- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.541
Kizlaar ii aksamlar herkese
Bugun kontrolumuz vardi. Sabahtan nstye girdik sanci manci yok 39-2 deyiz. Cati muaynemiz yapildi. Ne kemiklerde ne rahimde milim acilma yokmus. Bu zamana kadar normale o kadar inandirmistm ki kendim4i sok gecirdm aglamamak icin zor tuttum kendimi. Bebegi riske atmamak icin sezaryen olcak mecbur. Yarin saat 5te alcam kizimi kucagima. Sevinc korku heyecan karmakarisigim. Dualarinizh eksik etmeyn kizlar.
Bu arada dogum yapan yapacak tum arkadaslarm hayirli olsun herkese
Bugun kontrolumuz vardi. Sabahtan nstye girdik sanci manci yok 39-2 deyiz. Cati muaynemiz yapildi. Ne kemiklerde ne rahimde milim acilma yokmus. Bu zamana kadar normale o kadar inandirmistm ki kendim4i sok gecirdm aglamamak icin zor tuttum kendimi. Bebegi riske atmamak icin sezaryen olcak mecbur. Yarin saat 5te alcam kizimi kucagima. Sevinc korku heyecan karmakarisigim. Dualarinizh eksik etmeyn kizlar.
kızlar gecmısı okuyamadımm acele gırıp cıkıcam
yarın 8 30 da doguma gırıyorum dularınızı eksık etmeyın cunku cok korkuyorummmmm
bnde okudum cnm ALlah kabul ederse inşallah
ALLAH sag saglım kavustursun sızı ınsallah kısmette sezryan varmıs yapck bısey yok bebegıne kavusmak en guzelı:) Sımdıden gozun aydın hayırlı olsun..Kizlaar ii aksamlar herkese
yarın 8 30 da doguma gırıyorum dularınızı eksık etmeyın cunku cok korkuyorummmmm
hadi hayırlısı Esmacım.. sende bebişini kucağına alıyosunkızlar gecmısı okuyamadımm acele gırıp cıkıcam
kızlarrr dua edin nolurrrbugün kontrole gittik ve doktor dediki
bebek kanala girmiş heran gelicek gibi(
hemen izne ayrıl evde dinlen dedi(
erken dogum riskin cok yüksek dedi(
daha küçüğüz 2.576 gr38. haftayı bekleyemeyis
daha erken alıcaz dedidua edinde 37den önce gelmesn canlarım
ben doğum anında para ödesem bile
kesinlikle fatura alıcam sonradan paranızı geri alabiliyormuşsunuz
hayırlısı olsun canım,maaşallah kızınadualarımız seninle,ne güzel kızına kavuşmana saatler kalmış..güzel haberlerini bekliyoruz artık:)
Doğumda mutlaka al canım ayrıntılı fatura ve yazan herşeyi tek tek sorgula, ve o faturayı sakla mutlaka. Sen o an ilgilenemezsin gerçi de eşini uyar o takip etsin
Oyyy maşşallah canım sana ve oğluşuna.Ne güzel geçmiş doğumun darısı başımıza:)
Ya aslında bu konuda normal doğum daha avantjlıymış kızlar, kesilip tekrar dikildiği içinEskiden kesilmediği için kontrolsüz yırtıklar oluyormuş ve orayı bozuyormuş, ama şimdi şu korktuğumuz kesi sayesinde eskisinden daha iyi oluyormuş orası sözde. Benim normal doğuran arkadaşlarım öyle söyledi.
Selam canım, evde ol biraz tabi, gerçi internet olmayınca sıkılıyor insan evde, bağlanın artık nete yahu, doğumdan sonra nasıl haber alıcaz, merak ederiz.
Gözünaydın canım, çok az kalmış. İnşallah kolay olur herşey sağlıkla alırsın bebişini kucağına canım. Bol bol da sütün olur bebişin de emerse tadından yenmez:)
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah. Bol bol sütün olur, bebişin emer inşallah senin de:)
Canım yarın kavuşuyosun kızına ne güzel sağlıkla al kucağına inş.Darısı başımıza:))))
Bak sen ne güzel biliyosun zamanını benim annem hafta hesabı olmadığı için o dönem :) işte 9 aylıktın doğdun diyogaliba ben de geç gelmişimdir yaa 3.5 kilo doğmuşum yani 40 haftam garanti.. zaten resimlerimde de toraman bi bebeğim
Canımm Allah bi avazda kurtarsın inşallah.. Bugün güzelce dinlenmeye çalış heyecandan yapabilirsen.. :) hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Dualarımız seninle..
Doktor bana ilk doğum olduğu için mutlaka keseriz dedi ama dikişten bahsetmedi :)) ben o an iyi hissedersem şöle güzel bi dikiş attrıyım bari eskisinden yeni olsun :))
Canım ne güzel olmuş doğumun maşallah yaa sen hergün gelip yazsana buraya ben o zaman 42yi bile beklerim böle güzel doğumları okudukça bekleyesim geliyo daha çok :))
Darısı başımıza inşallah...
kızlar ben 37+4 deyim bugün adet sancısı gibi bir ağrı var ayağa kalkınca artıyor oturunca yatınca hafifliyo biraz aranızda böyle ağrısı olan var mı ??? inşallah doğum sancısı falan değildir bu karlı ankara günü doğurasım yok.....:18::18::18:
arkadaşlar benim 5 gün sonraya sezeryanım var bebek düne kadar çok hareketliydi bugün hiç hareketini hisssedemiyorum bir iki defa kıpırdadı sadece tedirginim doktora gitmeme gerek varmı acaba 37+6yım
Kızlar ciddi bir sıkıntım var fikirlerinizi bekliyorum.Hamileliğin başından beri özel bir doktorun muaynanesine gidiyorum.Oturduğum ilçeye de uzak.Oturduğum yerde de 5.aya kadar özel hastanede kendime her ihtimale karşı diye bir doktor edindim.Çok şükür ki rahat bir hamilelik geçirdim.Bebeğim de ben de bugüne sağlıklı bir şekilde geldik.
Şimdi sıra geldi doğuma.Özeline gittiğimiz doktorla doğum hakkında konuştuk bize 3000 tl fiyat verdi.JFK hastanesi için.
Bu da bize çok fazla geldi,şimdi kara kara düşünüyorum kendime yakın olan özel hastanedeki doktora mı gideyim yoksa özeline gittiğim doktora mı?
Fikirlerinizi bekliyorum...:26:
4 kilo tombiş bebek geliyor maşallah annesi.sezeryan olacağı için sorun olmayacaktır çıkmasında.Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
LİFE84 canım battaniye harika olmuş, ellerine sağlık.. düz örgümü, tunus işimi? tam anlayamadım da
güle güle kullansın minik kuzu
AZEARES canım hakkında hayırlısı olsun. yarın benimde son kontrolüm var.. banada doktor deseki açılman başlamış, hemen bugün sezeryana alıcaz.. ayyy ne güzel olur.. benim sez.günüm 5 mart aslında. ama yarında olsa olur :)))))
FEYZOSSS canım senin adına da çok sevindim.. yarın kavuşuyorsun bebişine.. temizlikle, son hazırlıklarla ilgilenirken bugün vaktin nasıl geçtiğini anlamadan yarın bebeğine kavuşacaksın hayırlısıyla.
oyyy kavusmussundur şimdi sen yavruna Allah bağışlasın canım güle güle büyüt oğlusunu
canım ben yeni okudum gecmişi msjını okuyunca da üzüldüm ama neyseki tatlıya bağlanmış Allah bi daha yasatmasın ya ufak tefek seyler de olsa evin huzuru bozuldu mu insanın tadı tuzu kalmıyo erkeklerden beklentin cok olmucak işte odun oluyolar napcan sıkma canını boşveeerr
hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk şimdiden gözün aydın canım
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavus inşallah yavruna
canım umarım doğum habercisidir bizi de haberdar et emi
ay ben annemle msnde konuştum yüzün gözün aydınlanmış güzelleşmişsin sen daha doğurmazsın dedi bana amannnn sağol dedim ya nasıl moral olduuuun:))
canımmmm gözünn aydııın nasıl moral olmuştur ii gelmiştir san şimdi onlar darısı başıma inşallahhh
canım tebrikler ne güzel kavusmussun sen öle yavruna darısı bize inşallahh
canım hadi Allah kolaylıklar versin sağ salim hayırlısıyla kavustursun kuzucuguna odasında güle güle büyüsün miniğin
ay hadi hayırlısıyla sağ salim al kucagına inşallah yavrunu nasıl hızlandı doğumlar mart girince yaa
canımm ya nasıl güzel bi doğumun olmuş öle moral oldun vallahi sağol darısı bize olsun
sağol özgem öle artık parmagında oynatıyo zilli keyfini beklices artık napalım:)
yok kuşum tarih olarak bişi sölemedi de haftaya yne kontrol var işte duruma göre bakarız diyo hala :))
ay cnm innşallaaah snde öle kolay bi doğum yaparsın valla bnde snn gbi istiyorum ama Allah gönlümüze göre versin..bnm kocada görünce "yinemi avratlar kulübündesin" diye söyleniyo :))
Gozun aydın oh ne guzel masallah hayırlı olsun bebegınn daglıkla buyut ınsallah darısı bızım basımıza:)))Merhaba arkadaslar,
Geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın dogum yapan annelerimiz varsa gözleri aydın bebeklerini güle güle büyütsünler.Dogumu yaklasan annelerimize de kolay ve hayırlı dogumlar diliyorum.
28.Subatta (35+4 iken ) normal dogumla 2380 gr oglumu ( Batuhan )kucagıma aldım.Epiduralde yaptırmadım kesinlikle agrı çok degildi.Eger saglık açısından engeliniz yok ise şiddetle normal dogum tavsiye ederim.Su anda dogumun ertesinde 3.günümdeyim ve ne agrım var ne baska bir derdim.Karnımda hemen hemen hiç yok.Darısı başınıza sevgili arkadaslarım.
Bosuna demıodn sancm var zorum var dıye:))) Gelıo demekkı bebısımız hakkında hayırlısı olsun saglıkla alırsın bebgnı kucagınaaa ınsallahhhhh:)selam kızlar eve gelir gelmez hemen size yazıyım dedim geçmişi okuyamadım daha doğum yapan vardı galiba bugün Allah analı babalı büyütsün.. Gelelim bana sabah rutün haftalık kontrolumuze gittik önce nst çektirdik ne bi ağrı ne sancı herşey yolunda dediler :) sonra ultrasona girdik kızım 4 kilo olmuşsuyumda çok az kalmış doktor dediki gel birde çatına bakalım epidural normal doğum istiyordum çünkü benim ağrı eşiğim düşüktü biliyorum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum bütün hastaneyi ayağa kaldırdım bağırmaktan 2 cm açılmam varmış bebekte iri olduğu için koluma serum takmaları gerekiyormuş doğum esnasında suyumda azaldığı için doktor bebeğide senide riske atamam dedi epidural yapamam o cm i tutturamayabiliriz dedi velhasıl normalden vazgeçmek zorunda kaldık veeeeee yarın saat 13 de sezeryana giriyorum kızımı alıcam inşallah yarın kucağıma nolur dualarınızı eksik etmeyin yarın bizden çok heyecanlıyım herşey hazırdı fakat sanki hiçbirşey hazır değil gibi geliyo bana ev temizliğide yarım kalmıştı akşam kadın gelecek tekrar artık gece yarısına kadar halleder galiba çok heyecanlıyım çokkkkk
kıslaaar biz geldikkk bugün cok gec kaldık ama kontrolümüz vardı ancak gelebildim eve ya bu kızın gelmeye pek niyeti yokmuş ya hala fırıl fırıl oynuyo içerde yeri pek rahat dedi doktor :) cok şükür suyu boyu kilosu iyiymiş bi sorun yokama işte ben sabırsızlandıkça bu zilli benle dalga geçiyo resmen onu napcas bilmiyorum:) neyse ben cok meraktayım şu geçmişi bi okuyim var mı doğumlar varsa kimler bi yoklayalım bakalım belki benim sıpamın da canı doğmak ister görünce:) hemen gelios bekleyin
Kızlar ciddi bir sıkıntım var fikirlerinizi bekliyorum.Hamileliğin başından beri özel bir doktorun muaynanesine gidiyorum.Oturduğum ilçeye de uzak.Oturduğum yerde de 5.aya kadar özel hastanede kendime her ihtimale karşı diye bir doktor edindim.Çok şükür ki rahat bir hamilelik geçirdim.Bebeğim de ben de bugüne sağlıklı bir şekilde geldik.
Şimdi sıra geldi doğuma.Özeline gittiğimiz doktorla doğum hakkında konuştuk bize 3000 tl fiyat verdi.JFK hastanesi için.
Bu da bize çok fazla geldi,şimdi kara kara düşünüyorum kendime yakın olan özel hastanedeki doktora mı gideyim yoksa özeline gittiğim doktora mı?
Fikirlerinizi bekliyorum...:26:
yasin okuyacak arkadaşlar okudunuz mu? sizden haber bekliyorm..
Benm bıldıgım kadrylaa muayenler ve yenı dogn unıtelrı ucretsız yanı yogun bakımlar yoksa ben gıttım dogrdum hadı by oyle bısey yok:)) ama tabıkı bunuda ayrntılı fatura ettırıp gıdıp sıkyt etcnkı sana odeme yapılsn her durumda hastane bı sekılde parasını alır ne hastanede ne bankada ne devlette paran kalmaz:))))) sadece gebelrın oncelk hakkı oldugu ıcın para vermek zorunda degılsınz dıye adam cıkıp soyledı yanı ben geldım benm boyle bı hakkım var bana bedava bakmak zorundasn desen kımse sana bakmaz onu demk ıstıorum once paranı vercn faturanı alcn sonra gıtcn sıkaytnı etcn paranı gerı alcn:)))) yoksa nerde para vermemek:))))
Hayırlı olsun canım, inşallah çok güzel geçer her şey, sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
Allah razı olsun cnm.
sağlıkla sıhhatle al kucagına inşallah.
ALLAH sag saglım kavustursun sızı ınsallah kısmette sezryan varmıs yapck bısey yok bebegıne kavusmak en guzelı:) Sımdıden gozun aydın hayırlı olsun..
Gozun aydın canım nıye korkuosunn yatcn kalkcan bebısın hoooop kucagında:))) Ohhhh masllahh dogurn doguranaa darısı bızım basımıza ınsallah:)) Sende saglıkla kavus bebegıne ınsallah.
hadi hayırlısı Esmacım.. sende bebişini kucağına alıyosun
Allah yardımcın olsun canım.. Rabbim ne zaman nasip ederse o zman gelsin miniğin. 2500 grı geçmiş maşallah.
MELİS sende yarın doğuma giriyormuşsun.
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar..
02.03.2012 .. doğum patlaması var topikte :))
yokk kuzum dermiyim hastaneye hiç ben para vermicem diye
aldığım doğum gününü bile iptal ederler
sadece doğumdan sonra fatura isticem ve doğum ücreti diye yazdırcam
sonradan alabilme ihtimalim olursa alrım olmadı fazla uğraşamam
Ama ıste dedgm gıbı hayatım dogum yapıp faturnı alsanda onun ıcın bısey yapamzsn ztn dogm yapınca sana fatura kesmek zorunda mecbur yanııı. O dedıklerım ıcın gecerlı acıl durumlarda kuvz ıcın gecerlı dogm ıcın maalesf gecerlı degl keske oyle olabılsydıı ıstedgmz hastanede ıstedgmz drla dogm yapıp 20 tl katılım payı verıp cıksydıkbelkı bızım cocuklrımz oyle olr umıdı kesmemek lazm:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?