2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bilmemmi yaa o sulu olanı bence de en güzel orası yapıyo karda kışta nasıl giderdik büyük heveslee yine gitcem yine :)) yok anam çitlikteki beni de mahvetmişti oraya gidince o takır takır seslerin miss gibi kokuların cazibesine kapılıyosun ama sonu acı bitiyo:)

Valla bende anlamını çözemedim.. kızcağız anlatmaya çalıştı abla twiterde panpişler vardı ya filan diye ama.. o ne be diyince abla boşver kanka gibi bişey dedi :))

heee panpiş şey be kızım hilal cebeci foto çekip koyuyodu da hayranlarına panpiş diyodu ya..çocuklar ondan esinlemiş..tabi onlar panpa yapmışlar..kankaya uyumlu olsun diye heral nese melike öğrenmiş oldun artık snde kardeşine panpa diyebilirsin :))

Özlem şu kızları bi an önce doğurup yürütelim ve ankaraya gel lütfennnn her yere gidelim herşeyi yiyelim

:))) ama bnce sndede hata yok yani salaklık bi durum değil çünkü çaycı derken bnmde aklıma o gelirdi marka olrk gelmezdi yani..neyse Allahtan bulamamışsın :))

Özlem şu kızları bi an önce doğurup yürütelim ve ankaraya gel lütfennnn her yere gidelim herşeyi yiyelim

ay evet gelcem kuzum gelcem inşallahh öle hayallerim varki senle gidilcek o kadar cok yer yapılcak okadar cok sey varki hepsini yapalım herseyi yiyelimmm:))

:))) ama bnce sndede hata yok yani salaklık bi durum değil çünkü çaycı derken bnmde aklıma o gelirdi marka olrk gelmezdi yani..neyse Allahtan bulamamışsın :))

gecenin yarısı okulda çaycı ne gezsin, adam 5 te çkıyo, hem çıkmasa da kadınların içinde ne işi var, bulsam ne saçma olcaktı....üstelik caycı tabirini de hep kullanıyoduk öğretmenler odasında, çaycıyı aç suyu kaynatalım filan diye :) yok yok, oluyo bende bazen duraklama..... bak dünde radyoda diyoki kadın 'zeki erkek çekicimi' ben de düşünüyorum, 'Zeki Erkek kimdi ki?şarkıcı filan mı!!!!!!!!!' :) :) ay yazarken bile utandım algıladığım şeyden :) neyse Allahtan her zaman böyle değilim, bi de kendi kendime farkedebiliyorum geri yaptığım salaklıkları.....buna da şükür...

bn 1 saat kestiriim belkide 2 saat..baya uyanık kaldım :)) doğum yapacaklara Allah yardım etsin..çok tuhaf oldu sanki düzenli olrk yapılan bi aktivite gbi

yarın sabah doğumum var allah nasip ederse.epidural sezeryan olucak ve çok tuhafım çok heyecanlıyım hamilelikte son günüm.dua edin bana nolur inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşurum kızıma.Allah bütün herkese sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin..

inşallah güzel geçer kontrolün canım..hayırlı haberlerle gel..ben de bu pazartesi gittim geldim kontrole..artık bir sonraki kontole geldiğimde doğurucam gibi ayın 14ünde gelicem..doğuma da gün adlık 16sında sezeryan olcak canım

lagrima canım ben de yasini okudum,haber vermiş olayım

kızlar hamurişleri falan maşallah size,baya hareketlisiniz,ben son zamanları dinlenerek geçiriyorum..sizin gayretleri görünce utandım

Bende güyaa önlükle yaptım hadi önlük neyse de mutfağın fayansları tezgahtaki askılar :)) herşey puantiyeli oldu bi de onu temizlemekle uğraştım.. eeh dedim yemiyorum bi daha
sizinde dert ettiğiniz şeye bakın ya. Çağlanın yardımcısı varsa benımde narmatik im var:)) alın bır tane nar matık ne etraf batıyor ne bişe. migroslardada var ben züccaciyeden aldım 3 liraya mıs gibi:)))

Günaydın kızlarrrr.. Hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah.. Rabbimm gönlünüze göre versin şu mubarek günde tüm dileklerimiz gerçek olsun aminnn:))

hadi bakalım, sıra sende demek...Allah kolaylık versin, dualarımızdasın......

ne yiyorsunuzzzz

ebru şallı ile bu 8 aylık doğuruyorlar mış ya kilo olmasın diye ondan sordum. minicik bişi ama 9 ayı doldursa bu kadar az kilolumu olur? bilemedim. gerçi hatun tv de şimdi eski kilosunda :)
miyadını doldurdu diye biliyorum..taa geçen ay izledim artık gelişimini tamamladı artk ne zmn isterse o zmn gelcek fln diyodu kocası..

Hadi bizde kalkalım artıkın kızlar.. Hamaratlar mutfağa girsinnnnnnn :)) Özlem kızlara bi iki numara öğretelim de doğduktan sonra da onlara yaptırırız hamurları minnak elleriyle yoğururlar oyyyyyy :))

Günaydın kızlarrrr.. Hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah.. Rabbimm gönlünüze göre versin şu mubarek günde tüm dileklerimiz gerçek olsun aminnn:))

günaydın canımmm amiiin ne güzel dua o öle...

Hadi bizde kalkalım artıkın kızlar.. Hamaratlar mutfağa girsinnnnnnn :)) Özlem kızlara bi iki numara öğretelim de doğduktan sonra da onlara yaptırırız hamurları minnak elleriyle yoğururlar oyyyyyy :))
ay evet hayydi girişelim azcık işe ya ben yerim onlarım o mini mini parmakcıklarınıııı öğretelim de yapsınlar tabi kuzumm neydiiii YAPTIKLARI BİZEYSE ÖĞRENDİKLERİ KENDİLERİNEE:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…