2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaaa, ne güzel moral oldun bize.....demek öyle...inşallah hepimizinki kolay olur....oğlunla gözgöze glmeni hayal edince ben bile duygulandım :) harika bi duygudur heralde...

canım ya aynı benim eşim..bir iki gün annemde kaldım,gelirken alışveriş yapıp geldik düşün,sanki onlar aç yaşıyor:)ama ben de bu hafta yemeyi düşünüyorum,güneşcim..mümkün mertebe faydalı şeyler yemeye çalışıyorum,artık sonra veririz canları sağolsun,ne kaldı şunun şurasında..bu arada canım toob hastanesinde yapıcam doğumu kısmetse

Neyse kızlar pc başında oturunca iyice oduna döndü ayaklarım gidip parkta biraz yürüyüş yapayım açılır belki hepinizi öptüükk kendinizie ve minişlere iyi bakınnn

ilahi azeri:)çok güldüm yazdıklarına canımyürüyüş bacaklarına iyi gelir umarım

canım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün

canım inşallah hayırlıca yarın alısın kuzunu kucağına

canım kolayca kucağına alırın yavrunu inşallah

Son düzenleme:

inşallah bizde böyle kolay bi doğum yaparız..sağlıkla kucağımıza alırız..sağlıkla büyüt bebişini..

kızlar bu da benim kızıma ördüğüm battaniye,kenarına annemin ördüğü pembe dantel de geçince daha sevimli olcak,yeni birleştirdik..kızım içinde olsa daha güzel bir foto olurdu ama,bu da el işi göz nuru

Eklentiler

• $Fotoðraf0078.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 25
Bak sen ne güzel biliyosun zamanını benim annem hafta hesabı olmadığı için o dönem :) işte 9 aylıktın doğdun diyo galiba ben de geç gelmişimdir yaa 3.5 kilo doğmuşum yani 40 haftam garanti.. zaten resimlerimde de toraman bi bebeğim

Canımm Allah bi avazda kurtarsın inşallah.. Bugün güzelce dinlenmeye çalış heyecandan yapabilirsen.. :) hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Dualarımız seninle..

Doktor bana ilk doğum olduğu için mutlaka keseriz dedi ama dikişten bahsetmedi :)) ben o an iyi hissedersem şöle güzel bi dikiş attrıyım bari eskisinden yeni olsun :))

Canım ne güzel olmuş doğumun maşallah yaa sen hergün gelip yazsana buraya ben o zaman 42yi bile beklerim böle güzel doğumları okudukça bekleyesim geliyo daha çok :))
Darısı başımıza inşallah...

Çok güzel olmuş tetris oyununu hatırlattı banaaa bayıldımmm
Güzel günlerde kullansın bebişin annesi, Allah sağlıkla içine sarmak nasip etsinn

ben 41.haftada 3.100gr,kardeşim 39.haftada 4.100gr doğmuşuz ve kardeşim resmen pırt diye doğmuş.annem beni sabah okula geçirirken suyu gelmiş,öğle yemeğine eve geldiğimde annem yoktu ama ev kalabalıktı kardeşim çoktan doğmuş bilebeni saatlerce doğuramamış yazık vakumla çekmişlerama artık herşey o kadar gelişti ki hemen herşeye müdahale ediyolar.o yüzden hiç korkmuyorum.sadece merakla sabırsızlanıyorum

ay çok güzel olmuş,güle güle kullansın kuzucukben de böyle bişey örmeyi planlıyodum evdeki atık iplerden rengarenk ama bi türlü başlayamadım

kızlar ben 37+4 deyim bugün adet sancısı gibi bir ağrı var ayağa kalkınca artıyor oturunca yatınca hafifliyo biraz aranızda böyle ağrısı olan var mı ??? inşallah doğum sancısı falan değildir bu karlı ankara günü doğurasım yok.....:18::18::18:

arkadaşlar benim 5 gün sonraya sezeryanım var bebek düne kadar çok hareketliydi bugün hiç hareketini hisssedemiyorum bir iki defa kıpırdadı sadece tedirginim doktora gitmeme gerek varmı acaba 37+6yım

Merhaba bayanlar.ben normalde nisan annesi olacaktım.34+4yim.oğlum 3 kilo.normalden iriymiş.mart sonu sezaryan olma ihtimalım yüksekmiş.bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş.bu konuda bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum.Allah herkese kolaylık versin.

arkadaşlar benim 5 gün sonraya sezeryanım var bebek düne kadar çok hareketliydi bugün hiç hareketini hisssedemiyorum bir iki defa kıpırdadı sadece tedirginim doktora gitmeme gerek varmı acaba 37+6yım

doktorum bebek hareketsiz olursa azcık ellerinin arasına alıp salla karnını veya tatlı bişeyler ye... bide canlı müzikler dinle mutlaka tepki verir dedi... bunlarla çözemezsen doktorunu ara mutlaka

Kızlar ciddi bir sıkıntım var fikirlerinizi bekliyorum.Hamileliğin başından beri özel bir doktorun muaynanesine gidiyorum.Oturduğum ilçeye de uzak.Oturduğum yerde de 5.aya kadar özel hastanede kendime her ihtimale karşı diye bir doktor edindim.Çok şükür ki rahat bir hamilelik geçirdim.Bebeğim de ben de bugüne sağlıklı bir şekilde geldik.
Şimdi sıra geldi doğuma.Özeline gittiğimiz doktorla doğum hakkında konuştuk bize 3000 tl fiyat verdi.JFK hastanesi için.
Bu da bize çok fazla geldi,şimdi kara kara düşünüyorum kendime yakın olan özel hastanedeki doktora mı gideyim yoksa özeline gittiğim doktora mı?
Fikirlerinizi bekliyorum...:26:

hım anladım cnm sağol..

süper olmuş ellerine sağlık.. bende oğluşuma annemin bana ördüğü battaniyeyi kullancam. ben kullandım kardeşim kullandı şimdi sıra oğlumda daha sapa sağlam

kıslaaar biz geldikkk bugün cok gec kaldık ama kontrolümüz vardı ancak gelebildim eve ya bu kızın gelmeye pek niyeti yokmuş ya hala fırıl fırıl oynuyo içerde yeri pek rahat dedi doktor :) cok şükür suyu boyu kilosu iyiymiş bi sorun yok ama işte ben sabırsızlandıkça bu zilli benle dalga geçiyo resmen onu napcas bilmiyorum:) neyse ben cok meraktayım şu geçmişi bi okuyim var mı doğumlar varsa kimler bi yoklayalım bakalım belki benim sıpamın da canı doğmak ister görünce:) hemen gelios bekleyin

Canım bende 2 pijama takımı birde gecelik koydum ama gecelik bi tane vardı hiç kullnmadığım onu koydum hiç sevmem o yüzden yeni almadım.Çamaşırda 4-5 tane falan koydum.

Canım gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel biraz daha bekleticek kızın seni ama ne zaman isterse gelsin bakalım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…