalan hormonu salgıyan bezler dusunce bezımızn hemen arkasında yar almaktadr:))) Nerden bılıosunnn dogumu baslatan hormonunda hıpofız bezının hemn arkasnda yanında dıbınde olmadıgını??:)))) Bak banaa nekdr rahatımmm hergun sancım gelıoo senden once dogurcm cunku sımdı gelsın ıstemıorum bıraz daha dursn gunes acsn oyle:))) aksama doguruomusum ahahaha:)))
Nigolim annene hergün resim yollamak isterimGünaydın kızlar,
Nasılsınız, benm koca iki gündür evdeydi, okuyordum fırsat bulduk ama yazamıyordum,
Benim anamdı anacığım benim anam, yok sen 20 Martta önce doğurmazsın, yüzüne düşmemiş daha diyen, gözlerimiz kapçıklanırmış (nasıl oluyorsa), dudaklarımız, ellerimiz şişermiş, bir bıkkınlık hali ve enerjisizlik vururmuş yüzümüze, mahalle arası ebeleri gibi maaşallah, öyle dedi işte.
senin kız da rahatına düşkün çıktı:)))) seviyo anasının karnını ne yapsın minik kuş:)
rahatsız etmeyin aaaaaaa
Bu arada benimki geçen gün ilgilendi bu forum nasıl oluyo filan diye, hani nasıl cvp yazıoruz nasıl okuyoruz falan.. neyse anlattım biraz.. anam akşam baktım ben yemeği toplarken girmiş forumu okuyo :))))) çok komik adam yaa.. dedim napıyosun? ben de bakcam diyo :)) deli mi ne.. mahremimizi yazıyoruz dedim biz orda
Kuzum gerçekten Salihanın dediği gibi ne acelen var ki, evet anlıyorum bir an evvel kucağmızda olsun istiyoruz ama, bırak akışına, bak ben öyle yaptım, her şeyi hazır, ev hazır ama onu beklemiyoz, hayata devam, ne zaman isterse gelsin, ha bazen ben de ol planlı sezeryan demiyor değilim ama sezeryan istemiyorum, sorun çıkmaz inşallah, son zaman kadar bekleyecem, her gün biraz daha yaklaşarak günüme, sen de takma Meloşum, bize takıl, tvye takıl, dua et kendine ve hepimize, geçsin gitsin günler, bu arada o son çareyi ben 2dir deniyorum, ben de bir halt olmadı, bilemem kocamı çok nazikti, oğlan mı gözlerini kapadı da görmedi artıkın.
Her açtığımda sana bakıyorum Melike'cim:)Gelmiş mi kuzun diye,boşver çok fazla düşününce de ters etki yapıyor herhalde.Benim arkadaşım da temizliğe girişmişti en son banyoyu temizlerken durdurmuştuk:)Oyy yerim ben ablasını da kardeşini deee.. Az kaldı canım valla yaa hayırlısıyla pazartesi gelsin inşallah..
E nişandır herhalde o keşke arasaydın doktorunu ,ben çok telaşeli bi tip olduğum için kalkar giderdim kesin hastaneyegunaydin kizlar
dun aksam kirmizi kanamam oldu,
hastaneye gidicektim fakat sancilarimin artmasini bekliyorum,
dun aksamdan buyana adet agrisi gibii agri cekiyorum,
yurursem heralde agrilar articak fakat cok korkuyorum,
sizce o kanama nisanmidir, ilk gebeligim bilgim yok,
nisan akintiyla bir gelirmis benimki sade temiz kandi basina gelen varmi?
Ah kıyamam Defne'ye iyi bakarlar kuzum sen üzülme,dayanamazsan getiriverirler ne olacak bi telefona bakareşim çarşambaları izinli canım o yüzden giremiyorum.
evet yarın son kontrolüm ve Allahın izniyle pazartesi minik prensesimiz kollarımda olacak.
cumartesi kaynanam geliyo, pazar günü Defneyi annemlere göndericem3-4 gün benden ayrı kalıcak, nasıl dayanıcaz bilmiyorum ve sonrasında da kardeşiyle ilk buluşması.. inşallah güzel olur.
sen nasılsın? yokmu bi gelişme
günaydın kızlar
havanın durumu çok kötü..kızıma uslu olmasını tembihliyorum..
dün gelen bebişimiz oldu mu aceba?
evet canım haklısın yüzyüze görüşemesek de burdaki herkes iyi ki var..hamilelik başından beri zor zamanlar geçirdim ve burdaki herkes çok destek oldu..aynı şekilde ben de sevinçlere üzüntülere eşlik ettim..polycim iyi ki açmış bu forumu ve iyi ki rastlaşmışız burdaki herkesle
demek kızım ayşen teyzesiyle aynı gün doğcak ne güzel
özgecim bugün rüyamda seni gördüm..aynı ofiste birlikte çalışıyorduk seninle
Bence bende öle bi hormon yok :)) o yüzden böle uzamış olabilir.. Dün bi arkadaşımın eşi doğum yapmış.. ikinci bebek normal doğum 36+6da gelmiş ve öle bi gelmiş ki aniden epidurale bile yetişememişler :)) Allah'ım beni sınıyosun dedim böleleri karşıma çıkarıp :)
Bu arada benimki geçen gün ilgilendi bu forum nasıl oluyo filan diye, hani nasıl cvp yazıoruz nasıl okuyoruz falan.. neyse anlattım biraz.. anam akşam baktım ben yemeği toplarken girmiş forumu okuyo :))))) çok komik adam yaa.. dedim napıyosun? ben de bakcam diyo :)) deli mi ne.. mahremimizi yazıyoruz dedim biz orda
Nigoli aydınlattı sağolsun :) onun annesiymiş.. Kız benim de dudaklarım angelina jolie gibi oldu demek ki normal bu dönemdebence iyi duruyo diğer taraflarda şişlik olmasa sevcem bile ama :))
Canım bende şeker var ya bebek kilo almasın diye sürekli diyet yapıyorum ama artık çok sıktı ucunu kaçırmaya başladım zaman zaman.. normalde 42ye kadar bekleyebilirmiş hamileler ama ben 41e kadar bekleyebilcem hem kilo meselesinden hem de bebeğin baş ölçüsü önde gidiyo yani normal doğumu zorlaştırabilir.. Ama umutluyum inşallah 41 e kalmadan gelcek kızım, hem Allah'ın yardımı hem sizin dualarınızla..
Bence bende öle bi hormon yok :)) o yüzden böle uzamış olabilir.. Dün bi arkadaşımın eşi doğum yapmış.. ikinci bebek normal doğum 36+6da gelmiş ve öle bi gelmiş ki aniden epidurale bile yetişememişler :)) Allah'ım beni sınıyosun dedim böleleri karşıma çıkarıp :)
Nigolim annene hergün resim yollamak isterimbence de var öle bişey ama tam kestiremiyorum kendi yüzümden :))
Babası kayserili tabi.. ekmek elden su gölden 50. haftaya kadar yaşar bu kız :)) babası da diyoki kızım da kayserili tabi hiç bişeyi yarım bırakmaz sonuna kadar kullanır diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?