- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.501
dogurucagimi ögrendigim an allahim kendimi sana emanet ediyorum dedim :) o kadar nazli ve hamile oldugumu ögrendigimden beride her gün nasil dogurucam diye korkudan aliyordum allahim yüzüme güldü. Darisi insallah hepinizin basina kizlar.
Buarada benide kestiler ama bisey his etmedim zaten. Dikislerinde tam olarak iyilesmesi 40 im cikana kadar sürdü ama agri kesiciyle fazla bisey his etmiyo insan. Zaten bebisin yüzünü gördügünüzde bütün agrilar ucu veriyo. Az öncede bi kac arkadas konusmus, normal dogumdan sonra nasil oluyor diye benimki eskisinden bile daha iyi oldu. Acayip gele bilir ama sekli bile degisti (postiv olarak). Iliskiye henüz girmedim kanamam 58 gün sürdü dün bitti :)
dogumdan 4 gün sonra emzirirken oglumla ilk kez göz göze geldik. Cok muhtesem bi duygu. Benim gibi kocaman gözleri var o an sevincten agladim.
Allah hepinizi bi avazda kurtarsin
Dur daha zamanımız var Azericim yaff,bizim için daha erken
Erkeklerin hepsi korkuyor ya birşey olursa diye yalnız ben de korkuyorum umarım bizimki de 38 ,i doldurur sağlıkla gelir.
Kızlar bu arada ben çok fazla yer oldum plasenta yaşlanmasından bebiş beselenemeyecke diye eşim sürekli ağzıma bişiler tıkıo e iştahım da açıldı,en son bebek şekerlerini kavanozlardan yaptım ben de içlerine koyacağım şekerleri kemirmeye başladım biri bana dur desin yaff
Neyse kızlar pc başında oturunca iyice oduna döndü ayaklarım gidip parkta biraz yürüyüş yapayım açılır belki hepinizi öptüükk kendinizie ve minişlere iyi bakınnn
Merhaba arkadaslar,
Geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın dogum yapan annelerimiz varsa gözleri aydın bebeklerini güle güle büyütsünler.Dogumu yaklasan annelerimize de kolay ve hayırlı dogumlar diliyorum.
28.Subatta (35+4 iken ) normal dogumla 2380 gr oglumu ( Batuhan )kucagıma aldım.Epiduralde yaptırmadım kesinlikle agrı çok degildi.Eger saglık açısından engeliniz yok ise şiddetle normal dogum tavsiye ederim.Su anda dogumun ertesinde 3.günümdeyim ve ne agrım var ne baska bir derdim.Karnımda hemen hemen hiç yok.Darısı başınıza sevgili arkadaslarım.
arkadaşlar ben başından beri hep sizi takipteyim arada bikaç kezde yazmışlığım var...25. haftadan beri yatarak bu günlere geldim..ve allah izin verirse yarın sabah kuzucuğuma kavuşcam...çok karışık duygular içindeyim hem mutluyum hem de korkuyorum...genel anestezi ile sezeryan olcak..
rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucaklayalım inşallah...
miniğim biraz zayıfmış ama inşallah sağlıklıdır...
dün bebeğimin odasıda geldi...çok güzel bi duyguymuş odasından çıkmak istemiyorum...becerebilirsem foto koyarım...
rabbim isteyen herkese tattırsın evlat duygusunu...
hakkınızı helal edin çok şeyler öğrendim buradan...doğum hikayemide paylaşmak istiyorum kısmet olursa...dualarınıza bugün bizide katarsanız seviniriz...
selam kızlar eve gelir gelmez hemen size yazıyım dedim geçmişi okuyamadım daha doğum yapan vardı galiba bugün Allah analı babalı büyütsün.. Gelelim bana sabah rutün haftalık kontrolumuze gittik önce nst çektirdik ne bi ağrı ne sancı herşey yolunda dediler :) sonra ultrasona girdik kızım 4 kilo olmuşsuyumda çok az kalmış doktor dediki gel birde çatına bakalım epidural normal doğum istiyordum çünkü benim ağrı eşiğim düşüktü biliyorum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum bütün hastaneyi ayağa kaldırdım bağırmaktan 2 cm açılmam varmış bebekte iri olduğu için koluma serum takmaları gerekiyormuş doğum esnasında suyumda azaldığı için doktor bebeğide senide riske atamam dedi epidural yapamam o cm i tutturamayabiliriz dedi velhasıl normalden vazgeçmek zorunda kaldık veeeeee yarın saat 13 de sezeryana giriyorum kızımı alıcam inşallah yarın kucağıma nolur dualarınızı eksik etmeyin yarın bizden çok heyecanlıyım herşey hazırdı fakat sanki hiçbirşey hazır değil gibi geliyo bana ev temizliğide yarım kalmıştı akşam kadın gelecek tekrar artık gece yarısına kadar halleder galiba çok heyecanlıyım çokkkkk
tabi canım kesenin içinde bişe olmaz ama saçmalıyo işte benim koca
dogurucagimi ögrendigim an allahim kendimi sana emanet ediyorum dedim :) o kadar nazli ve hamile oldugumu ögrendigimden beride her gün nasil dogurucam diye korkudan aliyordum allahim yüzüme güldü. darisi insallah hepinizin basina kizlar.
buarada benide kestiler ama bisey his etmedim zaten. dikislerinde tam olarak iyilesmesi 40 im cikana kadar sürdü ama agri kesiciyle fazla bisey his etmiyo insan. zaten bebisin yüzünü gördügünüzde bütün agrilar ucu veriyo. az öncede bi kac arkadas konusmus, normal dogumdan sonra nasil oluyor diye benimki eskisinden bile daha iyi oldu. acayip gele bilir ama sekli bile degisti (postiv olarak). iliskiye henüz girmedim kanamam 58 gün sürdü dün bitti :)
dogumdan 4 gün sonra emzirirken oglumla ilk kez göz göze geldik. cok muhtesem bi duygu. benim gibi kocaman gözleri var o an sevincten agladim.
allah hepinizi bi avazda kurtarsin
Bak sen ne güzel biliyosun zamanını benim annem hafta hesabı olmadığı için o dönem :) işte 9 aylıktın doğdun diyobaba da iyi olur biraz zaman geçtikten sonra bence:)bu arada ben 41.haftada doğmuşum melikecim,kızım da bana çekicek diye korkuyorum valla,umarım 40ı geçmezo kadar bekliycez sonuna kadar inşallah normal doğarlar bizim küçük hanımlar bakalım kısmet yine de
Canımm Allah bi avazda kurtarsın inşallah.. Bugün güzelce dinlenmeye çalış heyecandan yapabilirsen.. :) hayırlı haberlerini bekliyoruz..selam kızlar eve gelir gelmez hemen size yazıyım dedim geçmişi okuyamadım daha doğum yapan vardı galiba bugün Allah analı babalı büyütsün.. Gelelim bana sabah rutün haftalık kontrolumuze gittik önce nst çektirdik ne bi ağrı ne sancı herşey yolunda dediler :) sonra ultrasona girdik kızım 4 kilo olmuşsuyumda çok az kalmış doktor dediki gel birde çatına bakalım epidural normal doğum istiyordum çünkü benim ağrı eşiğim düşüktü biliyorum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum bütün hastaneyi ayağa kaldırdım bağırmaktan 2 cm açılmam varmış bebekte iri olduğu için koluma serum takmaları gerekiyormuş doğum esnasında suyumda azaldığı için doktor bebeğide senide riske atamam dedi epidural yapamam o cm i tutturamayabiliriz dedi velhasıl normalden vazgeçmek zorunda kaldık veeeeee yarın saat 13 de sezeryana giriyorum kızımı alıcam inşallah yarın kucağıma nolur dualarınızı eksik etmeyin yarın bizden çok heyecanlıyım herşey hazırdı fakat sanki hiçbirşey hazır değil gibi geliyo bana ev temizliğide yarım kalmıştı akşam kadın gelecek tekrar artık gece yarısına kadar halleder galiba çok heyecanlıyım çokkkkk
Doktor bana ilk doğum olduğu için mutlaka keseriz dedi ama dikişten bahsetmedi :)) ben o an iyi hissedersem şöle güzel bi dikiş attrıyım bari eskisinden yeni olsun :))Ya aslında bu konuda normal doğum daha avantjlıymış kızlar, kesilip tekrar dikildiği içinEskiden kesilmediği için kontrolsüz yırtıklar oluyormuş ve orayı bozuyormuş, ama şimdi şu korktuğumuz kesi sayesinde eskisinden daha iyi oluyormuş orası sözde. Benim normal doğuran arkadaşlarım öyle söyledi.
yok yaa bn normal doğumda oranın zarar gördüğüne inanmıyorum..o zmn kimsenin cinsel hayatı kalmazdı doğumdan sonra herkes kardeş olurdu..sn takma bizde kız gib olcaz yevrumm inşallah doğurursak en normalinden :))
Canım ne güzel olmuş doğumun maşallah yaa sen hergün gelip yazsana buraya ben o zaman 42yi bile beklerim böle güzel doğumları okudukça bekleyesim geliyo daha çok :))dogurucagimi ögrendigim an allahim kendimi sana emanet ediyorum dedim :) o kadar nazli ve hamile oldugumu ögrendigimden beride her gün nasil dogurucam diye korkudan aliyordum allahim yüzüme güldü. darisi insallah hepinizin basina kizlar.
buarada benide kestiler ama bisey his etmedim zaten. dikislerinde tam olarak iyilesmesi 40 im cikana kadar sürdü ama agri kesiciyle fazla bisey his etmiyo insan. zaten bebisin yüzünü gördügünüzde bütün agrilar ucu veriyo. az öncede bi kac arkadas konusmus, normal dogumdan sonra nasil oluyor diye benimki eskisinden bile daha iyi oldu. acayip gele bilir ama sekli bile degisti (postiv olarak). iliskiye henüz girmedim kanamam 58 gün sürdü dün bitti :)
dogumdan 4 gün sonra emzirirken oglumla ilk kez göz göze geldik. cok muhtesem bi duygu. benim gibi kocaman gözleri var o an sevincten agladim.
allah hepinizi bi avazda kurtarsin
kızlar bu da benim kızıma ördüğüm battaniye,kenarına annemin ördüğü pembe dantel de geçince daha sevimli olcak,yeni birleştirdik..kızım içinde olsa daha güzel bir foto olurdu ama,bu da el işi göz nuru
ben 41.haftada 3.100gr,kardeşim 39.haftada 4.100gr doğmuşuz ve kardeşim resmen pırt diye doğmuş.annem beni sabah okula geçirirken suyu gelmiş,öğle yemeğine eve geldiğimde annem yoktu ama ev kalabalıktı kardeşim çoktan doğmuş bileBak sen ne güzel biliyosun zamanını benim annem hafta hesabı olmadığı için o dönem :) işte 9 aylıktın doğdun diyogaliba ben de geç gelmişimdir yaa 3.5 kilo doğmuşum yani 40 haftam garanti.. zaten resimlerimde de toraman bi bebeğim
Canımm Allah bi avazda kurtarsın inşallah.. Bugün güzelce dinlenmeye çalış heyecandan yapabilirsen.. :) hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Dualarımız seninle..
Doktor bana ilk doğum olduğu için mutlaka keseriz dedi ama dikişten bahsetmedi :)) ben o an iyi hissedersem şöle güzel bi dikiş attrıyım bari eskisinden yeni olsun :))
Canım ne güzel olmuş doğumun maşallah yaa sen hergün gelip yazsana buraya ben o zaman 42yi bile beklerim böle güzel doğumları okudukça bekleyesim geliyo daha çok :))
Darısı başımıza inşallah...
kızlar bu da benim kızıma ördüğüm battaniye,kenarına annemin ördüğü pembe dantel de geçince daha sevimli olcak,yeni birleştirdik..kızım içinde olsa daha güzel bir foto olurdu ama,bu da el işi göz nuru
arkadaşlar benim 5 gün sonraya sezeryanım var bebek düne kadar çok hareketliydi bugün hiç hareketini hisssedemiyorum bir iki defa kıpırdadı sadece tedirginim doktora gitmeme gerek varmı acaba 37+6yım
korkma canım, onu bu haftalarda herkese söylüyolar..bi sorun olduğundan değil...hareket azalması su azlmasından oluyomuş genelde...yani hareket azaldımı doğum yakın demek...o yüzden takip et diyorlar...sen herzamankinden farklı, çok az hareket ettiğini hissedersen arar sorarsın doktorunu...
yasin okuyacak arkadaşlar okudunuz mu? sizden haber bekliyorm..
Benim de evde ilk boş günüm, bebişin çantasını hazırlıycam bugün sözde ama hala kendimi kaldıramadım:) Hastaneyi aradım ne lazım olur diye bol bol gecelik ve çamaşır dedi, çamaşı 20 tane koyucam ama 2 tane geceliğim, bir pijama takımım var yetmez mi acaba, siz ne kadar koydunuz.
2 den sonra da artık olsun o kadar ne yapalım:) kegel olayını ben tam çözemedim, başarılı olamıyorum galiba:S anca nefes egzersizi yapıyorum ben:)
kıslaaar biz geldikkk bugün cok gec kaldık ama kontrolümüz vardı ancak gelebildim eve ya bu kızın gelmeye pek niyeti yokmuş ya hala fırıl fırıl oynuyo içerde yeri pek rahat dedi doktor :) cok şükür suyu boyu kilosu iyiymiş bi sorun yokama işte ben sabırsızlandıkça bu zilli benle dalga geçiyo resmen onu napcas bilmiyorum:) neyse ben cok meraktayım şu geçmişi bi okuyim var mı doğumlar varsa kimler bi yoklayalım bakalım belki benim sıpamın da canı doğmak ister görünce:) hemen gelios bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?