- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.421
teşekkür ederim cnm cevabın için. dün gece o sinirle gittim salonda yattım, geldi yanıma konuştu 'seni yanımda istiyorum', dedi, özür diledi.. bende 'ama ben seni istemiyorum' dedim, yine de gitmedi, yere oturmuş başının altına da yastık koymuş bekledi kalkmamı,kalkmadım uyumuşum.. gece 4 dü uyandım, o da 2li koltuğa kıwrılmış uyumuş kocca herif:) görünce dayanamadım içim cız etti, kalk dedim istersen yanıma yatabilirsin dedim, hemen kalktı geldi yattı tanıma sarıldı bide üşümüş buz gibi olmuştu,barıştık:)... amann ne yufka yürekliyiz beee:))
bahar benim de 2. ismimben de 6 mayıs. güzel isim koymak isteyen olursa tawsiye ediyorum
son zamanların stresi işte cnm, ama daha waktin war 1 hafta sonra stres olmaya başlayabilirsinnşimdilik dokunma prensese, ne zaman istiyosa sağlıkla gelsin inşallah..
mart anneleri sdoğum hikayelerine yazu ve resim ekledim hepinizi öpüyorum...
ben hamile kaldıgımı öğrendiğimden beri kocişimle kankayızoda korkuyor bende..
Gece pijamalarımızı giyip gaffur gibi ölümüne gangayıızzz diyorum kocama
Ay canım akşam senin yazını okudum, dur şu kıza cevap vereyim dedim, sonra kocam beni yatır da gel dedi, peki dedim, ama ne oldu, öküzcan beni ağlattı durduk yere, ondan sonra da bıktım senin ağlamandan, ne sulugözsün bunalttın beni falan diyip kıçını dönüp yattı, sabahta bişey olmamış gibi öperek işe gitti.
Gece pijamalarımızı giyip gaffur gibi ölümüne gangayıızzz diyorum kocama
Hahaa bende sabahtan beri temizlik ütü banyo ohoo hiç durmadım ama ben çalıştıkça kızcağızım uyuyobende bi nane belirti yok valla tamizlik yapıyom belki işe yarareşimede en son çareyi söledim ben öyle şeyler yapmam diyo
Ahhaaa yalnız olmamak ne güzel :)) ben görcem o bekle sabret diyenleri bi 39. haftalarına gelsinler deGerçi öle ama insan sona geldikçe telaşnıyomuş bide salı günü doktorum olmazsa 19 martta kadar beklicez diyince daha bi kötü oldum
bizimkide kocaman 3750 kilo 53 boy olmuş nasıl çıkarcam ben onuvalla eşimin burnundan getiriyorum
Tamam bizden kötü durumda olanlarda var demek ki :)) bizim 2 ay oldu galiba öncesinde problem yoktu ama şimdi adam çok korkuyo.. ben destekliyorum devam edenleri ama adam yok diyincede yapcak bişey kalmıyo :))ben hamile kaldıgımı öğrendiğimden beri kocişimle kankayızoda korkuyor bende..
Kitabına uyduruyolar canım.. yasaya göre alınmaması lazım ama bi de özel hastanelerin bi prosedürü var ona uygun olan şeyler var nst ye para almak falan gibi.. yani bi heveslendik bizde haberi duyunca ama :) Türkiyede işler öle işlemiyo biliyosun.. para bayılmaya devam..kızlar artık özel hastanelerde dogum için ekstra para alınmayacakmış sağlık bakanlığı yasaklamış bu konuda bilgisi olan varmııı?
aaa ne tesadüf benimki de dediki, senin kızlara kim haber verecek, aç da öğret bana, karım doğurdu diye yazayım dedi, saçmalama dedim, sen girme oraya insanlar özelini yazıyor, sen sadece telefonla poliye mesaj at bir de faceden kızlara haber ver, önceleri dalga geçiyordu, baktım şimdi pek bir benimsedi, her gün doğum var mı, bebiş resimleri eklediler mi, bizim oğlana kız baktın mı falan diyor.
slm kızlar bende dün dr gittim nst ye girdim kan idrar verdim ama sonuçları alamadım yarın alıp dr göstercem dr a alt tarafımn kemikleri çok ağrıyo dedim kilodan kaynaklanıyo çok kilo almışsın bundan sonra hep yürüyüş yapacaksın dedi bi daha ne zaman geleyim dedim 15 20 gün sonra gel dedi zaten tahmini 25 de doğum tarihi devlet hastaneleri böle işte artık doğursamda kurtulsam hastanelerdennn bu arada geçmişi okumadım doğuran var mı aceppp
bende bi nane belirti yok valla tamizlik yapıyom belki işe yararEşimede en son çareyi söledim ben öyle şeyler yapmam diyo
al benden de o kadar canım yaa. Artık ayaklarım geri geri gidiyor. Benim son 4 günüm haftaya da 2 gün daha gittim mi bitecek ama işler de öyle yoğunlaştı ki. Hiçbir şey kalmadı odadaki arkadaşlarıma yapacak. Hayırlısıyla bebişlerimizi alalım kucağımıza :))
kızlar artık özel hastanelerde dogum için ekstra para alınmayacakmış sağlık bakanlığı yasaklamış bu konuda bilgisi olan varmııı?
kızlar artık özel hastanelerde dogum için ekstra para alınmayacakmış sağlık bakanlığı yasaklamış bu konuda bilgisi olan varmııı?
yeni duydum bunu...nerden öğrendin sen
canım bende şimdi okudum gerçektende öyle bir şey varmış
ama ben geçen hafta hastanenin fiyat alma bölümüne gittim
bana aynı ücretleri söylediler :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?