- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.581
selam kızlar eve gelir gelmez hemen size yazıyım dedim geçmişi okuyamadım daha doğum yapan vardı galiba bugün Allah analı babalı büyütsün.. Gelelim bana sabah rutün haftalık kontrolumuze gittik önce nst çektirdik ne bi ağrı ne sancı herşey yolunda dediler :) sonra ultrasona girdik kızım 4 kilo olmuşsuyumda çok az kalmış doktor dediki gel birde çatına bakalım epidural normal doğum istiyordum çünkü benim ağrı eşiğim düşüktü biliyorum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum bütün hastaneyi ayağa kaldırdım bağırmaktan 2 cm açılmam varmış bebekte iri olduğu için koluma serum takmaları gerekiyormuş doğum esnasında suyumda azaldığı için doktor bebeğide senide riske atamam dedi epidural yapamam o cm i tutturamayabiliriz dedi velhasıl normalden vazgeçmek zorunda kaldık veeeeee yarın saat 13 de sezeryana giriyorum kızımı alıcam inşallah yarın kucağıma nolur dualarınızı eksik etmeyin yarın bizden çok heyecanlıyım herşey hazırdı fakat sanki hiçbirşey hazır değil gibi geliyo bana ev temizliğide yarım kalmıştı akşam kadın gelecek tekrar artık gece yarısına kadar halleder galiba çok heyecanlıyım çokkkkk
Ya aslında bu konuda normal doğum daha avantjlıymış kızlar, kesilip tekrar dikildiği içinEskiden kesilmediği için kontrolsüz yırtıklar oluyormuş ve orayı bozuyormuş, ama şimdi şu korktuğumuz kesi sayesinde eskisinden daha iyi oluyormuş orası sözde. Benim normal doğuran arkadaşlarım öyle söyledi.
kızlar bu da benim kızıma ördüğüm battaniye,kenarına annemin ördüğü pembe dantel de geçince daha sevimli olcak,yeni birleştirdik..kızım içinde olsa daha güzel bir foto olurdu ama,bu da el işi göz nuru
Kizlaar ii aksamlar herkese
Bugun kontrolumuz vardi. Sabahtan nstye girdik sanci manci yok 39-2 deyiz. Cati muaynemiz yapildi. Ne kemiklerde ne rahimde milim acilma yokmus. Bu zamana kadar normale o kadar inandirmistm ki kendim4i sok gecirdm aglamamak icin zor tuttum kendimi. Bebegi riske atmamak icin sezaryen olcak mecbur. Yarin saat 5te alcam kizimi kucagima. Sevinc korku heyecan karmakarisigim. Dualarinizh eksik etmeyn kizlar.
Bu arada dogum yapan yapacak tum arkadaslarm hayirli olsun herkese
kızlar gecmısı okuyamadımm acele gırıp cıkıcam
yarın 8 30 da doguma gırıyorum dularınızı eksık etmeyın cunku cok korkuyorummmmm
kızlarrr dua edin nolurrrbugün kontrole gittik ve doktor dediki
bebek kanala girmiş heran gelicek gibi(
hemen izne ayrıl evde dinlen dedi(
erken dogum riskin cok yüksek dedi(
daha küçüğüz 2.576 gr38. haftayı bekleyemeyis
daha erken alıcaz dedidua edinde 37den önce gelmesn canlarım
Sağol canım yaa, ben evimdekini eşime bıraktım, buradada ya kardeşimden yada babamdan giriyorum, tam elime alıyorum işleri çıkıyor elimden geri alıyorlar, bozuluyorum ama diyecek bişi yok:26::26: Ankaraya geldiğimden beri ilk defa bugün evdeydim, bundan sonrada artık evdeyim, inşaAllah pazarteside kontrol var, Sen ne yaptın, doğum ne zaman, Ankaraya ne zaman geleceksin:44::44:amin diyorum canım duana..
özletiyosun kendiniama tabi arada haber vermen bile iyi o yoğunlukta
hepinize iyi akşamlar güzel bayanlar
Slm kızlar bı haftadır annelerde kaldım kendi. Telefonumdan girip. Baktım ama cevap filan yasamadım
Bu aksam kaynanamlardAyiz Enes bey çok hastaydi iki haftadır ;(
Herkes iyidir umarım sevgiler
buklecik, RUYASU, hatic22, aysen_k, Lachesis, masiva, cartes, OnDeryaa, zephyr1, PrensesinUykusu iyi gecelerr kızlar.. yarın görüşürüz inşallah.. meleklerinize ve kendinize dikkat edin ..
Normal dogum icin nefes egzerrsizi kızlar!!!!!!!!!!!!!!
Gül kokla,mum söndür:))))) hayirli dogumlarrrrrrr
kızlar gecmısı okuyamadımm acele gırıp cıkıcam
yarın 8 30 da doguma gırıyorum dularınızı eksık etmeyın cunku cok korkuyorummmmm
senin oğlan erken gelmiş ama sağlığınızın yerinde olması güzelMerhaba arkadaslar,
Geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın dogum yapan annelerimiz varsa gözleri aydın bebeklerini güle güle büyütsünler.Dogumu yaklasan annelerimize de kolay ve hayırlı dogumlar diliyorum.
28.Subatta (35+4 iken ) normal dogumla 2380 gr oglumu ( Batuhan )kucagıma aldım.Epiduralde yaptırmadım kesinlikle agrı çok degildi.Eger saglık açısından engeliniz yok ise şiddetle normal dogum tavsiye ederim.Su anda dogumun ertesinde 3.günümdeyim ve ne agrım var ne baska bir derdim.Karnımda hemen hemen hiç yok.Darısı başınıza sevgili arkadaslarım.
selam kızlar eve gelir gelmez hemen size yazıyım dedim geçmişi okuyamadım daha doğum yapan vardı galiba bugün Allah analı babalı büyütsün.. Gelelim bana sabah rutün haftalık kontrolumuze gittik önce nst çektirdik ne bi ağrı ne sancı herşey yolunda dediler :) sonra ultrasona girdik kızım 4 kilo olmuşsuyumda çok az kalmış doktor dediki gel birde çatına bakalım epidural normal doğum istiyordum çünkü benim ağrı eşiğim düşüktü biliyorum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum bütün hastaneyi ayağa kaldırdım bağırmaktan 2 cm açılmam varmış bebekte iri olduğu için koluma serum takmaları gerekiyormuş doğum esnasında suyumda azaldığı için doktor bebeğide senide riske atamam dedi epidural yapamam o cm i tutturamayabiliriz dedi velhasıl normalden vazgeçmek zorunda kaldık veeeeee yarın saat 13 de sezeryana giriyorum kızımı alıcam inşallah yarın kucağıma nolur dualarınızı eksik etmeyin yarın bizden çok heyecanlıyım herşey hazırdı fakat sanki hiçbirşey hazır değil gibi geliyo bana ev temizliğide yarım kalmıştı akşam kadın gelecek tekrar artık gece yarısına kadar halleder galiba çok heyecanlıyım çokkkkk
Slm kiZlar benim sali aksami nisanim gelmisti doktor dogum baslar 2-3gune dedi hala bisey yok
dun gece hastaneye gttk nst icin henuz hic acilma yok,bu acilma anidenmi oluo uff normal dogum beklioz dio dr ama ben pek sanmiom bi gram sancida yok.bebisi gelenler gozunuz aydin doguma girenlr allah yardmcnz olsn
Benim de evde ilk boş günüm, bebişin çantasını hazırlıycam bugün sözde ama hala kendimi kaldıramadım:) Hastaneyi aradım ne lazım olur diye bol bol gecelik ve çamaşır dedi, çamaşı 20 tane koyucam ama 2 tane geceliğim, bir pijama takımım var yetmez mi acaba, siz ne kadar koydunuz.
benim evde 5. günüm uzun bir zaman işe gitmemek güzel bir duygu
ben valize 1 adet gecelik 1 adet pijama 1 adet eşofman altı ve sabahlık koydum
yeter tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?