2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk inşallahh dualarımız seninle Allah yardımcın olsun

kızlar gecmısı okuyamadımm acele gırıp cıkıcam

yarın 8 30 da doguma gırıyorum dularınızı eksık etmeyın cunku cok korkuyorummmmm

canım dualarımız seninle umarım hiiç korkmamişsındır ikinci mucizene kavustun ne güzel darısı bize

canım kanala girmesi hemen doğum olucak demek diilki gerilme öle ama tabii dnlenmen de ii olur 2 hafta daha dayansa için daha rahat eder tabi ama en hayırlı zaman ve en hayırlı doğum sekli neyse öyle gelsin kuzucuklar

Günaydın kızlar... Herkese hayırlı cumalar..
Bugün doğum yapacakları Allah sağlıkla kurtarsın inşallah...
Bu haftayı da bitirdik, yaşasın haftasonu

günaydın kuzuuuum sana da hayırlı cumalar çalışmadıgımız halde hala cuma gelince mutlu oluyos dimi:)) ay melike ben bu gece hiç uyumadım belim sırtım feci ağrıyo artık şekilden şekle giriyorum napcas kız böle daha 2 hafta var en az

Bende öyle Öslemim yaa.. Bi tarafa yatıyorum olmuyo öbür tarafa dönüyorum olmuyo yatakta top gibi yuvarlanıyorum bütün gece... En son oturur duruma gelip uyumaya çalışıyorum sonrada böyle sabahın köründe kalkıyorum :) dün bütün işleri de bitirdim bugüne bişey de kalmadı nasıl hareket etcem bilmiorum

ay bende aynen öyleyim işte bacım ya bütün gece tısıl tısıl ordan oraya yuvarlanıp duruyorum deliksiz uykuyu unuttum o neydikiii?? ben de az önce bi dolaştım evi ş yok ya bulamadım hakketten napcas biz bugün kıızz hava da cok soğuk burda güneş var ama acayip ayaz da var töbe cıkılmaz napsakkiii

Burda da hava çok güzel güneşli bugün ama yerler hep kar.. hayatta çıkılmaz en azından benim gibi dombililer çıkmasa iyi olur :)
Bilmem Ösleeem napcazz iş olsun diye doğursak iyi aslında
Akşam kayınvalidelere gitcez.. Oraya giderken götürmek için bişiler mi yapsam? Güzel bi tarif bulup kendimizi pasta böreğe mi versek naapsak?

günaydın kızlar.
melike birkaç gündür şana yazcam fırsatım olmadı dışarı çıktım dün . hava çok soğuk burda ankara burdan daha sotuktur ama kız kardeşin yanindaysa onunla beraber yürüyüşe ciksan ? hani agirlastik evde iş yapmak çok hareket olmuyo yürüyüşte ayakta olduğundan faydalı. market fln dolaşın en azından. ben dün sağlık ocagi,kuaför, bi mobilyacita uğradım, ofisime uğradım ve bunların çoğunu yürüdüm . senin haftan daha ilerde tek çıkma. bi de doktorum bağdaş kur ikinma hareketi yap dedi. dün sağlık ocagindaki doğum ebesi de klozet değil eski tür wc kullan dedi evimizde yok dedim. öyleyse comel evin içinde nefes egzersizi yap dedi.
hızlı ani hareket dışında hareket iyi kızlar. ani hareket de bebek donebilirmis. aman dikkat.
seni ve saful u merakla takip ediyorum . bir de ilişki olayı da bence bilimsel . çünkü hormonlari etkiliyormys . hatta erken doğumu tetikleme riski olan hastalarında ilişki yasaklanmiyormus sadece kondom kullanin diyormuş hekimler.
hayırlısıyla sağlıklı ve normal doğum yaparsinix umarım . tabi bizde :)

gözün aydın canim . belirti var mi dr un yorum yaptı mi canim ?
8 martı bende istiyorum :) tabi sağlıkla gelsinler de :)

kızlar gecmısı okuyamadımm acele gırıp cıkıcam

yarın 8 30 da doguma gırıyorum dularınızı eksık etmeyın cunku cok korkuyorummmmm

Allah hayırlı kurtarsın dicem kuzum ama çıkmışsındır bile belki yavrucunu almışsındr kucağına ay ne güzel yaa Allah analı babalı büyütsün inşallah..mübarek günde gelmş dünyaya

ii düşünmüşsün tatlım yaa Allah herkese senin gibi gelin versin kız maşallahhh:) hadi bulalım da yapalım benim de gariban kocam sevinsin bari şimdiye kadar ne pişirsem yedi pişirmediysem de hem kendine baktı hem bana azcık mutlu olsun özlemiştir yazıııık bak içim ezildi hadi tarif bulalım

Canım ben çok sağol düşündüğün için... Kız kardeşimi geçen hafta gönderdim bizim kızın geleceği yok kardeşimi burda alıkoymayım dedim :) onun da içi rahat etmedi ama burda da sıkılıyo çocuk benle beraber bütün gün evde... kıyamadım yolladım artık. Dediğin gibi yürüyüş yapmayı çok istiyorum ama evden uzaklaşsam yollarda su falan gelir hemen eve dönemem belki diye korkuyorum.. Bazen işte eşim alışveriş merkezleri götürüyo orda yürüyorum ama çok çabuk yoruluyorum.. O ıkınma hareketini ilk sen yazdığında da bi kere yapmıştım korkarak onu yapayım artık en azından günde bi kez.. Normal tuvalet de bizde misafir tuvaletinde var bi kez eşim banyodayken çok sıkışıp denedim ama hiç oturamıyorum Yasmin karnım bacağıma çok değiyo sıkışıyo bi türlü pozisyon bulup oturamadım.. İlişki de ben aslında razıyım ama bizimki çok korkuyo adama da işkenceye çevirmemek adına üstüne gitmiyorum hastanede ebe çatı muayenesinden sonra bile kanaman olur bugün merak etme demişti onda bile ne kan geldi ne bişey :) benim rahim ağzı çok sağlam herhalde hiç anlamadım.. senin önerilere ek olarak ben bi de hurma yiyorum :) belki kolaylaştırır diye.. bi de dün bi yerde okudum 42. haftasına gelen bi kıza suni sancı verilmiş, ben de yarın kontrolümüz var doktora sorcam, 41de suni sancı verse doğum başlar mı acaba diye... bakalım ne dicek

cnm mrk etme en azından 2.5 kiloyu geçmiş haftasıda çok erken değil ALlahın izniyle 1 hafta daha beklese bişicik olmaz artık gelişimini tamamladı hemen hemen ciğerler..sn yat dinlen o bekler annesi mrk etme üzmez sni

Bütün tariflerde de patates geçiyo yada ben çok özledim patatesi hep onlar gözüme çarpıyo :))) peynirli bişeyler bulmam lazım ama peynirli poğaça da çok banal

gözün aydın canim . belirti var mi dr un yorum yaptı mi canim ?
8 martı bende istiyorum :) tabi sağlıkla gelsinler de :)

amin canım saglıklarınla dsıhhatlerınle gelsın mınıklerımızde
dr dogum kanalı kapalı dedı 7 sınde daha detaylı konusuruz dedı normal dusuyorum ama hakkımızda hayırlısı canım

evin içinde yürü bol bol çok uzanma. sansimiza havalar -lerde güneşli havaya rağmen. dr.una sor canim en kötü ihtimal suni sanciyka olur ama yine de dogalini bekliyorlar son ana kadar. senin bebis büyük olmasa sorun değil aslında 41- 42 ye kadar beklenir. insan artık çok zorlanıyor dogsun da istiyor. ben şimdiden haftaya dogsun diyorum :)
madem kayinvalidene gezmeye gitceksiniz en güzeli mutfakta harikalar yaratmak cikamiyorsak kek kurabiye yapalım ayakta takılmış oluruz :) bana da ilham geldi .:)

Bütün tariflerde de patates geçiyo yada ben çok özledim patatesi hep onlar gözüme çarpıyo :))) peynirli bişeyler bulmam lazım ama peynirli poğaça da çok banal
ay banal poğacanı sevsinler senin emiii:)) bende cok tuhaf tariflere bakıyomuşum ya böle kızartmalı bol hamurlu içi dolu seyler filen bünyemiz cok aç kalmış herhalde kıızz yazık bize kalori özlemişiz:))

yaaa o bizden geride değil miydi hatta mart annesi olcak demiştik ama öle mart 1 diyince hemen doğurcanı düşünmemiştim o bile doğurdu desene
ay eveeet benden bile geriydi bi roportajında mart sonu bekliorus demişti yaa hatta izlerken gülmüştün heheee ben senden önce doğurcam cağlaaa diye kadın mosmor etti beniii:))

hadi kızlar güçlerimizi birleştirip mutfakta harikalar yaratalım:))yemekteyiz oynayalımm:))

amin canım saglıklarınla dsıhhatlerınle gelsın mınıklerımızde
dr dogum kanalı kapalı dedı 7 sınde daha detaylı konusuruz dedı normal dusuyorum ama hakkımızda hayırlısı canım

daha günlerine vardır canim bakalım hayırlısı . artık sık sık gidiyoruz 7 sine ne var ki . sağlıkla gelsinler bizim topik hep erkenci çıkınca bizde hemen gelsinler istiyoruz :)

ayy ne güzel dolandn ve iş bulamadn..bnde aylarca oturdum tembelliğimden daha dorusu ağır uyuyan güzel uykularımdan uyanamadıım için şmdi bakıyorum heryer iş :)) dün başladım camlardan akşam eşim gelincede perdeleri yıkadım ona astırdım oda "millet delimi dürttü sizi gece gece dicek" diye söleniyo..napiim kndm asamam ya nasıl uzaniim..mecbur kocayı beklices..bakalm bugn mutfak dolaplarını yapsam cumt paz. tatil :)) pazt. temizlik yaparm..kuzucum yapcak iş arıyosan bnde çok gel istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…