- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.561
canım kkda bu konu hakkında açılan topicler var onları okudum bugün
birde habertürkte çıkan bir haberdede öyle diyor
ama dediğin gibi nerde özel hastane para almadan bırakırmı hiç
onlar muhakkak bir kılıfını uydurur
neyse sağlıkla olsunda doğumlarımız sanırım o an parayı görmez gözümüz
Sen ne dıosunnn bırak hakettıgını alsındaaa ustune eklemesın bıde parasız cıkckmısız ahahahaha o bayaaa utopık olms annemm oyle bısey olmaz olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzz anca bebıslerı dogurp mahkeme kapılrına gıdersk olabılr:))))) AYnen dedıgn gıbıı saglıkla alalım kucklrımıza bıde bızı gerksız borclu cıkrmasınlr yeter yanııı:))) Sen nerde yapcktn memorıalmıydı yoksa ben guzlce salladımmı:)))))
kız dur mahkeme kapılarına falan gitmeyelimm :)
ben izmirde yaşıyorum
burda medical park hastanesinde yapıcam kısmetse
Hehhhh tmm bak bı m var aklmda demkkı medıclms:)))) Valla benm doktrmda bana senın sonun sezryan gel su gun alalım gıbı bısey derseeee bende goztepe medıclde yaprım dıye dusunuorum sezryna bana 3 bucukmu oyle bı fıyt vermstı gecms zaman teeee nezmndı hatrlamıorum yaln olmasın normal dogmda olabılr:))) ama norml olsun ıstıorum hakkımda hayırlısı
Canim seni cok iyi anliyorum. Ayni seyleri yasamisiz benim senden 1 hafta bu8yuk oldugu icin yarin gelcek kizim. Hatta bana bugun bile olur 40 haftaya girmis dediginde kafamdan kaynar sular bosaldi. Biraz daha alistim sezaryen fikrine ama yarin napcam bilemiyorum. Bebeklerimizin sagligi icin olcaz mecbur. İkinciye acilir mi acep bu catilarİnşallah hayırlısı olsun senin için..bendede sevinç ve korku dorukta sabahtan beri ağlıyorum..8 marta gün verdi doktor ..çatım dar diye mecbur sezeryan olacam..sezeryan lafını duyunca çok kötü oldum,ağlamaklı..içim doluyo sürekli ağlayasım var..haftaya kadar bu stresle ne yapacam bilmem....((
canım hakkında hayırlısı inşallah
genelde topicte normal doğum yapan arkadaşların
doğumları çok rahat geçmiş darısı isteyen herkese olsun
kızlar sütlüçörekten haberi olan varmı en son eşiyle kötü şeyler yaşamıştı sonra ben hiç denk gelmedim.... varsa bizide bilgilendirsin merak ettik
Herkese Selam
Bu gün mart anneleri olarak mart ayına girmiş bulunuyoruzRabbim doğum yapmayan arkadaşlarımıza ve bana hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin,
Uzun zamandır girmeye çalışıyorum, tam giriyorum, babam ''kızım sözleşme girecem bilgisayarı ver'' diyor, kalakalıyorumNeyse ki şmdi Kurtlar vadisi varda, onu izlediklerinden pc bana kaldı
Umarım haller keyfler yerindedir, ben şimdi en azında son yirmi sayfayı okuyacağım
canım benimde gittiğim bir hoca vardı adam doğuma 5000 tl istedi
bende daha önce gittiğim özel hastaneye devam ettim
bence sende daha uygun olan özel hastanede yaptırabilrsin
canım ben okudum Allah kabul etsin
canım sen dinlenmene bak inşalah gelmez hemen bebişin
yokk kuzum dermiyim hastaneye hiç ben para vermicem diye
aldığım doğum gününü bile iptal ederler
sadece doğumdan sonra fatura isticem ve doğum ücreti diye yazdırcam
sonradan alabilme ihtimalim olursa alrım olmadı fazla uğraşamam
arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için 27.02.2012 aat 11:30 da kızımız derin dünyaya geldi.eudral sezeryan oldum.ameliyette hiç bişey issetmiyosunuz korkacak hiçbişey yok skın merak etmeyin sadece epidrul yapılırken biraz zorlanılıyo a da önemli değil bebiği 38 5 de 2900 olarak doğdu .sonrası sıkıntılı biraz baş ağrısı bende olmadı ama miğde bulantım oldu bol bol sezeryan kilodu ve ince gecelik boydan götürün çünkü kirlenme ihtimali var ve hastaneler çok sıak oluyo siz zaten çok terliyosunuz gayri ihtiyari biçimde.bide benim hamileliğimde yüzünde hiç leke olmamıştı doğumdan sonra yüzünde kaherengi lekeler oldu annam saçımın uçları ile yüzümdeki terle sildi ve inanaın sabaha bişey kalmadı belki zaten geçecekti ama biz böyle yaptık.sütün çok az su anda maalesef ama kızım emiyo ve emdikçe gelicekmiş.hepinize kolaylıklar diliyorum ve çok çok öpüyorum.çok güzel bir duygu allah herkesi muradına kavuştursun
slm kızlar,
2 gündür göğüslerimdeki çatlaklar yaraya dönüşmüş durumda ve sağ göğsüm kanıyor sabahtan beri. çıldırmak üzereyim. sütümü sağıp veriyorum kızıma. bugün kontrolüm vardı, dikişlerim iyileşmiş, gayet iyisin dedi doktor. 2 ay sonra tekrar kontrol var. karnım hızla küçülüyor, göbeğim öyle kalıcak die çok korkmştm. şuan iyiyim, bugün eski elbiselerimden birini giyebildim ve çok mutlu oldummmm
canııımmm, haydi bakalım geliyor minişin ne güzelll... çok değişik duygular değil mi? doğum öncesi son günler, özellikle de son gün insan nasıl bir ruh hali içerisinde oluyor, neler neler geçiriyor aklından.. ben acayip duygusallaşmıştım mesela ki hala öyleyim, ağlıyorum sebepsiz yere. dualarımız seninle. güzel haberlerini bekliyorum. umarım hastaneden sn de memnun kalrsn..
yasin okuyacak arkadaşlar okudunuz mu? sizden haber bekliyorm..
Merhaba arkadaslar,
Geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın dogum yapan annelerimiz varsa gözleri aydın bebeklerini güle güle büyütsünler.Dogumu yaklasan annelerimize de kolay ve hayırlı dogumlar diliyorum.
28.Subatta (35+4 iken ) normal dogumla 2380 gr oglumu ( Batuhan )kucagıma aldım.Epiduralde yaptırmadım kesinlikle agrı çok degildi.Eger saglık açısından engeliniz yok ise şiddetle normal dogum tavsiye ederim.Su anda dogumun ertesinde 3.günümdeyim ve ne agrım var ne baska bir derdim.Karnımda hemen hemen hiç yok.Darısı başınıza sevgili arkadaslarım.
arkadaşlar ben başından beri hep sizi takipteyim arada bikaç kezde yazmışlığım var...25. haftadan beri yatarak bu günlere geldim..ve allah izin verirse yarın sabah kuzucuğuma kavuşcam...çok karışık duygular içindeyim hem mutluyum hem de korkuyorum...genel anestezi ile sezeryan olcak..
rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucaklayalım inşallah...
miniğim biraz zayıfmış ama inşallah sağlıklıdır...
dün bebeğimin odasıda geldi...çok güzel bi duyguymuş odasından çıkmak istemiyorum...becerebilirsem foto koyarım...
rabbim isteyen herkese tattırsın evlat duygusunu...
hakkınızı helal edin çok şeyler öğrendim buradan...doğum hikayemide paylaşmak istiyorum kısmet olursa...dualarınıza bugün bizide katarsanız seviniriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?