2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hııı iyi oldu bu hamur işi fikri dimi :) fit olan bedenlerimizin biraz da kiloya ihtiyacı vaaar
enteresan bi tarif bulursan haber verrr :) ben hala arıyorum :26:

hadi kızlar güçlerimizi birleştirip mutfakta harikalar yaratalım:))yemekteyiz oynayalımm:))

akşama kocislere soyle gün sofrası kuralım :) sevindirelim . canı çeken ve yapamayan olur diye yazamiyoruz da ışte ondan bundan tatlı tuzlu yapalım . geçen yapıyim dedim k. tozu yok komşudan istedim eşime bi liste verdim evdeyim nasılsa diye lazım olabilme ihtimali olan şeylerden aldırdım :) birşeyler bekliyirdur artık

ayy ne güzel dolandn ve iş bulamadn..bnde aylarca oturdum tembelliğimden daha dorusu ağır uyuyan güzel uykularımdan uyanamadıım için şmdi bakıyorum heryer iş :)) dün başladım camlardan akşam eşim gelincede perdeleri yıkadım ona astırdım oda "millet delimi dürttü sizi gece gece dicek" diye söleniyo..napiim kndm asamam ya nasıl uzaniim..mecbur kocayı beklices..bakalm bugn mutfak dolaplarını yapsam cumt paz. tatil :)) pazt. temizlik yaparm..kuzucum yapcak iş arıyosan bnde çok gel istersen

Tariflere baktıkça hepsini yapıp yemek istiyorum ben o yüzden en hafifini bulalım bende kızartmalı bi tane buldum aslında hafif gibiydi kızartma sahnesine kadar

Çağla biz gibi evde poposunu büyütmemiştir ki anam spor salonlarında sıcak sıcak hafif tempolu yürüyüşler, sıcaklığı ayarlanmış havuzlarda yüzmeler kayınvalidesine poğaça yaparak doğum beklediğini sanmıyorum en azından :))

Bütün tariflerde de patates geçiyo yada ben çok özledim patatesi hep onlar gözüme çarpıyo :))) peynirli bişeyler bulmam lazım ama peynirli poğaça da çok banal

cnm istiyosan sna tuzlu çörek tarifi veriim özelden çok harika oluyo arada peynir borcamda yapıyosun

anneyimben aşağıda seni gördüm doğumun ne zaman olcak? güzel sağlıkla kavus bebisine bizi de haberlendirirsen seviniriz :)

Kizlar Hayirli cumalar biz hastanedeyiz serum takildi oglende findigimi alicaklar AMA korkuyorum

Doguma girecrklere yuce rabbim yardimci Etsin

ayyy canım yaaa sacaklıgı ayarlanmış havuzda yuzmek ne ıyı olurdu yaaa butun kemık ve eklem agrılarına ne ıyı gelır bız evde bytmaya devam ufak ufak ev işleri ılık dus bunada sukur dımı ama

Kizlar Hayirli cumalar biz hastanedeyiz serum takildi oglende findigimi alicaklar AMA korkuyorum

Canım hayırlı sağlıklı kolay bi doğum olsun inşallah... Ne güzel bi cuma günü doğum yapıyosun.. Allah yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle.. İnşallah hayırlı haberlerini de bekliyoruz...

ay yakın olsak gelirdim kız birlikte yapardık nolcak benim kocacım da dün cok yorgundu takamadı perdeleri ama bugün kacısı yok evimi kiralık sanıp yoklamaya gelicekler yoksa:))

ay evet donatalım bu akşama sofraları da sevinsinler yazıkk:) benimki de alışverşlerde marketi boşaltıyos ama sonuç fıss demeye başlıcak hissediyorum :))

ay ben de baktıkca acıkıyorum ii mi yapıos kötümü bilemedim hepsini yapmak istiyo insan karar da veremiyorumkiii

evet bence de çağla bizim gibi en büyük hareketi yürümek ve temizlik yapmak olan bi hamiş diildir :))ama bacım şimdi o havuzlara bizi soktularda girmem mi dedik napalım anam babam usulü hamilelik bizimkisi hem cağla gelseydi de 8 aylık olana kadar bizim işlerde calışsaydı bide eve gelip ev işiyle yemekle uğrassaydı becerebilseydi de öle cıksaydı karsımıza ben de hamileyim diye bööle bi eli yağda bi eli balda yardımcılı gezmeli tozmalı yatmalı uyumalı hamileliği ben de gecirip fırt diye doğururdum amaaaannn:))

tatlım rabbım yardımcın olsun ne guzel heyecan fındıgını kucagına almaya az zaman kaldı kokla koklaa ohh mıs gıbı korkma annesı oda heyecanlı kollarının arasına alman ıcın hayırlı haberlerını beklıyoruz en kısa zamanda dogum hıkayenıde canım allah a emanet olun...

ayyy canım yaaa sacaklıgı ayarlanmış havuzda yuzmek ne ıyı olurdu yaaa butun kemık ve eklem agrılarına ne ıyı gelır bız evde bytmaya devam ufak ufak ev işleri ılık dus bunada sukur dımı ama

Halimize bin şükür tabii.. Ama dediğin gibi sıcak bi havuz da hoş olabilirdi :))) neyse "temizlik yap duş al" bile bizim için iyidir devam edelim

canım Allah kolay hayırlı bi doğum nasip etsin sağ salim yavrucugunu al kucagına inşallah dualarımız seninle sen de dualarından bizi eksik etme olurmu Allah yardımcın olsun hadi haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlar....sabah sabah pasta börek derdine düşmüşsünüz bakıyorum....ben sabah kocamı uyandırdım bana kahvaltı hazırla diye :) şimdi de işteyim...son günüüümmmm....heyooo...... :)

:))) bencede... magazin prog. da diyodu ya hamileler için nar çok önemli, yardımcın ayıklıyo bana hergün yiyorum diyee.. Allah da seni naapmasın dedim.. yardımcım ayıklasa bende hergün yerim way anasını... eşime bana bi elma yıkar mısın diyorum da oooooo hamile kaprisi diyo hemen :)) aaah ah paranın gözü kör olsun :)

ay yakın olsak gelirdim kız birlikte yapardık nolcak benim kocacım da dün cok yorgundu takamadı perdeleri ama bugün kacısı yok evimi kiralık sanıp yoklamaya gelicekler yoksa:))

ay saol cnm Allah razı olsun şaka yapıyorum tabi hamileyi çalıştırmak günahmış çalıştırırmıyım bn hiççç :)) evt perde olmayınca çok tuhaf oluyo bnde hiç sevmiyorum hatta 1 saat katlanamadı bzmki güneşlik makinede diye sadece tül vardı pc ışığında otrdu ışıkları yaktırmadı dışardan çok egzantrik görünmştr heralde

Gözün aydın canımm... Bugünün tadını çıkar bol bol çalış :) bak evde oturanların halini görüyosun sabah 8de hamur derdine düşüyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…