- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.381
Ben banyoyuda bitirdim :)) şimdi bi tek ütü ve yemek kaldı ama bilgisayarın başına oturunca da kalmamıyorum :) çok tembelim çooook.. kızın kime çektiği belliHer açtığımda sana bakıyorum Melike'cim:)Gelmiş mi kuzun diye,boşver çok fazla düşününce de ters etki yapıyor herhalde.Benim arkadaşım da temizliğe girişmişti en son banyoyu temizlerken durdurmuştuk:)
Nasıl sende oyle bır hormon yok hamıle kalmayı bılıosn dogurmayıda bılceksın tabı:))))) O dedgn dogmdn ıstıorum aynen aynısından okdr kolay olsnkı ne epıdrl ne bısey gıttgm gıbı yatısım yapılsn bakılsın aaa hadı dogumhaneye densın cıkayım hemen en guzel bıseyyyyyyyyyyyyyy:)))) Benm beyde oyle sekerım burda olanlrı anlatınca okdr can kulagıyla dınlıo ve yorum yapıokı:)))) Burdakı dıkktımı ceken olaylrı dogumları vs paylasıorumm can kulagıyla dınlıoo:))) yerım onu benn benm mınnaaak burunlu kocam
günaydın herkese.
doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim yelden ve nisan gözüme çarptı. sağlıcakla buyutun yavrularinizi .
melike ve saful sizin gunleriniz artık epey yaklaşmış umarım kolayca dogum haberlerinizi alırız.
Ronya canim günün belli olmuş 21 mart olunca aklıma Su geldi kızının ismi belli ama ikinci isim düşünüyorsanız Bahar olabilir :)) çok güzel bir gün her nevruzda doğum gününü kutlucaklar
Kızlar bencede pratik olarak doğumun olduğunu haber vercek kadar girebilseler yeter :) yani derdimi anlatcak kadar girebiliyorum seviyesine getirmeliyiz adamları
Ben de Pollye mesaj attırcaktım ama hemen hemen aynı tarihlerimiz o yüzden benimkine buraya yazmayı öğretcem :))
Günaydın kızlar,
Nasılsınız, benm koca iki gündür evdeydi, okuyordum fırsat bulduk ama yazamıyordum,
Benim anamdı anacığım benim anam, yok sen 20 Martta önce doğurmazsın, yüzüne düşmemiş daha diyen, gözlerimiz kapçıklanırmış (nasıl oluyorsa), dudaklarımız, ellerimiz şişermiş, bir bıkkınlık hali ve enerjisizlik vururmuş yüzümüze, mahalle arası ebeleri gibi maaşallah, öyle dedi işte.
günaydın güzel anneler biz geldik babamla annem geldi izmirden ve biz çok mutlu oldukkkkkkk bende hala doğumu bekliyorum
günaydın güzel anneler biz geldik babamla annem geldi izmirden ve biz çok mutlu oldukkkkkkk bende hala doğumu bekliyorum
Bence de yarın gelsin bu geceyi de atlatalımm :)
Sağlam para ödüyorum tabi 32 tl :)) 12 lirası devlete 20 tl ödüyorum ama hakkını veriyo sağolsun :)) yok ya adamın parada pulda gözü yok sağolsun acayip iyi bi insan maşalah diyim de :))
Ben de yürüyüşe verdim kendimi bakalım.. 1 hafta daha kesin beklicem de sonrasını bilmiyorum lagrima yaahayırlısı artık..
Oyyy maşallah tosuna
Valla bayaa yürüdüm Öslemim bakalım bugün neler olcak :) yok yok sen sakın vazgeçme.. ben de zaten en az 1 hafta kesin beklicem o arada da gelir inşallah akıllı kızım :)
Erkek bebek bekleyen guzel anneler ilk 28 gün sunnet yaptırmak cok fayddali diyor doktorlar. Siz ne dü§ünüyorsunuz
cnm senın adına sordum dr uma tabıkı normal dogum olur dedı bu ıgne normal doguma engel degıl fakat kesınlıkle ıgne kesılmez dedı ben clexane vurduktan 2 saat sonra bıle hastamı doguma aldım dedı fakat arada 12 saat gecmesı ıyı olur dedı dr um, bence kesınlıkle ıgnenı kesme devlet fazla ılgılenmıyor hıc kafanı karıstırma cnm 1 gun kalaya kadar ıgnenı vur bence bebegını rıske atma korkma allahın ıznıyle sana bırsey olmaz olsaydı banada olurdu demı cnm dedıgım gıbı devlet umursamıyor bende senın gıbı yasadım aynı gunlerden gectım devlete gıttım once ılgılenmedıklerını gorunce ozele dondum cnm canını sıkma son zamanlarını dusunerek gecırme Allahım buyuk.
kızlar bugun son kontrolüme gıttım bebegim tam 37 haftalık 3500gr ve 51 cmdr kafasının cok buyuk oldugunu oncesınde sezeryan oldugum ıcın ıç dıkıslerımı zorladıgını boyle gıderse bebegı allah korusun kaybederıuz dedı cok korktum dogumu erkene aldı 7 martta sabah 9 gıbı oğlum gelıcek allahın ıznıyle cok heyecanlıyım son hazırlıklarımı yapmam lazım rabbım sagsalım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.
Merhaba kızlar takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı hiç .Yarın sabah 9 da 2.oğluma kavuşacağım inşallah.Heyecan dorukta.dUALARINIZI BEKLİYORUM...
Günaydınn kuzumm annenin saydıklarının hepsi mevcut bende hatta bel ve kasık ağrısı bilem var doğurcam mı nee
ARKADAŞLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZ İÇİN EPUDRALDEN HİÇ KORKMAYIN Bİ SIKINTI YOK SONRASI BİRAZ SIKINTILI FAKAT 3.GÜNÜMDEYİM VE BİRAZ BİRAZ NORMALE DÖNDÜM.İNSANIN CANINI SIKAN NOKTA SİZE EN ÇOK İHTİYAÇ DUYULAN ZAMANDA SİZİN MUHTAÇ DURUMDA OLMANI BİŞEY YAPAMANIZ VE HERKESİN SİZE BİŞEYLER SORMASI.SAKIN EVİNİZİ DOLDURMAYIN EĞER ELİNİZDEYSE.STERS ZATEN KENDİLİĞİNDEN VAR Bİ DE DIŞ UNSURLAR AMAN ALLAHIM.SODA ÇIKARILDIKTAN SONRA İDRAR VE TUVALETTE ÇIKMA KONUSUNDA KAYISI SUYU VE EN AZ 3-4 LT SU İÇİN MUTLAKA.
BENİM SÜTÜM DÜN AÇIK RENK OLARAK GELMEYE BAŞLADI ÇÜNKÜ ILIK DUŞ ALDIM.GECE 2 SAATTE BİR EMİRİYORUM YİNE YAZARIM ÇOK ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Herkese günaydın.uzun zamandır takip ediyorum ama anca yazabildim.Benimde 38+6 oldu ama ben baya stresliyim.Hala gelmedi diye :44:gecelerde uyku haram durup durup ağlamalar ne olacak benim halim.Benim kızında gelesi yok ölee beklemedeyim.
Ay yok kuzum ya senin için erken daha, bu arada geçmiş olsun bacaklarını okudum, kıyamam sana, çok yoruldu senin bünye, taşınma, oturma izni falan derken, dinlen geçer bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?