- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.181
canım profilinde kan gurubunun altında çizelge bölümü var boş o verdiğim yazıyı kopyalayıp oraya yapıştıracaksın bak alvgkhn yapmış[/QUOTE
Fazla oldum ama şimdi farklı bişey sorucam benim yaptığımın boyutu sizinkine göre küçük onu nerden ayarlıyorsunuz?
al bendede o kadar. bende daha hiç bişey yiyemedim. ne peynir ne süt ne yumurta iyice tiksidim artık. ne yiyeceğimide bilmiyorum canım birşey istemiyo öle açç aç bekliyorum evin içinde. off Allahım off geçsin artık şu bulantılar ya. 10 günde 2 kilo vermişim.
çizelgeyi yaptığın sitede en başta mini ticker full size ticker var full olanı seçip yeniden yapman lazımcanım profilinde kan gurubunun altında çizelge bölümü var boş o verdiğim yazıyı kopyalayıp oraya yapıştıracaksın bak alvgkhn yapmış[/QUOTE
Fazla oldum ama şimdi farklı bişey sorucam benim yaptığımın boyutu sizinkine göre küçük onu nerden ayarlıyorsunuz?
bende saçlarımı kestrimek istiyorum ama kime sorsam kestirme diyo çocuğun ömrü kısalırmış ben inanmam böyle şeylere ama bişey olursa derlerki bak saçını kestirdin ondan oldu derler diye kestiremiyorum
canım profilinde kan gurubunun altında çizelge bölümü var boş o verdiğim yazıyı kopyalayıp oraya yapıştıracaksın bak alvgkhn yapmış[/QUOTE
yaparken baştan ikinci adımda sanırım 1. küçük 2. seçersen büyük oluyor canım full olanı seç
bunlar batıl işte ama napcaksın bazen bi acaba diyorsun. Tecrübeli anneler yardım edin ya saçlarımı kestireyimmi kestirmeyeyimmi?
aynı gidiyoruz canım seninle düne kadar hiç bişeyim yoktu dün akşam yemek yaptım pturdum bi tiksindim aklıma geldikçe hala midem bulanıyo ben bide bugünde çalışıyorum akşama kadar aç aç napıcam bilmiyorum su içiyorum sürekli
bende kestirmek istiyorum valla ama öyle dedikleri için içime sinmiyor inanmam batıl inançlara ama bide allah korusun bişey olur içime dert olur sonra
Arkadaşlar saç kestirmekle bebeğinin ömrünün nasıl bir alakası olur ya, ne bilim ne din açıklar bunu. Günah yahu, böyle saçma inançlarla beyninizi yormayın, ben kestirdim, çevremdeki çoğu hamile de bakımı hamilelikte zor olduğundan kestirdi saçlarını. Bir insanın eceli gelmişse isterseniz ömür boyu saçınızı kestirmeyin onu kurtaramazsınız. Yormayın kendinizi böyle şeylerle. Boya zararlı ama kimyasal olduğu için, ondan kaçının.
bunlar batıl işte ama napcaksın bazen bi acaba diyorsun. Tecrübeli anneler yardım edin ya saçlarımı kestireyimmi kestirmeyeyimmi?
çizelgeyi yaptığın sitede en başta mini ticker full size ticker var full olanı seçip yeniden yapman lazım
Sanırım olmuştur artık tam anlamıyla
yaparken baştan ikinci adımda sanırım 1. küçük 2. seçersen büyük oluyor canım full olanı seç
ben pes ettim yapamıyacıım
Soru: Hamile bayanların saç kestirmesi doğru değilmiş. Eğer kestirirlerse doğacak bebekleri kısa ömürlü olurmuş deniyor. Bu, ne kadar doğrudur?
Cevap: Dinimizde ne erkeklerin ne de bayanların saç kestirmelerini yasaklayan hiçbir delil bulunmamaktadır. Duyduğunuz şey, halk arasında dolaşan bir hurafeden ibarettir. Bayanların saçlarını kestirmeleri değil de saçlarını dinen kendisine yabancı olan erkeklere göstermeleri haramdır. Buna dikkat edildikten sonra bir bayanın hamile iken de hamile değilken de saç kestirmenin hiçbir sakıncası olmaz.
canım netten buldum,bi sakıncası yok diyo ama,sen bilirsin tabii
son adet tArihini birde beklenen doğum tarihini söyle canım ben yapıvereyim istersen?
valla bende inat ettim san yaptırcam şimdi sayfanın en üstüne bak orda kontrol paneline tıkla o sayfada sola bak profilin altında profil düzenle yeri var oraya gir kan grubundan sonra kilo yaş falan yazan çizelge yeri var oraya alttaki yazıyı kopyala yapıştır sonra alta in değişiklikleri kaydet de bu kadar işte aynen dedikleri uygula çok basit
http://lbdf.lilypie.com/WSvFp3.png
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?