2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaaaaaa onu ben yazcaktım unuttummm :))))))) evet sloganımız bu
Haydi bismillah... Kolay gelsin hepimize arada gel hıı burayı da ihmal etmeyelim bende mutfağa götürüyüm bilgisayarı ama elimin hamuruyla tuşlara dokunamam

ben yemeğimi koydum ocaga yanına ne yapsam onu düşnüüyorum. temizlik yapmam lazım ama o güç kuvvet yok bedenimde pufff bu haiellik beni tembel yaptııı hee

ne yiyorsunuzzzz

ebru şallı ile bu 8 aylık doğuruyorlar mış ya kilo olmasın diye ondan sordum. minicik bişi ama 9 ayı doldursa bu kadar az kilolumu olur? bilemedim. gerçi hatun tv de şimdi eski kilosunda :)

evet bende duydum bunlar bilerek erken olsun istiyorlarmış ki zayıf kalmak için. Millette ki lükse bak

yaaa çağla şikel doğurmuş kaç haftalıktı ki bu kadın nasıl doğurdu fırt diye maşallahh

yaaa o bizden geride değil miydi hatta mart annesi olcak demiştik ama öle mart 1 diyince hemen doğurcanı düşünmemiştim o bile doğurdu desene

Bende gordum sımdı tvde 2 bucuk kılo 49 cm dogms gece baslams dogumu normal olms bende benle sanıodum ama benlede degılmıs:)))) Demkkı o mınık karnı bızden 5 ay gerı hıssı uyandırdıgı ıcın bıze bızden gerı gıbı gelıodu:))) Ayrıca erkende dogmamıs sadece 2 3 gun erken dogrmus gayet normal:)))) Melıke canım o kocasyla basbasa yemege cıkmıs sancılrı tutmus ıstıosan bıde bu yontemı dene ahahahaha:)))

Hee ne de olsa baş başa başka bişey yapamıyoruz bari yemeğe çıkalım dimi :)) formül formüldür anacım deniycem akşama sushi yemeye gidios biz

ihmal edermiyim hiç yaaa bende mutfaktan bağlanıyorum kusum senden alıştım nbuna da ii oluyo böle eksik kalmıyorum hiç bişiden:)) tamam hamurlardan arındıkca yazıveririz :))

Allah yar ve yardımcın olsun..sağ sağlim al bebeğini kucagına inşallah.

bende de var nar matik ama hiç beceremiyorum. nasıl yapıyorsun?

sakatat et ve türlerini sevmem ben cnm böğğğğ
Bak sonra canın istiycek beni günaha sokcan :)) sakatat türleri bişiler.. sevmem de nolur sevmem de

bende duydum ama bilemiyorum tabi..
evet bende duydum bunlar bilerek erken olsun istiyorlarmış ki zayıf kalmak için. Millette ki lükse bak

Bencede bide suşhi dene melike o zman belki gelir. Keramet belkide suşhi dedir:))

herkese selam... bugün kontrolümüze gittik. benim dikişlerime ve ultrasonla rahmime baktı herşey iyiymiş... kanama 40 gün sürer dedi. şuan sanki adetin son günü gibi kanamam var...

oğluma gelince topuktan kan alındı zeka testi ve sarılık için...
sarılık devam ediyor dedi ama 10 günü geçtiği için zamanla kendisi atlatacak bunu dedi.. hastanenin doktoru beş para etmiyor. öylesine baktı geçti...
yarın özel doktor için randevu aldık. baştan aşağı incelenecek... her ayda rutin kontrole götüreceğim. şimdiden çocuk doktoru ayarlayın sizlere tavsiyemdir...

bizden haberle böyle bu arada konusunu çnceden çok tartıştık diye söylüyorum cinsellik 45 gün yasak...

günaydın canımmm amiiin ne güzel dua o öle...

Gunaydın hayatımmmm.. Dualarım hep sızınleee bos buldugum duaya durdugum her an hepımz ıcın hayırlısını ıstıorum dua edıorum ALLAH kabul etsın:) Demek mutfaga gırıosunz sımdıden kolay gelsın ben dun gırdım cok fena seyler yaptım ve cok fena sekılde yedım sonra anneme ındım evde durdukca daha cok yıcem dıyeeee yaptgmn yarısını ona gotrdum zatn yarısının yarısınıda ben yedım:))))) SOnra annmdn geldım merdıven turu derken butun utulerı yaptm anca beynımı motıve ettım yerken kendıme engel olamıorumm

Hee ne de olsa baş başa başka bişey yapamıyoruz bari yemeğe çıkalım dimi :)) formül formüldür anacım deniycem akşama sushi yemeye gidios biz

:)))) Canım benmmm gerckten kadının kendını bırktıgı bı donmmıs gebelık yaaa yasayınca anladım:)))) bende kocama sonsuz sevkat gosterıorum anası sanck benı dıye ödum kopuo ahahahah:)))) Denemekten zarar gelmz sen kocana aksam ıcın en yakın sushıcıden rezrv. yapmasını ıste hayatım kolay gelsın

Narı ortadan ikiye kesiyorum. sonra elimle biraz açıyorum kenarlarından açmazsan zaten olmuyor biraz kenarları yırtılıcak oyle, sonra elinle bastır yada tahta kaşıkla vur üstüne hepsi dökülüyor .ama bu ara eşim yapıyor çok bastıramıyorum. Ya bu zamana kadar iyi geldim ama şu son 1 aydır ellerımde bir uyuşma var anlatamam karıncalanma olur ya benım ki hep sanki üstüne otumuş gibi hıssız o yuzden hiç bastıramıyorum

slm kıslar herkese merhaba
nasılsınız? umarım her şey yolundadır. geçmişe bakamadım ama bugün çok doğum varmış galiba. ne var ne yok bi özet geçiverin pek vaktim olmuyo malesef girip okumaya... annemler geldi. pek giremiyorum.

bizim salı randevumuz vardı. her şey yolunda çok şükür. boyumuz kilomuz suyumuz iyi. normal doğum için beklemeye ve kullandığım iğne ve ilaçlara devam. 29 şubatı atlattık artık bi an önce doğursam iyi olcak ama bakalım ne zaman gelmek isticek bizim paşa. çatı muayenemizi de olduk. başta korktum acıcak diye :18: ama hiiiççç acımadı. benden ötürü mü doktordan ötürü mü bilmiyorum. korkulcak ve stres yapılcak bi şey değilmiş. olmayan arkadaşlar boşuna stres yapmasınlar kendilerini rahat bıraksınlar.
sonuç olarak 4 kilo zor olur ama 3600-3700 e kadar normal doğum bekliyorum senden dedi doktorumuz. salı 3200 dü 10 günde 200 gr almış. benim bi an önce doğurmam lazım. her açıdan...

melikeeee sen naptın canım? yok mu bi gelişme? bak seni bekliyos biz de oğlumla. sen doğur arkandan koşcaz hastaneye

özlüyom valla sizi aklım burda oluyo. odaya dinlenmeye gidince cepten giriyorum ama tadı olmuyo. pek takip edemiyorum. herkese güzel haftasonları diliyorum

Sağlıkla al kucağına inş.canım,hayırlı doğumlar...
Günaydın kızlarrrr.. Hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah.. Rabbimm gönlünüze göre versin şu mubarek günde tüm dileklerimiz gerçek olsun aminnn:))
Amin canım seninde tüm dileklerin kabul olsun inş.
ne yiyorsunuzzzz

ebru şallı ile bu 8 aylık doğuruyorlar mış ya kilo olmasın diye ondan sordum. minicik bişi ama 9 ayı doldursa bu kadar az kilolumu olur? bilemedim. gerçi hatun tv de şimdi eski kilosunda :)
Yok canım ikiside 9 aylık bebeğin kilosu dşük o kadar benimde öyle az çok kilosu 3 kiloyu bile bulmayabilir değişiyo işte.Ben de çok kilo almadım ama 17 kilo alıp da yine 2800 doğuran oluyo.Neye göre değişiyo hiç bilmiyorum ama:))

Canım iyi olmanıza çok sevindim,ayyy 45 gün mü çokmuş yaa ben kocamı özledim

Aynen siii katılıorummm bende son 15 gndur agırlastıgımı hıssedıorum Yanı okdr yukrdakı cocuk otururken mıdeme baskı yapıo agrıtıo Yatakta artık hıc uykm yok gun ıcındede kestıremıorum ama 2 gundr soyle bırsey yapıorum cok ıyı geldı:))) Sabh 4 bucuk 5 te uyanıorum tabıkı ıstem dısı bıraz tv bakıorum fln saat 6 gıbı mısır gevregı yapıorum 1 kase sonra yıne 1 saat kadr tv bakıorum oyle uyuorumm mıs gıbı 9 a 10 a kadr sonra kalktgmdada cok ac olmuorum mınık bı kahvaltı ohhh mıss oluo:))) Tabı bunlr planlıyark degıl mecburytten gelıstrdgm yontemler:)))) bıde dungece genzm burnm okdr tıkandıkı nefes alamadım oda uykumu cok böldu((

Maşallah canım herşeyin yolunda olmasına sevindim sağlıkla gelsin paşan inş.

ya ben düşününce bile çiğ balık yemek, içim dışıma çıkıyo.. demek ki yersem içimdeki de dışıma çıkar
Aklımla bin yaşayım

He yaaa çiğ yemek zararlı degılmı neyın trıbıne gırmıs bu çağla:)))) Balık ıcın gecerlı degılmı o kanun yok gecrlı olsada bende yemem ınanılmaz on yargm vardır tadını bılmedgm hıcbıseyı yemem denemem bızım seroooo tatılde frnsızlar yıo dıee salyangz denedı ıgrenc herıf dedım bugece seni hayatta öpmem ahahahah:))))))))))))

Canım gözün aydın herşey yolundaymış... Ben de beklemeye devam anam yok gelmiyo benim kız :)) 3800e kadar beklicek senin doktor demek.. benim şu an 3500 işte düşün daha ne kadar bekliycez bilmem ama 4ü bulursak daha fazla bekleyemem diye düşünüyorum artık hayırlısı olsun hepimiz için... senin oğlan da beklesin biraz daa bak kızlar erken gelir derler :)) benden önce doğurmak yooooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…