- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.141
inşallah canım yoktur sorunun. bizim temmuz topiğini özledim ben yaa ses seda yook
ewet kmseciklerden ses seda yok bende boşluğunu yaşıyorum vallaayy ne heycnlı günlrdi. çok şükür sanşlı çıktık ordan
kızlar nasılsınızz ben geldımmmmmmmmmm:))
dun oglumun ıftar yemegı vardı okulda oraya gıttık oglum nasıl ozlemıs okulu sabah anne ben okula ne zaman gıdıcem oldu ılk lafı :)) tabı okulunu ve sınıfını kardesıne gosterdı nasıl mutlu oldum anlatamam cok tatlıydııı yavrummm
evet gerçekten öyleydi. çok uğurlu geldi. inşallah bu topikte bize uğurlu gelirde hiç ayrılmayız
[sıze=3] aramıza yeni katılan arkadaşlar, ilk sayfamıza bakarak isminiz listede yoksa bildirebilirmisiniz???[/sıze]
canım lilypie sitesinden yapıyorsun sonra orda çıkan eki profil kısmındaki kilo çizelgesi bölümüne yapıştırıyorsun
kızlarrrr ben bugün doktora gitttim bebeğimizi gördük bayağı bebek olmuş artık :) daha önce bişeye benzemiodu:))) zor seçiodum şimdii oh ohh pek tatlııııııherşey çok normal dedii çok şükür 2li testte istemediğimi söledim bi ay sora gidince artık cinsiyet öğreniriz inşalllah ama hakkaten büyüyolar yaaa darısı sizlerin başınaa haa bu arada doktoru değiştirdim daha tenha ve konforlu bi hastane seçtim( doğum yapanların önerisiyle) diğer dr iiyiydi ama çok kalabalıktı epey bekliodun bunda gittim ve girdim daha uzun süre ilgilendi balık yiyemiorum ya balık hapı yazdırdımm
Merhaba annecikler
8. Haftadayim ikiz bebeklerimle. Bugün bir garip adet sancısı yasıyorum resmenadet olmaktan korkuyorum.
Böyle birsey yaşayan oldumu acaba aranızda?
kızlarrrr ben bugün doktora gitttim bebeğimizi gördük bayağı bebek olmuş artık :) daha önce bişeye benzemiodu:))) zor seçiodum şimdii oh ohh pek tatlııııııherşey çok normal dedii çok şükür 2li testte istemediğimi söledim bi ay sora gidince artık cinsiyet öğreniriz inşalllah ama hakkaten büyüyolar yaaa darısı sizlerin başınaa haa bu arada doktoru değiştirdim daha tenha ve konforlu bi hastane seçtim( doğum yapanların önerisiyle) diğer dr iiyiydi ama çok kalabalıktı epey bekliodun bunda gittim ve girdim daha uzun süre ilgilendi balık yiyemiorum ya balık hapı yazdırdımm
kızlar bugun dr gittim bebeğim gayet sağlıklı büyümüş usg hareketlerini gördüm veeeeeeeeeeeeeee dr kız olma olasılığı yüksek dedi ikili testide yaptırdım.ense kalınlığı normal çıktı 0,6 çıktı.02,5 üstünde olması gerekiyormuş kan tahlil sonuçlarıda haftaya çıkacak inşş ii çıkar sonuçlarım
kızlar burada yanlış yazmışım 2,5 altında olması gerekiyor yanlış bilgi vermek istemem
kıslar ben ne hamile kıyafeti nede bebek kıyafeti bakamıyorum hayal bile kuramıyorum daha önce EVLAT acısını yaşadım için 6 7 ay geçmeden almıcaM HİÇ BİŞİY BUARADA BENİM GÖBİŞ KAŞINMAYA BAŞLADI BİLE DAHA ERKEN AMA ŞİŞMEYE BAŞLADIM GALİBA GERİLDİKÇE KAŞINIYO KREMLENMEYE BAŞLASAMMI ACABAARANIZDA GÖBİŞİ KAŞINAN VARMI???????????
Canım cinsiyeti belli olmuş..
Maşallah canım...
Allah sağlıcakla kucağına da aldırsın
Ben hala öğrenemedim cinsiyetini
Tabi henüz erken ama
Merak işte
merhaba
benide ekleyin listeye lütfen 3/8/2011 de ilk pıt pıtları duydum ve tahmini doğum günü17/3/2012 Allah nasip ederse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?