2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

destek ve dualarınız için saolun canlar.
epey dogum varmış galiba geçmişi okumadım
dogan bebişlerimiz hoşgelmiş:) rabbim analı babalı büyütsün

Sen ne dıosunnn bırak hakettıgını alsındaaa ustune eklemesın bıde parasız cıkckmısız ahahahaha o bayaaa utopık olms annemm oyle bısey olmaz olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzz anca bebıslerı dogurp mahkeme kapılrına gıdersk olabılr:))))) AYnen dedıgn gıbıı saglıkla alalım kucklrımıza bıde bızı gerksız borclu cıkrmasınlr yeter yanııı:))) Sen nerde yapcktn memorıalmıydı yoksa ben guzlce salladımmı:)))))

kız dur mahkeme kapılarına falan gitmeyelimm :)
ben izmirde yaşıyorum
burda medical park hastanesinde yapıcam kısmetse

kız dur mahkeme kapılarına falan gitmeyelimm :)
ben izmirde yaşıyorum
burda medical park hastanesinde yapıcam kısmetse

Hehhhh tmm bak bı m var aklmda demkkı medıclms:)))) Valla benm doktrmda bana senın sonun sezryan gel su gun alalım gıbı bısey derseeee bende goztepe medıclde yaprım dıye dusunuorum sezryna bana 3 bucukmu oyle bı fıyt vermstı gecms zaman teeee nezmndı hatrlamıorum yaln olmasın normal dogmda olabılr:))) ama norml olsun ıstıorum hakkımda hayırlısı

canım hakkında hayırlısı inşallah
genelde topicte normal doğum yapan arkadaşların
doğumları çok rahat geçmiş darısı isteyen herkese olsun

Canim seni cok iyi anliyorum. Ayni seyleri yasamisiz benim senden 1 hafta bu8yuk oldugu icin yarin gelcek kizim. Hatta bana bugun bile olur 40 haftaya girmis dediginde kafamdan kaynar sular bosaldi. Biraz daha alistim sezaryen fikrine ama yarin napcam bilemiyorum. Bebeklerimizin sagligi icin olcaz mecbur. İkinciye acilir mi acep bu catilar

canım hakkında hayırlısı inşallah
genelde topicte normal doğum yapan arkadaşların
doğumları çok rahat geçmiş darısı isteyen herkese olsun

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımm ısteyen herkesın dogumu cooook kolay gecsınnn bır avaz bır sancı neyse ısteee hepsı bır anda olsun:)))) Oyyy benm mınk böcegımmmm onu kucgıma aldıgmda hersyı unutcmmm ztnnn yer annesı onu:)))

Herkese Selam

Bu gün mart anneleri olarak mart ayına girmiş bulunuyoruz Rabbim doğum yapmayan arkadaşlarımıza ve bana hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin,

Uzun zamandır girmeye çalışıyorum, tam giriyorum, babam ''kızım sözleşme girecem bilgisayarı ver'' diyor, kalakalıyorum Neyse ki şmdi Kurtlar vadisi varda, onu izlediklerinden pc bana kaldı

Umarım haller keyfler yerindedir, ben şimdi en azında son yirmi sayfayı okuyacağım

kızlar sütlüçörekten haberi olan varmı en son eşiyle kötü şeyler yaşamıştı sonra ben hiç denk gelmedim.... varsa bizide bilgilendirsin merak ettik

Slm kızlar bı haftadır annelerde kaldım kendi. Telefonumdan girip. Baktım ama cevap filan yasamadım
Bu aksam kaynanamlardAyiz Enes bey çok hastaydi iki haftadır ;(
Herkes iyidir umarım sevgiler

Kızlar venüsten diye bir arkadaşımız vardı hatırlarsanız, o doğurmuş, prensesi de o da iyiymiş maşşallah başka bir topikte gördüm haber veriyim dedim.

esperanza sağol canım haber verdiğin için, benim de aklıma geliyordu venüsten..Allah analı babalı büyütsün..
hakkaten sütlüçöreği de merak ettim şimdi,inşallah iyidirler
melike,baby,lagrima,özge,poly,çitlenbik teşekkür ederiz battaniyemizi beğendiğiniz için

melike hakkaten tetrisi andırıyor,ne güzel çağrışım yapmış sende:)

polycim tunus mubenim fazla bilgim yok aslında,bir iki şey biliyorum o kadar..bunu tığda ördüm ben,bir sıra ilmek al,bir sıra kes öyle bir model var,sen kesin bilirsin,öyle ördüm...bu arada azalıyor günler giderek 5 marta az kaldı..

çitlenbik canım evet parça parça ördüm sonra birleştirdik annemle

amin diyorum canım duana..
özletiyosun kendiniama tabi arada haber vermen bile iyi o yoğunlukta

hepinize iyi akşamlar güzel bayanlar

sağol cnm Allah razı olsunnn.

buklecik, RUYASU, hatic22, aysen_k, Lachesis, masiva, cartes, OnDeryaa, zephyr1, PrensesinUykusu iyi gecelerr kızlar.. yarın görüşürüz inşallah.. meleklerinize ve kendinize dikkat edin ..

gözün aydınnnnn... bende epidural anesteiyle sezeryan oldum, aslında epiduralin takılması öyle çok zor değil sen kendini kasmadığın sürece, benim takılması çok kolay oldu ve acı vs hiçbişey hissetmedim doğum sonrasında da ne bulantı ne başağrısı çektim.. sadece omuzlarıma doğru sırtım ağrıdı, epiduralden olabilir ya da bebişimi emzirirken kendmi kastığımdan. ayrıca hastane sıcak oluyo tabiiki ve bol bol terliyorsunuz ama bu ter anesteziyi atmanıza ve iyileşmenize yardımcı olurmuş, emzirirken bende çok ama çok terledim... birde yanınıza en az iki takım pijama alın ilk giydirilen pijama adamakıllı batıyor...

göğüs ucum olmadığı için silikon göğüs ucuyla emzirdim bebişimi ilk zamanlar ve baktık çok yoruluyo bebeğim bende sağmaya başladım. fkat aklında olsun o yaraları makine yapıyor. bebek emerken o kadar olmuyor. ve ben lansinohun lanolin göğüs ucu kremini kullanıyorum kesinlikle çok çok iyi geliyoo, dene bence.

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…