- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.721
herkese selam... bugün kontrolümüze gittik. benim dikişlerime ve ultrasonla rahmime baktı herşey iyiymiş... kanama 40 gün sürer dedi. şuan sanki adetin son günü gibi kanamam var...
oğluma gelince topuktan kan alındı zeka testi ve sarılık için...
sarılık devam ediyor dedi ama 10 günü geçtiği için zamanla kendisi atlatacak bunu dedi.. hastanenin doktoru beş para etmiyor. öylesine baktı geçti...
yarın özel doktor için randevu aldık. baştan aşağı incelenecek... her ayda rutin kontrole götüreceğim. şimdiden çocuk doktoru ayarlayın sizlere tavsiyemdir...
bizden haberle böyle bu arada konusunu çnceden çok tartıştık diye söylüyorum cinsellik 45 gün yasak...
ya ben düşününce bile çiğ balık yemek, içim dışıma çıkıyo.. demek ki yersem içimdeki de dışıma çıkar
Aklımla bin yaşayım
Narı ortadan ikiye kesiyorum. sonra elimle biraz açıyorum kenarlarından açmazsan zaten olmuyor biraz kenarları yırtılıcak oyle, sonra elinle bastır yada tahta kaşıkla vur üstüne hepsi dökülüyor .ama bu ara eşim yapıyor çok bastıramıyorum. Ya bu zamana kadar iyi geldim ama şu son 1 aydır ellerımde bir uyuşma var anlatamam karıncalanma olur ya benım ki hep sanki üstüne otumuş gibi hıssız o yuzden hiç bastıramıyorum
ya ben düşününce bile çiğ balık yemek, içim dışıma çıkıyo.. demek ki yersem içimdeki de dışıma çıkar
Aklımla bin yaşayım
Sağlıkla al kucağına inş.canım,hayırlı doğumlar...
Amin canım seninde tüm dileklerin kabul olsun inş.
Yok canım ikiside 9 aylık bebeğin kilosu dşük o kadar benimde öyle az çok kilosu 3 kiloyu bile bulmayabilir değişiyo işte.Ben de çok kilo almadım ama 17 kilo alıp da yine 2800 doğuran oluyo.Neye göre değişiyo hiç bilmiyorum ama:))
Canım iyi olmanıza çok sevindim,ayyy 45 gün mü çokmuş yaa ben kocamı özledim
Canım gözün aydın herşey yolundaymış... Ben de beklemeye devam anam yok gelmiyo benim kız :)) 3800e kadar beklicek senin doktor demek.. benim şu an 3500 işte düşündaha ne kadar bekliycez bilmem ama 4ü bulursak daha fazla bekleyemem diye düşünüyorum artık hayırlısı olsun hepimiz için... senin oğlan da beklesin biraz daa bak kızlar erken gelir derler :)) benden önce doğurmak yooooook
Aynen siii katılıorummm bende son 15 gndur agırlastıgımı hıssedıorumYanı okdr yukrdakı cocuk otururken mıdeme baskı yapıo agrıtıo Yatakta artık hıc uykm yok gun ıcındede kestıremıorum ama 2 gundr soyle bırsey yapıorum cok ıyı geldı:))) Sabh 4 bucuk 5 te uyanıorum tabıkı ıstem dısı bıraz tv bakıorum fln saat 6 gıbı mısır gevregı yapıorum 1 kase sonra yıne 1 saat kadr tv bakıorum oyle uyuorumm mıs gıbı 9 a 10 a kadr sonra kalktgmdada cok ac olmuorum mınık bı kahvaltı ohhh mıss oluo:))) Tabı bunlr planlıyark degıl mecburytten gelıstrdgm yontemler:)))) bıde dungece genzm burnm okdr tıkandıkı nefes alamadım oda uykumu cok böldu ((
Canım gözün aydın herşey yolundaymış... Ben de beklemeye devam anam yok gelmiyo benim kız :)) 3800e kadar beklicek senin doktor demek.. benim şu an 3500 işte düşündaha ne kadar bekliycez bilmem ama 4ü bulursak daha fazla bekleyemem diye düşünüyorum artık hayırlısı olsun hepimiz için... senin oğlan da beklesin biraz daa bak kızlar erken gelir derler :)) benden önce doğurmak yooooook
zaten bir aydır bizde tık yok birde 45 gün bekleyeceğiz
ayyyyyy :26:
bana öyle geliyor ki doğumdan sonra ilk gecemiz gerdekten farksız olacak
Maşallah canım herşeyin yolunda olmasına sevindim sağlıkla gelsin paşan inş.
Uyku bende de sorun ya bende sabahın körü kalkıyorum yatıyorum bi hal oldum. Boyle kendimi hayalet gibi hissediyorum.Dur bende deniyim senin yöntemi belki iyi gelir,Yazık kocam da benden mi rahatsız oluyorsun ben kalkıyım başka yerde yatıyım dıyor. Geçen gece yıne kalktım baktım 5 dk sonra arkamdan uyurgezer halde gelmiş seni yalnız bırakmıyım dıyor.Dedim git yat senle ne işi var ben kendim uyuyamıyorum, uyurgezer halıyle bana eşlik edicek,, sabah akşam tv de bugun ne giysem var zaten onları izlıyorum bende
deme öyle melike deme öyle. ben artık bi an önce doğurmalıyım. annem de geldi zaten olsun bitsin her şey. dünden beri hasta muamelesi görüyorum patlıcam bu gidişle
anladım ben kesiyorumda acmıyordum demekki keramet acmaktaymış :) neden ellrinde uyuşma var sordun mu doktora ormal mi?
koptummm heee içindekileri dışarı çıkartmanın kolay yolu
hım anladımm ne bileyim öyle duymuştum vayy be dedim kendi kendime.. sağlıklı olsunlarda kilosu önemli değil :)
bizde 7 aydır tık yok.. normal doğum olmazsa tam gerdek olcaknormal olursa ondan önce acmış olcaklar yolu garibim yazık
hayırlı cumalar arkadaşlar, ben geldiimmm :)
bugün gebelikteki son kontrolümdü.. usg ve nst ye girdim herşey gayet yolunda.
ben 3 kilo doğsun yeter dedikçe bebiş kilo almaya başlamış. boyu zaten bi kız bebeğe göre aldı başını gidiyo..
pazartesi sabah 7de hastaneye yatışım yapılıyor.. evdeki son 3 gecem..
şimdi geçmişe bi bakayım.. öpüyorummm
hayırlı cumalar arkadaşlar, ben geldiimmm :)
bugün gebelikteki son kontrolümdü.. usg ve nst ye girdim herşey gayet yolunda.
ben 3 kilo doğsun yeter dedikçe bebiş kilo almaya başlamış. boyu zaten bi kız bebeğe göre aldı başını gidiyo..
pazartesi sabah 7de hastaneye yatışım yapılıyor.. evdeki son 3 gecem..
şimdi geçmişe bi bakayım.. öpüyorummm
evet açmakta bende kesıp yapıyordum bi türlü olmuyordu sonra azıcık kenarlarından actım 10 numara oldu. Ya hiz sormadım saf gibi doktora. Zaten yıne değiştireceğim doktoru , nerdeyse doğurucam ama kafama gore bı doktor bulamadım ya hala saf saf, bi tanesı ketum çıktı bu son gittiğimde cır cır her hafta unutuyor gecen hafta ne dediğini, off ne makus talıhım varmış:99:
7 ay mııannem sız ogrendıgnzden berııı elveda demıssınz:)))) Valla benm beyde cok korkuooo dıorum yaaa kadın korkar genelde ıstemz annelık duygulrı agr basr korkar bısey olck dıyee sana noluoooo dıorum:)) Baznde aklmda kuruorum acaba cırknlestmmı dıye ( Sonraaa bı sekılde ıkna edıorummm 1 haftayı gecmıo arası yanıı okdrda degıll sorun yoksaaa nıye gerı dursn admcagız:)))
kızlaaaar doktordan geliyoruz bebişimi gördüm poz verdi bana, parmağını da ağzına sokmuş kuzuuummm:) kilosu biraz az 3060 gr. ama yine de sağlığı yerinde ya Allaha şükür, biraz minik doğcak lokmalık:) hala dönmemiş, bundan sonrada biraz zormuşş.. gün vermedi dr, haftaya geldiğimde dönmemişse ozaman vercek.. yeni doğum warmıııı?? geçmişi okumadan direk daldım da:))
benim hiç bi problemim yoktu beklerdim 40 hafta olana kadar . ama annem erkenden cıktı geldi hasta muamelesi yapıyo bana. kendi başımın çaresine bakıyordum. az çok işimi yapıyordum. ben doğum yaptığım gün gelsin istiyordum. böyle olacağını bildiğim için. bi de 40 ı çıkana kadar durcakmış. 15 günüm var diyorum o kadar var mı diyo kadın bi an önce doğurtcak beni telefonda konusurken falan diyodu ki yılbaşından sonra izmire gelicez senin doğumun var ... anne doğum martta diyodum ısrarla yılbaşından sonra bizim kızın doğumu var diyodu herkese. bu zamana kadar beklemez mi dedi acaba?anladım bu 37 ve 38. hafta psikolojisi bende 36dan sonra patladım ağladım dayanamıyoruuuuuuum diye :) 39da zirve yaptım.. şimdi de üstüme bi sabır geldi, amaan dursun 41e kadar da bakarız diyorum :) yani çok zor canım biliyorum beklemek sabretmek ama elimizden bişey gelmiyobekleyip bekleyip sezeryana dönmek de kötü ama napalım kısmet neyse o olcak.. Hepimize hayırlı sağlıklı zamanında doğum versin Allah'ım
bende şöyle tümden teslim olacagım bir doktor bulamadım ama en son bi gititğimde karar kıldım benimde talihim pek güzel değil :)
ewet 7 haftalıkken öğrendim o gün bugündür tık yok bizde. 2 kez denedik ilk zamanlar ben cok kasıldım sanki ilk defa adama veriyorum gibi canımda cok yandı bir daha denemedik. benim adamda korkuyor o iki kerede benim ısrarımdı ama olmadı. çocuga birşey olcak sanıyor eşim pek tırsak.. gerçi benimde tırsmakta ondan aşaı kalır yanım yok. aman olsun 2 3 ay sonra olur işte. 1 sene ara vermişiz cok mu :) böyle düşününce cok ewet :18: ama eşimden Allah razı olsun hiç problem yapmadı. hakkını ödeyemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?