2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar,
2 gündür göğüslerimdeki çatlaklar yaraya dönüşmüş durumda ve sağ göğsüm kanıyor sabahtan beri. çıldırmak üzereyim. sütümü sağıp veriyorum kızıma. bugün kontrolüm vardı, dikişlerim iyileşmiş, gayet iyisin dedi doktor. 2 ay sonra tekrar kontrol var. karnım hızla küçülüyor, göbeğim öyle kalıcak die çok korkmştm. şuan iyiyim, bugün eski elbiselerimden birini giyebildim ve çok mutlu oldummmm

canııımmm, haydi bakalım geliyor minişin ne güzelll... çok değişik duygular değil mi? doğum öncesi son günler, özellikle de son gün insan nasıl bir ruh hali içerisinde oluyor, neler neler geçiriyor aklından.. ben acayip duygusallaşmıştım mesela ki hala öyleyim, ağlıyorum sebepsiz yere. dualarımız seninle. güzel haberlerini bekliyorum. umarım hastaneden sn de memnun kalrsn..

Hayırlı olsun canım, inşallah çok güzel geçer her şey, sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

Kızlar ben çantamı geç de olsa hazırlamayı başardım:) Arkadaşlar eksik ya da fazla olan var mı sizce?

Benim için
2 gecelik
1 pijama takımı
1 sabahlık
12-15 iç çamaşırı
2 emzirme sütyeni
2 çorap
hastane terliği
banyo havlusu ve duş için saç bonesi
göğüs kalkanı
göğüs kremi
göğüs pedi
lohusa tacı
makyaj çantası
1 paket orkid
kağıt havlu
diş fırçası, diş macunu, deodorant
bebiş için 2 takım hastane çıkışı
3 tane ağız mendili
3 battaniye
ana kucağı
bakım seti, krem vs
ıslak mendil
4 tane bez( bu az olabilir ama hastanede de vardır herhalde çantada çok yer kaplıyor diye koymadım)

Bebek şekerlerini yanıma alsam mı almasam mı karar veremedim, bir de çikolatayı alsam mı doğumda sipariş mi versem ona da karar veremedim.

kızlar gecmısı okuyamadımm acele gırıp cıkıcam

yarın 8 30 da doguma gırıyorum dularınızı eksık etmeyın cunku cok korkuyorummmmm

yarın 8 30 da doguma gırıyorum dularınızı eksık etmeyın cunku cok korkuyorummmmm

Ayy canım niye korkuyorsun, sen tecrübelisin, sağlıkla alıcaksın inşallah bebişini kucağına. Süper bir gün olur umarım senin için.

Allah razı olsun cnm.
bnde okudum cnm ALlah kabul ederse inşallah

sağlıkla sıhhatle al kucagına inşallah.

ALLAH sag saglım kavustursun sızı ınsallah kısmette sezryan varmıs yapck bısey yok bebegıne kavusmak en guzelı:) Sımdıden gozun aydın hayırlı olsun..

Gozun aydın canım nıye korkuosunn yatcn kalkcan bebısın hoooop kucagında:))) Ohhhh masllahh dogurn doguranaa darısı bızım basımıza ınsallah:)) Sende saglıkla kavus bebegıne ınsallah.

kızlarrr dua edin nolurrr bugün kontrole gittik ve doktor dediki
bebek kanala girmiş heran gelicek gibi(
hemen izne ayrıl evde dinlen dedi(
erken dogum riskin cok yüksek dedi(
daha küçüğüz 2.576 gr 38. haftayı bekleyemeyis
daha erken alıcaz dedi dua edinde 37den önce gelmesn canlarım

hadi hayırlısı Esmacım.. sende bebişini kucağına alıyosun

Allah yardımcın olsun canım.. Rabbim ne zaman nasip ederse o zman gelsin miniğin. 2500 grı geçmiş maşallah.

MELİS sende yarın doğuma giriyormuşsun.

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar..

02.03.2012 .. doğum patlaması var topikte :))

Son düzenleme:
ben doğum anında para ödesem bile
kesinlikle fatura alıcam sonradan paranızı geri alabiliyormuşsunuz

Benm bıldıgım kadrylaa muayenler ve yenı dogn unıtelrı ucretsız yanı yogun bakımlar yoksa ben gıttım dogrdum hadı by oyle bısey yok:)) ama tabıkı bunuda ayrntılı fatura ettırıp gıdıp sıkyt etcnkı sana odeme yapılsn her durumda hastane bı sekılde parasını alır ne hastanede ne bankada ne devlette paran kalmaz:))))) sadece gebelrın oncelk hakkı oldugu ıcın para vermek zorunda degılsınz dıye adam cıkıp soyledı yanı ben geldım benm boyle bı hakkım var bana bedava bakmak zorundasn desen kımse sana bakmaz onu demk ıstıorum once paranı vercn faturanı alcn sonra gıtcn sıkaytnı etcn paranı gerı alcn:)))) yoksa nerde para vermemek:))))

Ayy ne güzel ya yarın birsürü bebek gelecekmiş ve ben hala ruhsuzum yaa korkuyorum sadece :)

hayırlısı olsun canım,maaşallah kızınadualarımız seninle,ne güzel kızına kavuşmana saatler kalmış..güzel haberlerini bekliyoruz artık:)

Canım yarın kavuşuyosun kızına ne güzel sağlıkla al kucağına inş.Darısı başımıza:))))

arkadaşlar benim 5 gün sonraya sezeryanım var bebek düne kadar çok hareketliydi bugün hiç hareketini hisssedemiyorum bir iki defa kıpırdadı sadece tedirginim doktora gitmeme gerek varmı acaba 37+6yım

4 kilo tombiş bebek geliyor maşallah annesi.sezeryan olacağı için sorun olmayacaktır çıkmasında.Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar evde herkes ayrı bir telaşta olduğu için ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın çok teşekkür ederim hepinzie güzel dilekleriniz ve dualarınız için yarın uyutulmadan önce hepiniz dualarımda olacaksınız sizlerde dualarınızı esirgemeyin nolur Allah hepimizin yardımcısı olsun

ay cnm innşallaaah snde öle kolay bi doğum yaparsın valla bnde snn gbi istiyorum ama Allah gönlümüze göre versin..bnm kocada görünce "yinemi avratlar kulübündesin" diye söyleniyo :))

Yapcaz oyle kolay dogum yapcaz ınsallahhh beynımızı buna adpte edelm muhtemelen hayal ettıgmz gıbı yasaıcz dogumumuzu ALLAH ın ıznıyle
Gozun aydın oh ne guzel masallah hayırlı olsun bebegınn daglıkla buyut ınsallah darısı bızım basımıza:)))
Bosuna demıodn sancm var zorum var dıye:))) Gelıo demekkı bebısımız hakkında hayırlısı olsun saglıkla alırsın bebgnı kucagınaaa ınsallahhhhh:)

Ohh masallah bebısınee annesı gelmeye nıyetı yok bu yavrucklrın rahat bırkın artık yaaaa Bakınbana hıc takıomuyymm:) Melıke demzmı 39 a gel gorurum senı:)))) Yok saka maka ben bıle agırlastım artık tam mıdemn altına konslandı kaburgalrımı yıcek elındne gelse:)) hakkımzda hayırlısı olsunnn vakıtlerı nezmnsa ozamn gelckler annemm onların sucları neee Bende gorcm bebgımı ınsallah sunun surasında pazrtesye ne kaldı

İnşallah hayırlısı olsun senin için..bendede sevinç ve korku dorukta sabahtan beri ağlıyorum..8 marta gün verdi doktor ..çatım dar diye mecbur sezeryan olacam..sezeryan lafını duyunca çok kötü oldum,ağlamaklı..içim doluyo sürekli ağlayasım var..haftaya kadar bu stresle ne yapacam bilmem....((

Allah yardımcın olsunnn cnm.ama erken gelsede birşey olmaz Allah a emanet.arkadaşım dün 27 haftalıkken dogum yaptı 950 gr .

canım benimde gittiğim bir hoca vardı adam doğuma 5000 tl istedi
bende daha önce gittiğim özel hastaneye devam ettim
bence sende daha uygun olan özel hastanede yaptırabilrsin
yasin okuyacak arkadaşlar okudunuz mu? sizden haber bekliyorm..

canım ben okudum Allah kabul etsin

canım sen dinlenmene bak inşalah gelmez hemen bebişin

yokk kuzum dermiyim hastaneye hiç ben para vermicem diye
aldığım doğum gününü bile iptal ederler
sadece doğumdan sonra fatura isticem ve doğum ücreti diye yazdırcam
sonradan alabilme ihtimalim olursa alrım olmadı fazla uğraşamam

doğuma girecek arkadaşlar umarım çok sağlıklı güzel bir doğumunuz olur
ve sağlıkla gelir yavrularınız darısı başımıza olsun

Cok gecmis olsun cnm goguslerin icin.10 gunde iyilesti demek dikisler ben dikisten korkuyom yaff korse taktin mi cnm sen gobek icin? Bi de egepolde foto cekildi dimi?

canııımmm, haydi bakalım geliyor minişin ne güzelll... çok değişik duygular değil mi? doğum öncesi son günler, özellikle de son gün insan nasıl bir ruh hali içerisinde oluyor, neler neler geçiriyor aklından.. ben acayip duygusallaşmıştım mesela ki hala öyleyim, ağlıyorum sebepsiz yere. dualarımız seninle. güzel haberlerini bekliyorum. umarım hastaneden sn de memnun kalrsn..[/QUOTE]

Hayırlı olsun canım, inşallah çok güzel geçer her şey, sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

Allah razı olsun cnm.

sağlıkla sıhhatle al kucagına inşallah.

Cok sagolun kizlar Allah razi olsun hepinizden. Ben de hepinize dua ediyorm

Canim her seyin hayirlisi. Ben de 40 hafta bekledm ama olcak gibi deilmis senin de onden geliyo hayirlisi insallah

Marti zor beklemisiz 2sinde ayin patlattik dogumlari

Ama ıste dedgm gıbı hayatım dogum yapıp faturnı alsanda onun ıcın bısey yapamzsn ztn dogm yapınca sana fatura kesmek zorunda mecbur yanııı. O dedıklerım ıcın gecerlı acıl durumlarda kuvz ıcın gecerlı dogm ıcın maalesf gecerlı degl keske oyle olabılsydıı ıstedgmz hastanede ıstedgmz drla dogm yapıp 20 tl katılım payı verıp cıksydık belkı bızım cocuklrımz oyle olr umıdı kesmemek lazm:))))))))))

canım kkda bu konu hakkında açılan topicler var onları okudum bugün
birde habertürkte çıkan bir haberdede öyle diyor
ama dediğin gibi nerde özel hastane para almadan bırakırmı hiç
onlar muhakkak bir kılıfını uydurur
neyse sağlıkla olsunda doğumlarımız sanırım o an parayı görmez gözümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…