2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.

Bugün 4280 gr'lık bebeği suni sancıyla epiduralsiz doğuran bir arkadaşım aynı şeyleri söyledi eskisinden iyi oldu dedi

Canım çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin inşallah.

Hayırlı doğumlar inşallah canım sağlıkla al bebeğini kucağına.

Canım sancın yoksa korkma yat dinlen bizimki de doğum kanalında ama doktor kesin gelir demedi. İlk doğumlarda 36. haftadan itibaren girebiliyormuş kanala çok normalmiş. Bu illa hemen doğacağını göstermezmiş. Benimki iki hafta önce aldı pozisyonunu bekliyor. Korkma bence bebeğin çok küçük değil. Ne zaman gelmek sterlerse o zaman gelecekler beklemedeyiz artık dinlenmeye çalış. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

amin diyorum canım duana..
özletiyosun kendiniama tabi arada haber vermen bile iyi o yoğunlukta

hepinize iyi akşamlar güzel bayanlar
Sağol canım yaa, ben evimdekini eşime bıraktım, buradada ya kardeşimden yada babamdan giriyorum, tam elime alıyorum işleri çıkıyor elimden geri alıyorlar, bozuluyorum ama diyecek bişi yok:26::26: Ankaraya geldiğimden beri ilk defa bugün evdeydim, bundan sonrada artık evdeyim, inşaAllah pazarteside kontrol var, Sen ne yaptın, doğum ne zaman, Ankaraya ne zaman geleceksin:44::44:

senin oğlan erken gelmiş ama sağlığınızın yerinde olması güzel
darısı bizim başımıza

amaann maaşallah tosuncuk olmuş

hayırlı doğumlar sana

Slm kiZlar benim sali aksami nisanim gelmisti doktor dogum baslar 2-3gune dedi hala bisey yokdun gece hastaneye gttk nst icin henuz hic acilma yok,bu acilma anidenmi oluo uff normal dogum beklioz dio dr ama ben pek sanmiom bi gram sancida yok.bebisi gelenler gozunuz aydin doguma girenlr allah yardmcnz olsn

Benim de evde ilk boş günüm, bebişin çantasını hazırlıycam bugün sözde ama hala kendimi kaldıramadım:) Hastaneyi aradım ne lazım olur diye bol bol gecelik ve çamaşır dedi, çamaşı 20 tane koyucam ama 2 tane geceliğim, bir pijama takımım var yetmez mi acaba, siz ne kadar koydunuz.
benim evde 5. günüm uzun bir zaman işe gitmemek güzel bir duygu
ben valize 1 adet gecelik 1 adet pijama 1 adet eşofman altı ve sabahlık koydum
yeter tahmin ediyorum

canım günaydın
hiç belli olmaz her an ağrı başlayabilir
olmadı suni sancı verirler doğumun hayırlısı ile gerçekleşir

1 gecelik 1 pijama yetmişti bana, seninkiler bana yeterli geldi, sezeryandı benim ilk gün gecelik giyindim, yukarı çekip yatağa yatıyordum bu şekilde kirlenmedi hiç, pijamamda kirlenmedi, o kadar büyük ped koyuyorlarki çamaşırımda kirlenmedi hiç, toplam 2 tane ihtiyacım oldu , yürüyüşlerde giyinmek için polar sabahlığın varsa onu koy mutlakta uyurken ve odadayken terliyorsun , koridor daha serin oluyor tam hastalanmalık yani.

günaydın anneler ve bebişleriiiiii

arkadaslar bızde dun dr gıttık ve kızımızı gorduk cok sukur kılosu boyu ıyıymıs ayın 7 sınde cagırdı bızım kızın hala gelmeye nıyetı yok yahuuu 8 mart benım dogum gunum o zaman gelse barı ana kız bırlıkte kutlarız dogum gunlerımızı :))))

Günaydın kızlar... Herkese hayırlı cumalar..
Bugün doğum yapacakları Allah sağlıkla kurtarsın inşallah...
Bu haftayı da bitirdik, yaşasın haftasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…