- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.301
merhaba arkadaşlar...
yarın sabah 7 de gidiyoruz hastaneye.. ameliyat kaçta olur henüz bilmiyorum.
Rabbim nasip ederse 16 saat filan kaldı heyecanlı bekleyişe. ..
Dualarınızı esirgemeyin olurmu? şuan öyle duygusalım ki, sanki bu topiği, sizleri bırakıp gidiyormuşum gibi bi his var içimde..
stres yapmıycam diyorum ama içten içten yapıyorum galiba, çünkü gebeliğim boyunca şükürler olsunki ağrımayan başım, dün geceden beri ağrıyor
kayınvalidem evde, kızım uyuyor şuan.. birazdan teyzesi gelip götürecek kuzumu... bide ona üzülüyorum. muslukları açmazsam iyi
YARINA KADAR GİREMEM SANIRIM.. YARINDA CEPTEN YAZARIM İNŞALLAH KISMET OLURSA.
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
arkadaşlar merhaba
herkese Allah yardımcı olsun ben grubu yeni keşfettim epey geç oldu amane güzel paylaşımlarda bulunmuşssunuz hamilelik süresince...benimde bir kızım olacak inş martın son haftasında...
merhaba arkadaşlar...
Dualarınızı esirgemeyin olurmu? şuan öyle duygusalım ki, sanki bu topiği, sizleri bırakıp gidiyormuşum gibi bi his var içimde..
stres yapmıycam diyorum ama içten içten yapıyorum galiba, çünkü gebeliğim boyunca şükürler olsunki ağrımayan başım, dün geceden beri ağrıyor
kayınvalidem evde, kızım uyuyor şuan.. birazdan teyzesi gelip götürecek kuzumu... bide ona üzülüyorum. muslukları açmazsam iyi
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
yarın sabah erkenden gitcez..inşallah öyle olur..olmazsada ne gelir elden Allahtan böle hayırlısıymış demek..ama birden çöktüm resmen moralman kendimi ihanete uğraşmış gibi hissettim..
merhaba arkadaşlar...
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
pollycimm canım hayırlı güzel bir doğumlar diliyorum
umarım herşey çok güzel olur sağlıkla gelir meleğin
canım böyloe olması çok normal hatta ilk bir yıl biçimsiz gelebilir göbeğin sana
ama sonra vücut topluyor kendini eskiden hiç farkı olmuyor
benim en çok göğüslerim kötü olmuştu süt verme bittikten sonra balonu şişirip söndürürsün ya
öyle pörsümüştü ben hep kötü kalacak sanıyordum ama zamanla ve sporla öyle bir topladıki
eskisinden bile iyi oldu ama şimdi ne olur bilmem :26:
arkadaşlar merhaba
herkese Allah yardımcı olsun ben grubu yeni keşfettim epey geç oldu amane güzel paylaşımlarda bulunmuşssunuz hamilelik süresince...benimde bir kızım olacak inş martın son haftasında...
çok iyi anlıyorum seni hayatım...
geçen hafta hastanemizde yenidoğan yoğun bakım ünitesi geçici süre ile kapalı olduğunu öğrendik bende hemen başka hastane araştıralım dedim eşimle bütün gün hastaneleri dolaştık, kendimi çok yalnız hissettim o hastaneler o kadar yabancıydı ki yine de kendi hastanem dedim. hamile olduğumu orda öğrendim ve 9 aydır aynı doktorum ve çok memnunum.. yoğun bakım ünitesi de açıkacakmış mart içinde, zaten Allah muhtaç etmesin de düşüncesi bile kötü..
bebeğin doktorunun dönüşünü bekler inşallah hayatım, olmassa da sıkma canını, en güzel günlerimizi yaşıcaz inşallah..
o heyecanını kaybetme.
arkadaşlar merhaba
Güanydın canımcım.Bize kalsa ben, Melike ve Saful ilk sıradayız da, bize kalmıyor ki.
evet hem zor hem güzel. benm de ilk bebeğim. belki de onun için zorlanıyorumdur.. eşime ve kendime eskisi kadar vakit ayıramamak beni üzmeye başladı şimdiden.. ayy ne biliim garip duygular işte
Ben de varim benim de 10 gunum kaldi. 9 ay bitmis oldu. Ama artik gunler gecmiyo yaaaa. Hele evde ne zaman dogurcak diye gozune bakan birileri olunca hic gecmiyo
Günaydın kızlar
Dün gece sancılarından dolayı hastaneye gittik. Nts de sancı çıktı kasilma da var. Üstüne üstün açılmam da var. Dr bu sancılar dogum sancısı değil ama yakın dedi)
Günde bir saat yürüme yapacakmisim. Bundan sonra doğsa risk yokmuş
Aylardır unuttuğumuz adet ağrısını hissetmek garip bir duygu
Bele sıcak sıcak vuruyor. Kopacak gibi belim. Şimdilik düzenli olmadıgı için beklemedeyiz
10 dk da bir olursa gel hemen dedi.
Dogum yapanlar ve yapacak olanlar Allah anali babali büyütsün.
Meraba sevgili anneler.... 3 mart 00.20 de normal doğumla Çok tatlı bir oğlum oldu..37+1 de doğum yaptım.Babamız yanımızda olmazsa diye çok korkmuştuk ama allahtan ilk uçakla yanıma geldi doğumumuza girdi :)) Biraz erken geldi oğluşum ama yinede sağlıklı çok şükür 3 kilo 60 gr.doğdu :)) Anne olmak dünyanın en güzel mutluluğu darısı bütün hamilelerin başına sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.. oğluşum ve benim için içinizden gelen bir duayı okumanızı istiyorum sütüm gelsin oğluşum doysun diye :)) Herkese sevgiler
Meraba sevgili anneler.... 3 mart 00.20 de normal doğumla Çok tatlı bir oğlum oldu..37+1 de doğum yaptım.Babamız yanımızda olmazsa diye çok korkmuştuk ama allahtan ilk uçakla yanıma geldi doğumumuza girdi :)) Biraz erken geldi oğluşum ama yinede sağlıklı çok şükür 3 kilo 60 gr.doğdu :)) Anne olmak dünyanın en güzel mutluluğu darısı bütün hamilelerin başına sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.. oğluşum ve benim için içinizden gelen bir duayı okumanızı istiyorum sütüm gelsin oğluşum doysun diye :)) Herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?