- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.341
:))) haklısın ankarada hava berbat.... ama beklemekte zor yahu ...
sende böle dersen ben kendimi iyice kötü hissederim :)) boşver dursunlar şu karda kıyamette sıcak sıcak
Bugün sabahtan beri benimki çok hareketsizdi.. akşam 5 gibi doktoru aramayı bile düşündüm bi hastaneye gidip baktırıyım mı diye.. ama maç başlayınca heyecandan kızda sağa sola tekme atmaya başladı vazgeçtim gitmekten... Beşiktaşım yenildi ama ama neyseki kızımı hareketlendirmeyi başardı
Zor ama napalım gelmiyolardemek ki yerleri rahat... herkes diyo ki bırak kalsın dışarda bakmak daha zormuş biz de bi an önce doğsun sevelim istiyorum.. 41e ne kaldı şurda canım :) azıcık daha sıkcaz dişimizii
sende böle dersen ben kendimi iyice kötü hissederim :)) boşver dursunlar şu karda kıyamette sıcak sıcak
ben gelsin istiyorum artık içerde elimden hiçbirşey gelmiyor.. şu hareket muhabbetinden psikolojim bozuldu ya :) gelsin kollarıma..
canım ya madem iyi boşver saymayı
boşu boşuna stres bence gereksiz
haftada bir doktora bende gidiyorum nst ye giriyorum
daha ne olacak köy yerinde millet doktoramı gidiyor
çatır çatır doğuruyorlar
annemde öyle diyor ben hiç doktora gitmedim sizi evde doğurdum falan diye kızıyor ben pimpirikleniyom ya bazen.
biz pek bi takıntılıyız valla,cidden annelerimiz çatır çatır dogurmuslar. ben ayy suyum mu geldi ayy nişan mı geldi diye zırt pırt Wc ye kosuyorum ruh hastası gbii..
sanki gelse tutabilcem içimde de
): bende öyleyim ya ay suyum geldi ay şöyle ay böyle halbuki daha var.. annemde kızıyor bu kadar pimpirikli olma diye. neyse saldım çayıra mevlam kayıra yapcammm :)
Yetmezzz 4 kilodan aşağı doğurmak yok :)) aman sıkıldım filan deme hemen alıverir doktorya canım hakikaten ben kızıma tembel diodum bana yok sen sabırsızsın diolardı :)) sen ii sabrediosun yarın dr kontrolümüz var gidip dicem artık dayanamıyorummm geceleri bütün kemiklerim ( öndeki arkadaki) batıyor diyee artık gelişimi de tamamlamış 1 hafta öncede 3 kiloydu yetmez mi beaaaa :)))
napıyım kız sadece maça tepki veriyo... ilk hareketini de beşiktaş fener derbisinde hissetmiştim :)) artık maçları kaydedip hareket etmediğinde izletmeyi düşünüyorummaç mı izliyonn sennn iyi bak kızını hareketlendirmeyi başarmıssın
harekete takma hiç kafanı düzensizler çok.. baksana benimki 24 saate yakın hareket etmedi şimdi de durmuyo maşallahben gelsin istiyorum artık içerde elimden hiçbirşey gelmiyor.. şu hareket muhabbetinden psikolojim bozuldu ya :) gelsin kollarıma..
yok ben de 14 martı bekliyorum canım yaa babasıyla aynı gün doğsunlar diye :)ah kuzum daha doğuramadın mı sennn martın 15 den sonra havalar ısınmaya başlıcekmiş cemre havaya suya düşmüş yarında toprağa düşecekmiş ay soba derdiyle uğraşmak çok zorr yaa 2 hafta sonra doğursam iyi olurr ama eşim her an doğuracam zannediyo ama bende tık yok
ayy kızlar bgn sinirlerim tepemde... yönetici geldi kapıya, pimaşlar değişti die para istiyo, biz de ew sahibine söleriz dedik.. ew sahibine söledik. tamam maaşımı alınca gönderirim dedi. biz de yöneticiye aynen böle dedik.. gelmiş diyo ki ben sizi bilirim sizden alırım. bende veremeyiz biz, ew sahibi ne zaman verir ozaman veririz dedim.. ikimiz de çalışıyomuşuz daaaa 90 tl veremiyomuşuzzz, huysuzluk yapıyomuşuz da,, problemli daireymişiz... Allahım nasıl gerdi kadın beni,tartıştık kapıda.. dedim sen benim bütçemi nerden bilceksin, git ew sahibiyle konuş, bizle nie muhattap oluyosun, sonuçta biz kiracıyız.. haksız mıyım kızlar yaa.. ayakta zor duruyorum kapıda yarım saat tuttu kadın beni, yarında tesisatçı gelince kapıya göndercekmiş.. bende izine ayrıldım ya ewdeyimm, wallahi gerildim adam kapıya gelirse bi de onla tartışırım artık ordan da doğuma giderim bu kadar strese bebek de durmaz heralde yerindehöööffff
ayy kızlar bgn sinirlerim tepemde... yönetici geldi kapıya, pimaşlar değişti die para istiyo, biz de ew sahibine söleriz dedik.. ew sahibine söledik. tamam maaşımı alınca gönderirim dedi. biz de yöneticiye aynen böle dedik.. gelmiş diyo ki ben sizi bilirim sizden alırım. bende veremeyiz biz, ew sahibi ne zaman verir ozaman veririz dedim.. ikimiz de çalışıyomuşuz daaaa 90 tl veremiyomuşuzzz, huysuzluk yapıyomuşuz da,, problemli daireymişiz... Allahım nasıl gerdi kadın beni,tartıştık kapıda.. dedim sen benim bütçemi nerden bilceksin, git ew sahibiyle konuş, bizle nie muhattap oluyosun, sonuçta biz kiracıyız.. haksız mıyım kızlar yaa.. ayakta zor duruyorum kapıda yarım saat tuttu kadın beni, yarında tesisatçı gelince kapıya göndercekmiş.. bende izine ayrıldım ya ewdeyimm, wallahi gerildim adam kapıya gelirse bi de onla tartışırım artık ordan da doğuma giderim bu kadar strese bebek de durmaz heralde yerindehöööffff
hamilelikte kimyasallar bebeğe zarar veriyor diye boyatamıyoruz
e doğumdan sonrada sütten geçiyo diolar yine boyatamayız canım
22.02.2012 tarihinde kızım dunyaya geldı
spınal sezeryanla gerceklestı ve muthıs bır dogum oldu agrısız sızısız hıc gozunuz korkmasın
sadece sakin olun ve anın tadını yasayın
ınanın hersey kendılıgınde3n gerceklesıyor oyle guzel bakıyorsunuz cocugunuza
evett işteee kendi kendimize panik ortamı yaratıyoruz. gece gözüme uyku girmedi yine bebek hareket etmiyo diye,normalde gece kuşudur benim kızım dakocacımda yazık adama beni sakinleştirmeye çalıştı,hastasın bebekte yorulmustur dye. oysa gün içinde kudurmustu miniğim yeterince. ama korkuyo insan bee , benden değerli miniğim benim için
Rabbim korusun hepsini.
napıyım kız sadece maça tepki veriyo... ilk hareketini de beşiktaş fener derbisinde hissetmiştim :)) artık maçları kaydedip hareket etmediğinde izletmeyi düşünüyorum
harekete takma hiç kafanı düzensizler çok.. baksana benimki 24 saate yakın hareket etmedi şimdi de durmuyo maşallah
yok ben de 14 martı bekliyorum canım yaa babasıyla aynı gün doğsunlar diye :)
canımmm sen neden moralini bozuyorsun ki,benim kayınpederimde apartman yöneticisi,ödeme olursa apartman bütçesinden ödenir,ev sahiplerinden tahsil edilir. tesisatçıyı senin kapına gönderme hakkı yok canım neymiş o öyle. kendi ödeyecek,sen de yöneticiye ödeyip anında ödeme makbuzunu alcaksın. sen tesisatcıya vercen parayı ee makbuz nerde,ya tongaya düşürürlerse. ozaman pimaşları yaptırmadan önce ödeme planı getircek size,tüm daireler ödeme yaptıktan sonra yaptırcak pimaşları. bosver sen sıkma canını. gerekirse beyaz masa ya gidersin cok iyi ilgileniyorlar. yok öyle yağma. senin saglıgından önemli mi kuzum. sen sakın tesisatcıyla falan münakaşa etme,hamile kadınsın.
Ama suç sende niye konuşturuyosun kadını yarım saat, ver ev sahibinin telefonunu, sizden haber bekliyo buyrun arayın de kapat kapıyı suratına.. hiç uğraşma öle tiplerle.. hamilesin diye (ki eminim belli oluyodur dışardan) senle tartışcaana kendisi isteseydi ev sahibinin telini falan da onla konuşsaydı bi de senle mi tartışıyo ay sinir oldum kadına..
22.02.2012 tarihinde kızım dunyaya geldı
spınal sezeryanla gerceklestı ve muthıs bır dogum oldu agrısız sızısız hıc gozunuz korkmasın
sadece sakin olun ve anın tadını yasayın
ınanın hersey kendılıgınde3n gerceklesıyor oyle guzel bakıyorsunuz cocugunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?