2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin özlemmmm,aferin senin kızda benmki gbi duruyo durdugu yerdee maşallah daha var günlerine. boyu da kilosu da iyi bosver az daha kalsın içeride bana da dün 14 martta alırız bebegi dedi,bakalım ama yine kesin degil tarih. simdilik geri sayıma basladım kaldı 2 hafta. sana ortalama bi gün verdi mi kuzum ?

agzına sağlık Allah razı olsun cnm.
ben okudum canımmmcımmm.

ohhh ohh maşallah herşey yolundaysa azcık daha dursun sıpa :):

Canım bende 2 pijama takımı birde gecelik koydum ama gecelik bi tane vardı hiç kullnmadığım onu koydum hiç sevmem o yüzden yeni almadım.Çamaşırda 4-5 tane falan koydum.

Ya ben kıme sorsam gecelik al dıyorlar. O gün hemşirelerde sordum gecelık en iyisi dediler çünkü normal- sezeryan hangisi olursa olsun doğum sonrası devamlı kontrole geliyorlarmış gecelik oluncada hemen alttan bakıp gidiyorlarmış. Bence sen 2 gecelik koy canım

Bana da gecelik koy dedikleri için bi tane koydum ama normal bişey emziremem bile onunla ama nefret ediyorum gecelikten güzel bulaladım yoksa alıcam da hepsi uzun benim beğendiklerimde düğmesiz olunca alamadım.Ama doğum yapanlara soruyorum sezaryen ve normal hiç gecelik kullanmamışlar.Herkes farklı bişey söylüyo bende şaşırdım canım.Tedbir amaçlı bi tane koydum işte yinede:))))

bu ne güzel olmuş böyle çok sevdim,tek tek örüptemi birleştirdiniz

herkese merhabalar arkadaşlar uzun zamandır yqazamadım ama takip ettim hemen sizleri, doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum benim gibi doğumunu dört gözle bekleyenlere allah sağ salim bebişlere kavuşmak nasip etsin. benimde geçen pazartesi kontrolümde doktorum bebeğin plesantasında hafif kireçlenme tespit etti artık plesanta olgunlaşmış ve bu bize doğumun yakın zamanda olacağına haber veriyor dedi kendine dikkat et her an cumaya kalmaz sancıların başlar dedi yani benim doktorum normal doğumu bekleyeceğiz dedi ama bende şu saat oldu herhangi bişey yok. eğer bu haftada normal doğum belirtileri olmazsa sezeryanla bebeği alabilirimde dedi. ve dün akşam doktorum aradı beni herhangi bir sancın lekelenmen yada kanaman var mı dedi yok turp gibiyim dedim seni bekletmeyeyim pazartesiye kadar sen cuma gel bir kontrol edeyim seni dedi. bakalım yarın kontrolde ne diyecek belki kesin sezeryan güüde verebilir. ben 6.aydan sonra tam 2 ay kanamam vardı ve erken doğum tehlikem vardı rahimde açıklık olurda bebiş erken gelir diye ödümüz kopuyordu hep kontrol altındaydım ama şimdi bebiş gelmek istemiyor. geçen gittiğimde alttan baktı hiç açılma yok dedi normalde o kadar kanaman oldu erken doğum riskin olmasına rağmen yarım santim bile açılman yok bu iyi dedi ama normal doğumu bekleyemeyebiliriz çünkü bebğin plesantası doğum yakın diyor ama hiç açılman yok bu gidişle sezeryan olacağım arkadaşlar.

Canım hakkında hayırlısı sağlıkla kucağına al inş.bebeğini.

çok hoş cnm ALlah güle güle kullanmak nasip etsin

4 kilo tombiş bebek geliyor maşallah annesi.sezeryan olacağı için sorun olmayacaktır çıkmasında.Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

arkadaşlar benim 5 gün sonraya sezeryanım var bebek düne kadar çok hareketliydi bugün hiç hareketini hisssedemiyorum bir iki defa kıpırdadı sadece tedirginim doktora gitmeme gerek varmı acaba 37+6yım

cnm bnce bi görünmende fayda var burda şimdi gitme bişi olmaz normal deriz anormal bi durum olur olmaz yani..snde ztn son haftalara gelmişsin ne olur ne olmaz bi kontrole git son zmnlarda çok önemli

LİFE84 canım battaniye harika olmuş, ellerine sağlık.. düz örgümü, tunus işimi? tam anlayamadım da
güle güle kullansın minik kuzu

AZEARES canım hakkında hayırlısı olsun. yarın benimde son kontrolüm var.. banada doktor deseki açılman başlamış, hemen bugün sezeryana alıcaz.. ayyy ne güzel olur.. benim sez.günüm 5 mart aslında. ama yarında olsa olur :)))))

FEYZOSSS canım senin adına da çok sevindim.. yarın kavuşuyorsun bebişine.. temizlikle, son hazırlıklarla ilgilenirken bugün vaktin nasıl geçtiğini anlamadan yarın bebeğine kavuşacaksın hayırlısıyla.

cnm benımkıde normalden 3 hafta onde gıttıgı ıcın 37 bıttıkten sonra alınacak 5 gunum kaldı.

Canım hakkında hayırlısı olsun... Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah...

oyyy kavusmussundur şimdi sen yavruna Allah bağışlasın canım güle güle büyüt oğlusunu

canım ben yeni okudum gecmişi msjını okuyunca da üzüldüm ama neyseki tatlıya bağlanmış Allah bi daha yasatmasın ya ufak tefek seyler de olsa evin huzuru bozuldu mu insanın tadı tuzu kalmıyo erkeklerden beklentin cok olmucak işte odun oluyolar napcan sıkma canını boşveeerr

hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk şimdiden gözün aydın canım

Merhaba kızlar takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı hiç .Yarın sabah 9 da 2.oğluma kavuşacağım inşallah.Heyecan dorukta.dUALARINIZI BEKLİYORUM...
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavus inşallah yavruna

canım umarım doğum habercisidir bizi de haberdar et emi

ay ben annemle msnde konuştum yüzün gözün aydınlanmış güzelleşmişsin sen daha doğurmazsın dedi bana amannnn sağol dedim ya nasıl moral olduuuun:))

günaydın güzel anneler biz geldik babamla annem geldi izmirden ve biz çok mutlu oldukkkkkkk bende hala doğumu bekliyorum
canımmmm gözünn aydııın nasıl moral olmuştur ii gelmiştir san şimdi onlar darısı başıma inşallahhh

canım tebrikler ne güzel kavusmussun sen öle yavruna darısı bize inşallahh

canım hadi Allah kolaylıklar versin sağ salim hayırlısıyla kavustursun kuzucuguna odasında güle güle büyüsün miniğin

ay hadi hayırlısıyla sağ salim al kucagına inşallah yavrunu nasıl hızlandı doğumlar mart girince yaa

canımm ya nasıl güzel bi doğumun olmuş öle moral oldun vallahi sağol darısı bize olsun

Canım gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel biraz daha bekleticek kızın seni ama ne zaman isterse gelsin bakalım:))))
sağol özgem öle artık parmagında oynatıyo zilli keyfini beklices artık napalım:)

yok kuşum tarih olarak bişi sölemedi de haftaya yne kontrol var işte duruma göre bakarız diyo hala :))

Gerçi haklısın herkes bişey diyor en iyisi rahat ettiğini kullanmak bende pek güzel bulamadım ama netten bi yerden aldım düğmeli bide zara home un ev tekstilinden aldım. Doğum sonrası fotolardada gecelıkle çekilenlere bakıyorum çok hoş duruyor. Ben rahatından cok şıklığını düşünüyorum herhalde:))

Kizlaar ii aksamlar herkese
Bugun kontrolumuz vardi. Sabahtan nstye girdik sanci manci yok 39-2 deyiz. Cati muaynemiz yapildi. Ne kemiklerde ne rahimde milim acilma yokmus. Bu zamana kadar normale o kadar inandirmistm ki kendim4i sok gecirdm aglamamak icin zor tuttum kendimi. Bebegi riske atmamak icin sezaryen olcak mecbur. Yarin saat 5te alcam kizimi kucagima. Sevinc korku heyecan karmakarisigim. Dualarinizh eksik etmeyn kizlar.
Bu arada dogum yapan yapacak tum arkadaslarm hayirli olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…