- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.601
Kizlaar ii aksamlar herkese
Bugun kontrolumuz vardi. Sabahtan nstye girdik sanci manci yok 39-2 deyiz. Cati muaynemiz yapildi. Ne kemiklerde ne rahimde milim acilma yokmus. Bu zamana kadar normale o kadar inandirmistm ki kendim4i sok gecirdm aglamamak icin zor tuttum kendimi. Bebegi riske atmamak icin sezaryen olcak mecbur. Yarin saat 5te alcam kizimi kucagima. Sevinc korku heyecan karmakarisigim. Dualarinizh eksik etmeyn kizlar.
Bu arada dogum yapan yapacak tum arkadaslarm hayirli olsun herkese
kızlar gecmısı okuyamadımm acele gırıp cıkıcam
yarın 8 30 da doguma gırıyorum dularınızı eksık etmeyın cunku cok korkuyorummmmm
kızlarrr dua edin nolurrrbugün kontrole gittik ve doktor dediki
bebek kanala girmiş heran gelicek gibi(
hemen izne ayrıl evde dinlen dedi(
erken dogum riskin cok yüksek dedi(
daha küçüğüz 2.576 gr38. haftayı bekleyemeyis
daha erken alıcaz dedidua edinde 37den önce gelmesn canlarım
Günaydın kızlar... Herkese hayırlı cumalar..
Bugün doğum yapacakları Allah sağlıkla kurtarsın inşallah...
Bu haftayı da bitirdik, yaşasın haftasonu
günaydın kuzuuuum sana da hayırlı cumalar çalışmadıgımız halde hala cuma gelince mutlu oluyos dimi:)) ay melike ben bu gece hiç uyumadım belim sırtım feci ağrıyo artık şekilden şekle giriyorum napcas kız böle daha 2 hafta var en az
Bende öyle Öslemim yaa.. Bi tarafa yatıyorum olmuyo öbür tarafa dönüyorum olmuyo yatakta top gibi yuvarlanıyorum bütün gece... En son oturur duruma gelip uyumaya çalışıyorum sonrada böyle sabahın köründe kalkıyorum :) dün bütün işleri de bitirdim bugüne bişey de kalmadı nasıl hareket etcem bilmiorum
ay bende aynen öyleyim işte bacım ya bütün gece tısıl tısıl ordan oraya yuvarlanıp duruyorum deliksiz uykuyu unuttum o neydikiii?? ben de az önce bi dolaştım evi ş yok ya bulamadım hakketten napcas biz bugün kıızz hava da cok soğuk burda güneş var ama acayip ayaz da var töbe cıkılmaz napsakkiii
günaydın anneler ve bebişleriiiiii
arkadaslar bızde dun dr gıttık ve kızımızı gorduk cok sukur kılosu boyu ıyıymıs ayın 7 sınde cagırdı bızım kızın hala gelmeye nıyetı yok yahuuu 8 mart benım dogum gunum o zaman gelse barı ana kız bırlıkte kutlarız dogum gunlerımızı :))))
kızlar gecmısı okuyamadımm acele gırıp cıkıcam
yarın 8 30 da doguma gırıyorum dularınızı eksık etmeyın cunku cok korkuyorummmmm
Burda da hava çok güzel güneşli bugün ama yerler hep kar.. hayatta çıkılmaz en azından benim gibi dombililer çıkmasa iyi olur :)
Bilmem Ösleeem napcazziş olsun diye doğursak iyi aslında
Akşam kayınvalidelere gitcez.. Oraya giderken götürmek için bişiler mi yapsam? Güzel bi tarif bulup kendimizi pasta böreğe mi versek naapsak?
günaydın kızlar.
melike birkaç gündür şana yazcam fırsatım olmadı dışarı çıktım dün . hava çok soğuk burda ankara burdan daha sotuktur ama kız kardeşin yanindaysa onunla beraber yürüyüşe ciksan ? hani agirlastik evde iş yapmak çok hareket olmuyo yürüyüşte ayakta olduğundan faydalı. market fln dolaşın en azından. ben dün sağlık ocagi,kuaför, bi mobilyacita uğradım, ofisime uğradım ve bunların çoğunu yürüdüm . senin haftan daha ilerde tek çıkma. bi de doktorum bağdaş kur ikinma hareketi yap dedi. dün sağlık ocagindaki doğum ebesi de klozet değil eski tür wc kullan dedi evimizde yok dedim. öyleyse comel evin içinde nefes egzersizi yap dedi.
hızlı ani hareket dışında hareket iyi kızlar. ani hareket de bebek donebilirmis. aman dikkat.
seni ve saful u merakla takip ediyorum . bir de ilişki olayı da bence bilimsel . çünkü hormonlari etkiliyormys . hatta erken doğumu tetikleme riski olan hastalarında ilişki yasaklanmiyormus sadece kondom kullanin diyormuş hekimler.
hayırlısıyla sağlıklı ve normal doğum yaparsinix umarım . tabi bizde :)
kızlarrr dua edin nolurrrbugün kontrole gittik ve doktor dediki
bebek kanala girmiş heran gelicek gibi(
hemen izne ayrıl evde dinlen dedi(
erken dogum riskin cok yüksek dedi(
daha küçüğüz 2.576 gr38. haftayı bekleyemeyis
daha erken alıcaz dedidua edinde 37den önce gelmesn canlarım
ii düşünmüşsün tatlım yaa Allah herkese senin gibi gelin versin kız maşallahhh:) hadi bulalım da yapalım benim de gariban kocam sevinsin bari şimdiye kadar ne pişirsem yedi pişirmediysem de hem kendine baktı hem bana azcık mutlu olsun özlemiştir yazıııık bak içim ezildi hadi tarif bulalım
yaaa çağla şikel doğurmuş kaç haftalıktı ki bu kadın nasıl doğurdu fırt diye maşallahh
gözün aydın canim . belirti var mi dr un yorum yaptı mi canim ?
8 martı bende istiyorum :) tabi sağlıkla gelsinler de :)
ay banal poğacanı sevsinler senin emiii:)) bende cok tuhaf tariflere bakıyomuşum ya böle kızartmalı bol hamurlu içi dolu seyler filen bünyemiz cok aç kalmış herhalde kıızz yazık bize kalori özlemişiz:))Bütün tariflerde de patates geçiyo yada ben çok özledim patatesi hep onlar gözüme çarpıyo :))) peynirli bişeyler bulmam lazım ama peynirli poğaça da çok banal
ay eveeet benden bile geriydi bi roportajında mart sonu bekliorus demişti yaa hatta izlerken gülmüştün heheee ben senden önce doğurcam cağlaaa diye kadın mosmor etti beniii:))yaaa o bizden geride değil miydihatta mart annesi olcak demiştik ama öle mart 1 diyince hemen doğurcanı düşünmemiştim o bile doğurdu desene
evin içinde yürü bol bol çok uzanma. sansimiza havalar -lerde güneşli havaya rağmen. dr.una sor canim en kötü ihtimal suni sanciyka olur ama yine de dogalini bekliyorlar son ana kadar. senin bebis büyük olmasa sorun değil aslında 41- 42 ye kadar beklenir. insan artık çok zorlanıyor dogsun da istiyor. ben şimdiden haftaya dogsun diyorum :)
madem kayinvalidene gezmeye gitceksiniz en güzeli mutfakta harikalar yaratmak cikamiyorsak kek kurabiye yapalım ayakta takılmış oluruz :) bana da ilham geldi .:)
amin canım saglıklarınla dsıhhatlerınle gelsın mınıklerımızde
dr dogum kanalı kapalı dedı 7 sınde daha detaylı konusuruz dedı normal dusuyorum ama hakkımızda hayırlısı canım
ay bende aynen öyleyim işte bacım ya bütün gece tısıl tısıl ordan oraya yuvarlanıp duruyorum deliksiz uykuyu unuttum o neydikiii?? ben de az önce bi dolaştım evi ş yok ya bulamadım hakketten napcas biz bugün kıızz hava da cok soğuk burda güneş var ama acayip ayaz da var töbe cıkılmaz napsakkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?