- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.521
kıslaaar biz geldikkk bugün cok gec kaldık ama kontrolümüz vardı ancak gelebildim eve ya bu kızın gelmeye pek niyeti yokmuş ya hala fırıl fırıl oynuyo içerde yeri pek rahat dedi doktor :) cok şükür suyu boyu kilosu iyiymiş bi sorun yokama işte ben sabırsızlandıkça bu zilli benle dalga geçiyo resmen onu napcas bilmiyorum:) neyse ben cok meraktayım şu geçmişi bi okuyim var mı doğumlar varsa kimler bi yoklayalım bakalım belki benim sıpamın da canı doğmak ister görünce:) hemen gelios bekleyin
ben okudum canımmmcımmm.
kıslaaar biz geldikkk bugün cok gec kaldık ama kontrolümüz vardı ancak gelebildim eve ya bu kızın gelmeye pek niyeti yokmuş ya hala fırıl fırıl oynuyo içerde yeri pek rahat dedi doktor :) cok şükür suyu boyu kilosu iyiymiş bi sorun yokama işte ben sabırsızlandıkça bu zilli benle dalga geçiyo resmen onu napcas bilmiyorum:) neyse ben cok meraktayım şu geçmişi bi okuyim var mı doğumlar varsa kimler bi yoklayalım bakalım belki benim sıpamın da canı doğmak ister görünce:) hemen gelios bekleyin
Canım bende 2 pijama takımı birde gecelik koydum ama gecelik bi tane vardı hiç kullnmadığım onu koydum hiç sevmem o yüzden yeni almadım.Çamaşırda 4-5 tane falan koydum.
Ya ben kıme sorsam gecelik al dıyorlar. O gün hemşirelerde sordum gecelık en iyisi dediler çünkü normal- sezeryan hangisi olursa olsun doğum sonrası devamlı kontrole geliyorlarmış gecelik oluncada hemen alttan bakıp gidiyorlarmış. Bence sen 2 gecelik koy canım
kızlar bu da benim kızıma ördüğüm battaniye,kenarına annemin ördüğü pembe dantel de geçince daha sevimli olcak,yeni birleştirdik..kızım içinde olsa daha güzel bir foto olurdu ama,bu da el işi göz nuru
kızlar bu da benim kızıma ördüğüm battaniye,kenarına annemin ördüğü pembe dantel de geçince daha sevimli olcak,yeni birleştirdik..kızım içinde olsa daha güzel bir foto olurdu ama,bu da el işi göz nuru
herkese merhabalar arkadaşlar uzun zamandır yqazamadım ama takip ettim hemen sizleri, doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum benim gibi doğumunu dört gözle bekleyenlere allah sağ salim bebişlere kavuşmak nasip etsin. benimde geçen pazartesi kontrolümde doktorum bebeğin plesantasında hafif kireçlenme tespit etti artık plesanta olgunlaşmış ve bu bize doğumun yakın zamanda olacağına haber veriyor dedi kendine dikkat et her an cumaya kalmaz sancıların başlar dedi yani benim doktorum normal doğumu bekleyeceğiz dedi ama bende şu saat oldu herhangi bişey yok. eğer bu haftada normal doğum belirtileri olmazsa sezeryanla bebeği alabilirimde dedi. ve dün akşam doktorum aradı beni herhangi bir sancın lekelenmen yada kanaman var mı dedi yok turp gibiyim dedim seni bekletmeyeyim pazartesiye kadar sen cuma gel bir kontrol edeyim seni dedi. bakalım yarın kontrolde ne diyecek belki kesin sezeryan güüde verebilir. ben 6.aydan sonra tam 2 ay kanamam vardı ve erken doğum tehlikem vardı rahimde açıklık olurda bebiş erken gelir diye ödümüz kopuyordu hep kontrol altındaydım ama şimdi bebiş gelmek istemiyor. geçen gittiğimde alttan baktı hiç açılma yok dedi normalde o kadar kanaman oldu erken doğum riskin olmasına rağmen yarım santim bile açılman yok bu iyi dedi ama normal doğumu bekleyemeyebiliriz çünkü bebğin plesantası doğum yakın diyor ama hiç açılman yok bu gidişle sezeryan olacağım arkadaşlar.
Canım hakkında hayırlısı sağlıkla kucağına al inş.bebeğini.
selam kızlar eve gelir gelmez hemen size yazıyım dedim geçmişi okuyamadım daha doğum yapan vardı galiba bugün Allah analı babalı büyütsün.. Gelelim bana sabah rutün haftalık kontrolumuze gittik önce nst çektirdik ne bi ağrı ne sancı herşey yolunda dediler :) sonra ultrasona girdik kızım 4 kilo olmuşsuyumda çok az kalmış doktor dediki gel birde çatına bakalım epidural normal doğum istiyordum çünkü benim ağrı eşiğim düşüktü biliyorum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum bütün hastaneyi ayağa kaldırdım bağırmaktan 2 cm açılmam varmış bebekte iri olduğu için koluma serum takmaları gerekiyormuş doğum esnasında suyumda azaldığı için doktor bebeğide senide riske atamam dedi epidural yapamam o cm i tutturamayabiliriz dedi velhasıl normalden vazgeçmek zorunda kaldık veeeeee yarın saat 13 de sezeryana giriyorum kızımı alıcam inşallah yarın kucağıma nolur dualarınızı eksik etmeyin yarın bizden çok heyecanlıyım herşey hazırdı fakat sanki hiçbirşey hazır değil gibi geliyo bana ev temizliğide yarım kalmıştı akşam kadın gelecek tekrar artık gece yarısına kadar halleder galiba çok heyecanlıyım çokkkkk
yasin okuyacak arkadaşlar okudunuz mu? sizden haber bekliyorm..
arkadaşlar benim 5 gün sonraya sezeryanım var bebek düne kadar çok hareketliydi bugün hiç hareketini hisssedemiyorum bir iki defa kıpırdadı sadece tedirginim doktora gitmeme gerek varmı acaba 37+6yım
merhaba bayanlar.ben normalde nisan annesi olacaktım.34+4yim.oğlum 3 kilo.normalden iriymiş.mart sonu sezaryan olma ihtimalım yüksekmiş.bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş.bu konuda bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum.allah herkese kolaylık versin.
herkese merhabalar arkadaşlar uzun zamandır yqazamadım ama takip ettim hemen sizleri, doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum benim gibi doğumunu dört gözle bekleyenlere allah sağ salim bebişlere kavuşmak nasip etsin. benimde geçen pazartesi kontrolümde doktorum bebeğin plesantasında hafif kireçlenme tespit etti artık plesanta olgunlaşmış ve bu bize doğumun yakın zamanda olacağına haber veriyor dedi kendine dikkat et her an cumaya kalmaz sancıların başlar dedi yani benim doktorum normal doğumu bekleyeceğiz dedi ama bende şu saat oldu herhangi bişey yok. eğer bu haftada normal doğum belirtileri olmazsa sezeryanla bebeği alabilirimde dedi. ve dün akşam doktorum aradı beni herhangi bir sancın lekelenmen yada kanaman var mı dedi yok turp gibiyim dedim seni bekletmeyeyim pazartesiye kadar sen cuma gel bir kontrol edeyim seni dedi. bakalım yarın kontrolde ne diyecek belki kesin sezeryan güüde verebilir. ben 6.aydan sonra tam 2 ay kanamam vardı ve erken doğum tehlikem vardı rahimde açıklık olurda bebiş erken gelir diye ödümüz kopuyordu hep kontrol altındaydım ama şimdi bebiş gelmek istemiyor. geçen gittiğimde alttan baktı hiç açılma yok dedi normalde o kadar kanaman oldu erken doğum riskin olmasına rağmen yarım santim bile açılman yok bu iyi dedi ama normal doğumu bekleyemeyebiliriz çünkü bebğin plesantası doğum yakın diyor ama hiç açılman yok bu gidişle sezeryan olacağım arkadaşlar.
oyyy kavusmussundur şimdi sen yavruna Allah bağışlasın canım güle güle büyüt oğlusunuMerhaba kızlar
Ben de kısmetse yarın sabah 8'de ogluma kavusacagım. O kadar garip bir his içindeyim ki sanki ben dogurmicam başkası dogurucak gibi ben ayrı bir boyutta gibiyim eşim de inanılmaz dalgın sabahtan beri :))) offf bu gece nasıl geçer..
Bebişlerine kavuşan tüm anneleri kutluyorum Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kızlar...
canım ben yeni okudum gecmişi msjını okuyunca da üzüldüm ama neyseki tatlıya bağlanmış Allah bi daha yasatmasın ya ufak tefek seyler de olsa evin huzuru bozuldu mu insanın tadı tuzu kalmıyo erkeklerden beklentin cok olmucak işte odun oluyolar napcan sıkma canını boşveeerroff offffffff şimdi ortadan ikiye ayrılcam sıkıntıdan sinirden. eşimle tartıştık yine, üstüme gelmeye dewam ediyor hala bu halimle.. dışarda başka şeylere sinir yapıyo, acısını benden alıyo..
hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk şimdiden gözün aydın canımkızlar bugun son kontrolüme gıttım bebegim tam 37 haftalık 3500gr ve 51 cmdr kafasının cok buyuk oldugunu oncesınde sezeryan oldugum ıcın ıç dıkıslerımı zorladıgını boyle gıderse bebegı allah korusun kaybederıuz dedı cok korktum dogumu erkene aldı 7 martta sabah 9 gıbı oğlum gelıcek allahın ıznıyle cok heyecanlıyım son hazırlıklarımı yapmam lazım rabbım sagsalım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavus inşallah yavrunaMerhaba kızlar takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı hiç .Yarın sabah 9 da 2.oğluma kavuşacağım inşallah.Heyecan dorukta.dUALARINIZI BEKLİYORUM...
arkadaslar bundan 4 saat once kirmizi parlak temiz kanamam oldu
zeytin boyunda, nisan zannettim fakat akintiyla bir oluyor zannedersem nisan, ilk cocuguma hamileyim
sizce neyin nesi adet agrisi gibi agrim var su an,
hastaneye gidicektim ama birazda bekliyim dedim, baska bisey olabilirmi?
yada dogumummu basladi?
Minettaaa senin annen miydi doğum zamanı yüzüne düşmemiş diyen? Her sabah kalkıp aynaya bakıyorum yüzümde bi değişiklik var mı diye :)) doğuracak kadınların gerçekten yüzleri bi garip olur ya böle tombik tombik :))bak senin annense kendisiyle düzenli olarak her sabah kameralı chat yapmak istiyorum.. yada her sabah resmimi çekip yollıcam bi baksın düşmüş mü yüzüme
Günaydın kızlar,
Nasılsınız, benm koca iki gündür evdeydi, okuyordum fırsat bulduk ama yazamıyordum,
Benim anamdı anacığım benim anam, yok sen 20 Martta önce doğurmazsın, yüzüne düşmemiş daha diyen, gözlerimiz kapçıklanırmış (nasıl oluyorsa), dudaklarımız, ellerimiz şişermiş, bir bıkkınlık hali ve enerjisizlik vururmuş yüzümüze, mahalle arası ebeleri gibi maaşallah, öyle dedi işte.
canımmmm gözünn aydııın nasıl moral olmuştur ii gelmiştir san şimdi onlar darısı başıma inşallahhhgünaydın güzel anneler biz geldik babamla annem geldi izmirden ve biz çok mutlu oldukkkkkkk bende hala doğumu bekliyorum
Merhaba arkadaslar,
Geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın dogum yapan annelerimiz varsa gözleri aydın bebeklerini güle güle büyütsünler.Dogumu yaklasan annelerimize de kolay ve hayırlı dogumlar diliyorum.
28.Subatta (35+4 iken ) normal dogumla 2380 gr oglumu ( Batuhan )kucagıma aldım.Epiduralde yaptırmadım kesinlikle agrı çok degildi.Eger saglık açısından engeliniz yok ise şiddetle normal dogum tavsiye ederim.Su anda dogumun ertesinde 3.günümdeyim ve ne agrım var ne baska bir derdim.Karnımda hemen hemen hiç yok.Darısı başınıza sevgili arkadaslarım.
arkadaşlar ben başından beri hep sizi takipteyim arada bikaç kezde yazmışlığım var...25. haftadan beri yatarak bu günlere geldim..ve allah izin verirse yarın sabah kuzucuğuma kavuşcam...çok karışık duygular içindeyim hem mutluyum hem de korkuyorum...genel anestezi ile sezeryan olcak..
rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucaklayalım inşallah...
miniğim biraz zayıfmış ama inşallah sağlıklıdır...
dün bebeğimin odasıda geldi...çok güzel bi duyguymuş odasından çıkmak istemiyorum...becerebilirsem foto koyarım...
rabbim isteyen herkese tattırsın evlat duygusunu...
hakkınızı helal edin çok şeyler öğrendim buradan...doğum hikayemide paylaşmak istiyorum kısmet olursa...dualarınıza bugün bizide katarsanız seviniriz...
selam kızlar eve gelir gelmez hemen size yazıyım dedim geçmişi okuyamadım daha doğum yapan vardı galiba bugün Allah analı babalı büyütsün.. Gelelim bana sabah rutün haftalık kontrolumuze gittik önce nst çektirdik ne bi ağrı ne sancı herşey yolunda dediler :) sonra ultrasona girdik kızım 4 kilo olmuşsuyumda çok az kalmış doktor dediki gel birde çatına bakalım epidural normal doğum istiyordum çünkü benim ağrı eşiğim düşüktü biliyorum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum bütün hastaneyi ayağa kaldırdım bağırmaktan 2 cm açılmam varmış bebekte iri olduğu için koluma serum takmaları gerekiyormuş doğum esnasında suyumda azaldığı için doktor bebeğide senide riske atamam dedi epidural yapamam o cm i tutturamayabiliriz dedi velhasıl normalden vazgeçmek zorunda kaldık veeeeee yarın saat 13 de sezeryana giriyorum kızımı alıcam inşallah yarın kucağıma nolur dualarınızı eksik etmeyin yarın bizden çok heyecanlıyım herşey hazırdı fakat sanki hiçbirşey hazır değil gibi geliyo bana ev temizliğide yarım kalmıştı akşam kadın gelecek tekrar artık gece yarısına kadar halleder galiba çok heyecanlıyım çokkkkk
canımm ya nasıl güzel bi doğumun olmuş öle moral oldun vallahi sağol darısı bize olsunselam hamisler :)
ben ocak annesiyim ve eski günlerimi hatirlamak icin mart annelerine bakayim dedim.
ben 2 ocakta 39+0 agrisiz bi sekilde druma kontrolle gittim. cati muayenemi olurken seni eve gönderemem rahim 4 cm acilmis dedi bu arada saat 17:30. esim girisimi yaparken hemsire hanim beni odama götürdü ve cikti. ilk dogumum oldugu icin korkudan aglamaya basladim teli aldim elime aglayarak anneme haber verdim (yurtdisinda kaldiklari icin yanimda olamadilar). sonra ebe hemsireler geliyo bana bakmaya ve hic agrim falan yok diyede bayagi sasiriyorlardi. epidural normal dogum istedigim icin rahimimin daha fazla acilmasini beklediler sonra baktiklarinda aradan 1.5 saat falan gecmisti rahimde 6 cmlik acilma var ama agrim yok. suni sanci verdiler (kizlar sanci geldiginde dogru sekilde nefes alip verirseniz cok rahat oluyo :) ) aradan yarim saat gecmeden tuvalete gitme ihtiyaci duydum hemsireyi cagirdim bi kap verdi buaraya yap diye dedimki büyük tuvaletim geldi baktimki heycanlandi diger hemsireleri toplayip odama geldiler meger rahim yeterince acilmis ve o bebegin basinin baskisiymis) epidurali verdiler ve hazirlayip dogumhaneye götürdüler. drum ikin dediginde ikindim, ücüncü ikinmada ebenim karnima yaptigi baskiyla oglum geli verdi. 22:35 girdim 22:47 ogluma kavustum. cok kolay bi dogum oldu darisi sizlerin basina kizlar. simdi ise oglumun gaz sorunlari ile ugrasiyom geceleri uyku hayal gibi oldu. zamaniniz varken bol bol uyuyun :)
sağol özgem öle artık parmagında oynatıyo zilli keyfini beklices artık napalım:)Canım gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel biraz daha bekleticek kızın seni ama ne zaman isterse gelsin bakalım:))))
hoşgeldin özlemmmm,aferin senin kızda benmki gbi duruyo durdugu yerdee maşallah daha var günlerine. boyu da kilosu da iyi bosver az daha kalsın içeridebana da dün 14 martta alırız bebegi dedi,bakalım ama yine kesin degil tarih. simdilik geri sayıma basladım kaldı 2 hafta. sana ortalama bi gün verdi mi kuzum ?
Bana da gecelik koy dedikleri için bi tane koydum ama normal bişey emziremem bile onunla ama nefret ediyorum gecelikten güzel bulaladım yoksa alıcam da hepsi uzun benim beğendiklerimde düğmesiz olunca alamadım.Ama doğum yapanlara soruyorum sezaryen ve normal hiç gecelik kullanmamışlar.Herkes farklı bişey söylüyo bende şaşırdım canım.Tedbir amaçlı bi tane koydum işte yinede:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?