2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım ben doktora sordum bu durumu artık son haftalardasın bişi olmaz yiyebilirsin plesanta da iice geliştiği için üzerine düşeni güzelce yapar bebeğe zararlı bişi gecmez dedi bunu duyan ben yarını sabırsızlıkla bekliyorum o dediğin diğer seyleri de biliyorum benim de burnumda tütüyo kuzum ama engel teşkil eden bi durum yokmuş artık azar azar yicem valla

Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdün zati öslemim :)) ben de o zaman gönül rahatlığıyla bu geceeeee kaynanada çok yemeyim bari

Ayy yakın olsak koşa koşa gelirdim:)))))
Sağlıklı olsun da doğunca kilo alır ne yapayım.Gerçi ben de çok kilo almadım ama benimde arkamdan konuşuyolardır kilo alcam diye sanıyolar beni.Eşim 4.500gr doğmuş bende de öyle bişey beklediler heralde
ya bunlar kaç haftalıkken doguruyorlar ??? hemde 2,5 kılo ...benım bebeeem de ptesi 2.200 dedim kımseye ayy ne zayıf yorumu yapıolar..eee normal o zmn 2,5 kg bu gadın dogurduguna gore ...bende en fazla 2800 beklyrm ztn

Canım her bünye farklı işte aslında annenin aldığı kiloyla da çok alakası yok galiba arkadaşım 17 kilo almış ama bebeği 2.800doğmuş.

Allah Allah, ben anlayamıyorum bu işi ya, sen 40. haftanı doldurmamışsın daha, neden çok geç kalmış gibi konuşuluyo, sezeryan düşünülüyo.!!!!!!!!!! kaç kişiden de duydum aynısını ama hakkaten anlamıyorum yani...önce bi 40 dolar, üstüne eklenince diğer alternatifler düşünülmezmi??bu acele niyekiiiii!!!!!!!!!

oooooo!!!!!!!!!!!!!! al sana bi kaya,nerene dayarsan daya

Duydun mu ne diyo :)) sushi yemeye çıkmışlar doğum başlamış.. sushi yemeye çıkmışlar Öslem, kaynanaya gitmemişler.. ben bu akşam sushi yemeye gidiyorum arkadaş kimse beni tutmasın..

hihihihiiiiiii...git git...yöntem bu demekki...çocuk gelmiyosa suşi yemeye gidilecek, öyle banal banal kaynanaya değil...şey geldi aklıma, şemsiye filmi:'önce bi tur koşulacak, sonra para atılacak' :)

snn ananda bnmki gibiymiş cnm bnm bizde arkadaşımla korkunç bi film serisine takmıştık artık replikleri ezberledik orda beyaz bi herif vardı "bndn zenci olduğum için nefret ediyosun" diyodu filmde abisine..bzde bu sahneye baya gülüyoduk..arkadaşımda bizde kalırken bi kere anneme öyle dedi gayet ciddi ama "bijen teyze bnden zenci olduğum için nefret ediyosun dimi?" diye.. kız süt beyazı tabi.. annemde birden panik yaptı "yok yavrum öyle bişi nerden çıkarıyosun olur mu?" diye..baya gülmüştük..hey gidi öğrencilik yıllarım

hihihihiiiiiii...git git...yöntem bu demekki...çocuk gelmiyosa suşi yemeye gidilecek, öyle banal banal kaynanaya değil...şey geldi aklıma, şemsiye filmi:'önce bi tur koşulacak, sonra para atılacak' :)

:))) gerçekten ona benzedi.. artık napalım her duyduğumuz yöntemi deniyoruz :)) Allah'tan abuk sabuk şeyler sölemiyo kimse yani en uçuğu sushi oldu şimdiye kadar

yazık yavvv, korkmuş kadın....

Yok yok öyle kolay vazgemez minik kızına bakmaktan,altını da değiştirir,biberonla sütde verir.Babalar kızlarına düşkün olur:)))
Seninkine de maşallah canım ne güzelHer işten anlıyo iyi oluyo valla bizim için:)))
Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdün zati öslemim :)) ben de o zaman gönül rahatlığıyla bu geceeeee kaynanada çok yemeyim bari

Artık az az ye canım bişey olmaz :)

:)))))))) canlarım ya çok tatlılar.. işte bizde öle olcaz bizimkiler lise yaşına geldiklerinde ne teknolojiden ne esprilerden anlıycaz :)) şimdi bile kardeşim "naber panpa" diyo, ne pandası şişmişmiyim o kadar diyorum :26: meğer panpa diye bi sıfat icat olunmuş.. hey gidi gençliğim heey biz kanka da kaldık tabi

ay estağfirullah bebişim ben kendime bu eziyeti sürekli yapıyorum ama sana ağzımdan kaçtı valla:)) sen boşver kaynananı onda her zaman yersin cıkmışken bi güzel takıl sen keyfince:) ankarada nerde yiyosun bu arada

:) nedir bu anaların sizden çektiği...çok güldüm buna da :)

cümleten gübaydınnn arkadaşlar.. nasılsınızzzzz?????

güle güle kullanın cnm..

sağol allah razı olsun canım.
canım ben de okudum

kaç aylık doğurdu bu kadın. maşallah valla hatuna catır catır doguruyor.
2.5 kilo 49 cm doğmuş Çağla şikelin oğlu..yine normal doğum yapmış..tabi bnmkide maşallah tosun paşa millet az yiye yiye el kdr bebe doğuruyo en normalinden bn nasıl normal doğurcaksam

O ekmek arası olanı Pikolette yiyoruz.. Anıttepede.. profesörün yanında.. Ankarada en güzel orası yapıyo bence.. çiftlik filan hikaye.. bi de bi kere çiftlikte yedim çok midem ağrıdı

diğerlerinden de sulu olanı :) Beykoz var ya hoşdere de biliyo musun? oraya hamilelik boyunca 2 kere gittim çünkü dayanamadım artık gece acil gittik yani o derece

hadi ya biliimde rezil olmiim kız veletlerden duyunca..bnde bikaçtanesine derim panpa nbr nası gidiyo diye geri kalmış demesinler..anlamı ne olaki acaba :26: off ileriki yıllar geliyo gözümün önüne bizde son trendden bihaber yavrularımız bizle dalga geççek

Valla bende anlamını çözemedim.. kızcağız anlatmaya çalıştı abla twiterde panpişler vardı ya filan diye ama.. o ne be diyince abla boşver kanka gibi bişey dedi :))

Kizlar Hayirli cumalar biz hastanedeyiz serum takildi oglende findigimi alicaklar AMA korkuyorum

Doguma girecrklere yuce rabbim yardimci Etsin

canım kolayca alırsın oğlunu inşallah kucağına korkma inşallah,bu kez hem daha farklı bi tecrübe olur,doğum anını görmüş olursun oğlunu..

panpa mı çıkmış bi de...yeni neslin dilini ben şimdiden anlamıyorum zaten...teknolojiden de uzak biriyim...yaşlanınca epey dalga geçerler benimle kesin....zaten bazen çok salakça şeyler yapıyorum....hatta bi arkadaşım bana 'sen ya çok zekisin, yada salaksın, ama hangisi anlayamıyorum' demişti :) Allahtan öss den yüksek puan alıp okulda işte başarılı oldumda ordan kurtarıyorum...yoksa bazen beynim duruyo hakkaten...bi örnek veriyim size...bigün kız öğrencilerle okulda yatılı kalıyoruz üst katta (özel okulda),akşam saat 11 e geliyo..hocalardan biri bana dediki 'git aşağıdan çaycıyı getir.tamam dedim, gittim,aradım, Allahtanki o saatte adam okulda değil..döndüm geldim, 'hocam bulamadım' dedim...tabiki de kadın çay demleme setini istiyomuş :) pohaha...şu hareketi yapan insan össde yüzde 2 lik dilime girmiş insan olunca millet diyo tabi, zekimisin salakmısın diye!!!!!!!!!!!!!!!!! daha bi sürü vukuatım var böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…