2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen işte sezeryanın tek iyi yanı o zaten :)) gerisi kesinlikle normal doğum avantajlı.. yani ya anne ve bebek iyi olcak yada baba :) 2'ye 1 kaldığı için biz anne ve bebeği tercih ediyoruzz ve normal doğuruyoruuuz :)) inşallaaaah

arkadaşlar ben başından beri hep sizi takipteyim arada bikaç kezde yazmışlığım var...25. haftadan beri yatarak bu günlere geldim..ve allah izin verirse yarın sabah kuzucuğuma kavuşcam...çok karışık duygular içindeyim hem mutluyum hem de korkuyorum...genel anestezi ile sezeryan olcak..
rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucaklayalım inşallah...
miniğim biraz zayıfmış ama inşallah sağlıklıdır...

dün bebeğimin odasıda geldi...çok güzel bi duyguymuş odasından çıkmak istemiyorum...becerebilirsem foto koyarım...
rabbim isteyen herkese tattırsın evlat duygusunu...
hakkınızı helal edin çok şeyler öğrendim buradan...doğum hikayemide paylaşmak istiyorum kısmet olursa...dualarınıza bugün bizide katarsanız seviniriz...

Canım gerçekten darısı başımıza baksana biz hala bekliyoruz :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah... Bol bol sütün olsun

Merhaba kızlar nasılsınız?Kar nedeniyle evdeydim az önce geldim işe yetiştirmem gerekenler var o yüzden eşimde evdeydi iyi oldu biraz evde oturdum:))))

Canım Allah sağlıkla kurtarsın, yarın inşallah bebeğin de sağlıkla kollarında olur, senin de bol boool sütün olsun minişin hemen alsın kiloları...
Hem hikayeni hem resimlerini bekliyoruz...
Güzel günlerde kullansın odasını da annesi...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Allah analı babalı büyütsün canım:)))

Sağlıkla al kucağına inş.

Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.... normal doğumla ilgili ne güzel şeyler yazmışsın güzel moral oldu....

ay cnm çok hoşş bak ne güzel gönlünü almış yazık kızz bnmde içim cız ettii valla böle bazen odunluk yapıyolar fln ama sonrada çok iyi biliyolar afettirmeyi.. sn kabul etmeyince ne halin varsa gör diyip yataa yatabilirdi kız üşümüş yazık ay bn iyice psikopata bağladım duygusallık konusunda dünde kuzey güneyi izlerken sonunda gözlerim doldu söylenip duruyorum eşim kızdı şuna bak yaa nasıl yaşıyo diziyi resmen fln diyo..

baba da iyi olur biraz zaman geçtikten sonra bence:)bu arada ben 41.haftada doğmuşum melikecim,kızım da bana çekicek diye korkuyorum valla,umarım 40ı geçmezo kadar bekliycez sonuna kadar inşallah normal doğarlar bizim küçük hanımlarbakalım kısmet yine de

İnşallah kolay doğumlar olur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın... dualarımız seninle....

Niye kız yapmıyonuz, bende mi bir sorun var, ben yapıyom valla, koca da hiç yok demiyor, dikkatli oluyoz ama, kendim için istiyorsam namerdim, doğum kanalları açılıyormuş ya. O sebepten yani.

yok kız sorun yok snde bzde yapıyoz..bzm babada hayır demiyo valla sadece dikkatli olmk grk karna baskı yapmıcak şekilde :)

kız biz hamilelikten dengesiz olduk ya bunlara noldu :44:

kızlar artık özel hastanelerde dogum için ekstra para alınmayacakmış sağlık bakanlığı yasaklamış bu konuda bilgisi olan varmııı?

evet bnde duydum..kontroller için hamilelerden para alınması yasakmış özellerde fln eğer elimizde fiş varsa ki bnde hiç yok vermiyolar fiş miş çakallar aldıkları paraların hepsini geri talep edip alabiliyomuşuzda..ama fiş olmadığı için bnde öle bi şansım yok bu saatten sonrada uraşamam valla artık 2.ye :))

selam kızlar eve gelir gelmez hemen size yazıyım dedim geçmişi okuyamadım daha doğum yapan vardı galiba bugün Allah analı babalı büyütsün.. Gelelim bana sabah rutün haftalık kontrolumuze gittik önce nst çektirdik ne bi ağrı ne sancı herşey yolunda dediler :) sonra ultrasona girdik kızım 4 kilo olmuş suyumda çok az kalmış doktor dediki gel birde çatına bakalım epidural normal doğum istiyordum çünkü benim ağrı eşiğim düşüktü biliyorum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum bütün hastaneyi ayağa kaldırdım bağırmaktan 2 cm açılmam varmış bebekte iri olduğu için koluma serum takmaları gerekiyormuş doğum esnasında suyumda azaldığı için doktor bebeğide senide riske atamam dedi epidural yapamam o cm i tutturamayabiliriz dedi velhasıl normalden vazgeçmek zorunda kaldık veeeeee yarın saat 13 de sezeryana giriyorum kızımı alıcam inşallah yarın kucağıma nolur dualarınızı eksik etmeyin yarın bizden çok heyecanlıyım herşey hazırdı fakat sanki hiçbirşey hazır değil gibi geliyo bana ev temizliğide yarım kalmıştı akşam kadın gelecek tekrar artık gece yarısına kadar halleder galiba çok heyecanlıyım çokkkkk

aynen ya korkuyolar fln bişi olur diye bilemiyolar tabi ne hissettimizi belki bzmde cnımız yanar diye ama netten sağdan soldan bunla ilgili haberleri okuyunca bi zararı olmadığına dair canına comcom oluyo :)) bazen hala korku salıyoda küçük bi brifing veriyorm o anda

aynen ya korkuyolar fln bişi olur diye bilemiyolar tabi ne hissettimizi belki bzmde cnımız yanar diye ama netten sağdan soldan bunla ilgili haberleri okuyunca bi zararı olmadığına dair canına comcom oluyo :)) bazen hala korku salıyoda küçük bi brifing veriyorm o anda

hayırlısı olsun canım,maaşallah kızınadualarımız seninle,ne güzel kızına kavuşmana saatler kalmış..güzel haberlerini bekliyoruz artık:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…