2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben banyoyuda bitirdim :)) şimdi bi tek ütü ve yemek kaldı ama bilgisayarın başına oturunca da kalmamıyorum :) çok tembelim çooook.. kızın kime çektiği belli

Çok meraklılar yaa :)) ama ben olsam o bütün gün böle bi forumda babalarla yazışsa ben meraktan satır satır takip ederdiim valla yine iyi umursamıyolar o kadar

Kızlar bencede pratik olarak doğumun olduğunu haber vercek kadar girebilseler yeter :) yani derdimi anlatcak kadar girebiliyorum seviyesine getirmeliyiz adamları
Ben de Pollye mesaj attırcaktım ama hemen hemen aynı tarihlerimiz o yüzden benimkine buraya yazmayı öğretcem :))

canım benimde ikinci adım bahar :) 1 mayısda doğmuşum
bencede bahar koyabilirsin güzel bir isim

Benimkine de öğreteyim bari,bizim kızlar da haber verir ama hoş o benden daha telaşlı nasıl bilgisayarı açıp da yazar bilemiyorum ama yine de öğreteyim

Kızlarrr bızzattt hastaneden bı sekılde sıze ulasıp haber verıcem ınsallah:)) Kocam o esnada muhtemelen oglunu ve benı suslıcktır okdr mesgul olacktrkı asla kımseye msj yazamaz:))) Ben sıze bılgı verırım ınsallah hele bı gelsın o gunlerrrr oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mınık böcegım benım

selam kızlar sizlere birşey sorucam sabahtan beri karnımın üst bölgesi göbeğimden 1 karış yukarısı çok ağrıyor canım yanıyor hafif sancımda var ama o hep vardı bu ağrı neyin nesi anlamadım benimde sezeryan 6 sında hep öncesinde normal olsun diye dua ediyordum ama bu anormal ağrı nerden çıktı bilen varsa yazabilri mi?

Günaydınn kuzumm annenin saydıklarının hepsi mevcut bende hatta bel ve kasık ağrısı bilem var doğurcam mı nee

günaydın güzel anneler biz geldik babamla annem geldi izmirden ve biz çok mutlu oldukkkkkkk bende hala doğumu bekliyorum

:))) Kız sen halaa dogrmadnmı gecn gun geldın aklımaa dedım belkıde dogrdu fırst bulup yazamıo:))) Gozun aydın kavusmussun annenle babana sımdı sıra bebekte:)) Hadı bakalmmm hayırlısıyla gelsın bebısın:))

aslında çok da değilmiş ama senin doktor iyiymiş aman nazar değmesin.. tabi hayırlısı cnm takma bu kadar cok. sen istedikce ters tepiyor olabilir. ikiniz içinde en hayırlı doğum yöntem hangisi ise o olsun. sezeryandan da korkma olmaz bişi herşey gönlüne göre olsunnn

bende yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım hayırlısı..kıyabilirmiyim o zaman bilmiyorum
Erkek bebek bekleyen guzel anneler ilk 28 gün sunnet yaptırmak cok fayddali diyor doktorlar. Siz ne dü§ünüyorsunuz

sağol cnm Allah büyük. bu gittiğim doktor ztb deki 38 39 da keseriz iğneyi demişti 38 de keserse de ben kullanmaya devam ederim. hakkımızda hayırlısı olsun napalım. artık takmıyorum kafama. herşey olacagına varır nasılsa.

Allah korusun cnm öyle şeyler düşünme sen genede. inşallah sağ sağlim alırsın kucagına bebeğini.

Allah kurtarsın.. sende sağ sağlim al bebeğini kucagına inşallah.
Merhaba kızlar takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı hiç .Yarın sabah 9 da 2.oğluma kavuşacağım inşallah.Heyecan dorukta.dUALARINIZI BEKLİYORUM...

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZ İÇİN EPUDRALDEN HİÇ KORKMAYIN Bİ SIKINTI YOK SONRASI BİRAZ SIKINTILI FAKAT 3.GÜNÜMDEYİM VE BİRAZ BİRAZ NORMALE DÖNDÜM.İNSANIN CANINI SIKAN NOKTA SİZE EN ÇOK İHTİYAÇ DUYULAN ZAMANDA SİZİN MUHTAÇ DURUMDA OLMANI BİŞEY YAPAMANIZ VE HERKESİN SİZE BİŞEYLER SORMASI.SAKIN EVİNİZİ DOLDURMAYIN EĞER ELİNİZDEYSE.STERS ZATEN KENDİLİĞİNDEN VAR Bİ DE DIŞ UNSURLAR AMAN ALLAHIM.SODA ÇIKARILDIKTAN SONRA İDRAR VE TUVALETTE ÇIKMA KONUSUNDA KAYISI SUYU VE EN AZ 3-4 LT SU İÇİN MUTLAKA.
BENİM SÜTÜM DÜN AÇIK RENK OLARAK GELMEYE BAŞLADI ÇÜNKÜ ILIK DUŞ ALDIM.GECE 2 SAATTE BİR EMİRİYORUM YİNE YAZARIM ÇOK ÖPÜYORUM HEPİNİZİ

Günaydınn kuzumm annenin saydıklarının hepsi mevcut bende hatta bel ve kasık ağrısı bilem var doğurcam mı nee

Ay yok kuzum ya senin için erken daha, bu arada geçmiş olsun bacaklarını okudum, kıyamam sana, çok yoruldu senin bünye, taşınma, oturma izni falan derken, dinlen geçer bence.

slm kızlar bende dün dr gittim nst ye girdim kan idrar verdim ama sonuçları alamadım yarın alıp dr göstercem dr a alt tarafımn kemikleri çok ağrıyo dedim kilodan kaynaklanıyo çok kilo almışsın bundan sonra hep yürüyüş yapacaksın dedi bi daha ne zaman geleyim dedim 15 20 gün sonra gel dedi zaten tahmini 25 de doğum tarihi devlet hastaneleri böle işte artık doğursamda kurtulsam hastanelerdennn bu arada geçmişi okumadım doğuran var mı aceppp

Herkese günaydın.uzun zamandır takip ediyorum ama anca yazabildim.Benimde 38+6 oldu ama ben baya stresliyim.Hala gelmedi diye :44:gecelerde uyku haram durup durup ağlamalar ne olacak benim halim.Benim kızında gelesi yok ölee beklemedeyim.

Canım sen kaçmadan hayırlı olsun diyeyim dedim, Gözünaydın kuzum, Allah analı babalı bahtı açık eylesin minik kuşunu.

Yapma stres be canım, bak bizim kızlardan da hala sabır taşı olanlar var, ama 40dan sonra sıkılmaya başla, bugün yarın gelmiş sıran, bekledikçe gelmiyor zamane kızları.

Ay yok kuzum ya senin için erken daha, bu arada geçmiş olsun bacaklarını okudum, kıyamam sana, çok yoruldu senin bünye, taşınma, oturma izni falan derken, dinlen geçer bence.

Sağol kuzumm ay ne bilim dediğin gibi çook yoruldum artıkın doğurmak istiyorumm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…