2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı uğurlu olsun. upuzun sağlıklı bir ömrü olsun...

çarçabuk sağlkla kurtulursun inşallah...
benim daha tarih bile belli değil. tam bir belirsizlik. ya gelirse diye korkuyorumda aslında eksiklerimde var..böyle mi beklemek daha iyi yoksa senin yerinde olmak mı bilemedim şimdi..

canım sağlıkla büyüt yavrunu
hayırlı uğurlu olsun inşalah bol sütün olur

İyi akşamlar arkadaşlar sizlere bişey soracaktım.Son 2 gündür tansiyon yüksekliği yaşıyorum.Gözlerim bulanık görmeye beynim zonklamaya başlıyor bugün korktum doktoru aradım oda yarın gelmemi söyledi.Sizdede böyle bir durum var mı?Hamileliiğin başından beri hep normaldi tansiyonum ama şimdi değişti.

canım ben aynı sorunu yaşadım
gebeliğin başından beri normal olan tansiyonum
bir kaç hafta önce yükselmeye başladı 15-9 falan oldu
ama şimdi iyiyim sürekli takip ediyorum yükselirse
doktorum hemen bebeği alırız dedi
senin tansiyonun kaç çıkıyor idrar tahlini falan bakılıyor
idrarda protein varmı diye

Allah analı babalı büyütsün..ne güzel kavuştun bebeğine..inşallah bol bol sütünde olur..maden suyuda süt yapıyomuş aklında bulunsun..darısı bizim başımıza..

Canım bugün yükseldiğinde biraz nar ekşisi içtim biraz düştü gözlerimden anlıyorum sonra ölçtüm 14-9 çıktı.Ben Iğdırda yaşıyorum görev yüzünden acayip kar yağışı olduğundan hastaneye gidemedim.Koldan ölçüm yapan ciihazlarla ölçtüm doktorumu aradım küçük 10 üzerine çıkarsa alfamed kullan dedi şimdilik iyiym.İlk defa böyle oldum yarın doktora gidicem bakalım.Sen ilaç falan kullanıyomususn yada ne gibi çözümler buluyorsun berbat bi durum hiç böyle bişey yaşamamıştım.

hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum kızla 41 gün önce aynı duyguları yaşıyordum sizle şuan oğluşum kucağımda özlemişim o belirsizliklerle dolu günleri :))

canım ben ilaç kullanmıyorum şuan iyi tansiyonum
ben çalışıyordum sanırım yorgunluktan oldu
doğum raporumu başlatınca tansiyonum düzene girdi
burda çtlenbik diye bir arkadaşımızda o ilacı kullanıyor
diyebilceğim tek şey tuzu kes bol bol su iç ve dinlen
çok geçmiş olsun canım

Gözün aydın, hayırlı olsun, Allahım uzun ve saglıklı bir ömür nasip etsin inşallah.

canım şimdi kk dan bir arkadaşımla konuştum
onunda göğüs uçlarında çatlak varmış
tahinin üzerindeki yağı sürmüş çok iyi gelmiş
eğer henüz iyileşmediyse sende dene istersen

ya hareket ediyorda doktorun dediği gibi 60 ı geçiyormu bilmiyorum psikolojikman huzursuz oldum.

onu saymam için psikopata baglamam lazım işte :) psikopata bağlayıncada kacırıyorum sayılarınıı.
psikolojik de olabilir,birde yerleri daralıyor die de hareketleri azalırmış
bebek hareketlerini takip etmek için sakin bir ortamda uzan 1 saatte en az 10 defa hareket ediyorsa sorun yok demekmiş
die okumuştum

kızlar bebeğin hareketlerinde çok bariz azalma yoksa
bence saymanında bir anlamı yok
yani insnaın iyice psikoljisi bozulur
tabi gerekli durumlarda sayılması gerekiyorsa sayılır
ama suyunda azalma yoksa kalp atışları normalse
ve gün içinde hareket ediyorsa oturup saymak gereksiz geliyor bana
doktorumda hiç saymamı istemedi zaten

beklemek ne zormuşşşşş benden çooookkkk sonrakiler doğurdu hala sancı yok bişey yok bizimki mutlu yerinde 38 hafta oldu tık yokkkkkk.....

bencede gereksiz haklısın. hareket ediyor işte. suyu iyi kalbi iyi haftada 1 gidiyorum zaten ne diye sayayımmm

bencede gereksiz haklısın. hareket ediyor işte. suyu iyi kalbi iyi haftada 1 gidiyorum zaten ne diye sayayımmm

Bugün sabahtan beri benimki çok hareketsizdi.. akşam 5 gibi doktoru aramayı bile düşündüm bi hastaneye gidip baktırıyım mı diye.. ama maç başlayınca heyecandan kızda sağa sola tekme atmaya başladı vazgeçtim gitmekten... Beşiktaşım yenildi ama ama neyseki kızımı hareketlendirmeyi başardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…