- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.701
günaydın canımmm amiiin ne güzel dua o öle...
ay evet hayydi girişelim azcık işe ya ben yerim onlarım o mini mini parmakcıklarınıııı öğretelim de yapsınlar tabi kuzumm neydiiii YAPTIKLARI BİZEYSE ÖĞRENDİKLERİ KENDİLERİNEE:))
:) iyi bakalım
ne yiyorsunuzzzz
ebru şallı ile bu 8 aylık doğuruyorlar mış ya kilo olmasın diye ondan sordum. minicik bişi ama 9 ayı doldursa bu kadar az kilolumu olur? bilemedim. gerçi hatun tv de şimdi eski kilosunda :)
yaaa çağla şikel doğurmuş kaç haftalıktı ki bu kadın nasıl doğurdu fırt diye maşallahh
yaaa o bizden geride değil miydihatta mart annesi olcak demiştik ama öle mart 1 diyince hemen doğurcanı düşünmemiştim o bile doğurdu desene
Bende gordum sımdı tvde 2 bucuk kılo 49 cm dogms gece baslams dogumu normal olms bende benle sanıodum ama benlede degılmıs:)))) Demkkı o mınık karnı bızden 5 ay gerı hıssı uyandırdıgı ıcın bıze bızden gerı gıbı gelıodu:))) Ayrıca erkende dogmamıs sadece 2 3 gun erken dogrmus gayet normal:)))) Melıke canım o kocasyla basbasa yemege cıkmıs sancılrı tutmus ıstıosan bıde bu yontemı dene ahahahaha:)))
Yaaaaaaaa onu ben yazcaktım unuttummm :))))))) evet sloganımız bu
Haydi bismillah... Kolay gelsin hepimizearada gel hıı burayı da ihmal etmeyelim bende mutfağa götürüyüm bilgisayarı ama elimin hamuruyla tuşlara dokunamam
yarın sabah doğumum var allah nasip ederse.epidural sezeryan olucak ve çok tuhafım çok heyecanlıyım hamilelikte son günüm.dua edin bana nolur inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşurum kızıma.Allah bütün herkese sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin..
sizinde dert ettiğiniz şeye bakın ya. Çağlanın yardımcısı varsa benımde narmatik im var:)) alın bır tane nar matık ne etraf batıyor ne bişe. migroslardada var ben züccaciyeden aldım 3 liraya mıs gibi:)))
Bak sonra canın istiycek beni günaha sokcan :)) sakatat türleri bişiler.. sevmem de nolur sevmem de
evet bende duydum bunlar bilerek erken olsun istiyorlarmış ki zayıf kalmak için. Millette ki lükse bak
Bende gordum sımdı tvde 2 bucuk kılo 49 cm dogms gece baslams dogumu normal olms bende benle sanıodum ama benlede degılmıs:)))) Demkkı o mınık karnı bızden 5 ay gerı hıssı uyandırdıgı ıcın bıze bızden gerı gıbı gelıodu:))) Ayrıca erkende dogmamıs sadece 2 3 gun erken dogrmus gayet normal:)))) Melıke canım o kocasyla basbasa yemege cıkmıs sancılrı tutmus ıstıosan bıde bu yontemı dene ahahahaha:)))
günaydın canımmm amiiin ne güzel dua o öle...
Hee ne de olsa baş başa başka bişey yapamıyoruz bari yemeğe çıkalım dimi :)) formül formüldür anacım deniycem akşama sushi yemeye gidios biz
Allah yar ve yardımcın olsun..sağ sağlim al bebeğini kucagına inşallah.
bende de var nar matik ama hiç beceremiyorum. nasıl yapıyorsun?
sakatat et ve türlerini sevmem ben cnmböğğğğ
bende duydum ama bilemiyorum tabi..
Bencede bide suşhi dene melike o zman belki gelir. Keramet belkide suşhi dedir:))
Sağlıkla al kucağına inş.canım,hayırlı doğumlar...yarın sabah doğumum var allah nasip ederse.epidural sezeryan olucak ve çok tuhafım çok heyecanlıyım hamilelikte son günüm.dua edin bana nolur inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşurum kızıma.Allah bütün herkese sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin..
Amin canım seninde tüm dileklerin kabul olsun inş.Günaydın kızlarrrr.. Hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah.. Rabbimm gönlünüze göre versin şu mubarek günde tüm dileklerimiz gerçek olsun aminnn:))
Yok canım ikiside 9 aylık bebeğin kilosu dşük o kadar benimde öyle az çok kilosu 3 kiloyu bile bulmayabilir değişiyo işte.Ben de çok kilo almadım ama 17 kilo alıp da yine 2800 doğuran oluyo.Neye göre değişiyo hiç bilmiyorum ama:))ne yiyorsunuzzzz
ebru şallı ile bu 8 aylık doğuruyorlar mış ya kilo olmasın diye ondan sordum. minicik bişi ama 9 ayı doldursa bu kadar az kilolumu olur? bilemedim. gerçi hatun tv de şimdi eski kilosunda :)
herkese selam... bugün kontrolümüze gittik. benim dikişlerime ve ultrasonla rahmime baktı herşey iyiymiş... kanama 40 gün sürer dedi. şuan sanki adetin son günü gibi kanamam var...
oğluma gelince topuktan kan alındı zeka testi ve sarılık için...
sarılık devam ediyor dedi ama 10 günü geçtiği için zamanla kendisi atlatacak bunu dedi.. hastanenin doktoru beş para etmiyor. öylesine baktı geçti...
yarın özel doktor için randevu aldık. baştan aşağı incelenecek... her ayda rutin kontrole götüreceğim. şimdiden çocuk doktoru ayarlayın sizlere tavsiyemdir...
bizden haberle böyle bu arada konusunu çnceden çok tartıştık diye söylüyorum cinsellik 45 gün yasak...
Narı ortadan ikiye kesiyorum. sonra elimle biraz açıyorum kenarlarından açmazsan zaten olmuyor biraz kenarları yırtılıcak oyle, sonra elinle bastır yada tahta kaşıkla vur üstüne hepsi dökülüyor .ama bu ara eşim yapıyor çok bastıramıyorum. Ya bu zamana kadar iyi geldim ama şu son 1 aydır ellerımde bir uyuşma var anlatamam karıncalanma olur ya benım ki hep sanki üstüne otumuş gibi hıssız o yuzden hiç bastıramıyorum
slm kıslar herkese merhaba
nasılsınız? umarım her şey yolundadır. geçmişe bakamadım ama bugün çok doğum varmış galiba. ne var ne yok bi özet geçiverin pek vaktim olmuyo malesef girip okumaya... annemler geldi. pek giremiyorum.
bizim salı randevumuz vardı. her şey yolunda çok şükür. boyumuz kilomuz suyumuz iyi. normal doğum için beklemeye ve kullandığım iğne ve ilaçlara devam. 29 şubatı atlattık artık bi an önce doğursam iyi olcak ama bakalım ne zaman gelmek isticek bizim paşa.çatı muayenemizi de olduk. başta korktum acıcak diye :18: ama hiiiççç acımadı. benden ötürü mü doktordan ötürü mü bilmiyorum. korkulcak ve stres yapılcak bi şey değilmiş. olmayan arkadaşlar boşuna stres yapmasınlar kendilerini rahat bıraksınlar.
sonuç olarak 4 kilo zor olur ama 3600-3700 e kadar normal doğum bekliyorum senden dedi doktorumuz. salı 3200 dü 10 günde 200 gr almış. benim bi an önce doğurmam lazım. her açıdan...
melikeeee sen naptın canım? yok mu bi gelişme? bak seni bekliyos biz de oğlumla. sen doğur arkandan koşcaz hastaneye
özlüyom valla sizi aklım burda oluyo. odaya dinlenmeye gidince cepten giriyorum ama tadı olmuyo. pek takip edemiyorum. herkese güzel haftasonları diliyorum
ya ben düşününce bile çiğ balık yemek, içim dışıma çıkıyo.. demek ki yersem içimdeki de dışıma çıkar
Aklımla bin yaşayım
melikeeee sen naptın canım? yok mu bi gelişme? bak seni bekliyos biz de oğlumla. sen doğur arkandan koşcaz hastaneye
özlüyom valla sizi aklım burda oluyo. odaya dinlenmeye gidince cepten giriyorum ama tadı olmuyo. pek takip edemiyorum. herkese güzel haftasonları diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?