2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımm aylardır süren hamişliğimizinde sonuna geldik...yaşarken geçmiyor diyorduk şimdi doğum geldi..tabiki heyecanlanıp birazda olsa stres yapıcaz ister istemez..güle güle gir güle güle çık ameliyattan sağlıkla kucağına al minik kızını..Allah yardımcın olsun..

arkadaşlar merhaba
herkese Allah yardımcı olsun ben grubu yeni keşfettim epey geç oldu ama ne güzel paylaşımlarda bulunmuşssunuz hamilelik süresince...benimde bir kızım olacak inş martın son haftasında...

Hoş geldin, olsun geç değil, daha kaç haftan var, üstelik daha bu sıpaları beraber büyütecez inşallah demi.

Son düzenleme:

canım rabbım yardımcınız olsun hayırlısınla kızının kokunu alınca hersey bıtıcek dualarımız senınle senın saytende burada 9 ayımızı tamamlıyoruz ve daha de allah ın ıznıyle vakıtler gecırecegız allah yardımcınız olsun dualarımız senınle defnecıkte kardesını beklıyor annesi....

yarın sabah erkenden gitcez..inşallah öyle olur..olmazsada ne gelir elden Allahtan böle hayırlısıymış demek..ama birden çöktüm resmen moralman kendimi ihanete uğraşmış gibi hissettim..

çok iyi anlıyorum seni hayatım...
geçen hafta hastanemizde yenidoğan yoğun bakım ünitesi geçici süre ile kapalı olduğunu öğrendik bende hemen başka hastane araştıralım dedim eşimle bütün gün hastaneleri dolaştık, kendimi çok yalnız hissettim o hastaneler o kadar yabancıydı ki yine de kendi hastanem dedim. hamile olduğumu orda öğrendim ve 9 aydır aynı doktorum ve çok memnunum.. yoğun bakım ünitesi de açıkacakmış mart içinde, zaten Allah muhtaç etmesin de düşüncesi bile kötü..
bebeğin doktorunun dönüşünü bekler inşallah hayatım, olmassa da sıkma canını, en güzel günlerimizi yaşıcaz inşallah..
o heyecanını kaybetme.

oy oyyy topiğimizin güzel kurucusunun da günü gelmişş canım benim sağlıkla kawuş bebeğine inşallah.. çok güzel bi heyecan bu,ben henüz yaşamadım ama senin heyecanını düşünebiliyorum.. defne hanıma da kardeş geliyo nasıl mutlu olacak ve kardeşine resmen aşık olacak gör bak..:) sağlıklı ve hayırlı bir doğum diliyorum canım.. Rabbim yar ve yardımcın olsun..

inşallah toplar kendini. rengi değişmiş resmen cildimin.. çatlaklar morumsu bir renk almış. 2 ay spor yasak dedi dr. sonra hemen başlıycam çalışmalara..

hoşgeldin canım, hamileliğimizin son demlerine yetiştin ama bebiş büyütme faslını kaçırmadın :) daha çoook paylaşımlarımız olacak inşallah. normal doğum olacak heralde martın son haftaları dedin>?

Bugün de gecti gitti bizde hala bise yok doguramadik )
Ezandan sonra yürüyüşe çıkmaz askım ve oğluma
İyi akşamlar size..

aynen bende öyleyim 9 ay gittim herkes bi doktor dedi ben başka doktor seçtim ve çok iyi çıktı hatta normal doğum yapmıcam diyodum yapamıcam.o beni ikna etti içimi rahat ettirdi güvenimi kazandı..sonra pırr uç sen yarın ola hayrola bi gidelim öbür doktora suyu. kalp atışları nasıl bakalım..hayırlısıyla sağlıkla bi alsak kucağımıza bebeklerimizi..

iyi pazarlar kızlar bugünde doğuran yok heralde annem kardeşim dün bizde kaldı bugünde dolaştık markete falan gittik yürüyüş iyi geldi bide sıkışmalar olmasa rahat gezicem hayırlısıyla doğurabilsem rahatlıcam eşimde bende heyecanla kızımızı bekliyoruzzz

Pollyannaa gözün aydın cnm. Sende meleğine kavuşuyorsun demek. Allah yardımcın olsun.

Aramıza hoş geldin. Asıl macera şimdi başlıyor cnm. Bundan sonra birbirimize daha çok şey sorup, daha çok şey öğreneceğiz... Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş..

evet hem zor hem güzel. benm de ilk bebeğim. belki de onun için zorlanıyorumdur.. eşime ve kendime eskisi kadar vakit ayıramamak beni üzmeye başladı şimdiden.. ayy ne biliim garip duygular işte

Canım daha bebeğinin düzeni oturmadı. Şöyle biraz zaman geçsin, kendini toparlayı ortama iyice alışsın, uykuları da düzene girecek keyfide.... Ondan sonra hem eşinle ilgileneceksin hemde kendine vakit ayıracaksın... Ben kızım da 40 ım çıkana kadar zorlanmıştım. Hele ilk hafta emmemişti kaşıkla vermiştik anne sütünü... sonra herşey yoluna giriyor:))

Ben de varim benim de 10 gunum kaldi. 9 ay bitmis oldu. Ama artik gunler gecmiyo yaaaa. Hele evde ne zaman dogurcak diye gozune bakan birileri olunca hic gecmiyo

Benim de tam 10 günüm var...İnanamıyorum yaa bir sürü testler şunlar bunlar derken 9 ayı devirdik ,şimdi heran beklemedeyiz...Ne mutlu bize.İnşş sonu da güzel betecek!

geçmiş olsun canım açılman kaç cm olmuş belinden kasıklarına vuruyo değilmi ağrı bende sancı bekliyorum ama daha çarşamba günü nst ye girdim hiç sancı kasılma yok artık hayırlısı olsun hepimiz için

Meraba sevgili anneler.... 3 mart 00.20 de normal doğumla Çok tatlı bir oğlum oldu.. 37+1 de doğum yaptım.Babamız yanımızda olmazsa diye çok korkmuştuk ama allahtan ilk uçakla yanıma geldi doğumumuza girdi :)) Biraz erken geldi oğluşum ama yinede sağlıklı çok şükür 3 kilo 60 gr.doğdu :)) Anne olmak dünyanın en güzel mutluluğu darısı bütün hamilelerin başına sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.. oğluşum ve benim için içinizden gelen bir duayı okumanızı istiyorum sütüm gelsin oğluşum doysun diye :)) Herkese sevgiler

Canım gözün aydın.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...

Darısı bize olsun inşallah... sen de bizim gibi bekleyenlere dua et olur mu.. bizde hayırlısıyla kavuşalım artık bebişlerimize...
Sütün bol olsun inşallah

canımmm gözün aydın,hayırlı olsun kavusmussun yavruna,Rabbim uzunnn saglıklı bir ömür nasip etsin inşallah. biraz erkenci olsada maşallah kilosu cok iyi dualarım seninle canım,sütün bol olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…