- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.641
:))) bencede... magazin prog. da diyodu ya hamileler için nar çok önemli, yardımcın ayıklıyo bana hergün yiyorum diyee.. Allah da seni naapmasın dedim.. yardımcım ayıklasa bende hergün yerim way anasını... eşime bana bi elma yıkar mısın diyorum da oooooo hamile kaprisi diyo hemen :)) aaah ah paranın gözü kör olsun :)
:))) bencede... magazin prog. da diyodu ya hamileler için nar çok önemli, yardımcın ayıklıyo bana hergün yiyorum diyee.. Allah da seni naapmasın dedim.. yardımcım ayıklasa bende hergün yerim way anasını... eşime bana bi elma yıkar mısın diyorum da oooooo hamile kaprisi diyo hemen :)) aaah ah paranın gözü kör olsun :)
ay saol cnm Allah razı olsun şaka yapıyorum tabi hamileyi çalıştırmak günahmış çalıştırırmıyım bn hiççç :)) evt perde olmayınca çok tuhaf oluyo bnde hiç sevmiyorum hatta 1 saat katlanamadı bzmki güneşlik makinede diye sadece tül vardı pc ışığında otrdu ışıkları yaktırmadı dışardan çok egzantrik görünmştr heralde
ah yavrumm bn ayıklayim sna getirde..bnmde bi nar ayıklayışım varki Allahtan önlük takmışım ayıkladıımda resmen kırmızı puantiyeli oldu komğle sarı önlük..neyse tarz oldu
Bende galiba şıklığu düşünüyorumGerçi haklısın herkes bişey diyor en iyisi rahat ettiğini kullanmak bende pek güzel bulamadım ama netten bi yerden aldım düğmeli bide zara home un ev tekstilinden aldım. Doğum sonrası fotolardada gecelıkle çekilenlere bakıyorum çok hoş duruyor. Ben rahatından cok şıklığını düşünüyorum herhalde:))
Sağlıkla al kucağına inş.canım....Kizlaar ii aksamlar herkese
Bugun kontrolumuz vardi. Sabahtan nstye girdik sanci manci yok 39-2 deyiz. Cati muaynemiz yapildi. Ne kemiklerde ne rahimde milim acilma yokmus. Bu zamana kadar normale o kadar inandirmistm ki kendim4i sok gecirdm aglamamak icin zor tuttum kendimi. Bebegi riske atmamak icin sezaryen olcak mecbur. Yarin saat 5te alcam kizimi kucagima. Sevinc korku heyecan karmakarisigim. Dualarinizh eksik etmeyn kizlar.
Bu arada dogum yapan yapacak tum arkadaslarm hayirli olsun herkese
Canım inş.biran önce geçer çok geçmiş olsun.slm kızlar,
2 gündür göğüslerimdeki çatlaklar yaraya dönüşmüş durumda ve sağ göğsüm kanıyor sabahtan beri. çıldırmak üzereyim. sütümü sağıp veriyorum kızıma. bugün kontrolüm vardı, dikişlerim iyileşmiş, gayet iyisin dedi doktor. 2 ay sonra tekrar kontrol var. karnım hızla küçülüyor, göbeğim öyle kalıcak die çok korkmştm. şuan iyiyim, bugün eski elbiselerimden birini giyebildim ve çok mutlu oldummmm
canııımmm, haydi bakalım geliyor minişin ne güzelll... çok değişik duygular değil mi? doğum öncesi son günler, özellikle de son gün insan nasıl bir ruh hali içerisinde oluyor, neler neler geçiriyor aklından.. ben acayip duygusallaşmıştım mesela ki hala öyleyim, ağlıyorum sebepsiz yere. dualarımız seninle. güzel haberlerini bekliyorum. umarım hastaneden sn de memnun kalrsn..
Sağlıkla al kucağına inş.kızlar gecmısı okuyamadımm acele gırıp cıkıcam
yarın 8 30 da doguma gırıyorum dularınızı eksık etmeyın cunku cok korkuyorummmmm
Peynirli de çok güzel tarifler var canım evde olsaydım yazardım sana bende çok var:))))Bütün tariflerde de patates geçiyo yada ben çok özledim patatesi hep onlar gözüme çarpıyo :))) peynirli bişeyler bulmam lazım ama peynirli poğaça da çok banal
Ayy valla biri gün falan yapsa da beni de çağırsaay banal poğacanı sevsinler senin emiii:)) bende cok tuhaf tariflere bakıyomuşum ya böle kızartmalı bol hamurlu içi dolu seyler filen bünyemiz cok aç kalmış herhalde kıızz yazık bize kalori özlemişiz:))
ay eveeet benden bile geriydi bi roportajında mart sonu bekliorus demişti yaa hatta izlerken gülmüştün heheee ben senden önce doğurcam cağlaaa diye kadın mosmor etti beniii:))
Hadi bakalım son iş günün artık bol bol dinlen canım:)günaydın kızlar....sabah sabah pasta börek derdine düşmüşsünüz bakıyorum....ben sabah kocamı uyandırdım bana kahvaltı hazırla diye :) şimdi de işteyim...son günüüümmmm....heyooo...... :)
Bende güyaa önlükle yaptım hadi önlük neyse de mutfağın fayansları tezgahtaki askılar :)) herşey puantiyeli oldu bi de onu temizlemekle uğraştım.. eeh dedim yemiyorum bi daha
hee yaa hiç işte ben öle 10 tane doğururum izne ayrılma derdin yok 8 hafta 16 hafta hesabı yok soğan doğramıyosun o yüzden yemek yapak işkence olmuyo etrafında millet dört dönüyo ne var annem öle hamilelikte...demek narını bile başkası ayıklıyomuş haa vayyy bee valla paranın gözü kör olsun kızzz...
2.5 kilo 49 cm doğmuş Çağla şikelin oğlu..yine normal doğum yapmış..tabi bnmkide maşallah tosun paşa millet az yiye yiye el kdr bebe doğuruyo en normalinden bn nasıl normal doğurcaksam
Benimkide bana bişey yaptırmıyo sağolsun çok güzel de nar ayıklar kocam benim:)))Benden bile daha dikkatlidir
gel annem ben yaparım sana gün:))Ayy valla biri gün falan yapsa da beni de çağırsa
duydum bacım duyduuuum demekki iş suşide bitiyo bizde gidelim kız bizim ne eksiğimiz var dicem de ben kocamı suşi yemeye hyatta ikna edemem ama kokoreç yiyelim desem dakka durmaz yani tatlım milletin bebeği bilmemne içine yatırılmış yosunla sarılmış özel pirinçli çiğ balıkla doğarken benim garip kızım ancak acı biber içine yatırılmış kokusu belli olmasın diye envayi ceşit baharatla sarılmış pek de özel olmayan herkesin bildiği b.klu bağırsakla doğar:)) olsun ama biz anadolu çocuğuyuz dimi:)Duydun mu ne diyo :)) sushi yemeye çıkmışlar doğum başlamış.. sushi yemeye çıkmışlar Öslem, kaynanaya gitmemişler.. ben bu akşam sushi yemeye gidiyorum arkadaş kimse beni tutmasın..
anam snde hata işte kocana söle nar ayıklayıcı yardımcı tutsun..emre altuğda ayıklamıyomuşki ztn hep yardımcı kadın ayıklıyomuş..o yzdn kocalarımızı hor görmeyelim :)) bu arada tarifi yolladım
Valla benimki de en fazla 3 kilo doğar heralde yarın kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş:))))
Valla benimki de en fazla 3 kilo doğar heralde yarın kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş:))))
Ya ben onu düşündümmm dedim bana bi yardımcı alalım hem temizliğe yemeğe yardım eder dedimm.. Eşim de tamam dedi hemen, bi arkadaşım var adı Tatyana dedi.. sana her konu da yardım eder dedi.. gündüz yemek temizlik gece de yapamadığım her iş için :)) kendimi riske atmak istemedim, neyse bey dedim, bana da hareket olur kendim yapayım dedim..
Ya ben onu düşündümmm dedim bana bi yardımcı alalım hem temizliğe yemeğe yardım eder dedimm.. Eşim de tamam dedi hemen, bi arkadaşım var adı Tatyana dedi.. sana her konu da yardım eder dedi.. gündüz yemek temizlik gece de yapamadığım her iş için :)) kendimi riske atmak istemedim, neyse bey dedim, bana da hareket olur kendim yapayım dedim..
maşallah de Özgeee.. benimki dolapta narı bulamaz o kadar beceriklidir.. :)) yazık yapmak istese de beceremiyo bende üstüne gitmiyorum :))
duydum bacım duyduuuum demekki iş suşide bitiyo bizde gidelim kız bizim ne eksiğimiz var dicem de ben kocamı suşi yemeye hyatta ikna edemem ama kokoreç yiyelim desem dakka durmaz yani tatlım milletin bebeği bilmemne içine yatırılmış yosunla sarılmış özel pirinçli çiğ balıkla doğarken benim garip kızım ancak acı biber içine yatırılmış kokusu belli olmasın diye envayi ceşit baharatla sarılmış pek de özel olmayan herkesin bildiği b.klu bağırsakla doğar:)) olsun ama biz anadolu çocuğuyuz dimi:)
ay bizim beyler kardeşmidir nedir hamurları aynı annem bunların ya ben de aynı cevabı aldım oturdum yerime:) dedim hantallaşmıım şimdi kendim yapiim yemeğimi temizliğimi :))
hadi cnm deseydin güzelim hamiyet duruyoken tatyanada kimmiş deseydin.. bnde doğumdan sonra alışveriş poşetlerimi taşıtmak için bi Hans var onu tutcam hem sn işdeyken yapamadığın işleri yapar deseydin
Benimki çok bilmiş her konuda bilgisi var valla bıraksam hamur işi bile yaparO olamsa ben işim çok zor olurdu valla Allah bin kere razı olsun ondan.Yapamıyosa üstüne gitmemek lazım tabi canım bebişe baksın doğunca yeter:)))
Benimki çok bilmiş her konuda bilgisi var valla bıraksam hamur işi bile yaparO olamsa ben işim çok zor olurdu valla Allah bin kere razı olsun ondan.Yapamıyosa üstüne gitmemek lazım tabi canım bebişe baksın doğunca yeter:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?