2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım akşam senin yazını okudum, dur şu kıza cevap vereyim dedim, sonra kocam beni yatır da gel dedi, peki dedim, ama ne oldu, öküzcan beni ağlattı durduk yere, ondan sonra da bıktım senin ağlamandan, ne sulugözsün bunalttın beni falan diyip kıçını dönüp yattı, sabahta bişey olmamış gibi öperek işe gitti.

mart anneleri sdoğum hikayelerine yazu ve resim ekledim hepinizi öpüyorum...

amannn ne uğursuz geceymiş beee, neyse ki uzun sürmeden hatalarını anlıyolar, onların da psikolojisi bozuk die düşünüyorum

kızlar artık özel hastanelerde dogum için ekstra para alınmayacakmış sağlık bakanlığı yasaklamış bu konuda bilgisi olan varmııı?

Neyse kızlar pc başında oturunca iyice oduna döndü ayaklarım gidip parkta biraz yürüyüş yapayım açılır belki hepinizi öptüükk kendinizie ve minişlere iyi bakınnn

bende bi nane belirti yok valla tamizlik yapıyom belki işe yarar eşimede en son çareyi söledim ben öyle şeyler yapmam diyo
Hahaa bende sabahtan beri temizlik ütü banyo ohoo hiç durmadım ama ben çalıştıkça kızcağızım uyuyo herhalde aman bu manyağın işi bitmez ben biraz daha uyuyum da çıkarım bi ara diyodur.. görüyo bi de etraf kar kış.. ben olsam bende çıkmam

Ahhaaa yalnız olmamak ne güzel :)) ben görcem o bekle sabret diyenleri bi 39. haftalarına gelsinler de

ben hamile kaldıgımı öğrendiğimden beri kocişimle kankayız oda korkuyor bende..
Tamam bizden kötü durumda olanlarda var demek ki :)) bizim 2 ay oldu galiba öncesinde problem yoktu ama şimdi adam çok korkuyo.. ben destekliyorum devam edenleri ama adam yok diyincede yapcak bişey kalmıyo :))

kızlar artık özel hastanelerde dogum için ekstra para alınmayacakmış sağlık bakanlığı yasaklamış bu konuda bilgisi olan varmııı?
Kitabına uyduruyolar canım.. yasaya göre alınmaması lazım ama bi de özel hastanelerin bi prosedürü var ona uygun olan şeyler var nst ye para almak falan gibi.. yani bi heveslendik bizde haberi duyunca ama :) Türkiyede işler öle işlemiyo biliyosun.. para bayılmaya devam..

Slm... Geçmiş yine birikmiş ama bugün okuyamayacağım. Umarım herkesler iyidir.

Dün bizim kontrolümüz vardı. Sabah gittik muayene olduk, tahlillerimiz yapıldı ve NST ye bağlandık. Öğleden sonra doktorum nst de sancı çıktığını bidaha bağlanmam gerektiğini söyledi. Bir daha bağlandık bu sefer oğlum uyuyor çıktı. İki kez daha bağlandık ve sağolsun dördüncüde hareket ettide akşam 7 de evimize gelebildik...

Oğluşum iyi gelişimi normal.3360gr olmuş . Günümün dolmasına 1,5 hafta kaldığı için memelekete gitmeme izin çıkmadı. Bundan sonra heran gelebilir ikinciler daha çabuk doğar dedi. Ama ben anladım ki bizimki kesinlikle 40 'ını dolduracak:))

hadi yaa,eşler de dadandı demek :)

yaaa...o kilo almaklamı ilgiliymiş.bende de aşırı var o ağrı...13 kilo aldım, ondanmış demekkk...senin doktor da iyi direk doğuma gel dememiş...

bende bi nane belirti yok valla tamizlik yapıyom belki işe yarar Eşimede en son çareyi söledim ben öyle şeyler yapmam diyo

çok komik ya...ay biz tam gaz devam ediyoruz valla...o da hiç yok demiyo....biara yani 20li haftalarda iki üç hafta bi uzak durmuştu, ben sorun olmadığını anlatmıştım...canına minnet oldu ondan sonra...gayet eskisi gibi devam etti... :) :) şimdiden kırkı çıkınca devam ediliyomu diye soruyo :) :)

evet yaa, bitse de girsek artık.....

canım bende şimdi okudum gerçektende öyle bir şey varmış
ama ben geçen hafta hastanenin fiyat alma bölümüne gittim
bana aynı ücretleri söylediler :44:

kızlar bu özel hastanelerin para almaması ilgili kanunu bulmaya çalışıyorum
sizde bakın. eğer bulursam çıktısını alıp doğum yapınca hastaneye sunucam
madem böyle bir uygulama var biz neden o kadar para ödüyoruz

canım bende şimdi okudum gerçektende öyle bir şey varmış
ama ben geçen hafta hastanenin fiyat alma bölümüne gittim
bana aynı ücretleri söylediler :44:

bilmiyorumki tam detayını ama bana arkadaşım bugün söyledi şanslısın artık özel hastanelerde dogum ücreti kalkmış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…