- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.461
nasıl yaptını zhelal valla ben acayip tırstımbenim herifde benden tırsak olunca kaldı öylece ya cocugun kafasına dokunuruz yok gamzeliolur psikolojisini içerde bozmayalım falan
2 kezde denedik lakin olmadı ben cok kasıldım sankiilk gün müş gibi canım yandı bıraktım.. normal doğurursam gözelim mekan cuval olcak.. sezeryan olursam adam yasadıilk günkü tazeliğinde 9 10 aydır tık yok çünkü
Merhaba arkadaslar,
Geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın dogum yapan annelerimiz varsa gözleri aydın bebeklerini güle güle büyütsünler.Dogumu yaklasan annelerimize de kolay ve hayırlı dogumlar diliyorum.
28.Subatta (35+4 iken ) normal dogumla 2380 gr oglumu ( Batuhan )kucagıma aldım.Epiduralde yaptırmadım kesinlikle agrı çok degildi.Eger saglık açısından engeliniz yok ise şiddetle normal dogum tavsiye ederim.Su anda dogumun ertesinde 3.günümdeyim ve ne agrım var ne baska bir derdim.Karnımda hemen hemen hiç yok.Darısı başınıza sevgili arkadaslarım.
bende bi nane belirti yok valla tamizlik yapıyom belki işe yarareşimede en son çareyi söledim ben öyle şeyler yapmam diyo
Allah analı babalı büyütsün,maaşallah..inşallah Allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip eder...
arkadaşlar ben başından beri hep sizi takipteyim arada bikaç kezde yazmışlığım var...25. haftadan beri yatarak bu günlere geldim..ve allah izin verirse yarın sabah kuzucuğuma kavuşcam...çok karışık duygular içindeyim hem mutluyum hem de korkuyorum...genel anestezi ile sezeryan olcak..
rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucaklayalım inşallah...
miniğim biraz zayıfmış ama inşallah sağlıklıdır...
dün bebeğimin odasıda geldi...çok güzel bi duyguymuş odasından çıkmak istemiyorum...becerebilirsem foto koyarım...
rabbim isteyen herkese tattırsın evlat duygusunu...
hakkınızı helal edin çok şeyler öğrendim buradan...doğum hikayemide paylaşmak istiyorum kısmet olursa...dualarınıza bugün bizide katarsanız seviniriz...
Allah analı babalı büyütsün canım:)))Merhaba arkadaslar,
Geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın dogum yapan annelerimiz varsa gözleri aydın bebeklerini güle güle büyütsünler.Dogumu yaklasan annelerimize de kolay ve hayırlı dogumlar diliyorum.
28.Subatta (35+4 iken ) normal dogumla 2380 gr oglumu ( Batuhan )kucagıma aldım.Epiduralde yaptırmadım kesinlikle agrı çok degildi.Eger saglık açısından engeliniz yok ise şiddetle normal dogum tavsiye ederim.Su anda dogumun ertesinde 3.günümdeyim ve ne agrım var ne baska bir derdim.Karnımda hemen hemen hiç yok.Darısı başınıza sevgili arkadaslarım.
arkadaşlar ben başından beri hep sizi takipteyim arada bikaç kezde yazmışlığım var...25. haftadan beri yatarak bu günlere geldim..ve allah izin verirse yarın sabah kuzucuğuma kavuşcam...çok karışık duygular içindeyim hem mutluyum hem de korkuyorum...genel anestezi ile sezeryan olcak..
rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucaklayalım inşallah...
dün bebeğimin odasıda geldi...çok güzel bi duyguymuş odasından çıkmak istemiyorum...becerebilirsem foto koyarım...
hakkınızı helal edin çok şeyler öğrendim buradan...doğum hikayemide paylaşmak istiyorum kısmet olursa...dualarınıza bugün bizide katarsanız seviniriz...
Merhaba arkadaslar,
teşekkür ederim cnm cevabın için. dün gece o sinirle gittim salonda yattım, geldi yanıma konuştu 'seni yanımda istiyorum', dedi, özür diledi.. bende 'ama ben seni istemiyorum' dedim, yine de gitmedi, yere oturmuş başının altına da yastık koymuş bekledi kalkmamı,kalkmadım uyumuşum.. gece 4 dü uyandım, o da 2li koltuğa kıwrılmış uyumuş kocca herif:) görünce dayanamadım içim cız etti, kalk dedim istersen yanıma yatabilirsin dedim, hemen kalktı geldi yattı tanıma sarıldı bide üşümüş buz gibi olmuştu,barıştık:)... amann ne yufka yürekliyiz beee:))..
aynen işte sezeryanın tek iyi yanı o zaten :)) gerisi kesinlikle normal doğum avantajlı.. yani ya anne ve bebek iyi olcak yada baba :) 2'ye 1 kaldığı için biz anne ve bebeği tercih ediyoruzz ve normal doğuruyoruuuz :)) inşallaaaah
Niye kız yapmıyonuz, bende mi bir sorun var, ben yapıyom valla, koca da hiç yok demiyor, dikkatli oluyoz ama, kendim için istiyorsam namerdim, doğum kanalları açılıyormuş ya. O sebepten yani.
Ay canım akşam senin yazını okudum, dur şu kıza cevap vereyim dedim, sonra kocam beni yatır da gel dedi, peki dedim, ama ne oldu, öküzcan beni ağlattı durduk yere, ondan sonra da bıktım senin ağlamandan, ne sulugözsün bunalttın beni falan diyip kıçını dönüp yattı, sabahta bişey olmamış gibi öperek işe gitti.
kızlar artık özel hastanelerde dogum için ekstra para alınmayacakmış sağlık bakanlığı yasaklamış bu konuda bilgisi olan varmııı?
çok komik ya...ay biz tam gaz devam ediyoruz valla...o da hiç yok demiyo....biara yani 20li haftalarda iki üç hafta bi uzak durmuştu, ben sorun olmadığını anlatmıştım...canına minnet oldu ondan sonra...gayet eskisi gibi devam etti... :) :) şimdiden kırkı çıkınca devam ediliyomu diye soruyo :) :).....
çok komik ya...ay biz tam gaz devam ediyoruz valla...o da hiç yok demiyo....biara yani 20li haftalarda iki üç hafta bi uzak durmuştu, ben sorun olmadığını anlatmıştım...canına minnet oldu ondan sonra...gayet eskisi gibi devam etti... :) :) şimdiden kırkı çıkınca devam ediliyomu diye soruyo :) :).....
canım bende yeni duydum zaten yeni yürürlüge girmiş dogumdan para alındıgı tespit edilirse hastaneye ceza kesilecekmiş senden alınan parada iade .....
selam kızlar eve gelir gelmez hemen size yazıyım dedim geçmişi okuyamadım daha doğum yapan vardı galiba bugün Allah analı babalı büyütsün.. Gelelim bana sabah rutün haftalık kontrolumuze gittik önce nst çektirdik ne bi ağrı ne sancı herşey yolunda dediler :) sonra ultrasona girdik kızım 4 kilo olmuşsuyumda çok az kalmış doktor dediki gel birde çatına bakalım epidural normal doğum istiyordum çünkü benim ağrı eşiğim düşüktü biliyorum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum bütün hastaneyi ayağa kaldırdım bağırmaktan 2 cm açılmam varmış bebekte iri olduğu için koluma serum takmaları gerekiyormuş doğum esnasında suyumda azaldığı için doktor bebeğide senide riske atamam dedi epidural yapamam o cm i tutturamayabiliriz dedi velhasıl normalden vazgeçmek zorunda kaldık veeeeee yarın saat 13 de sezeryana giriyorum kızımı alıcam inşallah yarın kucağıma nolur dualarınızı eksik etmeyin yarın bizden çok heyecanlıyım herşey hazırdı fakat sanki hiçbirşey hazır değil gibi geliyo bana ev temizliğide yarım kalmıştı akşam kadın gelecek tekrar artık gece yarısına kadar halleder galiba çok heyecanlıyım çokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?