- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.661
Ben bi kere benimkine dedim ki bi gün gidip sushi yiyelim dedim, melike babanın evinde sushiyle mi büyüdün dedi :))))) oturdum aşşa dediğin gibi en lüksümüz kokoo na da sakatat yeme dediler hasret kaldım aylardır artık sonundayız bişey olmaz bu hafta bi patlatmayı düşünüyorum sakatat çok severim şimdi isim vermek istemiyorum ama dğer şeyleri de özledim vala
tatlım ben doktora sordum bu durumu artık son haftalardasın bişi olmaz yiyebilirsin plesanta da iice geliştiği için üzerine düşeni güzelce yapar bebeğe zararlı bişi gecmez dedi bunu duyan ben yarını sabırsızlıkla bekliyorum o dediğin diğer seyleri de biliyorum benim de burnumda tütüyo kuzum ama engel teşkil eden bi durum yokmuş artık azar azar yicem valla
Ayy yakın olsak koşa koşa gelirdim:)))))gel annem ben yaparım sana gün:))
duydum bacım duyduuuum demekki iş suşide bitiyo bizde gidelim kız bizim ne eksiğimiz var dicem de ben kocamı suşi yemeye hyatta ikna edemem ama kokoreç yiyelim desem dakka durmaz yani tatlım milletin bebeği bilmemne içine yatırılmış yosunla sarılmış özel pirinçli çiğ balıkla doğarken benim garip kızım ancak acı biber içine yatırılmış kokusu belli olmasın diye envayi ceşit baharatla sarılmış pek de özel olmayan herkesin bildiği b.klu bağırsakla doğar:)) olsun ama biz anadolu çocuğuyuz dimi:)
Sağlıklı olsun da doğunca kilo alır ne yapayım.Gerçi ben de çok kilo almadım ama benimde arkamdan konuşuyolardır kilo alcam diye sanıyolar beni.Eşim 4.500gr doğmuş bende de öyle bişey beklediler heraldeen güzeli işte bnmki 3 ü kesin geçmiştir..normalde her hafta gtmem grkiyo kontrole ama bu hafta gitmedim sırf korktuum için..fazla bi kilo söylerde sezeryan lafı edilirse diye..çnkü çok karbonhidrat ağırlıklı beslendm napiim cnm başka bişi istemiyo hep ananın suçu oğluuumm snn bi kabahatin yok
ya bunlar kaç haftalıkken doguruyorlar ??? hemde 2,5 kılo ...benım bebeeem de ptesi 2.200 dedim kımseye ayy ne zayıf yorumu yapıolar..eee normal o zmn 2,5 kg bu gadın dogurduguna gore ...bende en fazla 2800 beklyrm ztn
Kizlaar ii aksamlar herkese
Bugun kontrolumuz vardi. Sabahtan nstye girdik sanci manci yok 39-2 deyiz. Cati muaynemiz yapildi. Ne kemiklerde ne rahimde milim acilma yokmus. Bu zamana kadar normale o kadar inandirmistm ki kendim4i sok gecirdm aglamamak icin zor tuttum kendimi. Bebegi riske atmamak icin sezaryen olcak mecbur. Yarin saat 5te alcam kizimi kucagima. Sevinc korku heyecan karmakarisigim. Dualarinizh eksik etmeyn kizlar.
Bu arada dogum yapan yapacak tum arkadaslarm hayirli olsun herkese
Ya ben onu düşündümmm dedim bana bi yardımcı alalım hem temizliğe yemeğe yardım eder dedimm.. Eşim de tamam dedi hemen, bi arkadaşım var adı Tatyana dedi.. sana her konu da yardım eder dedi.. gündüz yemek temizlik gece de yapamadığım her iş için :)) kendimi riske atmak istemedim, neyse bey dedim, bana da hareket olur kendim yapayım dedim..
Duydun mu ne diyo :)) sushi yemeye çıkmışlar doğum başlamış.. sushi yemeye çıkmışlar Öslem, kaynanaya gitmemişler.. ben bu akşam sushi yemeye gidiyorum arkadaş kimse beni tutmasın..
Bunu bi de annemler gelmişti, o zaman anneme anlattım ama böle gayet ciddi sölüyorum.. neyse annem dinledi filan eşim de yanımızda.. yatılı mı kalcak dedi.. eşim de yani anne ölesi uygun olur dedi.. Allam annem kızardı bozardı rus şart mı yavrum dilinizi bilmez etmez filan diyo :))) ne güldük yaa canım anam çok kandırıyoruz kadıncağızı
hihihihiiiiiii...git git...yöntem bu demekki...çocuk gelmiyosa suşi yemeye gidilecek, öyle banal banal kaynanaya değil...şey geldi aklıma, şemsiye filmi:'önce bi tur koşulacak, sonra para atılacak' :)
Bunu bi de annemler gelmişti, o zaman anneme anlattım ama böle gayet ciddi sölüyorum.. neyse annem dinledi filan eşim de yanımızda.. yatılı mı kalcak dedi.. eşim de yani anne ölesi uygun olur dedi.. Allam annem kızardı bozardı rus şart mı yavrum dilinizi bilmez etmez filan diyo :))) ne güldük yaa canım anam çok kandırıyoruz kadıncağızı
Yok yok öyle kolay vazgemez minik kızına bakmaktan,altını da değiştirir,biberonla sütde verir.Babalar kızlarına düşkün olur:)))Ona şimdiden yer yapıyorum sana da öğretirim altını değiştirirsin ben uyurken biberonla süt verirsin falan diyorum.. önceleri çok hevesliydi, geçen gün yeni bi film var ya hayat sana güzel diye.. onu izledik vazgeçti :)) adamların ikizleri var filmde, altını değiştirirken bebek kakasını yapıyo babanın ağzına :)))) o olaydan sonra vazgeçti bizimki
Seninkine de maşallah canım ne güzelbnmkide öle hatta bnm yaptıımı beenmiyo çoğu zmn kndi girip yapıyo mutfağa..valla ne yalan söliim bndn güzel yapıyo bnde utanıyomöğrencilik yıllarındada btn milleti bu doyururdu zaty e dikişde biliyo paça maça herşeyi yapıyo e çocuğada bakar doğunca bn gidiim çalışiim o zmn o evde otursun
Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdün zati öslemim :)) ben de o zaman gönül rahatlığıyla bu geceeeeekaynanada çok yemeyim bari
snn ananda bnmki gibiymiş cnm bnmbizde arkadaşımla korkunç bi film serisine takmıştık artık replikleri ezberledik orda beyaz bi herif vardı "bndn zenci olduğum için nefret ediyosun" diyodu filmde abisine..bzde bu sahneye baya gülüyoduk..arkadaşımda bizde kalırken bi kere anneme öyle dedi gayet ciddi ama "bijen teyze bnden zenci olduğum için nefret ediyosun dimi?" diye.. kız süt beyazı tabi.. annemde birden panik yaptı "yok yavrum öyle bişi nerden çıkarıyosun olur mu?" diye..baya gülmüştük..hey gidi öğrencilik yıllarım
Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdün zati öslemim :)) ben de o zaman gönül rahatlığıyla bu geceeeeekaynanada çok yemeyim bari
snn ananda bnmki gibiymiş cnm bnmbizde arkadaşımla korkunç bi film serisine takmıştık artık replikleri ezberledik orda beyaz bi herif vardı "bndn zenci olduğum için nefret ediyosun" diyodu filmde abisine..bzde bu sahneye baya gülüyoduk..arkadaşımda bizde kalırken bi kere anneme öyle dedi gayet ciddi ama "bijen teyze bnden zenci olduğum için nefret ediyosun dimi?" diye.. kız süt beyazı tabi.. annemde birden panik yaptı "yok yavrum öyle bişi nerden çıkarıyosun olur mu?" diye..baya gülmüştük..hey gidi öğrencilik yıllarım
esperanza sağol canım haber verdiğin için, benim de aklıma geliyordu venüsten..Allah analı babalı büyütsün..
hakkaten sütlüçöreği de merak ettim şimdi,inşallah iyidirler
melike,baby,lagrima,özge,poly,çitlenbik teşekkür ederiz battaniyemizi beğendiğiniz için
melike hakkaten tetrisi andırıyor,ne güzel çağrışım yapmış sende:)
polycim tunus mubenim fazla bilgim yok aslında,bir iki şey biliyorum o kadar..bunu tığda ördüm ben,bir sıra ilmek al,bir sıra kes öyle bir model var,sen kesin bilirsin,öyle ördüm...bu arada azalıyor günler giderek 5 marta az kaldı..
çitlenbik canım evet parça parça ördüm sonra birleştirdik annemle
canım ben de okudum
2.5 kilo 49 cm doğmuş Çağla şikelin oğlu..yine normal doğum yapmış..tabi bnmkide maşallah tosun paşa millet az yiye yiye el kdr bebe doğuruyo en normalinden bn nasıl normal doğurcaksam
:) nedir bu anaların sizden çektiği...çok güldüm buna da :)
ay estağfirullah bebişim ben kendime bu eziyeti sürekli yapıyorum ama sana ağzımdan kaçtı valla:)) sen boşver kaynananı onda her zaman yersin cıkmışken bi güzel takıl sen keyfince:) ankarada nerde yiyosun bu arada
:)))))))) canlarım ya çok tatlılar.. işte bizde öle olcaz bizimkiler lise yaşına geldiklerinde ne teknolojiden ne esprilerden anlıycaz :)) şimdi bile kardeşim "naber panpa" diyo, ne pandası şişmişmiyim o kadar diyorum :26: meğer panpa diye bi sıfat icat olunmuş.. hey gidi gençliğim heey biz kanka da kaldık tabi
:) nedir bu anaların sizden çektiği...çok güldüm buna da :)
hadi ya biliimde rezil olmiim kız veletlerden duyunca..bnde bikaçtanesine derim panpa nbr nası gidiyo diye geri kalmış demesinler..anlamı ne olaki acaba :26: off ileriki yıllar geliyo gözümün önüne bizde son trendden bihaber yavrularımız bizle dalga geççek
kaç aylık doğurdu bu kadın. maşallah valla hatuna catır catır doguruyor.
Kizlar Hayirli cumalar biz hastanedeyiz serum takildi oglende findigimi alicaklar AMA korkuyorum
Doguma girecrklere yuce rabbim yardimci Etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?