- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.681
O ekmek arası olanı Pikolette yiyoruz.. Anıttepede.. profesörün yanında.. Ankarada en güzel orası yapıyo bence.. çiftlik filan hikaye.. bi de bi kere çiftlikte yedim çok midem ağrıdı
diğerlerinden de sulu olanı :) Beykoz var ya hoşdere de biliyo musun? oraya hamilelik boyunca 2 kere gittim çünkü dayanamadım artık gece acil gittik yani o derece
Valla bende anlamını çözemedim.. kızcağız anlatmaya çalıştı abla twiterde panpişler vardı ya filan diye ama.. o ne be diyince abla boşver kanka gibi bişey dedi :))
cnm benımkıde normalden 3 hafta onde gıttıgı ıcın 37 bıttıkten sonra alınacak 5 gunum kaldı.
ayy bilmemmi yaa o sulu olanı bence de en güzel orası yapıyo karda kışta nasıl giderdik büyük heveslee yine gitcem yine :)) yok anam çitlikteki beni de mahvetmişti oraya gidince o takır takır seslerin miss gibi kokuların cazibesine kapılıyosun ama sonu acı bitiyo:)
panpa mı çıkmış bi de...yeni neslin dilini ben şimdiden anlamıyorum zaten...teknolojiden de uzak biriyim...yaşlanınca epey dalga geçerler benimle kesin....zaten bazen çok salakça şeyler yapıyorum....hatta bi arkadaşım bana 'sen ya çok zekisin, yada salaksın, ama hangisi anlayamıyorum' demişti :) Allahtan öss den yüksek puan alıp okulda işte başarılı oldumda ordan kurtarıyorum...yoksa bazen beynim duruyo hakkaten...bi örnek veriyim size...bigün kız öğrencilerle okulda yatılı kalıyoruz üst katta (özel okulda),akşam saat 11 e geliyo..hocalardan biri bana dediki 'git aşağıdan çaycıyı getir.tamam dedim, gittim,aradım, Allahtanki o saatte adam okulda değil..döndüm geldim, 'hocam bulamadım' dedim...tabiki de kadın çay demleme setini istiyomuş :) pohaha...şu hareketi yapan insan össde yüzde 2 lik dilime girmiş insan olunca millet diyo tabi, zekimisin salakmısın diye!!!!!!!!!!!!!!!!! daha bi sürü vukuatım var böyle
Özlem şu kızları bi an önce doğurup yürütelim ve ankaraya gel lütfennnnher yere gidelim herşeyi yiyelim
:))) ama bnce sndede hata yok yani salaklık bi durum değil çünkü çaycı derken bnmde aklıma o gelirdi marka olrk gelmezdi yani..neyse Allahtan bulamamışsın :))
Sağol canım yaa, ben evimdekini eşime bıraktım, buradada ya kardeşimden yada babamdan giriyorum, tam elime alıyorum işleri çıkıyor elimden geri alıyorlar, bozuluyorum ama diyecek bişi yok:26::26: Ankaraya geldiğimden beri ilk defa bugün evdeydim, bundan sonrada artık evdeyim, inşaAllah pazarteside kontrol var, Sen ne yaptın, doğum ne zaman, Ankaraya ne zaman geleceksin:44::44:
sizinde dert ettiğiniz şeye bakın ya. Çağlanın yardımcısı varsa benımde narmatik im var:)) alın bır tane nar matık ne etraf batıyor ne bişe. migroslardada var ben züccaciyeden aldım 3 liraya mıs gibi:)))Bende güyaa önlükle yaptım hadi önlük neyse de mutfağın fayansları tezgahtaki askılar :)) herşey puantiyeli oldu bi de onu temizlemekle uğraştım.. eeh dedim yemiyorum bi daha
yarın sabah doğumum var allah nasip ederse.epidural sezeryan olucak ve çok tuhafım çok heyecanlıyım hamilelikte son günüm.dua edin bana nolur inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşurum kızıma.Allah bütün herkese sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin..
O ekmek arası olanı Pikolette yiyoruz.. Anıttepede.. profesörün yanında.. Ankarada en güzel orası yapıyo bence.. çiftlik filan hikaye.. bi de bi kere çiftlikte yedim çok midem ağrıdı
diğerlerinden de sulu olanı :) Beykoz var ya hoşdere de biliyo musun? oraya hamilelik boyunca 2 kere gittim çünkü dayanamadım artık gece acil gittik yani o derece
miyadını doldurdu diye biliyorum..taa geçen ay izledim artık gelişimini tamamladı artk ne zmn isterse o zmn gelcek fln diyodu kocası..
Canım gerçekten darısı başımıza baksana biz hala bekliyoruz :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah... Bol bol sütün olsun
ne yiyorsunuzzzz
Günaydın kızlarrrr.. Hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah.. Rabbimm gönlünüze göre versin şu mubarek günde tüm dileklerimiz gerçek olsun aminnn:))
ay evet hayydi girişelim azcık işe ya ben yerim onlarım o mini mini parmakcıklarınıııı öğretelim de yapsınlar tabi kuzumm neydiiii YAPTIKLARI BİZEYSE ÖĞRENDİKLERİ KENDİLERİNEE:))Hadi bizde kalkalım artıkın kızlar.. Hamaratlar mutfağa girsinnnnnnn :)) Özlem kızlara bi iki numara öğretelim de doğduktan sonra da onlara yaptırırız hamurları minnak elleriyle yoğururlar oyyyyyy :))
hiiiiç hiç bişi.. ilaçlı onlar zaten ilaç atmışlar içine yenmes ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?