- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.321
Meraba sevgili anneler.... 3 mart 00.20 de normal doğumla Çok tatlı bir oğlum oldu..37+1 de doğum yaptım.Babamız yanımızda olmazsa diye çok korkmuştuk ama allahtan ilk uçakla yanıma geldi doğumumuza girdi :)) Biraz erken geldi oğluşum ama yinede sağlıklı çok şükür 3 kilo 60 gr.doğdu :)) Anne olmak dünyanın en güzel mutluluğu darısı bütün hamilelerin başına sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.. oğluşum ve benim için içinizden gelen bir duayı okumanızı istiyorum sütüm gelsin oğluşum doysun diye :)) Herkese sevgiler
Meraba sevgili anneler.... 3 mart 00.20 de normal doğumla Çok tatlı bir oğlum oldu..37+1 de doğum yaptım.Babamız yanımızda olmazsa diye çok korkmuştuk ama allahtan ilk uçakla yanıma geldi doğumumuza girdi :)) Biraz erken geldi oğluşum ama yinede sağlıklı çok şükür 3 kilo 60 gr.doğdu :)) Anne olmak dünyanın en güzel mutluluğu darısı bütün hamilelerin başına sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.. oğluşum ve benim için içinizden gelen bir duayı okumanızı istiyorum sütüm gelsin oğluşum doysun diye :)) Herkese sevgiler
İyi akşamlar arkadaşlar sizlere bişey soracaktım.Son 2 gündür tansiyon yüksekliği yaşıyorum.Gözlerim bulanık görmeye beynim zonklamaya başlıyor bugün korktum doktoru aradım oda yarın gelmemi söyledi.Sizdede böyle bir durum var mı?Hamileliiğin başından beri hep normaldi tansiyonum ama şimdi değişti.
canım ben aynı sorunu yaşadım
gebeliğin başından beri normal olan tansiyonum
bir kaç hafta önce yükselmeye başladı 15-9 falan oldu
ama şimdi iyiyim sürekli takip ediyorum yükselirse
doktorum hemen bebeği alırız dedi
senin tansiyonun kaç çıkıyor idrar tahlini falan bakılıyor
idrarda protein varmı diye
Canım bugün yükseldiğinde biraz nar ekşisi içtim biraz düştü gözlerimden anlıyorum sonra ölçtüm 14-9 çıktı.Ben Iğdırda yaşıyorum görev yüzünden acayip kar yağışı olduğundan hastaneye gidemedim.Koldan ölçüm yapan ciihazlarla ölçtüm doktorumu aradım küçük 10 üzerine çıkarsa alfamed kullan dedi şimdilik iyiym.İlk defa böyle oldum yarın doktora gidicem bakalım.Sen ilaç falan kullanıyomususn yada ne gibi çözümler buluyorsun berbat bi durum hiç böyle bişey yaşamamıştım.
İlaölarla alakası yok bence canım ya, ben o dediğin ilaçları aylardır kullanıyorum, biliyorsun benim doğuma yaklaşık 1 hafta kaldı, bana da hareketlerini saymaktan başka yapacak bir şey kalmadı, ama birgün çok hareketli bir gün paso uyuyor, mesela dün akşam kıpır kıpırdı şimdi öğlen oldu tık yok, günü gününe benzemiyor anlayacağın, sen her saniye değil de genel olarak takip etsen yeter.
psikolojik de olabilir,birde yerleri daralıyor die de hareketleri azalırmış
bebek hareketlerini takip etmek için sakin bir ortamda uzan 1 saatte en az 10 defa hareket ediyorsa sorun yok demekmiş
die okumuştum
beklemek ne zormuşşşşş benden çooookkkk sonrakiler doğurdu hala sancı yok bişey yok bizimki mutlu yerinde 38 hafta oldu tık yokkkkkk.....
kızlar bebeğin hareketlerinde çok bariz azalma yoksa
bence saymanında bir anlamı yok
yani insnaın iyice psikoljisi bozulur
tabi gerekli durumlarda sayılması gerekiyorsa sayılır
ama suyunda azalma yoksa kalp atışları normalse
ve gün içinde hareket ediyorsa oturup saymak gereksiz geliyor bana
doktorumda hiç saymamı istemedi zaten
sende böle dersen ben kendimi iyice kötü hissederim :)) boşver dursunlar şu karda kıyamette sıcak sıcak
bencede gereksiz haklısın. hareket ediyor işte. suyu iyi kalbi iyi haftada 1 gidiyorum zaten ne diye sayayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?