2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkeze nasilsiniz gecmisi okuyamadık telden girdiğim için uzun sürüyor :))

Fundacim tam bulantinin şiddetli olduğu zamanlardasin sabırdan başka yapacak bisey malesef yok tatlım meyve yemeye çalış bana yoğurt iyi geliyordu ama ev yapımı midemi rahatlatti şimdi mide bulantım yok denecek kadar az ama şimdide yemekten sonra bir şişkinlik var anlatamam

zaten sadece serin şeyler yiyebiliyorum yoğurt meyve gibi yemek kahvaltı olayı bitti midem almıyo bide çubuk kraker yiyiyorum sürekli kilo vermişim zaten :26:

herkese günaydın,nasılsınız kızlar bugün,,,biz birazdan kahvaltımızı yapacaz bebişmle,,,iştah yok ama napalım zorla gönderecez,

bende sabahları sadece yogurt yiyebiliyorum başkasını midem almıyor valla bulantım olmamasına ragmennnn

günaydınnn güzelll mart anneleri nasılız bakalım bugünnn bulantılar, halsizlikker, uyku problemleri devam mııııı ??? yoksa geçti mii????
bebişlerimiz nasıllar bakalımmmm ???????

günadııın bende başından beri bulantı olmadı hiç. ama uyku hali devam. uykuya doymuyorum hiç.iştahda o biçim. şimdiden 2,5-3 kilo almışım. ve dışarı çıkarken kıyafet sorunu yaşıyorum. akşamaları şiş bi göbek. pantolonların her tarafı oluyo bel kısmı kapanmıyo kapansa da sıkıyo. yarın bişeyler alacam artık. bide bi kaç güne kadar sabahları göbek olmuyo akşam çıkıyodu.ama artık göbek sürekli var :97:

günaydın annecikler dün yüzümde sivilceler çıktı ya. sanki adet olcakmışım gibi. sizinde çıkıyomu? ayrıca saçlarmı kestirmek istiyorum ama hamilelikte çok uygun olmadığını duydum ne kadar doğru bilginiz varmı?

polyannaa defnenin doğum günü bugün sanıırm. Allah kızına sağlıklı uuzn ömürler versin. nice güzel yaşlara inşallah. veee bugün ailelere söylenilecek. ay çok merak ediyorum tepkilerini. sanırım akşama kutlanılacak. ilk fırsatta haberleri bize ver :))

bende saçlarımı kestrimek istiyorum ama kime sorsam kestirme diyo çocuğun ömrü kısalırmış ben inanmam böyle şeylere ama bişey olursa derlerki bak saçını kestirdin ondan oldu derler diye kestiremiyorum

zaten sadece serin şeyler yiyebiliyorum yoğurt meyve gibi yemek kahvaltı olayı bitti midem almıyo bide çubuk kraker yiyiyorum sürekli kilo vermişim zaten :26:

al bendede o kadar. bende daha hiç bişey yiyemedim. ne peynir ne süt ne yumurta iyice tiksidim artık. ne yiyeceğimide bilmiyorum canım birşey istemiyo öle açç aç bekliyorum evin içinde. off Allahım off geçsin artık şu bulantılar ya. 10 günde 2 kilo vermişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…