- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.401
slm kızlar bende dün dr gittim nst ye girdim kan idrar verdim ama sonuçları alamadım yarın alıp dr göstercem dr a alt tarafımn kemikleri çok ağrıyo dedim kilodan kaynaklanıyo çok kilo almışsın bundan sonra hep yürüyüş yapacaksın dedi bi daha ne zaman geleyim dedim 15 20 gün sonra gel dedi zaten tahmini 25 de doğum tarihi devlet hastaneleri böle işte artık doğursamda kurtulsam hastanelerdennn bu arada geçmişi okumadım doğuran var mı aceppp
:))) Kız sen halaa dogrmadnmı gecn gun geldın aklımaa dedım belkıde dogrdu fırst bulup yazamıo:))) Gozun aydın kavusmussun annenle babana sımdı sıra bebekte:)) Hadı bakalmmm hayırlısıyla gelsın bebısın:))
Günaydın kızlaaar.. Bugün erkenciyis biraz temizlik yapmamız lazım sanırım :))
Seeeeeeeeenbenden 3 gün öncesin sen doğurursan bende 3 güne kadar hazırlanırım :))
Günaydın cnm gözün aydın ne güzel hasret gider
Ay ne güzel ya, insanın ailesi gibi yok demi, benim de kızkardeşim yanımda olsun isterdim, bacımı özledim ben de.
Gerçi öle ama insan sona geldikçe telaşnıyomuş bide salı günü doktorum olmazsa 19 martta kadar beklicez diyince daha bi kötü oldumYapma stres be canım, bak bizim kızlardan da hala sabır taşı olanlar var, ama 40dan sonra sıkılmaya başla, bugün yarın gelmiş sıran, bekledikçe gelmiyor zamane kızları.
Canım ya, sen almayacan da kiloyu kim alacak, kız dursun diye aylarca yattın olacağı buydu, ama olsun geldik ya sonuna, sen yine de içine sinmezse haftada bir git doktora, niye geldin demezler merak etme
oyy cnm Allah ciğerlerine sağlık versinde bi tek biz biliriz o zahmeti o eziyeti..olsun yinede o kdr şanslıyızki onları biz taşıdık içimizde o en güzel duyguyuda biz tadıcaz Allahın izniyle.. aslında erkeklerden bizi anlamalarını bile beklememiz hata çünkü nasıl anlayabilrlerki bu güzel bi o kdr zahmetli duyguyu..imkansız..içimzde bi can taşıyoruz ya bizden ayrı bi kalp ayrı bi ruh kendi isteğiyle hareket eden bizden ayrı bi varlık ama bi o kdrda bizim olan..o yüzden bu konuya çok sığ kalabiliyolar..bnm kocam anlayışlıdır Allah razı olsun ama herkes ufak tefek tartışmalar yaşamıştır hamileliği boyunca hem bizde hem onlarda aileye yeni bir bireyin getireceği heycan ve stres var..bazıları nerden çıkarıcağını şaşırıyo bu stresi..mesela adamcağız alışveriş yapmak istiyo doru dürüst kazaım fln kalmadı diyo yada onu bunu almak istiyo diyorum artık kendini düşünme zmnı geçti artık öncelik çocuğumuz onun ihtiyaçları..sesini çıkarmıyo zavallı onunda hakkı değilmi çalışan getiren o halbuki istediğini alsın ama bnm gözüm döndü kndimi düşünemez oldum sürekli bi bebeğe alışveriş yapma isteği var içimde ancak bu şekilde stresimi atıyorum..terapi gibi geliyo ona bişiler almak kndimi unuttum yani..neyse cnm üzme kendini o kdr harap etme bebek katılınca aranıza herşey çok farklı olcaktır eminim..
bahar benim de 2. ismimcanım benimde ikinci adım bahar :) 1 mayısda doğmuşum
bencede bahar koyabilirsin güzel bir isim
son zamanların stresi işte cnm, ama daha waktin war 1 hafta sonra stres olmaya başlayabilirsinnHerkese günaydın.uzun zamandır takip ediyorum ama anca yazabildim.Benimde 38+6 oldu ama ben baya stresliyim.Hala gelmedi diye :44:gecelerde uyku haram durup durup ağlamalar ne olacak benim halim.Benim kızında gelesi yok ölee beklemedeyim.
bende bi nane belirti yok valla tamizlik yapıyom belki işe yarareşimede en son çareyi söledim ben öyle şeyler yapmam diyo
Dur daha zamanımız var Azericim yaff,bizim için daha erkenSağol kuzumm ay ne bilim dediğin gibi çook yoruldum artıkın doğurmak istiyorumm yaaa
bende bi nane belirti yok valla tamizlik yapıyom belki işe yarareşimede en son çareyi söledim ben öyle şeyler yapmam diyo
canlarım herkese merhaba. kısaca yazıp biraz geçmişe bakacağım...
biz iyi olmaya çalışıyoruz. oğlum biraz gazlanmaya başladı özellikle akşam ve gece saatlerinde başlıyor...
dün esra erol un tarifini denedik iyi geldi gibi. birde sab diye gaz ilacı var onu kullanıyoruz...
pişik için hametan pişik kremini tavsiye ederim... niveadan hiç memnun kalmadım...
humana süt çayı tavsiye ederim iyi geldi kesinlikle alın...
onun dışında yemek haricinde ara öğünlerde dut, bisküvi, komposto, çay vs ihmal etmeyin zaten emzirdikten sonra kurt gibi acıkmış ve susamış oluyorsunuz ben emzirirken bile o an su içiyorum sanki yarım saatlik koşu yapmış gibi nefes nefese kalıyorum...
umarım herkes ve bebişler iyidir...
öpüldünüz...
canım meraba. teşekkürler tawsiyelerin içim. ersa erolun tarifi nedir? ha bir de humana still den bahsediyosun sanırım,, şimdiden içmeye başlasak onu faydası olur mu? benim sezeryan gözüktüğü için süt gelmicek die endişeliyim...:18:
Ben yapmam öyle şeyler hihihihi ayy kuzum çok güldüm yaa
Ay ne bilim kuzum hergören de aaa daha sen doğurmadın mı diyodaha çok stres yapıyorum bide ben böyle acele ediyorum ya bizim kız kesin 40 geçer öyle gelir inadınaDur daha zamanımız var Azericim yaff,bizim için daha erken
Erkeklerin hepsi korkuyor ya birşey olursa diye yalnız ben de korkuyorum umarım bizimki de 38 ,i doldurur sağlıkla gelir.
Kızlar bu arada ben çok fazla yer oldum plasenta yaşlanmasından bebiş beselenemeyecke diye eşim sürekli ağzıma bişiler tıkıo e iştahım da açıldı,en son bebek şekerlerini kavanozlardan yaptım ben de içlerine koyacağım şekerleri kemirmeye başladım biri bana dur desin yaff
canım meraba. teşekkürler tawsiyelerin içim. ersa erolun tarifi nedir? ha bir de humana still den bahsediyosun sanırım,, şimdiden içmeye başlasak onu faydası olur mu? benim sezeryan gözüktüğü için süt gelmicek die endişeliyim...:18:
yasminka, sna da günaydın...
işte son 2 günümama hiç çalışasım yok artık...hani kitap okurken son sayfaları hiç okuyasın gelmezya, onun gibi....danışma kıyak geçiyo sanırım son günlerim diye, henüz vaka almadım...gel tezkereee, gel tezkere bitsin bu gurbeett..
Niye kız yapmıyonuz, bende mi bir sorun var, ben yapıyom valla, koca da hiç yok demiyor, dikkatli oluyoz ama, kendim için istiyorsam namerdim, doğum kanalları açılıyormuş ya. O sebepten yani.
Niye kız yapmıyonuz, bende mi bir sorun var, ben yapıyom valla, koca da hiç yok demiyor, dikkatli oluyoz ama, kendim için istiyorsam namerdim, doğum kanalları açılıyormuş ya. O sebepten yani.
al benden de o kadar canım yaa. artık ayaklarım geri geri gidiyor. benim son 4 günüm haftaya da 2 gün daha gittim mi bitecek ama işler de öyle yoğunlaştı ki. hiçbir şey kalmadı odadaki arkadaşlarıma yapacak. hayırlısıyla bebişlerimizi alalım kucağımıza :))
Kuzummm biz nerdeyse 3 ay oldu kardeş kardeş yatıyoruz adam aramıza yastik bilem koyuyor gece elim ayağım değer bişey olur diye o benden pimpirikliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?